Te_salat Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο, πρέπει να το προσθέσεις μόνος σου. http://www.multiupload.com/Y1UODCTSP0 Είναι καλή πως την βλέπεις. Gps δουλεύει κανονικά? Για πες μας λίγα λόγια μ ενδιαφέρει γιατί είναι, official. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 I9000XXJM1 αν την εχει δοκιμαση καποιος ας μασ πει ...τραβαει η οχι ......:D:D:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Tελικα η συσκευη μας φαινεται να εχει αρκετα μεγαλη αντοχη. Η οθονη της τουλαχιστον. Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Είναι καλή πως την βλέπεις. Gps δουλεύει κανονικά? Για πες μας λίγα λόγια μ ενδιαφέρει γιατί είναι, official. Είναι εντάξει, έχει 2-3 διαφορετικά πραγματάκια από την αρχική JF3, task manager, etc., αλλά τίποτα που δεν έχεις δει στο JM2-JM5. Το GPS είναι το ίδιο, καλό για in-car navigation, ψιλοχάλια για περπάτημα, περιμένουμε όλοι το fix του Σεπτέμβρη. Δουλεύει οκ, αλλά περιμένουμε το Froyo. Τίποτα φοβερά καινούριο ή επαναστατικό δηλαδη. Αν έχεις JM2, κράτα την, είναι και πιο καινούρια. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Είναι εντάξει, έχει 2-3 διαφορετικά πραγματάκια από την αρχική JF3, task manager, etc., αλλά τίποτα που δεν έχεις δει στο JM2-JM5. Το GPS είναι το ίδιο, καλό για in-car navigation, ψιλοχάλια για περπάτημα, περιμένουμε όλοι το fix του Σεπτέμβρη. Δουλεύει οκ, αλλά περιμένουμε το Froyo. Τίποτα φοβερά καινούριο ή επαναστατικό δηλαδη. Αν έχεις JM2, κράτα την, είναι και πιο καινούρια. θα την περασω μια βολτα για να εχω αποψη. Το καλο ειναι οτι προκειται για official 100% Παντως να ξερετε οτι αν και γνησια δεν θα σας αφησει να κανετε update απο kies με καμια αλλη εκτός με αυτη που ειχε μεσα οταν το αγορασατε. Οποτε καλο ειναι να εχετε καπου στο pc σας αυτην που ειχε οταν το αγορασετε. Θα την βρειτε στο samsung firmware.com Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να σας ρωτήσω την συνεργασία του κινητού με το Gmail. Πόσο γρήγορος είναι ο συγχρονισμός με το Gmail και αν υπάρχει η δυνατότητα PushMail τόσο με το server του Gmail ή με κάποιον άλλον εταιρικό Microsoft Exchange Mail Server. Επίσης εχοντας και χρησιμοποιώντας Microsoft Outlook θα μπορώ να συγχρονίζω Α Π Ρ Ο Β Λ Η Μ Α Τ Ι Σ Τ Α το κινητό με τον υπολογιστή μου; τόσο για mails όσο και για τις επαφές; Σας ευχαριστώ! Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Σχετικα με τα καταστηματα που κανουν ανταλλαγες (αγορο-πωλησειες) κινητων και πουλανε το galaxy με mls στα 450 μπορει να μου πει καποιος (εστω σε πμ) ποια αλλα ειναι? Απ οτι καταλαβα το ενα ειναι αυτο: http://www.kaizer.gr Υπαρχουν αλλα? Σκεφτομαι να δωσω ενα σφραγισμενο και να πληρωσω την διαφορα για το galaxy. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Τον βρίσκει και συνδέεται μόνο του. Μου έρχεται να κάνω και εγώ κανένα βίντεο με crash test του galaxy. Είναι εκνευριστικό να προσπαθώ να σερφάρω από το κινητό και να χάνει το σήμα. Δε μπορεί να συνδεθεί μόνο του αν δεν ξέρει το δίκτυο, είναι αποθηκευμένο. Εκεί που βλέπεις όλα τα δίκτυα, κράτα παρατεταμένα του γείτονα, και κάνε forget. Μετά συνδέσου στο δικό σου. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 (edited) θα την περασω μια βολτα για να εχω αποψη. Το καλο ειναι οτι προκειται για official 100% Παντως να ξερετε οτι αν και γνησια δεν θα σας αφησει να κανετε update απο kies με καμια αλλη εκτός με αυτη που ειχε μεσα οταν το αγορασατε. Οποτε καλο ειναι να εχετε καπου στο pc σας αυτην που ειχε οταν το αγορασετε. Θα την βρειτε στο samsung firmware.com ... Εκτός αν (όπως εγώ), τη βάλατε επίσημα με το Kies και όχι με το Odin. Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να σας ρωτήσω την συνεργασία του κινητού με το Gmail. Πόσο γρήγορος είναι ο συγχρονισμός με το Gmail και αν υπάρχει η δυνατότητα PushMail τόσο με το server του Gmail ή με κάποιον άλλον εταιρικό Microsoft Exchange Mail Server. Επίσης εχοντας και χρησιμοποιώντας Microsoft Outlook θα μπορώ να συγχρονίζω Α Π Ρ Ο Β Λ Η Μ Α Τ Ι Σ Τ Α το κινητό με τον υπολογιστή μου; τόσο για mails όσο και για τις επαφές; Σας ευχαριστώ! Δε χρησιμοποιώ push mail οπότε δεν μπορώ να απαντήσω εκ πείρας, αλλά όλοι αναφέρουν ότι δουλεύει μια χαρά, ειδικά με ένα προγραμματάκι το K-9 mail, που υπάρχει στο market. Όσο για το gmail... είναι android, εννοείται ότι συνεργάζεται μια χαρά... Edited August 22, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να σας ρωτήσω την συνεργασία του κινητού με το Gmail. Πόσο γρήγορος είναι ο συγχρονισμός με το Gmail και αν υπάρχει η δυνατότητα PushMail τόσο με το server του Gmail ή με κάποιον άλλον εταιρικό Microsoft Exchange Mail Server. Επίσης εχοντας και χρησιμοποιώντας Microsoft Outlook θα μπορώ να συγχρονίζω Α Π Ρ Ο Β Λ Η Μ Α Τ Ι Σ Τ Α το κινητό με τον υπολογιστή μου; τόσο για mails όσο και για τις επαφές; Σας ευχαριστώ! Η συνεργασία είναι καταπληκτική. Σε όλα μου τα smartphone είχα το gmail σε exange για άμεση λειψη των mail μου. Πάντα καθυστερούσε και αναγκαζομουν να ρυθμιζω ανα 5 λεπτά συχρονισμο πράγμα που ξεφτιλιζει την μπαταρία. Με τα android μου έκανε τρομερή εντύπωση η αμεσότητα. Έχω κάνει πολλές δοκιμές στέλνοντας mail στον εαυτό μου από το MacBook η το iPad και τα λαμβανω ακαριαία στο galaxy. Άλλωστε έχουμε Google mobile :) Δεν υπάρχει καλύτερη εφαρμογή mail. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 καλημερα σας οταν ενεργοποιω το wi-fi απονεργοποιηται το σηματακι 3g το οποιο ειναι μονιμα ενεργοποιημενο διπλα στην μπαρα του σηματος.Απορεια:οταν ειναι ενεργοποιημενο το wi-fi μπαινω στο ιντερνετ μεσω wi-fi και οταν ειναι απονεργοποιημενο μπαινω μεσω 3g?επισης πως μπορω να βλεπω η να τσεκαρω ποσο ογκο δεδομενων χρησιμοποιω για να μην υπερβενω τα 500μβ που εχω απο την εταιρεια?ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Καλημέρα. ακριβώς όπως τα λες είναι.όταν υπάρχει το σηματακι του WiFi,μπαίνεις μέσω αυτού. Κατέβασε από το μάρκετ το 3g. Watchdog και θα είσαι μια χαρά. αυτό μετράει μόνο όγκο δεδομένων.αν θες και για κλήσεις δοκίμασε τα call meter ng ή το Droidstats. http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 παιδια υπαρχει καμια εφαρμογη αντιστοιχη του ship finder .....???????? και κατι αλλο ολικο backup ( εφαρμογες - δεδομενα -ρυθμισεις) με το titanium backup πως γινεται????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 (edited) Καλημέρα. ακριβώς όπως τα λες είναι.όταν υπάρχει το σηματακι του WiFi,μπαίνεις μέσω αυτού. Κατέβασε από το μάρκετ το 3g. Watchdog και θα είσαι μια χαρά. αυτό μετράει μόνο όγκο δεδομένων.αν θες και για κλήσεις δοκίμασε τα call meter ng ή το Droidstats. οκ πολυτιμη η βοηθεια σου. βρηκα τροπο να απονεργοποιεις μονιμα το (g,3g).γινεται απο τις ριθμισεις του APN.επισης η εφαρμογη TALK του τηλεφωνου εκτελειται μονη της χωρις να την πειραζω πως να την καταργησω την εφαρμογη η τουλαχιστον να την κλεισω η να την περιορισω? Edited August 23, 2010 by artemios Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpapado Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 ερωτηση ξερει κανεις να μου πει ποτε θα ερθει το galaxy s με την ανανεωμενη εκδοση λογισμικου? γιατι αφου θα το παρω που θα το παρω ας περιμενω λιγο να το παρω με την τελευταια εκδοση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 ερωτηση ξερει κανεις να μου πει ποτε θα ερθει το galaxy s με την ανανεωμενη εκδοση λογισμικου? γιατι αφου θα το παρω που θα το παρω ας περιμενω λιγο να το παρω με την τελευταια εκδοση Ημερομηνια δεν ξερει κανεις σιγουρα. Αλλα αν βαλεις κατω τα δεδομενα, δηλαδη πως η 2.2 θα κυκλοφορησει Σεπτεμβρη (τελη?) και πως πρωτα θα πρεπει να πουληθουν τα stock, υπολογιζω Οκτωβρη το λιγοτερο. Αλλα να ξερεις πως η αναβαθμιση γινεται πολυ ευκολα αν αυτος ειναι ο λογος που το καθυστερεις... Παρεμπιπτοντως, υπαρχει ενα θεμα στους xda σχετικα με τον τριτο sensor που εχει η συσκευη (δεν φαινεται ευκολα, ειναι πανω αριστερα διπλα απο το ακουστικο) και κανεις δεν ξερει τι κανει. Ο ενας ειναι για να αντιλαμβανεται την αποσταση, ο αλλος για το φως. Ο τριτος? Εχει πεσει κανεις σε πληροφορια, ετσι για την ιστορια? Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barrcode Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 ρε παιδια προσπαθω να συνδεσω το κινητο μου με το pc (windows 7) και δεν μπορω,μου βγαζει σφαλμα.ξερει κανεισ τιποτα? Νέα ARoMA-CN-28s-Rooted- και Debloated Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 ρε παιδια προσπαθω να συνδεσω το κινητο μου με το pc (windows 7) και δεν μπορω,μου βγαζει σφαλμα.ξερει κανεισ τιποτα? Μπορεί, αν μας πεις τί είδους σφάλμα βγάζει... έχεις κάνει εγκατάσταση το kies? - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barrcode Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 τωρα το κανω.πρεπει πρωτα να περασω το κιες και μετα να βαλω καλωδιο? Νέα ARoMA-CN-28s-Rooted- και Debloated Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 τωρα το κανω.πρεπει πρωτα να περασω το κιες και μετα να βαλω καλωδιο? Ναι, το Kies περιέχει τους drivers που χρειάζεσαι, αν δεν το βάλεις δε θα αναγνωρίζεται το τηλέφωνό σου εκτός κι αν τους βάλεις ξεχωριστά. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 ρε παιδια προσπαθω να συνδεσω το κινητο μου με το pc (windows 7) και δεν μπορω,μου βγαζει σφαλμα.ξερει κανεισ τιποτα? Όπως στα είπε ο tyxerakias απλά να συμπληρώσω ότι αν απλά θέλεις να μετάφέρεις αρχεία είτε στην εσωτερική μνήμη είτε στην κάρτα, δεν απαιτείται το kies. Συνδέεις το τηλεφωνομε το pc σου μέ το USB καλώδιο και τα βλέπεις σαν δυο εξωτερικούς σκληρούς δίσκους. Πριν κανείς αυτό θα πρέπει από τις ρυθμίσεις : Πληροφορίες σχετικά με...../ρυθμίσεις USB να επιλεξεις να γίνεται ερώτηση κατα την σύνδεση. Μετά αφού συνδέσεις το καλώδιο, ανοίγεις την notification bar και πατάς στο Συνδεση USB για να επιλεξεις την σύνδεση. Εμφανίζονται οι Φάκελοι στο pc σου και προσθαφαιρεις αρχεία φωτογραφίες κλπ Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς αυτό;: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=760571...:confused: Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς αυτό;: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=760571...:confused: μόνο κάποιος πολύ γενναίος γιατί βγήκε μόλςι προχθές...Εγώ θα το δοκίμαζα μόνο αν ούτε με το Froyo έστρωναν τα πράγματα (και θα είχε περάσει και αρκετός καιρός ώστε να έχει γίνει το "beta testing" από τους υπόλοιπους devs). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 μόνο κάποιος πολύ γενναίος γιατί βγήκε μόλςι προχθές...Εγώ θα το δοκίμαζα μόνο αν ούτε με το Froyo έστρωναν τα πράγματα (και θα είχε περάσει και αρκετός καιρός ώστε να έχει γίνει το "beta testing" από τους υπόλοιπους devs). Προχθές βγήκε απλά αυτό το version, υπάρχει εδώ και καιρό... και νομίζω το έχουν δοκιμάσει αρκετοί από δω... Te_salat? komos? skritikos? - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Προχθές βγήκε απλά αυτό το version, υπάρχει εδώ και καιρό... και νομίζω το έχουν δοκιμάσει αρκετοί από δω... Te_salat? komos? skritikos? Θα ήταν ενδιαφέρον να διαβάσουμε και από κάποιον από εδώ μία άποψη...από ότι είδα στο xda μάλλον κάνει δουλειά και φαίνεται εύκολο στην εφαρμογή του.... Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts