Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω βοήθεια PLEASE!!! θα είμαι Σκωτία 15 μέρες και ψάχνω απεγνωσμένα για καλό Android GPS app. Το trial Navigon δείχνει πολύ φτωχό, σχεδόν χάλια. Κάνω κάτι λάθος? Κατέβασα χάρτη για Ελλάδα και UK μόνο.

Ποιο προτείνεις από όσα έχεις δουλέψει UK?

Αυτά είναι γούστα. Τα περισσότερα έχουν καλούς χάρτες για UK. Προσωπικά προτιμώ το Sygic, και μετά το Ndrive. Το Copilot το βρήκα πολύ cartoon για τα γούστα μου, με χάλασαν τα τεράστια κίτρινα βέλη και αυτή η χαζή φωνή στα ελληνικά που λέει συνέχεια "Αμέσως μετά...." . Για το Navigon θα συμφωνήσω μαζί σου.

- Alex

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και εγώ για αυτό που γραφει και o Κώστας λέω δηλαδή για την σταθερότητα του κινητού, βέβαια ίσως να φταίει και το firmware που έχω περασμένο (JG5) πάντως χωρίς τον killer το κινητό μου κάνει ακριβώς τα κόλπα που αναφέρει o Κώστας...Βέβαια είτε με το froyo είτε με task killer σε αντίθεση με τον Κώστα δεν πρόκειται να αλλάξω κινητό γιατί το galaxy με καλύπτει πλήρως και το λατρεύω, τo πολύ πολύ να του βάλω κάποιο πιο πρόσφατο firmware και το froyo και αν κολλάει πάλι του βάζω πάλι τον task killer και ξεμπερδεύω

Sent from my GT-I9000

Αντώνης

Αυτά είναι γούστα. Τα περισσότερα έχουν καλούς χάρτες για UK. Προσωπικά προτιμώ το Sygic, και μετά το Ndrive. Το Copilot το βρήκα πολύ cartoon για τα γούστα μου, με χάλασαν τα τεράστια κίτρινα βέλη και αυτή η χαζή φωνή στα ελληνικά που λέει συνέχεια "Αμέσως μετά...." . Για το Navigon θα συμφωνήσω μαζί σου.

Τώρα το βράδυ ξήλωσα το απαίσιο Navigon και κατέβασα trial Ndrive με χάρτη Ελλάδας. Δείχνει πολύ πιο σοβαρό και ολοκληρωμένο.

Sygic δεν το βρίσκω πουθενά στο Market..... βλέπω άλλα paid κανονικά. Καμιά ιδέα?

Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go

Τώρα το βράδυ ξήλωσα το απαίσιο Navigon και κατέβασα trial Ndrive με χάρτη Ελλάδας. Δείχνει πολύ πιο σοβαρό και ολοκληρωμένο.

Sygic δεν το βρίσκω πουθενά στο Market..... βλέπω άλλα paid κανονικά. Καμιά ιδέα?

Το CoPilot το δοκίμασες; Εγώ αυτό έβαλα για λίγο και φάνηκε καλό αλλά δεν έχω δοκιμάσει άλλα για να μπορώ να πω αν είναι το καλύτερο.

Phone Model: Galaxy A5 [A500FU]

http://www.sygic.com/ εδώ είναι η εταιρεία.

- Alex

Το CoPilot το δοκίμασες; Εγώ αυτό έβαλα για λίγο και φάνηκε καλό αλλά δεν έχω δοκιμάσει άλλα για να μπορώ να πω αν είναι το καλύτερο.

δεν έχει trial και δεν θέλω να το ρισκάρω. Ή μήπως έχει? :worry:

Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go

Λοιπόν δοκιμαζω εδώ και ώρα το MiniFreeManager.

Νομίζω ότι θα μας λύσει τελικά το πρόβλημα.:D

Ουσιαστικά επεμβαίνει στις "αορατες εφαρμογές" δηλαδή αυτές που τρέχουν στο παρασκήνιο με σκοπό αν και οπότε τις ξαναχρειαστουμε να ανοίξουν πιο γρήγορα.

Είναι οι εφαρμογές που δεν εμφανίζονται στον official task manager.

Ναι μεν δεν καταναλώνουν CPU και ενέργεια από την μπαταρία, αλλά κρατάνε ΜΒ από την ram.

Όπως είπε και ο φίλος πριν, όταν συσωρευτουν αρκετές, το σύνολο της ram που καταλαμβάνουν, μειώνει τα αναγκαία ΜΒ που απαιτεί το UI για να δουλέψει αξιοπρεπώς γρήγορα.

Οπότε το αποτέλεσμα είναι αντίθετο απ αυτό που επιδιώκεται δηλαδή την δαιτηριση τους σε νάρκη ώστε να ανοίξουν γρήγορα αν τις χρειαστούμε αφού η απαιτούμενη ραμ έχει μειωθεί τόσο πολύ.

Το προγραμματακι αυτό μας δίνει την δυνατότητα να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις και να αναγκάσουμε τις αορατες εφαρμογές να κλείνουν οριστικά πριν πέσει η ram σε επίπεδα που τέτοια που επιβραδινουν την λειτουργία της συκευης.

Υπάρχουν τυποποιημένες ρυθμίσεις, δηλαδή μέση και επιθετική, αλλά μπορείς να ορισεις μόνος σου τις τιμές αν θες.

Εγώ έβαλα κάποιες τιμές μεταξύ του mild και του aggressive.

To aggressive χοντρικα αρχίζει να σκοτώνει τις αορατες εφαρμογές όταν η διαθέσιμη ram πέσει κάτω από τα 96 ΜΒ.

Εγώ κατεβασα το όριο στα 80ΜΒ αφού διαπιστωμενα με τόσα ΜΒ ελεύθερα δουλεύει ταχύτατα.

Θα μου πείτε γιατί το λειτουργικό έχει ορίσει τέτοιες τιμές;

Δεν ξέρω.

Θα το δουλέψω έτσι και μόλις έχω ολοκληρομενη άποψη θα σας πω.

Φυσικά πέταξα τον task killer γιατί δεν πανε μαζί.

Δουλεύει μόνο σε rooted συσκευές.

@@Για προγραμμα πλοήγησης ριξτε και μια ματιά στο motonav είναι το iGO my way με άλλο όνομα.

Θα το βρείτε στα γνωστά στέκια.

Δέχεται όλους τους διαθέσιμους χάρτες του iGO 8. 3.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Λοιπόν δοκιμαζω εδώ και ώρα το MiniFreeManager.

Νομίζω ότι θα μας λύσει τελικά το πρόβλημα.:D

Ουσιαστικά επεμβαίνει στις "αορατες εφαρμογές" δηλαδή αυτές που τρέχουν στο παρασκήνιο με σκοπό αν και οπότε τις ξαναχρειαστουμε να ανοίξουν πιο γρήγορα.

Είναι οι εφαρμογές που δεν εμφανίζονται στον official task manager.

Ναι μεν δεν καταναλώνουν CPU και ενέργεια από την μπαταρία, αλλά κρατάνε ΜΒ από την ram.

Όπως είπε και ο φίλος πριν, όταν συσωρευτουν αρκετές, το σύνολο της ram που καταλαμβάνουν, μειώνει τα αναγκαία ΜΒ που απαιτεί το UI για να δουλέψει αξιοπρεπώς γρήγορα.

Οπότε το αποτέλεσμα είναι αντίθετο απ αυτό που επιδιώκεται δηλαδή την δαιτηριση τους σε νάρκη ώστε να ανοίξουν γρήγορα αν τις χρειαστούμε αφού η απαιτούμενη ραμ έχει μειωθεί τόσο πολύ.

Το προγραμματακι αυτό μας δίνει την δυνατότητα να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις και να αναγκάσουμε τις αορατες εφαρμογές να κλείνουν οριστικά πριν πέσει η ram σε επίπεδα που τέτοια που επιβραδινουν την λειτουργία της συκευης.

Υπάρχουν τυποποιημένες ρυθμίσεις, δηλαδή μέση και επιθετική, αλλά μπορείς να ορισεις μόνος σου τις τιμές αν θες.

Εγώ έβαλα κάποιες τιμές μεταξύ του mild και του aggressive.

To aggressive χοντρικα αρχίζει να σκοτώνει τις αορατες εφαρμογές όταν η διαθέσιμη ram πέσει κάτω από τα 96 ΜΒ.

Εγώ κατεβασα το όριο στα 80ΜΒ αφού διαπιστωμενα με τόσα ΜΒ ελεύθερα δουλεύει ταχύτατα.

Θα μου πείτε γιατί το λειτουργικό έχει ορίσει τέτοιες τιμές;

Δεν ξέρω.

Θα το δουλέψω έτσι και μόλις έχω ολοκληρομενη άποψη θα σας πω.

Φυσικά πέταξα τον task killer γιατί δεν πανε μαζί.

Δουλεύει μόνο σε rooted συσκευές.

Περιμένουμε αποτελέσματα για το MinFreeManager !:ninja:

Psychedelic Traveler

MinFreeManager και όχι MiniFreeManager

Για να μην ψάχνονται το πρωί όλοι ;)

Έχεις δίκιο η αυτόματη διόρθωση του iPad φταίει. :)

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

MinFreeManager και όχι MiniFreeManager

Για να μην ψάχνονται το πρωί όλοι ;)

Ναι έχεις δίκιο, έκανα λάθος. Έβαλε το χέρι της και αυτόματη διόρθωση του iPad.

Καλά που το προσεξες γιατί δεν θα την έβρισκε κανείς.

Προφανώς την πάτησες στην αναζήτηση :)

Περιμένουμε αποτελέσματα για το MinFreeManager !:ninja:

Μέχρι στιγμής τα πηγαίνει περίφημα. Κάνει αυτό που λέει.

Η μνήμη κλείνοντας τις εφαρμογές με το πληκτρο επαναφοράς, διατηρηται πάνω από 86MB.

H συσκευή είναι σταθερή όπως ακριβώς την θέλω.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις άνετα το multi tasking όταν το χρειάζεσαι βγ´ινοντας από τις εφαρμογές με το home button και όταν τελειώσεις με τις εργασίες που κανείς τις κλεινεις όλες μαζί μαζί από τον official task manager ώστε να κανείς οικονομία στην μπαταρία και στην μνήμη.

Η διάφορα εδώ είναι ότι δεν σκωτωνει ότι βρει μπροστά του. Απλά φροντίζει να ενεργοποιηθεί η λειτουργία διακοπής νωρίτερα.

Δηλαδή ενώ με τις official ρυθμίσεις το λειτουργικό αρχίζει να σκοτώνει τις παγωμένες εφαρμογές μόλις φτάσει στα 32MB, που ουσιαστικα είναι πολύ αργά αφού το UI θα σέρνεται, το ρυθμιζεις τουλάχιστον σε διπλάσια τιμή και έχεις μια σταθερά Γρηγόρη συσκευή.

Edited by Te_salat

Η μνήμη κλείνοντας τις εφαρμογές με το πληκτρο επαναφοράς, διατηρηται πάνω από 86MB.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις άνετα το multi tasking όταν το χρειάζεσαι βγ´ινοντας από τις εφαρμογές με το home button και όταν τελειώσεις με τις εργασίες που κανείς τις κλεινεις όλες μαζί μαζί από τον official task manager ώστε να κανείς οικονομία στην μπαταρία και στην μνήμη.

Η διάφορα εδώ είναι ότι δεν σκωτωνει ότι βρει μπροστά του. Απλά φροντίζει να ενεργοποιηθεί η λειτουργία διακοπής νωρίτερα.

Δηλαδή ενώ με τις official ρυθμίσεις το λειτουργικό αρχίζει να σκοτώνει τις παγωμένες εφαρμογές μόλις φτάσει στα 32MB, που ουσιαστικα είναι πολύ αργά αφού το UI θα σέρνεται, το ρυθμιζεις τουλάχιστον σε διπλάσια τιμή και έχεις μια σταθερά Γρηγόρη συσκευή.

Καλημερα.

Αφου εχεις χρησιμοποιησει και τα δυο, μπορεις να μου πεις γιατι αυτο το προγραμματακι ειναι καλυτερο απο τον task killer?

Δεν το εχω εγκαταστησει ακομα, αλλα διαβασα στα σχολια της εφαρμογης καποιους που λενε πως δεν ανοιγει αυτοματα μετα απο reboot, σκοτωνει την μπαταρια (εδω δεν εχω θεμα γιατι εχω παντου εναν φορτιστη) και τελικα καταναλωνει περισσοτερη μνημη απο οση απελευθερωνει...

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ποιο ειναι το official task manager και πως το χρησιμοποιεις ; Δεν εχω αλλαξει ρομ .

Απο Samsung Galaxy S με Tapatalk

Δημήτρης

H συσκευή είναι σταθερή όπως ακριβώς την θές.

- Κώστα αγανακτησα. :mad: Ακούει ο καθένας που δεν έχει ξαναπιασει τέτοια συσκευή στα χέρια του για lag και με το παραμικρό έχει πρόβλημα η συσκευή.

- Εγώ είχα ένα χρόνο το magic και πολεμουσα με task killer να κλείνω τις περιττές εφαρμογές που άνοιγε το σύστημα μόνο του και το μόνο που καταφερνα ήταν να έχω πρόβλημα. Από τότε που τον πεταξα και αφησα το λειτουργικό να κάνει την δουλειά του, όλα δούλευαν ρολόι.

- Όντως με το eclair 2.1 ήταν αργο, συγκρινόμενο με το froyo jp3 που έχω τώρα. Το ξαναγραφω, ιδίως ο browser που χρησιμοποιω κατά κόρον, πετάει.

- Τώρα που γράφω έκανα reboot και ανοιξα τον task manager της συσκευής να δω και έτρεχαν 31 εφαρμογές, χωρίς να έχω ανοίξει εγώ καμία. Η μνήμη ήταν από τα 305mb στα 188. Μετά άνοιξα 5 εφαρμογές και τις αφησα να τρέχουν ... η μνήμη από 305mb ήταν 200 !!! ... χωρίς να παρατηρείται κάποιο lag ή κολλημα ... χωρίς χρήση κάποιου έξτρα task killer.

- Εντάξει η jp3 δεν είναι τέλεια ... αλλά δεν είναι και άλφα όπως κάποιοι διατείνονται. :)

- Stathis -

δεν έχει trial και δεν θέλω να το ρισκάρω. Ή μήπως έχει? :worry:

Δεν εχει και για Ελλαδα εχει προβληματα στην αναζητηση.Αυτη τη στιγμη το Νdrive ειναι ο καλυτερος συνδιασμος Πρόγραμμα -χάρτη. Βέβαια για Ελλάδα καλύτερη πλοήγηση από όλα κάνει το destinator 9 λόγω χάρτη αλλά το πρόγραμμα....

Δημήτρης

- Κώστα αγανακτησα. :mad: Ακούει ο καθένας που δεν έχει ξαναπιασει τέτοια συσκευή στα χέρια του για lag και με το παραμικρό έχει πρόβλημα η συσκευή.

- Εγώ είχα ένα χρόνο το magic και πολεμουσα με task killer να κλείνω τις περιττές εφαρμογές που άνοιγε το σύστημα μόνο του και το μόνο που καταφερνα ήταν να έχω πρόβλημα. Από τότε που τον πεταξα και αφησα το λειτουργικό να κάνει την δουλειά του, όλα δούλευαν ρολόι.

- Όντως με το eclair 2.1 ήταν αργο, συγκρινόμενο με το froyo jp3 που έχω τώρα. Το ξαναγραφω, ιδίως ο browser που χρησιμοποιω κατά κόρον, πετάει.

- Τώρα που γράφω έκανα reboot και ανοιξα τον task manager της συσκευής να δω και έτρεχαν 31 εφαρμογές, χωρίς να έχω ανοίξει εγώ καμία. Η μνήμη ήταν από τα 305mb στα 188. Μετά άνοιξα 5 εφαρμογές και τις αφησα να τρέχουν ... η μνήμη από 305mb ήταν 200 !!! ... χωρίς να παρατηρείται κάποιο lag ή κολλημα ... χωρίς χρήση κάποιου έξτρα task killer.

- Εντάξει η jp3 δεν είναι τέλεια ... αλλά δεν είναι και άλφα όπως κάποιοι διατείνονται. :)

Με την κανονική 2. 1 ρομ του κινητού έχεις διαθέσιμη από 130 μέχρι 30 ΜΒ ελεύθερα. Μετά τα από τα 40 και κάτω γίνεται πιο αργό το τηλέφωνο. Για μένα δεν είναι πρόβλημα για αυτό και δεν εχω killer όχι ότι δεν είναι υπαρκτό. Το froyo από την μικρή εμπειρία που είχα από το magic είναι ΠΟΛΥ καλύτερο στην διαχείριση της μνήμης.

Δημήτρης

καλημέρα και ...βοήθεια

συνδέω το κινητό στον υπολογιστή μέσω usb έχω και το kies εγκατεστημένο αλλά μου λέει "σύνδεση συσκευής ...περιμένετε" αλλά περιμένω και δε γίνεται τπτ.

Να σημειώσω ότι την πρώτη φορά που το έκανα συνδέθηκα κανονικά και μου έκανε και συγχρονισμό των επαφών μου και όλα οκ. Έκτοτε δε το δοκίμασα ξανά παρά σήμερα και μάλιστα σε 2 pc με διαφορετικό λειτουργικό xp και vista 64.

Παρακαλώ πραγματικά βοηθήστε όποιος ξέρει

καλημέρα και ...βοήθεια

συνδέω το κινητό στον υπολογιστή μέσω usb έχω και το kies εγκατεστημένο αλλά μου λέει "σύνδεση συσκευής ...περιμένετε" αλλά περιμένω και δε γίνεται τπτ.

Να σημειώσω ότι την πρώτη φορά που το έκανα συνδέθηκα κανονικά και μου έκανε και συγχρονισμό των επαφών μου και όλα οκ. Έκτοτε δε το δοκίμασα ξανά παρά σήμερα και μάλιστα σε 2 pc με διαφορετικό λειτουργικό xp και vista 64.

Παρακαλώ πραγματικά βοηθήστε όποιος ξέρει

- Χαλάρωσε σύνηθες φαινόμενο. Κάνε επανεκκινηση το galaxy και συνδεσε το. Ενδεχομένως να πρέπει να κάνεις φορματ την κάρτα microsd σου μέσα από την συσκευή. Θα χάσεις όλα τα δεδομένα γιαυτό κανε πρώτα backup.

- Stathis -

- Χαλάρωσε σύνηθες φαινόμενο. Κάνε επανεκκινηση το galaxy και συνδεσε το. Ενδεχομένως να πρέπει να κάνεις φορματ την κάρτα microsd σου μέσα από την συσκευή. Θα χάσεις όλα τα δεδομένα γιαυτό κανε πρώτα backup.

ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια...

έκανα επανεκίνηση 2 φορές αλλά μια από τα ίδια, άρα μάλλον πρέπει να κάνω φορμάτ την κάρτα. Πως την κάνω φορμάτ το βρήκα :),

πως την κάνω backup δε βρήκα :O.

Να σημειώσω ότι είναι η microsd που μου έδωσαν με την αγορά του κινητού και έχει μέσα τους χάρτες του mls destinator.

(ενώ ασχολούμαι με υπολογιστές αισθάνομαι πραγματικά χαζός που τα ρωτάω αυτά)

ευχαριστώ εκ των προτέρων και πάλι

Στάθη δεν είναι έτσι όπως τα λες.

Τουλάχιστον εγώ όπως έχω αναφέρει εδώ και πάνω από μια βδομάδα, έχω περάσει την official JM1 και ίσα που έχω κάνει root για να μπορώ να αγοράζω εφαρμογές από το market γιατί οι σπασμενες δεν λειτουργούν πολλές φορές σωστά η είναι παλιότερες εκδόσεις. Πχ tapatalk

Δεν έχω βάλει κανένα fix lag.

Δεν ξέρω τι συσκευές έχουν περάσει από τα χέρια σου και τι απαιτήσεις έχεις.

Δεν ζητώ υπερβολικά πράγματα και προσωπικά δεν έχω πιστει ότι είναι θέμα συσκευής.

Περισσότερο ευθύνεται το λειτουργικό.

Αυτό που υπόσχονται τα android είναι ότι δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι τι και πόσες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο.

Τι θέλω εγώ τώρα από την συσκευή μου.

Να αφήνω ανοικτές 3-4 εφαρμογές που χρησιμοποιώ συνεχώς. Όπως ημερολόγιο, tasks, notes και τις υπόλοιπες να τις κλεινω με το πληκτρο επαναφοράς.

Απαιτώ όμως μ αυτήν την φυσιολογική χρήση, η συσκευή μου να έχει σταθερή συμπεριφορά.

Όχι κάποιες στιγμές να έχω αστραπιαιο άνοιγμα και λίγο αργότερα να παταω στην ίδια εφαρμογή και να σκαλωνει στο άνοιγμα.

Δεν είναι νορμαλ να κανείς reboot και μετά από μια ώρα να έχει πέσει η διαθέσιμη ραμ στα 52ΜΒ από τα 170 που ξεκίνησε. Και μάλιστα με όλες τις εφαρμογές κλεισμενες με το πληκτρο επαναφοράς που σημαίνει ότι στο official widget της διαχείρισης εφαρμογών, δεν εμφανίζεται καμία εφαρμογή ανοικτή, αλλά αν ανοίξεις κάποιον task manager, βλέπεις να τρέχουν στο παρασκήνιο όλες οι εφαρμογές που έχει χρησιμοποιήσει συν κάποιες άλλες που δεν τις ακουμπισες καν.

Αποτέλεσμα μ αυτά τα 50ΜΒ που έχουν απομείνει να γίνεται αργή η συσκευή. Πράγμα που δεν δικαιολογείται για συσκευή με 1giga επεξεργαστη και 512ΜΒ ραμ.

Χρησιμοποιούμε λοιπόν τον task killer ώστε να κλείνει αυτόματα ότι δεν χρειαζόμαστε για να δώσουμε ανάσες στην συσκευή και να έχουμε αξιοπρεπές άνοιγμα εφαρμογών.

Όλο το ζήτημα σ ένα smartphone είναι η ταχύτητα ώστε να έχεις γρηγορη πρόσβαση στις πληροφορίες που χρειάζεσαι χωρίς να το κρατάς στα χέρια σου μια ώρα.

Δυστυχώς με την 2.1 και χωρίς την χρήση κάποιου task killer, δεν γίνεται αυτό.

Θα περάσω την JP3 να την δουλέψω μερικές μέρες να δω αν όντως υπάρχουν διάφορες.

Αυτό ακριβώς περιγράφω. Μπράβο φίλε μου.

Θα δοκιασω αυτά που ανακαλυψες να δούμε τις γίνεται.

Μας καλυψες φιλε!!!+++++1

ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια...

έκανα επανεκίνηση 2 φορές αλλά μια από τα ίδια, άρα μάλλον πρέπει να κάνω φορμάτ την κάρτα. Πως την κάνω φορμάτ το βρήκα :),

πως την κάνω backup δε βρήκα :O.

Να σημειώσω ότι είναι η microsd που μου έδωσαν με την αγορά του κινητού και έχει μέσα τους χάρτες του mls destinator.

(ενώ ασχολούμαι με υπολογιστές αισθάνομαι πραγματικά χαζός που τα ρωτάω αυτά)

ευχαριστώ εκ των προτέρων και πάλι

- Πριν κάνεις οτιδήποτε, βγαλε την microsd και συνδεσε το galaxy να δεις αν συνδέται. Μετά θα ξερεις τι φταίει. Στην xxjf3 την official που είχε το δικό μου, το αντιμετώπιζα συχνά αυτό, όταν έκανα φορματ την κάρτα δεν το έκανε συχνά, αλλά το έκανε πάλι. Όταν έβαλα την froyo xxjp3 τελείωσε αυτό.

- Stathis -

θελω να παρω το galaxy s αμεσα

μπηκα να δω σχολια για το κινητο και συναντησα 250 σελιδες περιπου απο ανταλλαγη αποψεων

οπως ειναι λογικο κανεις δεν μπορει να τις διαβασει ολες αυτες

μηπως μπορει κανεις να μου πει επιγραμματικα τι ελατωματα εχει το συγκεκριμενο κινητο???

ας πουμε εμαθα που ρωτησα οτι το 2.1 os που εχει τωρα πανω του δεν υποστηριζει την λειτουργια flash για τις ιστοσελιδες

ισχυει?

απλα θα ηθελα να ξερω επιγραμματικα τι μπορει να μου σπασει τα νευρα,τι μπορει να με ξενερωσει,τι μπορει να με κανει να βλαστημαω που το αγορασα,που κολλαει,που δεν κολλαει,που εχει προβλημα κλπ

εχει κανεις το χρονο να βοηθησει?

ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Καλημερα.

Αφου εχεις χρησιμοποιησει και τα δυο, μπορεις να μου πεις γιατι αυτο το προγραμματακι ειναι καλυτερο απο τον task killer?

Δεν το εχω εγκαταστησει ακομα, αλλα διαβασα στα σχολια της εφαρμογης καποιους που λενε πως δεν ανοιγει αυτοματα μετα απο reboot, σκοτωνει την μπαταρια (εδω δεν εχω θεμα γιατι εχω παντου εναν φορτιστη) και τελικα καταναλωνει περισσοτερη μνημη απο οση απελευθερωνει...

Πέτρο νομίζω ότι κάνει καλύτερη δουλειά από κάθε task killer.

To ότι έχουμε αυξημένη κατανάλωση είναι γεγονός, το παρατήρησα σήμερα το πρωί που είδα την μπαταρία αρκετά πιο κάτω απ ότι συνήθως.

Με όλα ανοικτά να λαμβανω ειδοποιησεις για mail, facebook Kai Twitter έχασα σε 6 ώρες ύπνου 5% παραπάνω.

Δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό. Προτιμώ να ρυθμισω τις ανανεωςεις των facebook & Twitter ανα 4 ώρες για να εξοικονομισω αυτό που χανω εξ αιτίας του minFreeManager.

To ότι δεν ξεκινά μετά από reboot αν όντως έτσι γίνεται, λέω αν, γιατί ειδα ρύθμιση γι αυτό. Δεν είναι και τόσο δύσκολο να ανοίξεις την εφαρμογή και να κανείς ένα κλικ να ξεκινήσει.

Άλλωστε δεν κάνουμε restart στην συσκευή μας συχνά. Τουλάχιστον εγώ δεν την κλεινω ποτέ. Αν δεν την χρειάζομαι την βάζω σε fly mode.

Χρησιμοποιοντας την από χθες το βράδυ η διαθέσιμη ram δεν έχει πέσει κάτω από 76ΜΒ.

Όλες οι λειτουργίες γίνονται αστραπιαία και το κυριότερο έχουν σταθερό χρόνο ανοίγματος. Όχι την μια φορά να ανοιγει η ίδια εφαρμογή σε κλασματα και μετά να θέλει 5".

Συνεχίζω να το παρακολουθώ και θα ενημερώνω.

Ποιο ειναι το official task manager και πως το χρησιμοποιεις ; Δεν εχω αλλαξει ρομ .

Όλα τα official firmwares από την JM1 και μετά εμπεριέχουν ένα task manager, o οποίος σου δείχνει τις εφαρμογές που είναι ανοικτές σε πλήρη λειτουργία και καταναλώνουν ενέργεια και CPU.

Διαθέτει widget που όταν κάποια εφαρμογή απ αυτές που τρέχουν κάνει υπέρμετρη χρήση της CPU, γίνεται κόκκινο.

Στις οδηγίες του, προτρέπει να κλείνουμε τις εφαρμογές αν δεν τις χρειαζόμαστε για να έχουμε οικονομία στην μπαταρία.

Όπως σου είπα στο προηγούμενο μήνυμα μου, αυτό που ζητώ από το σύστημα είναι σταθερή λειτουργία η οποία δεν επιρεαζεται από το τι τρέχει στο background.

Ότι δηλαδή υπόσχονται τα android.

Με την 2.1 δεν γίνεται αυτό και διαβάζοντας διαπιστώνω ότι δεν είναι θέμα galaxy.

Όλες οι συσκευές το παρουσιάζουν μετά από κάποιες ώρες δυνατής χρήσης.

Απλά στα HTC και motorola οι ψαγμενοι δούλευαν με custom rom που πιθανώς να συμπεριελαμβαναν κάποια tweaks που μειώνουν το φαινόμενο.

Άλλωστε το froyo ήλθε να διορθώσει κι αυτό μέσα στα αλλά.

Είναι γνωστό από τα pc και τα λάπτοπ μας, ότι η ταχύτητα εξαρτάται από την ram.

Ανέφερα πριν μέρες σαν παράδειγμα το MacBook pro που έχω.

Πριν του κάνω την μνήμη 4giga από 2 που είχε, σε σκληρή χρήση άρχιζε να έχει καθυστερήσεις όταν η διαθέσιμη μνήμη έπεφτε χαμηλά.

Είδες ότι η apple πρόσθεσε την δυνατότητα ενός υποτυπωδες multi tasking στο iPhone. μόλις λίγους μήνες πριν με το ios4.

Γιατί νομίζεις ότι δεν το έκανε τόσο καιρό.

Δεν είχε βρει τον τροπο ώστε να μην επιρεαζεται η σταθερή λειτουργία της συσκευής.

Και επειδή είναι η μοναδική εταιρεία που δεν δίνει κάτι αν δεν δουλεύει 100% σωστά, απευφευγε την παροχή αυτής της δυνατότητας.

Για μένα και η Google θα έπρεπε να έχει κάνει το ίδιο και να το δώσει με το froyo που σαν πιο εξελιγμένη έκδοση έχει την δυνατότητα αυτή.

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...