Jump to content

Τρομακτικές Ιστορίες - Φαντασμάτων άπαντα

gkr41
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η Μεροπίς ήταν κόρη του Εύμηλου και ζούσε μαζί με τον πατέρα της και τα αδέλφια της, τη Βύσσα και τον Άγρωνα, στην Κω. Και οι τρεις τους έδειχναν ασέβεια για τους θεούς και κακία για τους ανθρώπους.

Τιμούσαν μόνο τη θεά Γη, επειδή τους έδινε πλούσια σοδειά και δε συμμετείχαν στις γιορτές κανενός θεού, ούτε είχαν σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους.

Όταν τους προσκαλούσαν στις θυσίες της Αθηνάς, ο Άγρων απαντούσε πως δε συμπαθούσε τη γαλανομάτα θεά, γιατί οι δικές του κόρες είχαν μαύρα μάτια και πως αντιπαθούσε και τις κουκουβάγιες επειδή είχαν λαμπερά μάτια όπως η Αθηνά.

Όταν τους καλούσαν σε γιορτή προς τιμή της Άρτεμης, ο Άγρων απαντούσε πως μισούσε τη θεά που τριγύριζε τις νύχτες στα δάση.

Και όταν τους έλεγαν να προσφέρουν σπονδές στον Ερμή, απαντούσαν πως δε σκόπευαν να τιμήσουν κάποιο θεό που ήταν κλέφτης.

Οι θεοί μην αντέχοντας άλλο τις προσβολές αποφάσισαν να τους συναντήσουν. Η Αθηνά και η Άρτεμη μεταμορφωμένες σε κοπέλες κι ο Ερμής σε βοσκό εμφανίστηκαν μια νύχτα μπροστά στο σπίτι τους. Εκεί ο Ερμής κάλεσε τον Εύμηλο και τον Άγρωνα να τον ακολουθήσουν στο τραπέζι που ετοίμαζε με τους άλλους βοσκούς προς τιμή του Ερμή και την ίδια στιγμή προσπάθησε να πείσει τη Μεροπίδα και τη Βύσσα να πάνε τα κορίτσια της ηλικίας τους στο ιερό άλσος της Αθηνάς και της Άρτεμης.

Η Μεροπίδα όταν άκουσε τα λόγια του βοσκού θύμωσε και βλαστήμησε τη θεά Αθηνά. Η θεά τότε την μεταμόρφωσε σε κουκουβάγια και την αδελφή της, τη Βύσσα, σε γλάρο. Ο Άγρων επιτέθηκε με μια σούβλα εναντίον του Ερμή, αλλά ο θεός τον μεταμόρφωσε σε χαραδριό. Ο Εύμηλος άρχισε να διαμαρτύρεται για την τιμωρία των παιδιών του κι ο Ερμής τον έκανε νυκτοκόρακα, που όταν κράζει όλοι περιμένουν πως κάποιο κακό θα συμβεί.

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ....

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Όντας και θεωρητική μου αρέσει πολύ να μαθαίνω για μύθους κλπ και ομολογώ ότι αυτό δεν το ήξερα γιατί δεν το είχα ψάξει παλιότερα :O

Αλλά στο μύθο, στο σημείο που δεν έχεις χρωματίσει λέει :"και την αδελφή της, τη Βύσσα, σε γλάρο". Δεν έχω ακούσει ποτέ να λένε ότι οι γλάροι είναι κακός οιωνός.

Αλλά και πάλι, 18 χρονών κοπέλα, δεν τα ξέρω και όλα! :p

Destiny found.

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδια :)

Σημερα ανοιξα το συγκεκριμενο thread.

Δεν ξερω ποση ωρα καθομαι και διαβαζω σελιδα-σελιδα τη καθε ιστορια.

Ομολογω οτι καποιες αφηγησεις με σοκαρανε πραγματικα, ασχετως αν ειναι αληθινες η ψευτικες.

Να προσθεσω οτι σε καποιες σελιδες εριξα πολυ γελιο (συγκεκριμενα με τη κοπελλα που ακουγε το τυμπανο απο το τοιχο της) και τα σχολια που της εκαναν παρακατω.Ελιωσα στη κυριολεξια !

Θα σας πω ενα πολυ συντομο και χιουμοριστικο συμβαν που μου συνεβη πριν μερικα χρονια.

Βρισκομουν με εναν φιλο εξω ακριβως απο το σπιτι μου και λεγαμε τετοιες ιστοριες ο ενας στον αλλο.Η ωρα ηταν 12 το βραδυ παρα κατι λεπτα.

Θυμαμαι που του ειχα πει ''σκεψου μολις παει 12 να γινει τιποτα παραξενο''

Με το που δειχνει το ρολοι 12 ΑΚΡΙΒΩΣ ανοιγει το παραθυρο απο πανω μας και βγαινει ο παππους μου και μας φωναζει,

''ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ'' ?

Στα πρωτα 5-10 δευτερολεπτα μας ειχε κοπει το αιμα και η μιλια.

Με το που μπηκε ο παππους παλι μεσα ειχαμε πεθανει στο γελιο ! ! :rotfl: :w00t:

• 1 month later...

MPOREIS PARAKALO NA MOY EXIGISEIS TI AKRIVOS EKANES ME TA MIKROFONA (SELIDA 2) STIN ISTORIA ME TO NEKROTAFEIO. DEN MPORO NA TO KATALAVO.:cry:

TNX

[sIGPIC][/sIGPIC]

LIFE IS NOT ALWAYS WHAT IT SEEMS

DON'T BE A COWARD-FIGHT FOR YOUR LIFE

BE A WINNER

MPOREIS PARAKALO NA MOY EXIGISEIS TI AKRIVOS EKANES ME TA MIKROFONA (SELIDA 2) STIN ISTORIA ME TO NEKROTAFEIO. DEN MPORO NA TO KATALAVO.:cry:

TNX

Ναι,περίμενε να σου εξηγήσει τώρα...:rolleyes:

• 4 weeks later...

Εμένα μου συνέβη κάτι παράξενο το καλοκαίρι, μια που λέμε για όνειρα.

Είδα τον παππού μου στον ύπνο μου (ήταν άρρωστος χρόνια) και έβλεπα εγώ λέει βίντεο που είχαμε τραβήξει με αυτόν μέσα. Ήταν σε μία πλατεία και στην αρχή έκανε βόλτες αλλά μετά έκατσε σε κάτι σκαλιά και κοίταγε τη κάμερα θλιμμένος, ήταν πολύ αδύνατος και το χρώμα του πολύ περίεργο.Όταν ξύπνησα το είπα στη μαμά μου και κάτι αισθανθήκαμε και οι δύο εκείνη την ώρα, φυσικά δεν το είπα στον μπαμπά μου. Μετά από μια βδομάδα πέθανε

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif

Yesterday

Love was such an easy game to play

Now I need a place to hide away

Oh, I believe in yesterday

H μητέρα μου είχε δει μια φορά τον παππού της στον ύπνο της, έιχε πεθάνει όταν εκείνη ήταν ΄μικρή ακόμα.

Τον είδε ξυπόλητο και με γδαρμένα πόδια. Τον ρώτησε τι συνέβη και της είπε ότι δεν έχει παπούτσια εκεί που είναι.

Μετά από λίγες μέρες, ήρθε επίσκεψη η γιαγιά μου (η κόρη του πεθαμένου δηλαδή). Η μαμά μου θυμήθηκε το όνειρο και της το είπε. Και τότε η γιαγιά μου είπε ότι όταν είχαν πάει να τον θάψουν στο χωριο, ο νεκροθάφτης, ένας φουκαράς, τους ζήτησε αν γινεται να του βγαλουν τα παπουτσια και να του τα δώσουν γιατί ο ίδιος δεν έιχε. Ετσι τα έβγαλαν και τον έθαψαν ξυπόλητο. :cry: :cry: :blink:

Η μητέρα μου δεν ήταν παρούσα και δεν της το ανεφερε ποτε κανεις!

H μητέρα μου είχε δει μια φορά τον παππού της στον ύπνο της, έιχε πεθάνει όταν εκείνη ήταν ΄μικρή ακόμα.

Τον είδε ξυπόλητο και με γδαρμένα πόδια. Τον ρώτησε τι συνέβη και της είπε ότι δεν έχει παπούτσια εκεί που είναι.

Μετά από λίγες μέρες, ήρθε επίσκεψη η γιαγιά μου (η κόρη του πεθαμένου δηλαδή). Η μαμά μου θυμήθηκε το όνειρο και της το είπε. Και τότε η γιαγιά μου είπε ότι όταν είχαν πάει να τον θάψουν στο χωριο, ο νεκροθάφτης, ένας φουκαράς, τους ζήτησε αν γινεται να του βγαλουν τα παπουτσια και να του τα δώσουν γιατί ο ίδιος δεν έιχε. Ετσι τα έβγαλαν και τον έθαψαν ξυπόλητο. :cry: :cry: :blink:

Η μητέρα μου δεν ήταν παρούσα και δεν της το ανεφερε ποτε κανεις!

Παναγία μου....:cold:

Τι είναι αυτά ρε παιδιά...;;;:cry:

Παναγία μου....:cold:

Τι είναι αυτά ρε παιδιά...;;;:cry:

Γιατί τρομάζεις καλέ? Είναι συνηθισμένο φαινόμενο αυτό...

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."

Μια γνωστή μου είναι παντρεμένη αλλά τη γιαγιά του άντρα της δεν την γνώρισε, κάποιο βράδυ την είδε στον ύπνο της να της λεει "πάρτε το παιδί απο τα πόδια μου με ενοχλεί". Το ίδιο κάθε βράδυ για μια εβδομάδα και τελικά το είπε στον άντρα της ο οποίος το είπε στη μάνα του και αποφάσισαν να το ψάξουν το θέμα.

Πήγαν και ξέθαψαν τη γιαγιά και όντως στα πόδια της είχαν θάψει ένα μωρό!!!

Η απορία μου είναι η εξής: γιατί πήγε στη νύφη και όχι στον εγγονό ή την κόρη της???

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif

Yesterday

Love was such an easy game to play

Now I need a place to hide away

Oh, I believe in yesterday

Μια γνωστή μου είναι παντρεμένη αλλά τη γιαγιά του άντρα της δεν την γνώρισε, κάποιο βράδυ την είδε στον ύπνο της να της λεει "πάρτε το παιδί απο τα πόδια μου με ενοχλεί". Το ίδιο κάθε βράδυ για μια εβδομάδα και τελικά το είπε στον άντρα της ο οποίος το είπε στη μάνα του και αποφάσισαν να το ψάξουν το θέμα.

Η απορία μου είναι η εξής: γιατί πήγε στη νύφη και όχι στον εγγονό ή την κόρη της???

λολ όχι η απορία είναι γιατί την είχαν θάψει με ένα μωρό :lol:

α αυτή είναι η απορία σου! το πως βρέθηκε το μωρό...ούτε λόγος!:lol: :lol: :lol: :lol:

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

O Λάμπρος έκλεισε πίσω του την πόρτα του ακριβά νοικιασμένου του loft κάπου στο Γκάζι. Χρόνια τώρα πλήρωναν οι γέροι του για να μπορεί ο ίδιος να χαίρεται την ησυχία του. Και φυσικά μια γυναίκα του καθάριζε κάθε βδομάδα. Αλλά όποτε υπήρχε γκόμενα στη ζωή του αναλάμβανε αυτή. Και να μην ήθελε την έπειθε. Ε τι την κυκλοφορούσε αν δεν ήταν σε θέση να παίξει το ρόλο της;

Ο Λάμπρος έδινε πολύ σημασία στους ρόλους. Εξάλλου και ο ίδιος ηθοποιός ήταν. Έτσι δήλωνε τουλάχιστον. Κάπου είχε ακούσει και μια φράση του Ίψεν και την επαναλάμβανε συνέχεια σε πρόθυμα και μη αυτιά. Εδραιωνόταν έτσι στις παρέες, κουλτουριάρικες και μη.

Πάτησε το κουμπί να ξεκλειδώσει το αμάξι του. Κοίταξε τριγύρω συνομωτικά πριν μπει, γιατί δεν ξέρεις και ποτέ από πού θα σου την πέσουνε. Η γειτονιά αυτή τα τελευταία χρόνια μάζευε πολλούς ******δες. Έτσι τους έλεγε ο Λάμπρος. Αλλά μόνο όταν ήταν μόνος του. Στις παρέες του, κουλτουριάρικες και μη τους αποκαλούσε gay. Δεν ξέρεις και ποτέ ποιος σε ακούει.

Τους σιχαινόταν. Εδώ που τα λέμε τι να μην σιχαθείς από αυτούς; Αλλά ο Λάμπρος είχε γενικά ένα θεματάκι με οτιδήποτε ξέφευγε από τα δικά του θεωρήματα. Ας πούμε σιχαινόταν και τους μετανάστες ή αλλιώς ξεβράκωτους κακομοίρηδες. Αλλά ούτε και αυτό το έλεγε. Δεν ξέρεις και ποτέ ποιος κάθεται πίσω σου στο μπαρ που μαζεύονται οι παρέες σου, κουλτουριάρικες και μη.

Απόψε το βράδυ θα συναντιόταν με μια παρέα κουλτουριάρικη. Εδώ που τα λέμε κάποιοι από αυτούς ήταν και αριστεροί. Οπα! Να και άλλη μια κατηγορία που ο Λάμπρος σιχαινόταν ίσως μάλιστα παραπάνω και από τη δεύτερη. Κι αυτό γιατί βρωμούσαν. Εντάξει όχι όπως οι μετανάστες ή αλλιώς ξεβράκωτοι κακομοίρηδες, αλλά είχαν κι αυτοί μια μυρωδιά..περίεργη σαν μουχλιασμένο στρώμα ένα πράγμα. Να μην επαναλάβουμε ότι φυσικά ούτε για αυτό μιλούσε ποτέ.

Οδηγώντας άκουσε από το ραδιόφωνο ένα τραγούδι για μια Ελένη. Νευρίασε και το έκλεισε πατώντας τόσο δυνατά το κουμπί που παραλίγο να ξεκολλήσει. Τώρα τι ήταν αυτό; Ο ψυχολόγος του του είχε πει να αναλύει πάντα τις ξαφνικές του μεταπτώσεις, γιατί προφανώς κάτι υπήρχε εκεί που έπρεπε να λυθεί. Όχι βέβαια ότι χρειαζόταν ψυχολόγο, αλλά αφού όλοι είχαν, εκείνος στην απέξω θα έμενε; Άσε που μέτραγε και πολύ στις γκόμενες. Κάτι παθαίνανε, σε θεωρούσανε πολύ ώριμο «συναισθηματικά για να κατανοήσεις πλέον και το δικό τους εσωτερικό κόσμο».

Ελένη , Ελένη.. α είχε μια γκόμενα παλιά που την λέγαν Ελένη. ****** τη τώρα που τη θυμήθηκε.. Μια ξενέρωτη αγγελοκρουσμένη ήταν. Και ούτε που ήξερε να καθαρίζει. Αν και απ’ ότι θυμόταν ο λόγος που δεν της ξανατηλεφώνησε ποτέ ήταν ότι την πρώτη και τελευταία όπως φάνηκε, φορά που βγήκανε, η Ελένη μίλησε σε ένα φίλο της που καθόταν στο μπαρ. Και εκείνος ο φίλος της ήταν πολύ χαριτωμένος..τόσο χαριτωμένος που σίγουρα ήταν ******ς. Ναι ρε φίλε άκου να δεις, είχε βγεί μαζί του και έχανε την ώρα της να μιλάει με έναν ******. Κοίτα να δεις..

Έδιωξε την σκέψη της με μιας. Έπρεπε να συγκεντρωθεί.. ανάμεσα στα μουχλιασμένα στρώματα που θα συναντούσε απόψε ήταν και ένας σκηνοθέτης.. και έπρεπε να του κολλήσει μπας και τον πάρει στην επόμενη παράσταση που θα ανέβαζε. Γιατί είχαν περάσει 2 χρόνια από την τελευταία φορά που ο Λάμπρος ανέβηκε στη σκηνή. Βλέπεις διάλεγε που θα εμφανιστεί. Ο ρόλος έπρεπε να του προσδίδει αντρισμό, ομορφιά, κάτι τέλος πάντων. Δεν ήταν δυνατόν ο Λάμπρος να παίξει Οθέλλο ας πούμε, όπως του είχαν προτείνει. Μα Οθέλλο; Δηλαδή τι; Έναν μαύρο; Δεν υπήρχε περίπτωση.

Μόνο που τώρα το μουχλιασμένο στρώμα θα ανέβαζε Μέγα Αλέξανδρο. Και αυτός ήταν ένας ρόλος για τον Λάμπρο. Ας ελπίσουμε μόνο πως δε θα του καρφωνόταν να ανεβάσει κάτι πρωτοποριακό, ας πούμε να αποκαλέσει τον Μέγα Αλέξανδρο ιμπεριαλιστή του κερατά. Να κάτι τέτοια κάνανε και ο Λάμπρος θύμωνε τόσο πολύ που χρειαζόταν 2 συνεδρίες για να επικοινωνήσει με τον ψυχολόγο του.

Έφτασε Ερμού και πάρκαρε στην πλατεία των Ασωμάτων. Ξεκίνησε με τα πόδια μέχρι μέσα στου Ψυρρή, στο μικρό μπαρ που μαζεύονταν οι παρέες του, κουλτουριάρικες και μη. Τον είχε πιάσει μια περίεργη διάθεση.. Κοιτούσε γύρω του και έβλεπε ανθρώπους, κτίρια. Τον εκνεύριζαν όλοι. Ούτε ένας κανονικός δεν κυκλοφορούσε. Τα ζευγάρια δεν ταιριάζαν μεταξύ τους, ξεβράκωτοι κακομοίρηδες πουλούσαν τριαντάφυλλα και ******δες κρατιόντουσαν από το χέρι κρυφά. Θυμήθηκε την Ελένη να χαριεντίζεται μ’ εκείνον τον χαριτωμένο.. Θυμήθηκε τον χαριτωμένο να της λέει «τα καλύτερα απορρυπαντικά είναι τα 45άρια» και την Ελένη να ρίχνει πίσω το κεφάλι της και να γελάει. Και ο Λάμπρος να τους κοιτάει με μίσος, να σκέφτεται πόσο εύκολα θα μπορούσε να τους χτυπήσει τα κεφάλια του ενός με του άλλου, το κρακ που θα ακουγόταν όταν θα τους τα τσάκιζε

-ΜΠΑΜ.

O Λάμπρος στράφηκε τρομαγμένος πίσω. Στο ερειπωμένο καφενείο της γωνίας το τζάμι είχε σπάσει. Πλησίασε χωρίς να πολυθέλει. Ασυναίσθητα έφερε το χέρι του στην κωλότσεπη. Είχε ένα σπρέι πιπεριού εκεί. Του είχε φανεί χρήσιμο στο παρελθόν. Τότε που ο βρωμιάρης ξεβράκωτος Πακιστανός πήγε να του καθαρίσει τα τζάμια της μπέμπας του.. Του έριξε κατευθείαν στη μούρη και μάλιστα βγήκε από τη μπέμπα και τον κλώτσησε παρακεί , μην του ακουμπήσει και την πόρτα.. Ο ψυχολόγος του τον είχε κοιτάξει λίγο περίεργα όταν του το ανέφερε. ****** τον γι’ αυτό ποτέ δεν του ξανάπε τίποτα πιο βαθύ. Έτσι ήταν καλύτερα και για τους δυό τους. Μερικές φορές σκεφτόταν ότι ο ψυχολόγος του ήταν χαριτωμένος. Και μετά απόδιωχνε τη σκέψη. Γιατί αν ο ψυχολόγος του ήταν χαριτωμένος , ο ίδιος τί ήταν που το σκεφτόταν;

Προχωρούσε. Έφτασε στην πόρτα. Ακούμπησε το ένα χέρι του στην κάσα και το άλλο το κράτησε σφιγμένο στο πλάι με το σπρέι ανοιχτό έτοιμο να ψεκάσει..

«Είναι κανείς εδώ;»

Από τις σκιές κάτι κουνήθηκε. Το εσωτερικό του μαγαζιού φωτιζόταν ελάχιστα και ο Λάμπρος διέκρινε μια παλιά τηλεόραση στημένη σε ένα χαμηλό τραπεζάκι, τόνους σκόνη και τίποτα άλλο.

Οπισθοχώρησε ελαφρά, εξακολουθώντας να σφίγγει το σπρέι.

Πισωπατώντας έκανε να απομακρυνθεί. Και τότε μύρισε. Μουχλα; Μουχλιασμένο στρώμα;

Η οθόνη της τηλεόρασης άναψε ξαφνικά. Γύρισε μαγνητισμένος. Έβλεπε μια άδεια σκηνή θεάτρου. Μια γυναίκα βγήκε από τις κουίντες, στάθηκε στη μέση της σκηνής και άρχισε να μιλάει με γεροτνίστικη, παραμορφωμένη φωνή. «Τάφε μου, κλίνη μου αιώνια..»

Ο Λάμπρος ανατρίχιασε. Όρμηξε στο καφενείο βγάζοντας ανάσα μαζί με κραυγή. Έπεσε στα γόνατα μπροστά στην οθόνη και άρχισε να ψεκάζει τη γυναίκα.. Έπρεπε να σταματήσει, να σταματήσει, τον τρέλαινε η φωνή της, ήταν σαν τη φωνή της Ελένης, σαν τη φωνή της μάνας του όταν φώναζε τον πατέρα του ****** και την Βουλγάρα καθαρίστρια βρωμιάρα κακομοίρα, σαν τη φωνή του πατέρα του εκείνο το βράδυ που ο Λάμπρος σήκωσε κρυφά το τηλέφωνο και τον άκουσε να μιλάει σε μια άλλη γλώσσα με έναν άντρα, να γελάει και να βγάζει βογκητά και λαχανιάσματα, να σταματήσει, να σταματήσει.

Άρχισαν να τρέχουν σάλια, το δεξί του χέρι κρέμασε στο πλάι, το αριστερό συνέχισε να ψεκάζει την οθόνη, το σπρέι γέμισε την ατμόσφαιρα. Άρχισε να βήχει.

Και τότε η γυναίκα σταμάτησε το μονόλογο. Έδωσε μια και βγήκε από την οθόνη. Γέμισε το χώρο μπροστά του. Έκανε μια υπόκλιση.

«Χάρηκα. Αντιγόνη.»

Του άπλωσε τα χέρια. Ο Λάμπρος προσπάθησε να σηκώσει το αριστερό- αυτό με το σπρέι. Η γυναίκα του το έπιασε. Ήταν σαν να ακουμπούσε βελόνες, χιλιάδες βελόνες. Του το τράβηξε απότομα και το έφερε στο στόμα της. Ο Λάμπρος άρχισε να σέρνεται στις πατούσες του. Η γυναίκα τράβηξε πιο δυνατά. Και συνέχισε μέχρι που του ξεκόλλησε το χέρι από τον ώμο. Το σπρέι έκανε έναν μεταλλικό θόρυβο καθώς έπεσε στο πάτωμα. Αίμα άρχισε να πετάγεται καμπυλωτά από ψηλά. Ο Λάμπρος δεν είχε φωνή, ούτε ανάσα. Έκλεισε τα μάτια, ακούγοντας τη γυναίκα να τραγανίζει το χέρι του και να ρουφάει τα δάχτυλα με λαιμαργία.

Τον βρήκε η αστυνομία μετά από μέρες. Ένας γείτονας παραπονέθηκε για τη μυρωδιά. Βρωμούσε λέει, σαν μουχλιασμένο στρώμα..

Υ.Γ. Δεν είναι δική μου :p

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

http://matiapouklaine.blogspot.com/

Καλούτσικη...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

auto to akousa kapou kai mou fanhke tromaktiko.

sunebh se mia kopelia.H typisa loipon eide ena oneiro:blink: Kai sto oneiro eide pos htan se ena spiti pou ginotan ena parti,me stul ths dekateias ton 60s .xafnhka emfanistike kapios dipla ths kai thn eipe.Maria thlefono se zhtoun.H maria phge se ena domatio pou htan skoteino kai hphrxe sto trapezi ena kokino thelefono.To shkose kai akouse thn giagia ths pou ta xe toinaxei:lol: sthn alh gramh.

giagia: ela maria h giagia sou eimai

Maria: ela giagia ax poso mou leipeis.Pes mou pou eisai?apo pou me perneis??

gIagia: eimai se ena meros pou briskete piso ap to feggari paraaaaaaaaa poly makria?

giagia:maria se phra na sou po .Prosexe fulage ton patera sou.tha tou sumbei kati.

Maria: ti giagia?ti tha sumbei ston mpampa?

Giagia: den mporo na sou po.aplos prosexe ton.prepei na kleiso.

maria: giagia ti tha sumbei? giagiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

meta xupnhse.

meta apo 2 ebdomades o pateras ths...Pethane:X

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

lowbap96 αυτός ο Λάμπρος τι πίνει και δε μας δίνει; :lol:
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Πετρο δεν πινει τιποτα αλλα φταει που κοιμαται σε μουχλιασμένα στρώματα :lol:

Στον Ευαγγελάτο αμέσως για τα μουχλιασμένα στρώματα:lol: :lol: :lol:

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

http://matiapouklaine.blogspot.com/

auto to akousa kapou kai mou fanhke tromaktiko.

sunebh se mia kopelia.H typisa loipon eide ena oneiro:blink: Kai sto oneiro eide pos htan se ena spiti pou ginotan ena parti,me stul ths dekateias ton 60s .xafnhka emfanistike kapios dipla ths kai thn eipe.Maria thlefono se zhtoun.H maria phge se ena domatio pou htan skoteino kai hphrxe sto trapezi ena kokino thelefono.To shkose kai akouse thn giagia ths pou ta xe toinaxei:lol: sthn alh gramh.

giagia: ela maria h giagia sou eimai

Maria: ela giagia ax poso mou leipeis.Pes mou pou eisai?apo pou me perneis??

gIagia: eimai se ena meros pou briskete piso ap to feggari paraaaaaaaaa poly makria?

giagia:maria se phra na sou po .Prosexe fulage ton patera sou.tha tou sumbei kati.

Maria: ti giagia?ti tha sumbei ston mpampa?

Giagia: den mporo na sou po.aplos prosexe ton.prepei na kleiso.

maria: giagia ti tha sumbei? giagiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

meta xupnhse.

meta apo 2 ebdomades o pateras ths...Pethane:X

Απο τι πέθανε;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif