Jump to content

Τρομακτικές Ιστορίες - Φαντασμάτων άπαντα

gkr41
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η δεύτερη ιστορία βρωμάει προπαγάνδα. :shifty: :p

Βασικά θα μπορούσε να πρόκειται για ελληνικό “Urban legend” ή παραφθορά κάποιου άλλου πιο αναλυτικού περιστατικού, καθώς αν θυμάμαι καλά, πριν μερικά χρόνια είχα διαβάσει μια παρόμοια εκδοχή αυτή της ιστορίας, όπως ο ήχος από την ντουλάπα, το άλογο, η δυσάρεστη οσμή (θειάφι άραγε :p) κτλ. αλλά και το γεγονός ότι προσδιοριζότανε (σε εκείνη την εκδοχή) το βιβλίο μαγείας που υποτίθεται ότι διάβαζε ο νεαρός εκείνη την περίοδο (δεν θα υπεισέλθω στο ποίο είναι – δεν είναι πάντως αυτό που φαντάζεστε) , μέχρι που το ξεφορτώθηκε και .. ησύχασε, τώρα αν το ξεφορτώθηκε συμβουλευόμενος κάποιον ιερωμένο ή μοναχό δεν το θυμάμαι πια, αλλά οι ομοιότητες με αυτό που διάβασα είναι πολύ χαρακτηριστικές οπότε μυρίζομαι παραφθορά...

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Βασικά θα μπορούσε να πρόκειται για ελληνικό “Urban legend” ή παραφθορά κάποιου άλλου πιο αναλυτικού περιστατικού, καθώς αν θυμάμαι καλά, πριν μερικά χρόνια είχα διαβάσει μια παρόμοια εκδοχή αυτή της ιστορίας, όπως ο ήχος από την ντουλάπα, το άλογο, η δυσάρεστη οσμή (θειάφι άραγε :p) κτλ. αλλά και το γεγονός ότι προσδιοριζότανε (σε εκείνη την εκδοχή) το βιβλίο μαγείας που υποτίθεται ότι διάβαζε ο νεαρός εκείνη την περίοδο (δεν θα υπεισέλθω στο ποίο είναι – δεν είναι πάντως αυτό που φαντάζεστε) , μέχρι που το ξεφορτώθηκε και .. ησύχασε, τώρα αν το ξεφορτώθηκε συμβουλευόμενος κάποιον ιερωμένο ή μοναχό δεν το θυμάμαι πια, αλλά οι ομοιότητες με αυτό που διάβασα είναι πολύ χαρακτηριστικές οπότε μυρίζομαι παραφθορά...

Όλα urban legends δεν είναι;

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

θα συμφωνησω.(αυτο θα εγραφα κι γω αλλα με προλαβες)

κυριε grk41 η ιστορια σας μπαζει.απορριπτεστε:p

Το κεφάλι σας μπάζει κυρία FREAK που ανοίξατε δυό βατράχια εκεί πέρα στη σχολή σας και νομίσατε πως πήρατε M.D στην ιατρική. :shifty: :D

Ασχοληθείτε με κάτι πιο σοβαρό από το να προσπαθείτε να αμφισβητείτε συνεχώς την εγκυρότητά της ιστορίας μου :thanks:

θα σας πω εγω κατι περιεργο που συναιβει σε μενα και ειναι περα για περα αληθινη.

οταν πεθανε ο παππους μου που εμενε στην ακριβως απεναντι πολυκατοικια για μια εβδομαδα ανοιγε συνεχεια μονη της η πορτα του σπιτιου μας.και μιλαμε για πορτα αυτες τις χοντρες τις θωρακισμενες που δεν ανοιγουν ευκολα η με ενα ρευμα αερα οπως ελεγε τοτε η γιαγια μου.

υπηρχαν στιγμες που ανοιγε τερμα μονη της ακουμπουσε τοιχο δηλαδη και στιγμες που απλα ανοιγε μια χαραμαδα και εμενε εκει.

ειλικρινα απο τοτε το λεμε ακομη στην οικογενεια μου και δεν υπαρχει λογικη εξηγηση να το δικαιολογησουμε.

Don't give up! :!:

• 1 month later...
θα σας πω εγω κατι περιεργο που συναιβει σε μενα και ειναι περα για περα αληθινη.

οταν πεθανε ο παππους μου που εμενε στην ακριβως απεναντι πολυκατοικια για μια εβδομαδα ανοιγε συνεχεια μονη της η πορτα του σπιτιου μας.και μιλαμε για πορτα αυτες τις χοντρες τις θωρακισμενες που δεν ανοιγουν ευκολα η με ενα ρευμα αερα οπως ελεγε τοτε η γιαγια μου.

υπηρχαν στιγμες που ανοιγε τερμα μονη της ακουμπουσε τοιχο δηλαδη και στιγμες που απλα ανοιγε μια χαραμαδα και εμενε εκει.

ειλικρινα απο τοτε το λεμε ακομη στην οικογενεια μου και δεν υπαρχει λογικη εξηγηση να το δικαιολογησουμε.

Γενικά,πριν το θάνατο κάποιου συμβαίνουν διάφορα γεγονότα.

Για παράδειγμα μία γνωστή μας,μας έλέγε ότι πριν πεθάνει η μητέρα της(που ζούσε από κάτω της) ερχόταν ένα σκυλί στην αυλή κ έσκουζε.

Αυτό συνέβαινε τις τελευταίες τρεις μέρες πριν το θάνατο της μητέρας της.Έδιωχνε το σκυλί και αυτό ξαναερχόταν!

εμας που στο εξοχικο μας μπηκαν απο την καπνοδοχο του τζακιου μεσα στο σπιτι??2 κουκουβαγιες και ενα μικρο κουκουβαγακι το οποιο το βρηκαμε νεκρο στο τζακι...οι γονεις(μαλλον) με το που μπηκαμε στο σπιτι βγηκαν απο τη πορτα....

κυριοι!!!

ΜΜ..καπνιστό κουκουβαγάκι για βραδινό! Νόστιμο!Εγώ είχα δει αυτό το καλοκαίρι πως πέθανα και για 3 μέρες πραγματικά δεν μίλαγα:(.Δεν είχα σοκαριστεί απλά ήταν μια παράξενη αίσθηση.Είχα δει και σε όνειρο τον θείο μου να έχει πεθάνει και ότι του κάναμε κηδεία, αλλα ευτυχώς δεν επαληθεύτηκα. Με όλα αυτά που ακούω εδώ μέσα θα κοιμηθώ στο κρεβάτι των γονιών μου σήμερα:lol:Ειλικρινά!Επίσης πριν περίπου ένα χρόνο ήμουν στο ισόγειο του σπιτιού μου μόνος μου με το παλιό μου λάπτοπ το οποίο είχε υπέρυθρες(εξελιγμένα χαρακτηριστικά:) )και η τηλεόραση επηρεασμένη από τις υπέρυθρες άλλαζε κανάλια μόνη της και μάλιστα πήγαινε στο σταρ που είχε και θρίλερ ήταν και μεσάνυχτα μπρρ...

...σκασμενη νυφη(μΑ καλα ποιος ανθρωπος παιζει κρυφτο την μερα του γαμου του?),γεροντοκορες με παζλ που δεν προσεχουν τι αγοραζουν...

.

Χαχαχα:lol::D:rotfl::w00t::respect:

• 2 months later...

(κάντε κλικ να το δείτε)

Θα μπορούσε να είναι απόσπασμα από την ταινία Ghostbusters. Ωστόσο, πρόκειται για ένα βίντεο που τράβηξε ένα 12χρονο αγόρι, το οποίο ισχυρίζεται ότι απαθανάτισε ένα φάντασμα!

Την ώρα που ο Ρις Πίτμαν από το Μπέρνιχαμ της Μ. Βρετανίας βιντεοσκοπεί χώρους του σπιτιού του με την κάμερα του κινητού του, ξαφνικά εμφανίζεται μία μαύρη φιγούρα. Εκείνος τρομάζει, φωνάζει «Θεέ μου» και σταματά την καταγραφή.

Λίγες μέρες νωρίτερα, λέγεται ότι η 9χρονη αδερφή του παραπονέθηκε πώς κάποιος κρυφά της ολοκλήρωνε τα παζλ την ώρα που εκείνη κοιμόταν.

Για το λόγο αυτό η μητέρα των παιδιών Τόνια, συμβουλεύτηκε ένα μέντιουμ, που της είπε ότι το φάντασμα μπορεί να είναι φιλικό.

(πηγή zougla.gr/)

Σιγουρα θα ηταν φιλικο,γιατι δεν εβαλαν να βιντεοσκοπει μια καμερα οταν εκανε το παζλ το φαντασμα

δηλαδη αυτο ηταν το φαντασμα??? γιατι εγω οπως το ειδα ηταν σαν τη σκια του παιδιου;)

το ειδα μονο και μονο επειδη λες πως φανηκε σα σκια..

αυτα τα ηχητικα στο ριπλει λιγο φτιαχτα δε σας φαινονται?

και το πιτσιρικι τι ακριβως βιντεοσκοπουσε?ασε που δεν βρισκω τον λογο να το ανεβασει κανεις μετα στο γιου τιουμπ.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Μια σκιά είδα κι εγώ. Πάντως πλάκα είχε. :p

Συμφωνω απόλυτα,σαν σκια του παιδιου ειναι! Πολυ κακης ποιοτητας βιντεακι, τουλαχιστον να το κανανε πιο ρεαλιστικο!!!

σκια του παιδιου δεν μπορει να ειναι,καθως κινειται αντιθετα απο οτι το παιδι....και κατευθυνεται προς τις σκαλες ενω το ζαβο κανει γυρω γυρω ολοι...

ενδεχομενως να ειναι σκια καπου μπροστα στο παραθυρο(η μανα που πλενει τα τζαμια πχ:p) ή του γειτονα-γιαυτο και μεγενθυνεται αρκετα-

Προς τις σκάλες κατευθύνεται ή προς τον τοίχο; Δεν είμαι σίγουρος...

Προς τις σκάλες κατευθύνεται ή προς τον τοίχο; Δεν είμαι σίγουρος...

προς τον τοιχο....:D

και το πιτσιρικι τι ακριβως βιντεοσκοπουσε?ασε που δεν βρισκω τον λογο να το ανεβασει κανεις μετα στο γιου τιουμπ.

σωστα!!!!!!!!!!!!!

Τα ηχητικα δεν ειναι φτιαχτα!

Απλα το παιδι λεει: " Oh my god" και επειδη το βιντεο ειναι σε slow motion ακουγεται ετσι!! ;)

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

και το πιτσιρικι τι ακριβως βιντεοσκοπουσε?

Μπορει να πηρε καινουριο κινητο και να βιντεοσκοπουσε για να δει αμα εχει καλη ποιοτητα

• 1 month later...

“Η πιο πειστική φωτογραφία φαντάσματος”

Φωτογραφίες φαντασμάτων αναζήτησαν Σκωτσέζοι καθηγητές για τις ανάγκες μελέτης που πραγματοποιείται στα πλαίσια Επιστημονικού Φεστιβάλ που θα γίνει Εδιμβούργο.

Έλαβαν, όπως αναφέρει το BBC πάνω από 250 φωτογραφίες, που όπως θεωρούν αυτοί που τις τράβηξαν, δείχνουν φαντάσματα.

Οι περισσότερες χαρακτηρίστηκαν «αφελείς» ή «κατασκευασμένες», μερικές όμως κίνησαν το ενδιαφέρον.

Πιο πειστική θεωρήθηκε φωτογραφία που τραβήχτηκε σε κάστρο της Σκωτίας.

http://www.cosmo.gr/images/James2903.jpg

http://www.cosmo.gr/images/Fotofantasma2903.jpg

Τραβήχτηκε το Μάιο του 2008 και αν γίνει μεγέθυνση στο παράθυρο, βλέπουμε μία φιγούρα – δεν διακρίνεται αν είναι ανδρική η γυναικεία – ντυμένη με ρούχα εποχής. Είναι χαρακτηριστικό ότι διακρίνεται να φορά ένα ψηλό πτυχωτό κολάρο.

Όπως αναφέρει το BBC, στο κάστρο αυτό δεν υπάρχουν ανδρείκελα ντυμένα με ρούχα εποχής ούτε οδηγοί ντυμένοι με τέτοιο τρόπο. Επίσης, τρεις ειδικοί πάνω στη φωτογραφία που έλεγξαν τη συγκεκριμένη δεν βρήκαν να έχει υποστεί τροποποίηση, να είναι δηλαδή κατασκευασμένη.

«Δεν κατάλαβα ότι κάτι ή κάποιος ήταν μέσα στο πλάνο της φωτογραφίας μου όταν την τράβηξα. Το πρόσεξα μόνο αργότερα όταν πήγα σπίτι. Επίσης δεν είδα καμία ηλικιωμένη κυρία με πτυχωτό κολάρο να περιφέρεται μέσα στο κάστρο» δήλωσε ο Aitchison. «Μερικοί λένε ότι πρόκειται για φως που αντικατοπτρίζεται στις πέτρες. Άλλοι λένε ότι είναι ο βασιλιάς της Σκοτίας James V» αναφέρει. Σημειώνεται ότι ο βασιλιάς είχε φυλακιστεί σε αυτό το κάστρο. .....συνέχεια......

Εντάξει φαίνεται ο βασιλεύς ή whoever, αλλά δεν πείθομαι...

εμένα δεν μοθ κάνει σε βασιλιά...πιο πολύ σε μάσκα βασικά...
Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: