Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα...

Έχω ένα πρόβλημα παιδιά με την μπαταρία.

Αγόρασα το γαλαξία πριν από 3 μέρες και ήδη κάνω την 3 φόρτισή του. Η μπαταρία δεν κρατάει ούτε 24 ώρες.

Ελέγχω στον task manager αν υπάρχει ή έχω ξεχάσει τίποτα ανοιχτό, αλλά είναι όλα οκ και δεν υπάρχει τίποτα. Δεν έχω widgets ανοικτά στις επιφάνειες εργασίας, μόνο εικονίδια συντομεύσεων για διάφορα πράγματα. Η χρήση που του κάνω είναι κανένα μισάωρο με φωνητικές κλήσεις, 2 ή 3 μηνύματα και 15 περίπου λεπτά χρήση WiFi (όλα αυτά μέσα σε ένα 24ωρο). Η φωτεινότητα της οθόνης είναι στο αυτόματο.

Φανταστείτε οτι κατά τη διάρκεια της νύχτας (δεν το βάζω σε flight mode ... είναι κανονικά σε αναμονή) χάνει περίπου το 20% με 25% της μπαταρίας.

Είναι φυσιολογικό αυτό? Δεν έχει στρώσει ακόμα η μπαταρία και γι αυτό είναι έτσι?

Να τονίσω οτι σήμερα είδα οτι έχω ενεργοποιημένο το συνεχή συγχρονισμό (έχω πρόγραμμα που περιλαμβάνει 3 Giga). Είναι δυνατόν αυτό να καταναλώνει τόση μπαταρία?

Σε εσάς πόσο κρατάει η μπαταρία, και με τί χρήση και τί έχετε φορτωμένο στη συσκευή να τρέχει?

Δεν ξέρω.... δώστε μου τα φώτα σας.... Είμαι έτοιμος να πάω στο σέρβις της Samsung.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εμένα πάντως με πολύ εντατική χρήση (σχεδόν 2ωρο ομιλίας, πολύ browsing, push mail, gps και πολύ ώρα ενεργοποιημένη οθόνη για να ψάχνω το κινητό τώρα που είναι ο πρώτος καιρός, με 5 widgets σε 3 οθόνες του ADW (για να απαντήσω και στον Κώστα παραπάνω) με το Flyscreen στη lockscreen να ενημερώνει ανά μισάωρο 6 rss (αυτό πρέπει πράγματι να το αραιώσω)..... Μου κρατάει γύρω στις 12 ώρες... Αλλά ποτέ κινητό μου δεν κράταγε περισσότερο!

Ά μέχρι χθες είχα και το τέλειο live wallpaper με τη γή που γυρίζει, αλλά το ξερίζωσα με πόνο καρδιάς κι έβαλα ένα ακούνητο κι αμίλητο :(

Κανένας που να ξέρει να μου πει πως αλλάζουμε εύκολα 2g σε 3g και τούμπαλιν, που ρώτησα παραπάνω?

Edited by Morfie
Αντώνης.

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

20% κατα τη διάρκεια της νύχτας είναι πάρα πολύ..

Εμένα με φουλ χρήση μου έβγαλε άνετα μία μέρα

Τη νύχτα που ούτε εγω το βάζω σε flight mode μου τρώει γύρω στο 5%, με widgets να τρέχουν..

Εκτός και αν είσαι υπναράς :-P

Παιδιά μία ερώτηση..

Τα πακέτα με ίντερνετ περιλαμβάνουν στο ποσό και τα δεδομένα που στέλνουμε η μόνο αυτά που λαμβάνουμε;

Το λέω γιατί το 3g watchdog στη συνολική ποσότητα δεδομένων βάζει και αυτά που έχω στείλει

Edited by zavarakatranemia

:)Δεν πειράζει, πάντως τώρα που ξαναδοκίμασα δεν μπήκε αμέσως αλλά μετά από 2-3 restart...:confused:

Χμμμ..και τωρα παλι με τη πρωτη μπηκε...μηπως αργησα παλι??? :worry:

Καλημερα παιδια κ γω νεος χρηστης του s να πω κατι για την μπαταρια..πολυ καλη...χθες με 40 λεπτα ομιλιας +wifi 1 ωρα, mail k net κ παιχνιδια αλλη μια ωρα+κατεβασμα απο μαρκετ κ ειμαι σημερα στο 45%.πολυ καλη αν αναλογισθεις οτι με την ιδια χρηση το desire καθε μερα ηθελε φορτιση

Παιδιά δεν χρειάζονται αντιπαραθέσεις.

Σε όποιον δεν κάνει το galaxy το πουλά και αγοράζει αυτό που νομίζει καλύτερο.

Δεν σημαίνει όμως ότι επειδή κάποιος έχει διαφορετική γνώμη πρέπει να την δεχθούμε και οι υπόλοιποι.

Προσωπικά δεν συγκινουμαι από τα spects μιας συσκευής.

Μόνο από την χρήση της για κάποιο διάστημα μπορώ να έχω άποψη.

Κανένα κινητό δεν είναι τέλειο. Ζυγιζουμε τα υπέρ και κατα και αποφασίζουμε ποιο είναι κοντά στις δικές μας προτιμήσεις.

Με λίγα λόγια βλέπουμε ότι όλες οι συσκευές έχουν τα αρνητικά τους.

Σημασία έχει να λύνονται τα προβληματακια αυτά.

Συμφωνώ με αυτό που λες. Βέβαια ο καθένας μπορεί να γράφει θετικά και αρνητικά, όχι όμως να χαραμίζονται συνεχόμενες σελίδες του forum μόνο στα υποκειμενικα αρνητικά του και αν κάποιος μπει να διαβάσει, να διαμορφώνει μια αρνητική άποψη και να προκαταβάλλεται.

Όπως και δεν είναι δυνατόν στο θέμα του Galaxy S να καθόμαστε και να διαβάζουμε τις κόντρες που έχουν κάποια άτομα για κινητά άλλης εταιρείας. Το αν είναι καλύτερο το Desire από το HD8 ας γραφτεί στο θέμα των HTC κινητών και όχι εδώ. :cool:

Καλημέρα...

Έχω ένα πρόβλημα παιδιά με την μπαταρία.

Αγόρασα το γαλαξία πριν από 3 μέρες και ήδη κάνω την 3 φόρτισή του. Η μπαταρία δεν κρατάει ούτε 24 ώρες.

Ελέγχω στον task manager αν υπάρχει ή έχω ξεχάσει τίποτα ανοιχτό, αλλά είναι όλα οκ και δεν υπάρχει τίποτα. Δεν έχω widgets ανοικτά στις επιφάνειες εργασίας, μόνο εικονίδια συντομεύσεων για διάφορα πράγματα. Η χρήση που του κάνω είναι κανένα μισάωρο με φωνητικές κλήσεις, 2 ή 3 μηνύματα και 15 περίπου λεπτά χρήση WiFi (όλα αυτά μέσα σε ένα 24ωρο). Η φωτεινότητα της οθόνης είναι στο αυτόματο.

Φανταστείτε οτι κατά τη διάρκεια της νύχτας (δεν το βάζω σε flight mode ... είναι κανονικά σε αναμονή) χάνει περίπου το 20% με 25% της μπαταρίας.

Είναι φυσιολογικό αυτό? Δεν έχει στρώσει ακόμα η μπαταρία και γι αυτό είναι έτσι?

Να τονίσω οτι σήμερα είδα οτι έχω ενεργοποιημένο το συνεχή συγχρονισμό (έχω πρόγραμμα που περιλαμβάνει 3 Giga). Είναι δυνατόν αυτό να καταναλώνει τόση μπαταρία?

Σε εσάς πόσο κρατάει η μπαταρία, και με τί χρήση και τί έχετε φορτωμένο στη συσκευή να τρέχει? ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ROOT

Δεν ξέρω.... δώστε μου τα φώτα σας.... Είμαι έτοιμος να πάω στο σέρβις της Samsung.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δεν γίνεται να καταλαλώνει 20% μπαταρία το βράδυ. 3% και πολύ είναι. Θα υπάρχουν κάποια widgets συνεχώς ανοιχτά, internet και ίσως και GPS...Για έλεγξέ τα αυτά και θα δεις ότι μετά δεν θα καταναλώνει τόσο το βράδυ.

Επίσης άσε την μπαταρία να τελειώσει και φόρτισέ την πλήρως και θα δεις βελτίωση...Γενικότερα η βελτίωση φαίνεται αν το κάνεις αυτό 2-3 φορές...:)

Edited by DirectorCK

Δεν γίνεται να καταλαλώνει 20% μπαταρία το βράδυ. 3% και πολύ είναι. Θα υπάρχουν κάποια widgets συνεχώς ανοιχτά, internet και ίσως και GPS...Για έλεγξέ τα αυτά και θα δεις ότι μετά δεν θα καταναλώνει τόσο το βράδυ.

Επίσης άσε την μπαταρία να τελειώσει και φόρτισέ την πλήρως και θα δεις βελτίωση...Γενικότερα η βελτίωση φαίνεται αν το κάνεις αυτό 2-3 φορές...:)

Πάντα στις πρώτες ειδικά φορτίσεις, κάνω ολοκληρωμένους κύκλους φόρτισης - εκφόρτισης για να στρώσει η μπαταρία. Οπως ανέφερα και πριν τώρα κάνω την τρίτη φόρτιση μέσα σε τρεις μέρες.

Κι όμως έφαγε περίπου 20% μέσα στη νύχτα από τις 2 περίπου μέχρι τις 9. Το GPS ήταν κλειστό, WiFi και Bluetooth επίσης κλειστό, καμία εφαρμογή δεν έτρεχε στο παρασκήνιο (είχα τσεκάρει τον task manager) και επίσης δεν έχω κανένα απολύτως widget φορτωμένο σε κανένα desktop.

Είναι συνδεμένο σε 3g δίκτυο... δεν ξέρω τι άλλες πληροφορίες να δώσω.

Ίσως να περιμένω μερικές μέρες να στρώσει η μπαταρία? Υπάρχει περίπτωση να βελτιωθεί σημαντικά?

Αυτό που δεν μου απάντησε κάποιος είναι αν είναι δυνατόν να καταναλώνει τόση πολύ μπαταρία το συνεχόμενος συγχρονισμός που είχα ενεργοποιημένο τις προηγούμενες μέρες??? (τώρα το απενεργοποίησα)

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

Eγω ειμαι στην Δευτερη φορτιση απο εχθες και το ειχα αφησει να αδειασει τελειως (ενα κλικ πριν το σβησιμο) με την μπαταρια να αναβοσβηνει και στις πληροφοριες να μην λεει ποσο τις % εχει αλλα να λεει οτι το κινητο θελει φορτιση.

Να το αφηνω τοσο η μεχρι ενα 4-5% ενδειξη μπαταριας?

ps:Aυτη τη στιγμη εχω 89% ενδειξη απο εχθες στις 6 το απογευμα που τελειωσε η φορτιση.:happy:

ps2:Το βραδυ ανοικτο με flight mode εχασε 1%.:yahoo:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Πάντα στις πρώτες ειδικά φορτίσεις, κάνω ολοκληρωμένους κύκλους φόρτισης - εκφόρτισης για να στρώσει η μπαταρία. Οπως ανέφερα και πριν τώρα κάνω την τρίτη φόρτιση μέσα σε τρεις μέρες.

Κι όμως έφαγε περίπου 20% μέσα στη νύχτα από τις 2 περίπου μέχρι τις 9. Το GPS ήταν κλειστό, WiFi και Bluetooth επίσης κλειστό, καμία εφαρμογή δεν έτρεχε στο παρασκήνιο (είχα τσεκάρει τον task manager) και επίσης δεν έχω κανένα απολύτως widget φορτωμένο σε κανένα desktop.

Είναι συνδεμένο σε 3g δίκτυο... δεν ξέρω τι άλλες πληροφορίες να δώσω.

Ίσως να περιμένω μερικές μέρες να στρώσει η μπαταρία? Υπάρχει περίπτωση να βελτιωθεί σημαντικά?

Αυτό που δεν μου απάντησε κάποιος είναι αν είναι δυνατόν να καταναλώνει τόση πολύ μπαταρία το συνεχόμενος συγχρονισμός που είχα ενεργοποιημένο τις προηγούμενες μέρες??? (τώρα το απενεργοποίησα)

20% είναι πάρα πολύ..

Εμένα σε παρόμοια κατάσταση με εσένα, μου καταναλώνει το βράδυ 3-5%

20% είναι πάρα πολύ..

Εμένα σε παρόμοια κατάσταση με εσένα, μου καταναλώνει το βράδυ 3-5%

Υπάρχει περίπτωση να θέλει αναβάθμιση και για αυτό να βγάζει αυτό το πρόβλημα?

Κατέβασα το Κιες και δεν μου έβγαλε κάποια διαθέσιμη αναβάθμιση να υπάρχει.

Πρέπει να το κάνω ρούτ? (δεν το έχω κάνει ποτέ και είμαι ψιλοάσχετος.... βέβαια άν ασχοληθώ θα τα βγάλω πέρα)

Θα καλυτερέψει η κατάσταση αν βάλω άλλη έκδοση ίσως τη 2,2?

Δεν ξέρω τι να κάνω......

Ευχαριστώ πολύ όλους σας για την ανταπόκριση

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

Κώστα στις Λήψεις του Market εσύ μπαίνεις;

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Μπαίνω μια χαρά.

Η μπαταρία μου με την M1 έχει βελτιωθεί κατα πολύ.

Δυο πράγματα αλλαξα από την στιγμή που την πέρασα.

Πρώτον την άφησα να παει στο 5% και της έκανα πλήρη φόρτιση. Έχω διαβάσει ότι με κάθε νέο firmware που περνάς χρειάζεται να γίνεται μια πλήρη φόρτιση αφού έχεις αφήσει την μπαταρία να φτάσει στο κατώτατο όριο.

Πριν είχα το παλιό lag fix που περνά μέσω pc. Στην Μ1 έβαλα από την αρχή το apk.

Μιλάμε με πραγματική χρήση φεύγω από το γραφείο το απόγευμα και είμαι στο 82%, ενώ πριν με πολύ λιγότερη χρήση ήμουν στο 70.

To βράδυ με συχρονισμους ανοικτούς σε mail, twitter, facebook χανω μόνο 7% αλλά στο δωμάτιο που κοιμάμαι έχω 3G ίσα μια γραμουλα. Αν το αφήσω στο σαλόνι που δεν πιάνει καθόλου 3G και έχει φουλ σήμα EDGE πέφτει λιγότερο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πρέπει να το κάνω ρούτ? (δεν το έχω κάνει ποτέ και είμαι ψιλοάσχετος.... βέβαια άν ασχοληθώ θα τα βγάλω πέρα)

Κατεβασε απο το market > advanced task killer και δες τι τρεχει στο παρασκηνιο.Δες ποση μνημη εχεις ελευθερη,μετα σβηστα ΟΛΑ εκτος απο τον task killer και δες πσοο σου ελευθερωνει.

Κανε και ενα restart για καλο και για κακο αν δεν εχεις ηδη κανει να δεις πως θα παει.(μποριε κατι να τρεχει και να μην το εχεις παρει χαμπαρι.):)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

παιδια εχει παρατηρησει κανεις οταν η οθονη ειναι στραμενη προς τον ηλιο ενα πλαισιο μεσα στην οθονε με αυτο το σχημα?

http://imagebin.ca/view/u0xJE0V.html

πρωτη φορα το ειδα...αυτο το βλεπω μονο με κληστη την οθονη(κλειδωμενο)...

ας checkarei καποιος pls

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Χτες έκανα ένα ξεκαθάρισμα στις οθόνες μου των widgets και από 7 οθόνες που είχα έμεινα με 6 (βασικά πέταξα το daily briefing που μου επιανε μια οθόνη μόνο του:p), και αμέσως παρατήρησα μία ακόμα πιο ομαλή εναλλαγή των οθονών από πριν..τυχαίο; ( και νομίζω και δεν νομίζω..)..εσείς τις έχετε "φουλάρει" συτές τις 7 οθόνες του κινητού;

Αντωνη εγω εχω μολις 5 οθονες απο τις οποιες οι δυο τελευταιες ειναι widgets.

Δεν εχω κανενα προβλημα με την κυλιση των οθονων.

Οπως θα δεις η λογικη που το εχω στησει ειναι:

Τα απαραιτητα εικονιδια απο τις εφαρμογες που χρησιμοποιω συνεχως. Τα υπολοιπα ταξινομιμενα σε φακελους.

http://www.imagehosting.gr/out.php/t1453145_1.png http://www.imagehosting.gr/out.php/t1453146_2.png http://www.imagehosting.gr/out.php/t1453147_3.png

http://www.imagehosting.gr/out.php/t1453148_4.png http://www.imagehosting.gr/out.php/t1453149_5.png

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

παιδια εχει παρατηρησει κανεις οταν η οθονη ειναι στραμενη προς τον ηλιο ενα πλαισιο μεσα στην οθονε με αυτο το σχημα?

http://imagebin.ca/view/u0xJE0V.html

πρωτη φορα το ειδα...αυτο το βλεπω μονο με κληστη την οθονη(κλειδωμενο)...

ας checkarei καποιος pls

Ναι, το έχω παρατηρήσει και εγώ.

Μάνος

Αντωνη εγω εχω μολις 5 οθονες απο τις οποιες οι δυο τελευταιες ειναι widgets.

Δεν εχω κανενα προβλημα με την κυλιση των οθονων.

Οπως θα δεις η λογικη που το εχω στησει ειναι:

Τα απαραιτητα εικονιδια απο τις εφαρμογες που χρησιμοποιω συνεχως. Τα υπολοιπα ταξινομιμενα σε φακελους.

Ουπσσσ!!! κ 3G k WIFI ανοιχτα?:confused:

Ουπσσσ!!! κ 3G k WIFI ανοιχτα?:confused:

Όχι αυτό που βλέπεις Αριστερά είναι το notification της εφαρμογής που μέτρα τα data που καταναλωνω:)

@@@ FROYO???

Δεν ξαναειδα καμία αναφορά στα φορουμ σχετικά με τις 23/9 που υποτηθεται θα κυκλοφορισει το update.

Λέτε να είναι μπαρουφα;

Τσεκαρασα την εσωτερική μου κάρτα για αρχεία με ονομασία άνω των 16 χαρακτήρων και είναι παρά πολλά. Μερικά είναι εύκολο να μεταφερθούν προσωρινά στην εξωτερική κάρτα, αλλά κάποια αλλά είναι αρχεία εφαρμογών.

Χωρίς αυτά πιθανώς να έχουν πρόβλημα οι συγκεκριμένες εφαρμογές.

Όταν έλθει η ώρα θα τα μεταφέρω και βλαπουμε.

Το σημαντικότερο είναι να συνδεομαι με το kies. Και να ξαναεγκαταστησω μερικές εφαρμογές δεν χάλασε ο κόσμος.

Περισσότερος οι ρυθμίσεις μου μ ενδιαφέρουν.

συγνωμη αν σας πριζω αλλα εχω αναγκη απο χρηματα το κινητο ειναι σχεδον καινουριο σε αριστη κατασταση οποιος ενδιαφερετε ασ κανει μια λογικη προσφορα κ παλι συγνωμη ειναι η τελευταια φορα που αναφερομαι σε αυτο το θεμα

βασικα cosmote εχω.αυτη η διαδικασια απενεργοποιησης των data πρεπει να γινεται καθε φορα που ανοιγω το τηλεφωνο?ειναι ασφαλης και αποτελεσματικη διαδικασια?ειναι διαδικασια που γινεται σε συννενοηση με τον παροχο?γιατι αν ειναι ετσι δε νομιζο οτι ο παροχος θα δεχτει να σου κοψει το ιντερνετ.την βρισκω αρκετα προβληματικη αυτην την κατασταση με τις εφαρμογες.επισης η δημιουργια ενος gmail προκειμενου να χρησιμοποιησεις το android market μπορει να εντεινει αυτου του ειδους το προβλημα η εξαρταται καθαρα απο την εκαστοτε εφαρμογη (αν δηλ χρησιμοποιει στοιχεια απο το ιντερνετ)?αν ειναι να ψαχνουμε με αυτο το κριτηριο τις εφαμογες ζητω που καηκαμε

Φυσικά είναι ασφαλής, αλλά ειναι κουραστική και δε συμφέρει. Δοκίμασε τα άλλα softwares που προτείνουν τα παιδιά, δηλαδή το apnswitch και το apn on/off, αν και δεν ξέρω αν θα επηρεάσουν εσένα, γιατί απ'ότι έχω διαβάσει το APN στην περίπτωσή σου σου το παίρνει από την κάρτα και όχι από τις ρυθμίσεις. Δοκίμασε πάντως και πες μας.

Όσο για το gmail ναι είναι υποχρεωτικό, πήρες google κινητό! :) Απενεργοποίησε τις συνεχείς ενημερώσεις από τις ρυθμίσεις και θα είσαι οκ.

Δεν χρειαζεται να φορτωνουμαι το κινητο με περιττα widgets εφοσον γινεται δουλεια και απο το κινητο. Παμε Ρυθμισεις>Ασυρματη επικοινωνια και δικτυα>δικτυα κινητης>ονοματα σημειων προσβασης>Internet και παμε κατω κατω και αλλαζουμε το Internet+MMS με σκετο το ΜΜS και ειμαστε κομπλε.:cool:

ps:Αυτο το βρηκα μονος μου!:p

ps2:Aπο την ωρα που το εκανα δεν κανει ενημερωσεις με το 3G (ειχα προβληαμτην πρωτη μερα μεχρι να το βρω γιατι δεν εχω internet στην cosmote) αλλα δεχομαι κανονικα MMS.;)

Ναι οκ, απλά το "περιττό" είναι υποκειμένικό, δηλαδή αν ένα widget δεν κάνει τίποτε άλλο από το να ανοιγοκλείνει αυτή τη ρύθμιση χωρίς να χρειάζεται να πας μέσω Καπερναούμ, δεν το βρίσκω καθόλου περιττό, αλλά αναγκαίο. Και πάλι όμως, δεν ξέρω αν αυτό έχει σημασία στην περίπτωση του φίλου παραπάνω.

Alex το πρόβλημα δεν είναι το προφανές. Το πρόβλημα έγκειται αλλού βεβαίως και το λέει στο άρθρο. Ακόμα και πρόσβαση να είχε κάποια κακόβουλη εφαρμογή στο rooted κινητό σου το πρόβλημα θα λυνόταν αν το αρχείο αυτό (accounts.db) είταν κρυπτογραφημένο εξ ορισμού...Γιατί δεν το έχει κάνει ήδη αυτό η Google; Η απάντηση είναι διότι πιθανώς δεν θέλουν να κάνεις root στο κινητό (σιγά μη δε κάνουμε....!!!!) αλλά ίδωμεν, μπορεί να το αλλάξουν στο μέλλον...

(το παράδειγμα που έδωσες για το PC δε μπορεί να παραλληλισθεί με το κινητό γιατί στο PC υπάρχουν firewall, antivirus και ένα σωρό άλλα...)

Την καλημέρα μου σε όλους..

ps Είμαι περίεργος να δω πόση RAM θα έχει ελεύθερη το galaxy όταν μπει το froyo...

Είναι θέμα linux φίλε μου, και το άρθρο απλά δημιουργεί φοβίες. Δεν είναι windows το linux. Σε ένα σύστημα linux, o root μπορεί άνετα να δει το /etc/passwd και το /etc/shadow , μάλιστα το πρώτο μπορούν να το δούνε ΟΛΟΙ οι χρήστες. Το accounts.db υπάρχει και μπορείς να το διαβάσεις ΜΟΝΟ αν είσαι root, και πάλι όμως φαίνονται κανονικά μόνο τα account names, τα passwords είναι κωδικοποιημένα όπως σ'ενα κανονικό σύστημα unix. O μόνος τρόπος που ίσως να γίνει κάτι, μιας και χρησιμοποιούν SQLite για τα databases που δεν έχει φοβερό encryption, θα ήταν να μεταφέρεις το accounts.db αυτούσιο σ'ενα άλλο τηλέφωνο... Ιιιισως πιάσει έτσι... θες να μου στείλεις το δικό σου να δοκιμάσω; :) Όχι; μα γιατί;

Και πάλι, είναι θέμα κοινής λογικής. Μη βάζεις ό,τι να'ναι στο σύστημά σου, και θα είσαι ΟΚ, και με την πλήρη κυριότητα του superuser. Και φυσικά το παράδειγμά μου ακόμα ισχύει (και δυστυχώς το έχω δει πολλές φορές) αλλά let's agree to disagree, που λένε εδώ οι Άγγλοι.

Χτες έκανα ένα ξεκαθάρισμα στις οθόνες μου των widgets και από 7 οθόνες που είχα έμεινα με 6 (βασικά πέταξα το daily briefing που μου επιανε μια οθόνη μόνο του:p), και αμέσως παρατήρησα μία ακόμα πιο ομαλή εναλλαγή των οθονών από πριν..τυχαίο; ( και νομίζω και δεν νομίζω..)..εσείς τις έχετε "φουλάρει" συτές τις 7 οθόνες του κινητού;

Κι εγώ 6 έχω, Αντώνη... αλλά δε βλέπω γιατί να έχει σημασία...

Δοκίμασα να κάνω γρήγορο slide απο κάτω προς τα πάνω όπως λέει αλλά δεν άλλαξε τίποτα.

Μόνο αν κάνω απο αριστερά προς τα δεξιά (και το αντίστροφο) αλλάζει μεταξύ αριθμητικού πληκτρολογίου και πληκτρολογίου με γράμματα.

Άρχισε έχοντας ορίσει γλώσσα πληκτρολογίου τα ελληνικά από τις ρυθμίσεις.

Κοίτα τι σου τρώει τη μπαταρία καλώντας με τον dialer του κινητού το *#*#4636#*#* . Θα εμφανιστεί ένα testing menu, πήγαινε στο Battery History, και κοίτα στο Other Usage και επίσης στο Partial Wake Usage (τί σου ξυπνάει το κινητό και χαλάει μπαταρία). Λογικά θα δείς ποια apps/widgets τρώνε μπαταρία. Προσωπικά έχω βρει ότι το wifi μου τρώει περισσότερη μπαταρία όταν είναι ανοιχτό, και το κλείνω το βράδυ. Δε χάνω πάνω από 1-2% τη νύχτα.

Δεν έχει σχέση το root με τη μπαταρία. Αν και αν είσαι root μπορείς να περιορίσεις κάποια πράγματα που τρέχουν όποτε θέλουν, ξοδεύοντας τη μπαταρία.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Αυτό με το *#*#4646#*#* εμένα δεν βγάζει τίποτα..περίεργο... παλιότερα μου φαίνεται ότι έβγαζε...
Αντώνης

Δύο παρατηρήσεις σχετικά με το Gmail από το PC, από τότε που έγινα ευτυχής κάτοχος του SGS :happy:

1. Λήψη email από τον εαυτό μου :confused: Χωρίς θέμα, σώμα άδειο, με διεύθυνση αποστολέα και παραλήπτη η δικιά μου! Έχει γίνει 2 φορές μέσα σε ένα μήνα.

2. Το σερφάρισμα στο Gmail (και μόνο στο Gmail) στο super duper PC μου είναι απελπιστικά αργή! Το τρέχω από IE8 (χε χε λέτε να θέλει chrome; ), έχω περίπου 350 επαφές και ένα ημερολόγιο με φουλ εορτές περασμένα στο λογαριασμό, και προώθηση από Yahoo και hotmail. Αυτά.

Στο GSG ο συγχρονισμός μηνυμάτων, επαφών και ημερολογίου γίνεται ταχύτατα και απροβλημάτιστα. Τον κάνω χειροκίνητα, αλλά δεν έχω δει κάποια συσχέτιση.

Κάτι άλλο: θα ήθελα να έχω πλοήγηση με ταυτόχρονη χρήση της πυξίδας, κάτι που μόνο στο googlemaps το βλέπω. Βέβαια, όπως έχει ειπωθεί το gmaps Navigation δεν κυκλοφορεί σε πολλές χώρες (προς το παρόν), όμως έχει βρεθεί λύση (πού αλλού; ) στους XDA-developers με τους brut-googlemaps. Το έχει δοκιμάσει κανείς σας στην Ελλάδα; Είναι ένας λόγος (ακόμα) για να κάνω root το θηρίο, όμως δεν έχω λειτουργία ανάκτησης με τρία κουμπία και κρατιέμαι μια και καλή να φλασάρω την επίσημη Froyo, μπας και το διορθώνουν εκεί. Ήδη οι Καναδοί με επίσημο firmware update (eclair) μπορούν και ενεργοποιούν τη λειτουργία ανάκτησης.

Edited by me00016
Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9

Κανένας που να ξέρει να μου πει πως αλλάζουμε εύκολα 2g σε 3g και τούμπαλιν, που ρώτησα παραπάνω?

Καμιά ιδέα?

*#*#4636#*#* για το service menu και φυσικά η εντολή πάντα στον εργοστασιακό dialer.

Edited by Morfie
Αντώνης.

Τσεκαρασα την εσωτερική μου κάρτα για αρχεία με ονομασία άνω των 16 χαρακτήρων και είναι παρά πολλά. Μερικά είναι εύκολο να μεταφερθούν προσωρινά στην εξωτερική κάρτα, αλλά κάποια αλλά είναι αρχεία εφαρμογών.

Χωρίς αυτά πιθανώς να έχουν πρόβλημα οι συγκεκριμένες εφαρμογές.

Όταν έλθει η ώρα θα τα μεταφέρω και βλαπουμε.

Το σημαντικότερο είναι να συνδεομαι με το kies. Και να ξαναεγκαταστησω μερικές εφαρμογές δεν χάλασε ο κόσμος.

Περισσότερος οι ρυθμίσεις μου μ ενδιαφέρουν.

Δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά νομίζω το πρόβλημα δεν είναι τα ονόματα αλλά τα extensions. Δηλαδή με το wpeorijadslfkddlfkjweriusdmvcxdjasgopi.dat δε θα έχει πρόβλημα, αλλά έχει με το pwqeroiuqwefjoi.qpweoirupqweoitupqwoeitup , καθώς και με το poiwerq.pqoiuweproiuweqptoiuwqtqsa.txt

(δες την πρώτη τελεία στο τελευταίο).

Αν η τελεία του τελευταίου ήτανε κάτω πάυλα _ , είμαι 99.9% σίγουρος ότι δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Έχω πολλά τέτοια αρχεία, και δεν έχω πρόβλημα σύνδεσης, δεν το λέω έτσι.

Το Soundhound με την τελευταία έκδοση διόρθωσε τα ονόματα που δημιουργούσαν πρόβλημα, και τώρα αν και είναι τεράστια, έχουν μικρά extensions και δεν έχω πρόβλημα σύνδεσης.

Αυτό με το *#*#4646#*#* εμένα δεν βγάζει τίποτα..περίεργο... παλιότερα μου φαίνεται ότι έβγαζε...

Sorry, typo :) 36 το δεύτερο (thanks Morfie)

Edited by gianpithio
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων.
- Alex

Sorry, typo :) 36 το δεύτερο (thanks Morfie)

Ναι έτσι δούλεψε...99% bluetooth:blink:Χριστέ μου!!!!

Τι να κάνω όμως αναγκαίο κακό...εμένα η μπαταρία με δίαφορες μικροεπεμβασούλες μου βγάζει πάντα 24 ώρες που έτσι και αλλιώς είναι το ζητούμενο αφού όταν κοιμάμαι βάζω πάντα το μωρό να κάνει...μαμ..:lol:

Αντώνης

παιδια τι μπωρο να κανω για να μην φαινοντε τα σπαστικα εικονιδια του destinator στη συλογη?διαβασα κατι σελιδες ποιο πισω οτι πρεπει να κανουμε αλλον φακελο το εκανα και παλι τπτ ,τι πρεπει να κανουμε?

Πάρτε ένα πακετακι των 100ΜΒ και ρυθμιστε το 3G Watchdog να σας ειδοποιει η και να διακόπτει την σύνδεση όταν φτάσετε στα 90. Δεν υπάρχει περίπτωση όσο λάθος και να κάνει να είναι πάνω από 10%

Στέλνετε κι ένα sms στην εταιρεία και κάνετε επιβεβαίωση.

Υπάρχει sms ενημέρωσης όγκου δεδομένων για WIND συμβόλαιο?

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...