nikos21aek Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Είμαι και εγώ στο ψάξιμο για μεταχειρισμένο αλλά άμα παίζει καινούριο στα 450 να το ξανασκεφτώ..:D Αν μπορεί όποιος θέλει να με ενημερώσει με pm και εμένα για το μαγαζί που έχει τόσο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 ποιες ειναι οι σωστες ρυθμισεις για τον advanced task killer βρε παιδια ????? πως τον κανουμε να λειτουργει σωστα????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Στην ignore list πως έβαλες την διαχείρηση εφαρμογών; Έχω βάλει και εγώ εκεί κάποιες εφαρμογές αλλά δεν μου βγάζει την διαχείρηση εφαρμογών στην λιστα των εφαρμογών που τρέχουν ώστε να την περάσω στην ignore list.. Μα λέει στο info της εφαρμογής. Πατάς παρατεταμένα στην εφαρμογή που θες και την μεταφέρει στην ignore list. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Στην ignore list πως έβαλες την διαχείρηση εφαρμογών; Έχω βάλει και εγώ εκεί κάποιες εφαρμογές αλλά δεν μου βγάζει την διαχείρηση εφαρμογών στην λιστα των εφαρμογών που τρέχουν ώστε να την περάσω στην ignore list.. Την ονομάζει task manager γι αυτό δεν την βλέπεις. ποιες ειναι οι σωστες ρυθμισεις για τον advanced task killer βρε παιδια ????? πως τον κανουμε να λειτουργει σωστα????? Οι ρυθμίσεις που έχω εγώ είναι οι εξής: Auto start τικαρισμενο Κατόπιν το αφήνουμε να τρέχει στο background και ανοίγουμε τις εφαρμογές που δεν θελουμε να κλείνει. Αυτές θα εμφανιστούν στην οθόνη του advanced task killer. Υπάρχουν δυο τρόποι να τις κανείς να μην τις κλείνει (σκοτώνει). Ο πρώτος τρόπος είναι να τις ξετικαρεις από την λίστα. Σκοτώνει μόνο τις τικαρισμενες. Ο δεύτερος τρόπος είναι να πατησεις παρατεταμενα σε κάθε μια απ αυτές που δεν θέλεις να κλείνουν μέχρι να σου βγάλει στην οθόνη ένα υπομενου. Επιλέγεις ignore αυτές που θέλεις και πλέον δεν τις κλείνει. Προτιμώ τον πρώτο τροπο γιατί βλέπω όλες όσες τρέχουν. Ενώ αν τις βάλεις στην ignore list, δεν τις βλέπεις. Μετά συνεχίζουμε με τις ρυθμίσεις. Auto kill level επιλέγω το Aggressive Auto kill Frequency επιλέγω το When screen off Security level το αφήνω στο Hight. Αυτό είναι όλο. Μέχρι χθες βράδυ δοκίμαζα την custom rom του Samset από το XDA. Βασίζεται στην JM5 και την είχα βάλει χωρίς τον kernel και το A2CD που προτινει. Παρατήρησα ότι ξεκινά με πολύ λιγότερη μνήμη απ ότι η σκέτη JM5, που σημαίνει ότι πολύ γρήγορα φτάνει στο οριακό 50ΜΒ free. Επίσης μου είχε φανεί πολύ αργή στο άνοιγμα σελίδων στο Ίντερνετ. Για να βεβαιωθω έκανα το εξής: Φλασαρα σκέτη την JM5 και επιχειρησα να ανοίξω την ίδια σελίδα που είχα ανοίξει πριν εν οσω είχε την SamSet. Η σύγκριση πάντα γίνεται με το iPad. Και χωρίς την samset ο χρόνος ήταν χάλια. Πολύ αργό άνοιγμα και μια γραμμή λιγοτερη στο σήμα του wifi σε σχέση με την JM2 που χρησιμοποιούσαν πριν. Επί τόπου φλασαρω την JM2 και επιβεβαιονομαι αφού το άνοιγμα της ιστοσελίδας γίνεται ακριβώς στον ίδιο χρόνο με το iPad. Επιστροφή λοιπόν και στήσιμο της JM2 που την θεωρώ μακραν την καλύτερη. Από χθες στις 3 τα ξημερωματα την παρακολουθώ χωρίς να έχω ενεργοποιήσει τον Advanced Task Kill για να δω σε πραγματικη χρήση πως θα παει η μνήμη. Σε 10 ώρες έχει πέσει στα 84 MB διαθέσιμα και η συσκευή διατηρεί την ταχύτητα της αμείωτη. Ξέχασα να πω ότι δεν έχω κάνει root και φυσικά κανένα lag fix γιατί θέλω να τσεκαρω την συμπεριφορά με root και χωρίς root. Να δούμε επιτέλους σε κανονική χρήση και με καθαρή συσκευή, εμφανίζεται το lag η όχι. Να έχετε υπ όψη ότι μερικές έξτρα εφαρμογές καταναλώνουν αρκετά MB από την ram. Επιλέγω απ αυτές τις εντελώς απαραίτητες πχ. το Beautiful home weather που ειναι ενα απο τα καλυτερα widgets. Με τον advanced task killer θα δείτε ποιες καταναλώνουν αρκετή μνήμη για να τις αποφεύγετε. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Καλημέρα σε όλους. Από την Πέμπτη είμαι & εγώ ευτύχης κάτοχος του Γαλαξία. Σημ: ...που μου υπέδειξε το κατάστημα απ'όπου το αγόρασα τελικά με 450€ + mls Με απόδειξη του καταστήματος από όπου το παρέλαβες ή απόδειξη άλλου καταστήματος? Συνήθως εφαρμόζουν το δεύτερο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagdal Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 (edited) Cosmote έχεις? Έχω βάλει τις ρυθμίσεις που αναφέρονται εκεί, για Wireless Internet αλλά δεν δουλεύουν. Μόνο σε 3G δίκτυο δουλεύουν? Port κλπ τα αφήνεις κενά όπως λέει ή βάζεις τα ίδια με τις ρυθμίσεις για MMS? Με μπέρδεψες λίγο. Θες να βρεις άλλα ασύρματα δίκτυα ή να μπεις στο internet μέσο cosmote (με χρέωση); Αν θες να συνδεθείς στη cosmote τότε κάνε αυτα που λέει και στη σελίδα αλλά δεν γνωρίζω αν δουλεύουν σε cosmokarta. Edited August 22, 2010 by vagdal Phone Model: Galaxy A5 [A500FU] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farao25 Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Καλησπέρα. Εγκατέστησα με επιτυχία το sygic mobile maps 10 8.06 με mlm SMM10 Europe. Το πρόβλημα είναι ότι γράφει συνεχώς "αναμονή για σήμα GPS" και η δεξιά μπάρα που νομίζω δείχνει τη στάθμη σήματος είναι 0 ή σχεδόν. Έχει πρόβλημα ο ενσωματωμένος δέκτης της συσκευής ή κάτι πρέπει να αλλάξω στις ρυθμίσεις ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Καλησπέρα. Εγκατέστησα με επιτυχία το sygic mobile maps 10 8.06 με mlm SMM10 Europe. Το πρόβλημα είναι ότι γράφει συνεχώς "αναμονή για σήμα GPS" και η δεξιά μπάρα που νομίζω δείχνει τη στάθμη σήματος είναι 0 ή σχεδόν. Έχει πρόβλημα ο ενσωματωμένος δέκτης της συσκευής ή κάτι πρέπει να αλλάξω στις ρυθμίσεις ? Δοκιμασε να ανοιξεις μονος σου το GPS και μετα ανοιξε την εφαρμογη. Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farao25 Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 αν αναφέρεις την επιλογή "Χρήση δορυφόρων GPS" την έχω πάντα επιλεγμένη. Αν ανοίγει αλλιώς το gps δώσε τα φώτα σου :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Με απόδειξη του καταστήματος από όπου το παρέλαβες ή απόδειξη άλλου καταστήματος? Συνήθως εφαρμόζουν το δεύτερο... για ποιό λόγο γίνεται αυτό; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Καλησπέρα. Εγκατέστησα με επιτυχία το sygic mobile maps 10 8.06 με mlm SMM10 Europe. Το πρόβλημα είναι ότι γράφει συνεχώς "αναμονή για σήμα GPS" και η δεξιά μπάρα που νομίζω δείχνει τη στάθμη σήματος είναι 0 ή σχεδόν. Έχει πρόβλημα ο ενσωματωμένος δέκτης της συσκευής ή κάτι πρέπει να αλλάξω στις ρυθμίσεις ? Έχεις ανοίξει το gps από τις ρυθμίσεις; Πήγαινε Τοποθεσια και ασφάλεια και τικαρισε και τις δυο επιλογές Χρήση ασυρματων δυκτιων και Χρηση δορυφόρων GPS Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 (edited) Με μπέρδεψες λίγο. Θες να βρεις άλλα ασύρματα δίκτυα ή να μπεις στο internet μέσο cosmote (με χρέωση); Αν θες να συνδεθείς στη cosmote τότε κάνε αυτα που λέει και στη σελίδα αλλά δεν γνωρίζω αν δουλεύουν σε cosmokarta. Με το προηγούμενο τηλέφωνο είχε Internet στην cosmokarta, αλλά μέσω WAP/GPRS, δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με αυτήν την περίπτωση...ή οι ρυθμίσεις για wireless internet είναι κάτι άλλο? Στη σελίδα των ρυθμίσεων, αν δεις γράφει ρυθμίσεις για Cosmote Wireless Internet... Έχει ρυθμίσεις για MMS και ρυθίσεις για Cosmote Wireless Internet...εκτός και αν δεν χρειάζονται αυτές οι ρυθμίσεις... Edited August 22, 2010 by DirectorCK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farao25 Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Έχεις ανοίξει το gps από τις ρυθμίσεις; Πήγαινε Τοποθεσια και ασφάλεια και τικαρισε και τις δυο επιλογές Χρήση ασυρματων δυκτιων και Χρηση δορυφόρων GPS Ναι αυτά είναι επιλεγμένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 (edited) για ποιό λόγο γίνεται αυτό; Κοίταξε, το βρήκα κι εγώ στην Ομόνοια κοντά, σε τιμή χαμηλή και σφραγισμένο, αλλά με απόδειξη άλλου καταστήματος...και χάρτες MLS...καταλαβαίνεις ποιου καταστήματος ήταν η απόδειξη... Edited August 22, 2010 by DirectorCK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagdal Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Με το προηγούμενο τηλέφωνο είχε Internet στην cosmokarta, αλλά μέσω WAP/GPRS, δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με αυτήν την περίπτωση...ή οι ρυθμίσεις για wireless internet είναι κάτι άλλο? Στη σελίδα των ρυθμίσεων, αν δεις γράφει ρυθμίσεις για Cosmote Wireless Internet... Έχει ρυθμίσεις για MMS και ρυθίσεις για Cosmote Wireless Internet...εκτός και αν δεν χρειάζονται αυτές οι ρυθμίσεις... Α ναι σωστά έτσι το γράφει αλλά είναι με GPRS όπως στα άλλα κινητά. (μπορεί να κάνω και λάθος γιατί είμαι και εγώ αρχάριος) Κοίταξε, το βρήκα κι εγώ στην Ομόνοια κοντά, σε τιμή χαμηλή και σφραγισμένο, αλλά με απόδειξη άλλου καταστήματος...και χάρτες MLS...καταλαβαίνεις ποιου καταστήματος ήταν η απόδειξη... Αυτό το βρήκες στην Ομόνοια λογικά (μεταχειρισμένο) απλά κάποιος το πήρε με επιδότηση και το πούλησε στο κατάστημα που το αγόρασες. Η εγγύηση είναι αυτή από του γερμανού και όχι της Ομονοίας. Phone Model: Galaxy A5 [A500FU] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Αυτό το βρήκες στην Ομόνοια λογικά (μεταχειρισμένο) απλά κάποιος το πήρε με επιδότηση και το πούλησε στο κατάστημα που το αγόρασες. Η εγγύηση είναι αυτή από του γερμανού και όχι της Ομονοίας. Αφού λέει ότι το πήρε σφραγισμένο γιατί να είναι μεταχειρισμένο; Όσο για το γεγονός ότι η απόδειξη είναι άλλου καταστήματος, αυτό δεν είναι πρόβλημα από τη στιγμή που ο Γερμανός ταυτίζει τα ΙΜΕΙ με τους αγοραστές; Δηλαδή αν ζητήσω απόδειξη από τους ίδιους δεν θα μου δώσουν; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagdal Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Αφού λέει ότι το πήρε σφραγισμένο γιατί να είναι μεταχειρισμένο; Όσο για το γεγονός ότι η απόδειξη είναι άλλου καταστήματος, αυτό δεν είναι πρόβλημα από τη στιγμή που ο Γερμανός ταυτίζει τα ΙΜΕΙ με τους αγοραστές; Δηλαδή αν ζητήσω απόδειξη από τους ίδιους δεν θα μου δώσουν; Είναι αρκετοί που παίρνουν με την επιδότηση ένα κινητό και μετά πάνε στα μαγαζιά γύρο από Ομόνοια και τα πουλάνε σαν μεταχειρισμένα (σφραγισμένα). Phone Model: Galaxy A5 [A500FU] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Με το προηγούμενο τηλέφωνο είχε Internet στην cosmokarta, αλλά μέσω WAP/GPRS, δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με αυτήν την περίπτωση...ή οι ρυθμίσεις για wireless internet είναι κάτι άλλο? Στη σελίδα των ρυθμίσεων, αν δεις γράφει ρυθμίσεις για Cosmote Wireless Internet... Έχει ρυθμίσεις για MMS και ρυθίσεις για Cosmote Wireless Internet...εκτός και αν δεν χρειάζονται αυτές οι ρυθμίσεις... Ναι το ίδιο είναι. Πρέπει να φτιάξεις 2 APN, ένα mms και ένα internet . (τελευταία επιλογή όταν φτιάχνεις τα APN). - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Είναι αρκετοί που παίρνουν με την επιδότηση ένα κινητό και μετά πάνε στα μαγαζιά γύρο από Ομόνοια και τα πουλάνε σαν μεταχειρισμένα (σφραγισμένα). Α, αυτό εννοείς μεταχειρισμένο. Δηλαδή είναι περίπου σαν να το παίρνω από ιδιώτη μέσω αγγελίας. Αν ζητήσω από τη Samsung ή τον Γερμανό να ταυτίσουν μετά την αγορά το δικό μου όνομα με το ΙΜΕΙ, γίνεται αυτό; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Την ονομάζει task manager γι αυτό δεν την βλέπεις. Οι ρυθμίσεις που έχω εγώ είναι οι εξής: Auto start τικαρισμενο Κατόπιν το αφήνουμε να τρέχει στο background και ανοίγουμε τις εφαρμογές που δεν θελουμε να κλείνει. Αυτές θα εμφανιστούν στην οθόνη του advanced task killer. Υπάρχουν δυο τρόποι να τις κανείς να μην τις κλείνει (σκοτώνει). Ο πρώτος τρόπος είναι να τις ξετικαρεις από την λίστα. Σκοτώνει μόνο τις τικαρισμενες. Ο δεύτερος τρόπος είναι να πατησεις παρατεταμενα σε κάθε μια απ αυτές που δεν θέλεις να κλείνουν μέχρι να σου βγάλει στην οθόνη ένα υπομενου. Επιλέγεις ignore αυτές που θέλεις και πλέον δεν τις κλείνει. Προτιμώ τον πρώτο τροπο γιατί βλέπω όλες όσες τρέχουν. Ενώ αν τις βάλεις στην ignore list, δεν τις βλέπεις. Μετά συνεχίζουμε με τις ρυθμίσεις. Auto kill level επιλέγω το Aggressive Auto kill Frequency επιλέγω το When screen off Security level το αφήνω στο Hight. Αυτό είναι όλο. Μέχρι χθες βράδυ δοκίμαζα την custom rom του Samset από το XDA. Βασίζεται στην JM5 και την είχα βάλει χωρίς τον kernel και το A2CD που προτινει. Παρατήρησα ότι ξεκινά με πολύ λιγότερη μνήμη απ ότι η σκέτη JM5, που σημαίνει ότι πολύ γρήγορα φτάνει στο οριακό 50ΜΒ free. Επίσης μου είχε φανεί πολύ αργή στο άνοιγμα σελίδων στο Ίντερνετ. Για να βεβαιωθω έκανα το εξής: Φλασαρα σκέτη την JM5 και επιχειρησα να ανοίξω την ίδια σελίδα που είχα ανοίξει πριν εν οσω είχε την SamSet. Η σύγκριση πάντα γίνεται με το iPad. Και χωρίς την samset ο χρόνος ήταν χάλια. Πολύ αργό άνοιγμα και μια γραμμή λιγοτερη στο σήμα του wifi σε σχέση με την JM2 που χρησιμοποιούσαν πριν. Επί τόπου φλασαρω την JM2 και επιβεβαιονομαι αφού το άνοιγμα της ιστοσελίδας γίνεται ακριβώς στον ίδιο χρόνο με το iPad. Επιστροφή λοιπόν και στήσιμο της JM2 που την θεωρώ μακραν την καλύτερη. Από χθες στις 3 τα ξημερωματα την παρακολουθώ χωρίς να έχω ενεργοποιήσει τον Advanced Task Kill για να δω σε πραγματικη χρήση πως θα παει η μνήμη. Σε 10 ώρες έχει πέσει στα 84 MB διαθέσιμα και η συσκευή διατηρεί την ταχύτητα της αμείωτη. Ξέχασα να πω ότι δεν έχω κάνει root και φυσικά κανένα lag fix γιατί θέλω να τσεκαρω την συμπεριφορά με root και χωρίς root. Να δούμε επιτέλους σε κανονική χρήση και με καθαρή συσκευή, εμφανίζεται το lag η όχι. Να έχετε υπ όψη ότι μερικές έξτρα εφαρμογές καταναλώνουν αρκετά MB από την ram. Επιλέγω απ αυτές τις εντελώς απαραίτητες πχ. το Beautiful home weather που ειναι ενα απο τα καλυτερα widgets. Με τον advanced task killer θα δείτε ποιες καταναλώνουν αρκετή μνήμη για να τις αποφεύγετε. ευχ... κωστα για της πληρεφοριες τελικα παιζει για ποιο σταθερη ρομ (εσυ που της εχεις τεσταρει ολες ) η Μ2 η Μ5 ενοοω απο ολες της παραμετρους ??????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 (edited) Το είχα βρει σφραγισμένο, αχρησιμοποίητο, με απόδειξη άλλου καταστήματος όμως...Δεν ξέρω τι ημερομηνία αγοράς έγραφε η απόδειξη, μιας και δεν το πήρα από εκεί...Φυσικά και το πουλούσαν σαν καινούργιο, με τιμή λίγο πάνω από αυτήν που το πήρε ο Vaggos. Φαίνεται δεν έφευγε εύκολα στην τιμή αυτή. αφού σχεδόν στην ίδια τιμή το έπαιρνες από άλλα καταστήματα που φαίνονται και στο skroutz και με απόδειξη δική τους. Οπότε, περιμένουμε να μας πει ο Vaggos που το πήρε 450 με MLS χάρτες, τι γράφει η απόδειξη επάνω. Πάντως όσο για τις ρυθμίσεις Internet, στο προηγούμενο τηλέφωνο είχα βάλει απλώς τις ρυθμίσεις για το WAP και τίποτα άλλο. Δούλευαν και τα MMS και το Internet μέσω GPRS... Edited August 22, 2010 by DirectorCK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos13 Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 K@izer. Πανεπιστημίου 63. Σφραγισμένο, με αυτοκόλλητο ασφαλείας, χωρίς μεμβράνη. Ελληνικό, με ελληνικό εγχειρίδιο. Στην απόδειξη που έκοψε επιτόπου εγραφε απλά κινητό τηλέφωνο. Πάνω κόλλησε το 1 από τα 3 αυτοκόλλητα με το ιμει που υπήρχαν στο κουτί και σφραγίδα του καταστήματος. Δεν είμαι εδώ για κανέναν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 K@izer. Πανεπιστημίου 63. Σφραγισμένο, με αυτοκόλλητο ασφαλείας, χωρίς μεμβράνη. Ελληνικό, με ελληνικό εγχειρίδιο. Στην απόδειξη που έκοψε επιτόπου εγραφε απλά κινητό τηλέφωνο. Πάνω κόλλησε το 1 από τα 3 αυτοκόλλητα με το ιμει που υπήρχαν στο κουτί και σφραγίδα του καταστήματος. Exω ψωνισει και πουλησει και εγω καποιες φορες στο συγκεκριμενο καταστημα, παντα καινουρια τηλεφωνα. Αυτο που εκανε με την αποδειξη ειναι για να αποτελεσει διαπιστευτηριο οτι οντως το αγορασες απο το Kaizer. Κοινως αν θελησεις να χρησιμοποιησεις την εγγυηση (απευχομαι), το πηγαινεις στο καταστημα με την αποδειξη (αρα βλεπει οτι οντως σου το πουλησε εκεινος, αφου στην αποδειξη ειναι κολλημενο το imei) και αυτος το στελνει στην αντιπροσωπεια. Γενικα κανενα προβλημα με αυτο, ετσι λειτουργουν τα συγκεκριμενα καταστηματα. Αλλα καταστηματα βεβαια δινουν την αποδειξη του αρχικου πωλητη (πχ. Γερμανος), οποτε αν χρειαστει επισκευη το στελνεις εσυ στην αντιπροσωπεια με την αποδειξη αγορας του Γερμανου που σου εφοδιασε το καταστημα που σου το πουλησε. Επισης κανενα προβλημα με αυτο. Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koseft Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Υπάρχει κανένας γρήγορος και ακριβής τρόπος για copy-paste από τον internet browser του κινητού; iPad - Galaxy S Πρώτη εφαρμογή για Android: http://dl.dropbox.com/u/10320113/ypo.apk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagdal Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Μου έχουν σπάσει τα νεύρα με το wifi... στο σπίτι μου έχω το δικό μου rooter και ενός γείτονα που είναι ξεκλειδωμένο. Συνέχεια χάνω το δικό μου δίκτυο για μερικά δευτερόλεπτα και ή μπαίνει μόνο του στου γείτονα ή μπαίνει με το 3g. Ξέρει κανείς τι να ψάξω για να το φτιάξω; είναι του rooter μου το πρόβλημα ή του wifi του κινητού μου; Όταν είμαι αλλού που δεν έχει πολλά δίκτυα τότε είμαι μια χαρά αλλά σπίτι μου σπάνε τα νεύρα. :mad: Phone Model: Galaxy A5 [A500FU] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts