tsourisg Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Επειδή σας βλέπω και προβληματίζεστε για τη μνήμη του τηλεφώνου να σας πω την εμπειρία μου ως κάτοχος Desire. Με οποιαδήποτε 2.1 ρομ λοιπόν μετά από "σκληρή" χρήση η μνήμη έπεφτε έως και 40 mb κάποια στιγμή. Με όλες τις 2.2 που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα (πέντε στον αριθμό) η μνήμη δεν έχει πέσει ποτέ κάτω από 130 mb ότι και αν έχει τραβήξει το τηλέφωνο. Λίγο υπομονή λοιπόν αν κάνετε θα χαρείτε στο 100% το πολύ καλό τηλέφωνο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Καλημερα με την jp3 το ελληνικο μαρκετ θα το βλεπω ? - Κανονικά βλέπει το market. Τι εννοείς ελληνικο; ... ένα είναι το market. - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxos Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 εννοω οτι δεν με νοιαζει να βλεπω κλειδωμενες εφαρμογες,αλλα το μαρκετ που εχω και με την βερσιον που εχει τωρα το κινητο μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimperts Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Γνωρίζει κανείς πότε θα κυκλοφορήσουν οι συσκευές με 2.2??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Όπως σου είπα στο προηγούμενο μήνυμα μου, αυτό που ζητώ από το σύστημα είναι σταθερή λειτουργία η οποία δεν επιρεαζεται από το τι τρέχει στο background. Ότι δηλαδή υπόσχονται τα android. Με την 2.1 δεν γίνεται αυτό και διαβάζοντας διαπιστώνω ότι δεν είναι θέμα galaxy. Όλες οι συσκευές το παρουσιάζουν μετά από κάποιες ώρες δυνατής χρήσης. Απλά στα HTC και motorola οι ψαγμενοι δούλευαν με custom rom που πιθανώς να συμπεριελαμβαναν κάποια tweaks που μειώνουν το φαινόμενο. - Θα σου προτείνω να δοκιμάσεις πιο σχολαστικά την xxjp3 και να συγκρινεις, άποψη μου η 2.1 δεν μπορεί να αναδείξει τις δυνατότητες της συσκευής. Απ΄οτι έχω καταλάβει έχεις συσκευη gps σε περίπτωση που δεν καλυφθεις από την jp3. Πιστεύω πως θα εξαγεις οφελιμα συμπεράσματα. :) - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Έχει κανείς κάποιο λινκ να μου δώσει για να σώσω την JF3 που είχα αρχικά στο κινητό ; Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Επειδή σας βλέπω και προβληματίζεστε για τη μνήμη του τηλεφώνου να σας πω την εμπειρία μου ως κάτοχος Desire. Με οποιαδήποτε 2.1 ρομ λοιπόν μετά από "σκληρή" χρήση η μνήμη έπεφτε έως και 40 mb κάποια στιγμή. Με όλες τις 2.2 που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα (πέντε στον αριθμό) η μνήμη δεν έχει πέσει ποτέ κάτω από 130 mb ότι και αν έχει τραβήξει το τηλέφωνο. Λίγο υπομονή λοιπόν αν κάνετε θα χαρείτε στο 100% το πολύ καλό τηλέφωνο. Σ' ευχαριστούμε φίλε για την επιβεβαίωση. Θέλω να μείνω στα android γιατί με εξαίρεση το ζήτημα αυτό, τα βλέπω σαν πολύ ενδιαφέρουσα πλατφόρμα. Απλά θέλω να μπορώ να έχω μια συσκευή που δεν χρειάζεται tweaks και custom επεμβάσεις πέρα από το rooting . Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 (edited) εννοω οτι δεν με νοιαζει να βλεπω κλειδωμενες εφαρμογες,αλλα το μαρκετ που εχω και με την βερσιον που εχει τωρα το κινητο μου. - Αυτό εννοώ. Το βλέπει κανονικά. Τουλάχιστον η δικιά μου συσκευή δεν είχε ποτέ πρόβλημα. Υ.Γ. - Οποίος επιχειρησει να αναβαθμίσει σε xxjp3, προτείνω να κάνει φορματ στην εσωτερική κάρτα μνήμης, ώστε να διαγραφούν αρχεία που έχουν δημιουργηθεί με την 2.1 eclair καθώς και φουλ wipe format data reset. :!: - Διαδικασία: ΠΡΙΝ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΠΕΡΝΟΎΜΕ BACKUP. Τα παρακάτω γίνονται με δική σας ευθύνη. - Πρωτα βγάζουμε τις κάρτες (sim microsd) - Πληκτρολογουμε στο dial του τηλεφωνου *2767*3855# ... ΠΡΟΣΟΧΗ ... με το που θα πατήσουμε και το τελευταίο # θα ξεκινήσει η διαδικασία facrory data wipe and reset, χωρίς προειδοποίηση. - Οταν επανεκινησει η συσκευή κάνουμε και φορματ στην εσωτερική μνήμη και είμαστε έτοιμοι να εγκαταστησουμε την νέα froyo xxjp3. Edited August 28, 2010 by hitech - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abalakster Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 - Πριν κάνεις οτιδήποτε, βγαλε την microsd και συνδεσε το galaxy να δεις αν συνδέται. Μετά θα ξερεις τι φταίει. Στην xxjf3 την official που είχε το δικό μου, το αντιμετώπιζα συχνά αυτό, όταν έκανα φορματ την κάρτα δεν το έκανε συχνά, αλλά το έκανε πάλι. Όταν έβαλα την froyo xxjp3 τελείωσε αυτό. έβγαλα και τη microsd και τπτ δεν έγινε, άρα να υποθέσω ότι δε φταίει η κάρτα? μπας και είναι καμιά ρύθμιση του κινητού ή του pc ή ακόμα και του norton? άντε πες ότι θέλω να βάλω την froyo, πως θα το κάνω όταν δεν μπορώ να συνδεθώ με τον υπολογιστή? οεο? ευχαριστώ και πάλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 έβγαλα και τη microsd και τπτ δεν έγινε, άρα να υποθέσω ότι δε φταίει η κάρτα? μπας και είναι καμιά ρύθμιση του κινητού ή του pc ή ακόμα και του norton? άντε πες ότι θέλω να βάλω την froyo, πως θα το κάνω όταν δεν μπορώ να συνδεθώ με τον υπολογιστή? οεο? ευχαριστώ και πάλι Διόλου απίθανο το norton να δημιουργεί πρόβλημα. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Έχει κανείς κάποιο λινκ να μου δώσει για να σώσω την JF3 που είχα αρχικά στο κινητό ; Δεν το έχει κανείς;;; Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Δεν το έχει κανείς;;; Tony μην ανχωνεσαι υπάρχει στο samsung-firmwares.com Δεν είμαι σπίτι τώρα για να σου βρω το link. Έχουν αλλάξει ονομασία και δεν δουλεύει το παλιό link. Θύμισε μου να στο δώσω κάποια στιγμή. Την έχω κι εγώ κρατήσει οπότε μην ανησυχείς. Ότι και να συμβεί θα στην ανεβασω κάπου και θα την πάρεις. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 έβγαλα και τη microsd και τπτ δεν έγινε, άρα να υποθέσω ότι δε φταίει η κάρτα? μπας και είναι καμιά ρύθμιση του κινητού ή του pc ή ακόμα και του norton? άντε πες ότι θέλω να βάλω την froyo, πως θα το κάνω όταν δεν μπορώ να συνδεθώ με τον υπολογιστή? οεο? ευχαριστώ και πάλι - Κανε επανεκκινηση στον υπολογιστή και δοκίμασε. ... Πήγαινε στα σεττινγκς του kies (πάνω αριστερά ) και κανε επανεγκατάστασή του οδηγού και ξαναδοκιμασε. Κλεισε το norton .... πετα τον υπολογιστή και παρά έναν άλλο. ... :p :lol: - Ειμαι σε διακοπές με μόνο υπολογιστή ... το galaxy :D - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Tony μην ανχωνεσαι υπάρχει στο samsung-firmwares.com Δεν είμαι σπίτι τώρα για να σου βρω το link. Έχουν αλλάξει ονομασία και δεν δουλεύει το παλιό link. Θύμισε μου να στο δώσω κάποια στιγμή. Την έχω κι εγώ κρατήσει οπότε μην ανησυχείς. Ότι και να συμβεί θα στην ανεβασω κάπου και θα την πάρεις. Νασαι καλά! Πάντως νομίζω ότι ούτε το καινούριο λινκ δουλεύει εκτός και αν το έχω λάθος Sent from my GT-I9000 Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxos Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 εβαλα και εγω την p3 αλλα μου κανει το εξης εκανα εγκατασταση το πληκτρολογιο το ελληνικο και οταν το επιλεγω σε μηνυμα η εμαιλ,κανει καποια μπιμπ καποιες δονησεις και μου γραφει οτι πρεπει να κλεισει,το εβγαλα το εβαλα αλλα κανει το ιδιο συνεχεια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 - Θα σου προτείνω να δοκιμάσεις πιο σχολαστικά την xxjp3 και να συγκρινεις, άποψη μου η 2.1 δεν μπορεί να αναδείξει τις δυνατότητες της συσκευής. Απ΄οτι έχω καταλάβει έχεις συσκευη gps σε περίπτωση που δεν καλυφθεις από την jp3. Πιστεύω πως θα εξαγεις οφελιμα συμπεράσματα. :) @Te_salat: Αφού το ψάχνεις τόσο πολύ με την σταθερότητα της συσκευής, συμφωνώ και εγώ με τον φίλο hitech. Καλύτερα να βάλεις μια έκδοση του froyo (έστω και ανεπίσημη) παρά να ψάχνεις για εφαρμογές που θα βελτιώσουν την απόδοση του 2.1 Ούτος ή άλλως σε ένα μήνα που θα αναβαθμιστεί η συσκευή κανένας δεν ια ασχολείται με την 2.1 πια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 @Te_salat: Αφού το ψάχνεις τόσο πολύ με την σταθερότητα της συσκευής, συμφωνώ και εγώ με τον φίλο hitech. Καλύτερα να βάλεις μια έκδοση του froyo (έστω και ανεπίσημη) παρά να ψάχνεις για εφαρμογές που θα βελτιώσουν την απόδοση του 2.1 Ούτος ή άλλως σε ένα μήνα που θα αναβαθμιστεί η συσκευή κανένας δεν ια ασχολείται με την 2.1 πια. Παιδιά το μόνο που με αγχωνει είναι το αν με το επίσημο froyo θα εκλιψουν ολα αυτά τα προβληματακια. Η συσκευή είναι υπεροχή και θέλω να την κρατησω. Θέλω να δοκιμάσω την jp3. Δεν με προβληματίζει το jps ούτε ότι για μικρό διαστημα δεν θα μπορώ να δίνω Ίντερνετ στο iPad μου. Απλά είχα διαβάσει στο forum του modaco, ότι ο Paul αν και έβγαλε ρομ με JP3 pre rooted ξαναγύρισε ο ίδιος στην JM2:) Πιθανώς να φταίνε τα μαγειρέματα του. Προσωπικά έχω κουραστεί από τις custom rom στα windows mobiles και θέλω η συσκευή μου να δουλέψει μόλις μας σωθεί το froyo εντελώς official πλην του rooting που το χρειάζομαι για άλλους λόγους. Είναι διαφορετικό να κανείς εγκατάσταση μια εφαρμογή που αυξάνει τις δυνατότητες της συσκευής και διαφορετικό να πρέπει να εγκαταστησεις custom rom για να δουλέψει σωστά. Μην ξεχνάτε ότι στο galaxy δεν έχουμε πάνω από 3 cookers οπότε οι επιλογές είναι πολύ μικρές. Ποιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιείτε για Ελληνικά στην JP3? Όταν την ειχα περάσει για λίγο, δεν μου δούλευε το HTC_IME. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 εβαλα και εγω την p3 αλλα μου κανει το εξης εκανα εγκατασταση το πληκτρολογιο το ελληνικο και οταν το επιλεγω σε μηνυμα η εμαιλ,κανει καποια μπιμπ καποιες δονησεις και μου γραφει οτι πρεπει να κλεισει,το εβγαλα το εβαλα αλλα κανει το ιδιο συνεχεια. - Το greek input method έχω εγώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα. - Έκανες όσα αναφέρω σε ποστ μου παραπάνω; ; ... έκανες reboot στην συσκευή; ... πήγαινε στο dial του τηλεφώνου και πληκτρολογησε *#*#44336#*#* και δες αν όλα τα αρχεία είναι εγκατεστημενα ( θα δεις τρία αρχεία και ένα κωδικό changelist καθώς και την ημερομηνία του bild) Καμία φορά περνουμε pass στο odin, αλλά ο merfy βαζει το χεράκι του ... - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxos Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 τα εκανα οπως ακριβως τα αναφερεις,εγω εβαλα το htc_ime τωρα ξαναβαζω την παλια μου να δω,επισης μου εκανε και κατι αλλο,με το παλιο λογισμικο ειχα ιντερνερ me gprs μολις εκανα την αλλαγη δεν μου συνδεεται με τιποτα μονο με wifi. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 τα εκανα οπως ακριβως τα αναφερεις,εγω εβαλα το htc_ime τωρα ξαναβαζω την παλια μου να δω,επισης μου εκανε και κατι αλλο,με το παλιο λογισμικο ειχα ιντερνερ me gprs μολις εκανα την αλλαγη δεν μου συνδεεται με τιποτα μονο με wifi. Πέρασες τις ρυθμίσεις για το APN? @@@MinFreeManager Επιβεβαιωνω ότι έχει αυξημένη κατανάλωση στην μπαταρία. Σε μια ώρα έχασε 6% με την συσκευή σε sleep mode αλλά με wifi ανοικτό και συχρονισμο mail κλπ. Που σημαίνει ότι και χωρίς wifi θα χάνει τουλάχιστον 3-4% ανα ώρα το βράδυ χωρίς χρήση.:wacko: Θα πας για ύπνο με 100% και θα ξυπνισεις μετά από 7 ώρες στο 79 με 80. Δοκιμάστε το κι εσείς δεν χάνετε τίποτα. Στο θέμα μνήμης όμως τα παει πολύ καλά. Ούτε ανεβάζει θερμοκρασία όπως ανέφερε κάποιος στα σχόλια της εφαρμογής. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 τα εκανα οπως ακριβως τα αναφερεις,εγω εβαλα το htc_ime τωρα ξαναβαζω την παλια μου να δω,επισης μου εκανε και κατι αλλο,με το παλιο λογισμικο ειχα ιντερνερ me gprs μολις εκανα την αλλαγη δεν μου συνδεεται με τιποτα μονο με wifi. - Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερα. Πρέπει να ξανασεταρεις το APN για να έχεις data. Το ιδιο θα κανεις αν επιστρεψεις σε αλλη ρομ. - Πήγαινε στο market και βρες το greek input method, εγκατέστησε το και όλα θα είναι ΟΚ. - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Infected_Silence Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Πέτρο νομίζω ότι κάνει καλύτερη δουλειά από κάθε task killer. To ότι έχουμε αυξημένη κατανάλωση είναι γεγονός, το παρατήρησα σήμερα το πρωί που είδα την μπαταρία αρκετά πιο κάτω απ ότι συνήθως. Με όλα ανοικτά να λαμβανω ειδοποιησεις για mail, facebook Kai Twitter έχασα σε 6 ώρες ύπνου 5% παραπάνω. Δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό. Προτιμώ να ρυθμισω τις ανανεωςεις των facebook & Twitter ανα 4 ώρες για να εξοικονομισω αυτό που χανω εξ αιτίας του minFreeManager. To ότι δεν ξεκινά μετά από reboot αν όντως έτσι γίνεται, λέω αν, γιατί ειδα ρύθμιση γι αυτό. Δεν είναι και τόσο δύσκολο να ανοίξεις την εφαρμογή και να κανείς ένα κλικ να ξεκινήσει. Άλλωστε δεν κάνουμε restart στην συσκευή μας συχνά. Τουλάχιστον εγώ δεν την κλεινω ποτέ. Αν δεν την χρειάζομαι την βάζω σε fly mode. Χρησιμοποιοντας την από χθες το βράδυ η διαθέσιμη ram δεν έχει πέσει κάτω από 76ΜΒ. Όλες οι λειτουργίες γίνονται αστραπιαία και το κυριότερο έχουν σταθερό χρόνο ανοίγματος. Όχι την μια φορά να ανοιγει η ίδια εφαρμογή σε κλασματα και μετά να θέλει 5". Συνεχίζω να το παρακολουθώ και θα ενημερώνω. Όλα τα official firmwares από την JM1 και μετά εμπεριέχουν ένα task manager, o οποίος σου δείχνει τις εφαρμογές που είναι ανοικτές σε πλήρη λειτουργία και καταναλώνουν ενέργεια και CPU. Διαθέτει widget που όταν κάποια εφαρμογή απ αυτές που τρέχουν κάνει υπέρμετρη χρήση της CPU, γίνεται κόκκινο. Στις οδηγίες του, προτρέπει να κλείνουμε τις εφαρμογές αν δεν τις χρειαζόμαστε για να έχουμε οικονομία στην μπαταρία. Όπως σου είπα στο προηγούμενο μήνυμα μου, αυτό που ζητώ από το σύστημα είναι σταθερή λειτουργία η οποία δεν επιρεαζεται από το τι τρέχει στο background. Ότι δηλαδή υπόσχονται τα android. Με την 2.1 δεν γίνεται αυτό και διαβάζοντας διαπιστώνω ότι δεν είναι θέμα galaxy. Όλες οι συσκευές το παρουσιάζουν μετά από κάποιες ώρες δυνατής χρήσης. Απλά στα HTC και motorola οι ψαγμενοι δούλευαν με custom rom που πιθανώς να συμπεριελαμβαναν κάποια tweaks που μειώνουν το φαινόμενο. Άλλωστε το froyo ήλθε να διορθώσει κι αυτό μέσα στα αλλά. Είναι γνωστό από τα pc και τα λάπτοπ μας, ότι η ταχύτητα εξαρτάται από την ram. Ανέφερα πριν μέρες σαν παράδειγμα το MacBook pro που έχω. Πριν του κάνω την μνήμη 4giga από 2 που είχε, σε σκληρή χρήση άρχιζε να έχει καθυστερήσεις όταν η διαθέσιμη μνήμη έπεφτε χαμηλά. Είδες ότι η apple πρόσθεσε την δυνατότητα ενός υποτυπωδες multi tasking στο iPhone. μόλις λίγους μήνες πριν με το ios4. Γιατί νομίζεις ότι δεν το έκανε τόσο καιρό. Δεν είχε βρει τον τροπο ώστε να μην επιρεαζεται η σταθερή λειτουργία της συσκευής. Και επειδή είναι η μοναδική εταιρεία που δεν δίνει κάτι αν δεν δουλεύει 100% σωστά, απευφευγε την παροχή αυτής της δυνατότητας. Για μένα και η Google θα έπρεπε να έχει κάνει το ίδιο και να το δώσει με το froyo που σαν πιο εξελιγμένη έκδοση έχει την δυνατότητα αυτή. Να σε καλά αδερφέ για το test.θα το δοκιμάσω κι εγώ... όμως πρέπει πρώτα να γίνει το root. ξέρει κανείς σίγουρα να μου πεί αν χάνεται η εγγύηση με το rooting και αν ναι μπορούμε στα σίγουρα να κάνουμε unroot (η επιλογή στην εφαρμογή 1 click root) διατηρόντας την εγγύηση; Psychedelic Traveler Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 KΑΛΗΣΠΕΡΑ Θυμιστε μου λιγο πως εισαγουμε στην επιλογη γραφης και την αγγλικη γλωσσα?? (θελω να κανω συγχρονισμο το gmail και δεν μπορω να καταχωρησω αγγλικους χαρακτηρες στα πεδια username & password)...? Eυχαριστω LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 KΑΛΗΣΠΕΡΑ Θυμιστε μου λιγο πως εισαγουμε στην επιλογη γραφης και την αγγλικη γλωσσα?? (θελω να κανω συγχρονισμο το gmail και δεν μπορω να καταχωρησω αγγλικους χαρακτηρες στα πεδια username & password)...? Eυχαριστω To Samsung keyboard από τις ρυθμίσεις. To swype τραβάς από το swype key στο Q. Τα άλλα (HTC_IME, Greek input method), έχουν δικό τους πλήκτρο. Θα σου πρότεινα να αλλάξεις input method, το πλήκτρολόγιο το μαμίσιο είναι μάλλον το χειρότερο. (Κράτα πατημένο εκεί που γράφεις και διάλεξε άλλον τρόπο) - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 (edited) Να σε καλά αδερφέ για το test.θα το δοκιμάσω κι εγώ... όμως πρέπει πρώτα να γίνει το root. ξέρει κανείς σίγουρα να μου πεί αν χάνεται η εγγύηση με το rooting και αν ναι μπορούμε στα σίγουρα να κάνουμε unroot (η επιλογή στην εφαρμογή 1 click root) διατηρόντας την εγγύηση; Ναι και στα 2. έβγαλα και τη microsd και τπτ δεν έγινε, άρα να υποθέσω ότι δε φταίει η κάρτα? μπας και είναι καμιά ρύθμιση του κινητού ή του pc ή ακόμα και του norton? άντε πες ότι θέλω να βάλω την froyo, πως θα το κάνω όταν δεν μπορώ να συνδεθώ με τον υπολογιστή? οεο? ευχαριστώ και πάλι Δοκίμασε και κάτι ακόμα, unmount και μετά πάλι mount την κάρτα από τα settings... κάπου είδα ότι πιάνει κι αυτό. Α, και κάτι άλλο... έχεις τον standard launcher, ε? Δε δουλεύει με τους άλλους. Edited August 28, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts