hercoulis Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Κάντε το εξής: Σε ένα καθρεφτη που θα βλέπετε το πρόσωπό σας, κάντε σκοτάδι και βάλτε ένα μικρό φωτισμό... πχ.ένα κεράκι. να είναι κοντά να βλέπετε το πρόσωπό σας καλά. Κοιταχτείτε στα μάτια. Είναι δύσκολο και θέλει συγκέτρωση κ υπομονή αρκετή, περίπου κανά τεταρτάκι. Μετά θα έχετε κ εσεις την δικιά σας ιστορία. :!: Αν τρομάζετε εύκολα μην το επιχειρήσετε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Να κοιταζομαστε ενα τεταρτο στον καθρεπτη και να τρομαξουμε; Τι θα δουμε; Κανα σπυρακι;:cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 η δικη σου ιστορια ποια ειναι? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Να κοιταζομαστε ενα τεταρτο στον καθρεπτη και να τρομαξουμε; Τι θα δουμε; Κανα σπυρακι;:cry: Καλό :) Αυτό που σας είπα παραπάνω είναι τρικ. Από την κούραση της συγκέντροσης στα μάτια σας, θα δείτε το πρόσωπό σας :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mairou Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 re paidaki mou......gine ligo pio safis.....!!!!!tha doume to prosopo mas.........?????????? pos...? kai se parakalo pes mas an to ekanes esy ti aribws eides gia na kseroume ki emeis oi kakomiorides prin tin patisoume nixtiatika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kai ws anafora an i empiria m itan deja vu egw pisteyw pos sigoura itan gt ola itan idia!!! o tropos p me koitakse!i erwtisi eixe akribws tis idies lekseis kia genika olo to sko0niko itan tromaktika idio me to proigoumeno !!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Πως γίνεται να είναι ίδιο σκηνικό αφού την πρώτη φορά ήσασταν στο σπίτι και τη δεύτερη στο πάρτι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 re paidaki mou......gine ligo pio safis.....!!!!!tha doume to prosopo mas.........?????????? pos...? kai se parakalo pes mas an to ekanes esy ti aribws eides gia na kseroume ki emeis oi kakomiorides prin tin patisoume nixtiatika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kai ws anafora an i empiria m itan deja vu egw pisteyw pos sigoura itan gt ola itan idia!!! o tropos p me koitakse!i erwtisi eixe akribws tis idies lekseis kia genika olo to sko0niko itan tromaktika idio me to proigoumeno !!!!!!!! Αν μπορείς γράφε με Ελληνικά γιατί τα greeklish είναι πολύ δυσανάγνωστα και κουραστικά για τους υπολοίπους.Δες και τα 2 παρακάτω links για περαιτέρω βοήθεια: http://www.typegreek.com/ http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp Επίσης αν θες να προσθέσεις κάτι σε post που έχεις ήδη δημοσιεύσει να χρησιμοποιείς το κουμπί http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif αντί να κάνεις 2ο συνεχόμενο post. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Μπα.. κομματάκι δύσκολο καθώς αμφιβάλλω αν θα διακρίνεται στο σκοτάδι :p Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 re paidaki mou......gine ligo pio safis.....!!!!!tha doume to prosopo mas.........?????????? pos...? kai se parakalo pes mas an to ekanes esy ti aribws eides gia na kseroume ki emeis oi kakomiorides prin tin patisoume nixtiatika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εξηγώ παραπάνω καλέ τι έκανα. Θα δεις το πρόσωπό σου γερασμένο κατα 30 χρόνια.Δε κάνω πλάκα:) Όσο για την μαϊμού που λέει η τρελοπαρέα την καντολίζα την έπνιγα ευχαρίστως για να εξαφανίσω μια για πάντα τους χομο σαπιενς από την γη :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 πεδια το εκανα και ειδα τον εαυτο μου γερο ΛΟΛ λεο να το χανακανο με την κοπελια μου αυτη τη φορα να δο το αποτελεσμα χιχι Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 αμα το δοκιμασω στη γιαγια μου που ειναι 80 χρονων τι θα δω? btw ο σκεφτομαι να δω πως θα ειμαι σε 30 χρονια:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 εγω αμα το κανω και δεν δω τιποτα να ανησυχησω?:p θα σημαινει οτι μεσα σε 30 χρονια δεν θα υπαρχω;;;:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mairou Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 αυτην ακριβως την απορια την ειχα κι εγω αλλα ευτυχως με προλαβε αλλος!αληθεια αμα συμβει αυτο τι θα σημαινει.......????........0_o....................!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 αμα το δοκιμασω στη γιαγια μου που ειναι 80 χρονων τι θα δω? Σε τι θα μετενσαρκωθει .. Εγω δε θα το κανω γιατι κανα τικ να νιωσω στη πλατη ... :rip: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 αυτην ακριβως την απορια την ειχα κι εγω αλλα ευτυχως με προλαβε αλλος!αληθεια αμα συμβει αυτο τι θα σημαινει.......????........0_o....................!!! Οτι θα μείνεις νέα για πάνταααα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 εχθές ξεκίνησα να διαβάζω το θέμα και μόλις τώρα τελειωσα.....:wacko::wacko: και πάω για ύπνο λίγο χεσμένος:cry::cry: ελπίζω να μην μου συμβεί τίποτα στον ύπνο:w00t::w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mairou Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 μη φοβασαι.....κι εγω καθε βραδυ ετσι πηγαινω για υπνο και πιστευω και ολοι μας εδωμεσα..... χα χα χαααα...!!!!!!!!πιστευω αυτο να σε παρηγορησε λιγο..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 μη φοβασαι.....κι εγω καθε βραδυ ετσι πηγαινω για υπνο και πιστευω και ολοι μας εδωμεσα..... χα χα χαααα...!!!!!!!!πιστευω αυτο να σε παρηγορησε λιγο..! Μαϊρού πόσων ετών είσαι και φοβάσαι έτσι;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mairou Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 εγω ειμαι 15 αλλα εσυ γτ ρωτας?ειναι φυσιολογικο εαν διαβαζεις αυτες τισ ιστοριες μερικα βραδια να χαιζεσαι.......!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 για την ιστορια Για την ακρίβεια, τα σκυλιά αντιλαμβάνονται μεγαλύτερο φάσμα ηχητικών συχνοτήτων, ή με απλά λόγια, ακούνε ήχους που εμείς δεν μπορούμε ν'ακούσουμε. Τώρα, από το γεγονός αυτό, μέχρι το να ισχυριστούμε ότι ο σκύλος διαισθάνθηκε ένα φάντασμα, υπάρχει μεγάλη απόσταση. Τα σκυλια ακούνε υπόηχους, κ ορθα σε μεγαλύτερο φάσμα κ όχι ολα. Ο ηχος δεν είναι τιποτα αλλο από δόνηση που μεταδίδεται μέσω αέρα, κυμματα... Οταν κατι παλλεται με μικρή συχνότητα παραγει κύμματα απλά ο ανθρωπος δεν το ακουει, το ίδιο και και για πολυ υψηλή συχνότητα (υπερηχοι) όντως έχει παρατηρηθεί σκυλιά να είναι ανησυχα πριν απο φυσική καταστροφή. όσον αφορά φαντασματα να με συγχωρέσετε, πιο κατω θα σας παραθεσω ενα κειμενο Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Ποια είναι η ψυχή Ψυχή είναι η ενέργεια που θέτει και διατηρεί σε λειτουργία και σε πνευματική δράση τον ανθρώπινο μηχανισμό, με παράλληλη εξέλιξη του ανθρώπινου πνεύματος. Συνήθως όταν λέμε ψυχή εννοούμε και πνεύμα. Ας δούμε τα πράγματα με τη σειρά. Για το πρώτο ζωντανό κύτταρο που δημιουργήθηκε στη Γη, η ψυχή ήρθε από τον εξωγενώς. Ηταν ακτινοβολία? κανείς δε ξέρει. Για οποιοδήποτε άλλο μεταγενέστερο κύτταρο η ψυχή-ενέργεια ήταν αφ ενός δεδομένη-κληρονομική και αφ ετέρου προστιθέμενη ακτινοβολία από το διάστημα. [...] Πηγή: http://www.koutouzis.gr/fantasmata.htm Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Εγώ ένα έχω να πω. Τα πνεύματα βρίσκοντε παντού, τρυγίρω μας, στο σπίτι, στη δουλειά. Αν δεν τα ενοχλήσεις,δε σε πειράζουν ούτε αυτά, απλά περιφέροντε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Εγώ ένα έχω να πω. Τα πνεύματα βρίσκοντε παντού, τρυγίρω μας, στο σπίτι, στη δουλειά. Αν δεν τα ενοχλήσεις,δε σε πειράζουν ούτε αυτά, απλά περιφέροντε :) :blink::blink::confused: θες να μη κοιμάμαι το βράδυ?:worry: Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Εγώ ένα έχω να πω. Τα πνεύματα βρίσκοντε παντού, τρυγίρω μας, στο σπίτι, στη δουλειά. Αν δεν τα ενοχλήσεις,δε σε πειράζουν ούτε αυτά, απλά περιφέροντε :) Πώς μπορώ να ενοχλήσω κάτι που δεν υπάρχει; Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Δηλαδη τα πνευματα ειναι κατι σαν αορατους μπανιστιρτζήδες :p; Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts