geos3 Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Χρησιμοποίησε το root explorer και θα κάνει save κανονικά. Δυστυχως δεν το σωζει σε καμια απ'τις μορφες που μπορω να ανοιξω το αρχειο(file editor-text viewer-thinkfree write).Πριν το ανοιγα με astro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Δυστυχως δεν το σωζει σε καμια απ'τις μορφες που μπορω να ανοιξω το αρχειο(file editor-text viewer-thinkfree write).Πριν το ανοιγα με astro για να το σωσει και γενικα για να κανεις οτιδηποτε με τον root explorer θα πρεπει πρωτα να πατησεις το mount rw/ro,ειναι ακριβως στο επανω μερος του πραθυρου που εχεις ανοιξει,με γκρι χρωμα. Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Παιδιά ένα πρόβλημα που εχω αν μπορείς να το πεις πρόβλημα.... εχω βαλει το smartbar από εκεί δέν μπορώ να ανοίξω το data και να το κλείσω...? android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Δυο ερωτησεις παιδια, εβαλα τωρα μια sdcart, τωρα οι εφαρμογες πρεπει να τις κανω εγκατασταση εκει? για να εχει πιο πολυ μνημη το τηλεφωνο και που ειναι αυτο το μενου δεν το βρισκω.Και κατι αλλο οταν μου ερχεται μυνημα το ανοιγω με το handcent αλλα μενει ο φακελος επανω στην μπαρα σαν να ειναι αδιαβαστο, ψαχνω αλλα δεν βγαζω ακρη, ευχαριστω theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Καλημερα σας, αλλαξα κι'εγω το αρχειο gps.conf και εκ' πρωτης οψεως πιανει πιο ευκολα δορυφορους. Το δοκιμασα μεσα στο σπιτι, ανοιγωντας την καμερα και περιμενωντας να δω αν πιασει το στιγμα μου. μετα απο λιγο επιασε στιγμα και μαλιστα το κρατουσε ενω παλαιοτερα μεσα στο σπιτι αν θυμαμαι καλα, δεν εβρισκε στιγμα. αυτα προς το παρον, θα το δοκιμασω και με το destinator να δουμε πως παει. LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vipercubic Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Ρε παιδιά προσπαθώ να βρω και εγώ μια άκρη και δεν έχω καταλάβει τι γίνεται ακριβώς με το Multitasking. Όταν ανοίγω μια εφαρμογή και πατήσω το δεξί βελάκι υποτίθεται ότι κλείνει, ενώ εάν πατήσω το μεσαίο κουμπί υποτίθεται ότι συνεχίζει να εκτελείται το background (τα λέω σωστά?). Αυτό πάντως εμένα δεν μου δουλεύει. Πολλές φορές είμαι σε μια εφαρμογή και πατώντας το μεσαίο κουμπί γυρνάω στο μενού αλλά κλείνει και η εφαρμογή. Βέβαια για να δω ποιες εφαρμογές είναι ανοιχτές πρέπει να πάω στο εικονιδιάκι εργασίες. Όταν κρατάω πατημένο το μεσαίο κουμπί μου βγάζει το ιστορικό των εφαρμογών που έχω ανοίξει αλλά δεν μπορώ να δω ποιες είναι ενεργές και ποιες έχουν κλείσει… Πολύ μπέρδεμα ρε παιδιά! Δεν υπάρχει κανένας πιο εύκολος τρόπος για διαχείριση εφαρμογών και μετάβαση από την μία στην άλλη? Βασικά είναι πολύ απλό δεν κατάλαβα που μπερδεύεσαι! Πολύ σωστά όπως είπες πατώντας το home στέλνει την εφαρμογή στο παρασκήνιο και πατώντας το πίσω την κλείνει. Δοκίμασε να ανοίξεις 3-4 εφαρμογές γυρνώντας κάθε φορά με το home στο κεντρικό μενού. Μετά κρατώντας πατημένο παρατεταμένα το home σου βγάζει μια λίστα με τις τελευταίες εφαρμογές και από κάτω τον task manager. Ε πατώντας εκεί βλέπεις ποιες είναι ενεργές. Τώρα το πως μεταφέρεσαι γρήγορα αναμέσα στις εφαρμογές που τρέχεις δεν γνωρίζω είναι η αλήθεια! (το ψάχνω και κάνω edit γιατί ενδιαφέρει και μένα) Α! και να ξέρεις πως οι εφαρμογές στο παρασκήνιο δεν μένουν για πάντα! Εάν το λειτουργικό αποφασίσει ότι δεν τις χρειάζεσαι πλέον, τις κλείνει μόνο του. Καλημερα ξερει κανεις η εφαρμογη Layar τι κανει ? Ειναι χρησιμη και να την ενεργοποιησω η ειναι μουφα και να την διαγραψω γιατι δεν καταλαβαινω. Είναι augmented reallity browser, μην ζητήσεις μετάφραση στα Ελληνικά δεν έχω :) Τον πρωτοείδα σε iphone τον Ιούνιο και ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται είναι να βγείς έξω στο μπαλκόνι και να τον ανοίξεις :) Πολύ περιληπτικά σου απεικονίζει στον χώρο (μέσω της κάμερας) διάφορα POI αναλόγως των φίλτρων (Layers) που έχεις επιλέξει. Δοκίμασε με χάρτη eastern europe είναι της teleatlas δεν είναι καθόλου κακό.Μετά το destinator είναι για μένα το καλύτερο , το navigon δεν μου άρεσε. Θα τους δοκιμάσω thnx;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Παιδιά ένα πρόβλημα που εχω αν μπορείς να το πεις πρόβλημα.... εχω βαλει το smartbar από εκεί δέν μπορώ να ανοίξω το data και να το κλείσω...? Αν εννοείς το 3g κοίτα στα quick settings του smartbar... Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinagrida Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 ειναι θεμα firmware νομίζω. Μαλλον απο 2.2 θα δει παραπάνω Σόρρυ αλλά επειδή είμαι άσχετη τι θα πει firmware? Και το 2.2 τί ειναι; Μαρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Καλησπέρα και από μένα παιδια και πολλα συγχαρητηρια σε όλους για την προσφορα και το κουραγιο τους εδω μεσα! Ξεκινησα να σας διαβαζω στη σελιδα 305 (όταν και παρήγγειλα από Cosmote το galaxy με την προσφορα των 99 ευρω) και αυριο που θα το παρω επιτελους στα χερια μου θα εχει φτασει το θεμα στις 500 σελιδες! Να τις χιλιάσουμε! στο θέμα μας τώρα, έχω κάποιες ερωτησεις... 1. Οι μουσικες ικανοτητες του Galaxy πως ειναι; Διαβασα απο αρκετους εδω μεσα οτι το ηχειο ειναι σχετικα δυνατο αλλα ο ηχος οχι κατι ιδιαιτερο, μεσω ακουστικών είναι η ίδια κατάσταση; 2. Ισχυει οτι το hd βίντεο που καταγραφει ειναι σε μορφη .3gp ???!!! Αυτό αλλάζει με κάποια αναβάθμιση; 3. Η cosmote μαζι με το Galaxy δινει δώρο και το destinator..οποτε θα σας πω εντυπωσεις για την πλοήγηση από αυριο... υ.γ. είμαι κατοχος Omnia i900, pixon 12 και omnia II. Δυστυχώς η Samsung με ικανοποίησε απόλυτα μόνο με το πρώτο απίστευτο Omnia που κατέληξα να χρησιμοποιώ ακόμη μετά από 2,5 χρόνια! Ευελπιστω ότι αυριο θα αγαπησω το ιδιο και ακομη περισσοτερο το Galaxy... Συγνωμη αν κουρασα και καλη συνεχεια! I'll keep watching you... Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vipercubic Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Καλησπέρα και από μένα παιδια και πολλα συγχαρητηρια σε όλους για την προσφορα και το κουραγιο τους εδω μεσα! Ξεκινησα να σας διαβαζω στη σελιδα 305 (όταν και παρήγγειλα από Cosmote το galaxy με την προσφορα των 99 ευρω) και αυριο που θα το παρω επιτελους στα χερια μου θα εχει φτασει το θεμα στις 500 σελιδες! Να τις χιλιάσουμε! στο θέμα μας τώρα, έχω κάποιες ερωτησεις... 1. Οι μουσικες ικανοτητες του Galaxy πως ειναι; Διαβασα απο αρκετους εδω μεσα οτι το ηχειο ειναι σχετικα δυνατο αλλα ο ηχος οχι κατι ιδιαιτερο, μεσω ακουστικών είναι η ίδια κατάσταση; 2. Ισχυει οτι το hd βίντεο που καταγραφει ειναι σε μορφη .3gp ???!!! Αυτό αλλάζει με κάποια αναβάθμιση; 3. Η cosmote μαζι με το Galaxy δινει δώρο και το destinator..οποτε θα σας πω εντυπωσεις για την πλοήγηση από αυριο... υ.γ. είμαι κατοχος Omnia i900, pixon 12 και omnia II. Δυστυχώς η Samsung με ικανοποίησε απόλυτα μόνο με το πρώτο απίστευτο Omnia που κατέληξα να χρησιμοποιώ ακόμη μετά από 2,5 χρόνια! Ευελπιστω ότι αυριο θα αγαπησω το ιδιο και ακομη περισσοτερο το Galaxy... Συγνωμη αν κουρασα και καλη συνεχεια! I'll keep watching you... 1. Όπως το είπες! Με την διαφορά ότι με τα ακουστικά ο ήχος δεν παίζεται απλά! Απίστευτος! Εντύπωση μου έκανε ότι βάζοντας απλά aftermarket ακουστικά 3,5'' (phillips) ο ήχος παραμόρφωνε! Με τα δικά του είναι τέλειος. 2. Ναι είναι 3gp δυστυχώς. Δεν γνωρίζω εάν αλλάζει κάπως. 3. Είσαι από τους τυχερούς τις προσφοράς, σε ποιό πρόγραμμα το είχαν μπορείς να μας πεις? Εγώ δεν το πρόλαβα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Αν εννοείς το 3g κοίτα στα quick settings του smartbar... Ανοίγω το mobile data, από smartbar αλλά δέν ανοίγει στο κινητο το εικονίδιο με τα βέλακια... πρέπει να κάνω κάτι άλλο...? android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Παιδιά επειδή γίνεται πολύς λόγος για το root explorer, επειδή το κοίταξα στο μάρκετ είναι paid εφαρμογή έτσι? TonyK με ποιον τρόπο άλλαξες το αρχείο gps.conf? Με root explorer η μέσω adb? Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agnadi Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 (edited) σε μια παρουσιαση του galaxy s απο το techblog.gr εδειχνε ενα widget το feeds & update εγω γιατι δεν το βρισκω πουθενα στο μενου του samsung? edit: ακυρο τελικα μολις την ανακαλυψα!! Edited September 29, 2010 by agnadi Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν. Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 (edited) Ανοίγω το mobile data, από smartbar αλλά δέν ανοίγει στο κινητο το εικονίδιο με τα βέλακια... πρέπει να κάνω κάτι άλλο...? Μόλις το δοκίμασα σε εμένα δουλεύει κανονικά... Για κάντο και αστο λίγο να δεις τι θα κάνει....(και κλείσε το wifi) Edited September 29, 2010 by tonysac Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Καλημερα σας, αλλαξα κι'εγω το αρχειο gps.conf και εκ' πρωτης οψεως πιανει πιο ευκολα δορυφορους. Το δοκιμασα μεσα στο σπιτι, ανοιγωντας την καμερα και περιμενωντας να δω αν πιασει το στιγμα μου. μετα απο λιγο επιασε στιγμα και μαλιστα το κρατουσε ενω παλαιοτερα μεσα στο σπιτι αν θυμαμαι καλα, δεν εβρισκε στιγμα. αυτα προς το παρον, θα το δοκιμασω και με το destinator να δουμε πως παει. Με gr...blabla δοκίμασες ή με το europe...blabla ? Εγώ το έχω με το δεύτερο, και εμένα το ίδιο μέσα στο σπίτι δεν εβρισκε παρά μετά από ώρα και μόνο 1-2 δορυφόρους και ποτέ In use τώρα μετά από κάνα 3λεπτο γύρω στους 5-6 και επιπλέον μου κάνει και in use 3-4 περίπου στο 5λεπτο... Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 1. Όπως το είπες! Με την διαφορά ότι με τα ακουστικά ο ήχος δεν παίζεται απλά! Απίστευτος! Εντύπωση μου έκανε ότι βάζοντας απλά aftermarket ακουστικά 3,5'' (phillips) ο ήχος παραμόρφωνε! Με τα δικά του είναι τέλειος. 2. Ναι είναι 3gp δυστυχώς. Δεν γνωρίζω εάν αλλάζει κάπως. 3. Είσαι από τους τυχερούς τις προσφοράς, σε ποιό πρόγραμμα το είχαν μπορείς να μας πεις? Εγώ δεν το πρόλαβα thanks για την απάντηση! Ημουν στην wind και μου εδιναν επιδοτηση 80 ευρώ, οπότε μόλις είδα την προσφορα στο Oteshop έκανα αίτηση φορητότητας στην Cosmote αφού στο Απεριόριστα με Ιντερνετ 45 εδινε το Galaxy στα 99 ευρω..!!Ηταν σαν να μου εδινε η Cosmote επιδοτηση 450 ευρω την ιδανικη στιγμη! Οποτε δεν αντιστάθηκα...(Να σημειωσω οτι και στην Wind ήμουν με σχεδον ιδιο παγιο, wind M) Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verman Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Καλησπέρα συμφορουμίτες και συμφορουμίτισες. Πραγματικά καταπληκτική η δουλειά και η βοήθεια του φόρουμ. Να επανέλθω με μια απορία μου: έχω συγχρονίσει ένα λογαριασμό hotmail στην εφαρμογή email του τηλεφώνου και όταν διαγράφω ένα μήνυμα, μου χτυπάει ξανά ειδοποίηση και στα διαγραμμένα το μήνυμα εμφανίζεται δυο φορές. Καμιά ιδέα;;; Μάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Η εφαρμογή rom manager κάνει πολλά πράγματα όχι μόνο backup. Πρέπει να είσαι rooted για να δουλέψει. Πήρα χθες ένα backup αλλά δεν δοκίμασα αν κάνει σωστή επαναφορά. Λογικά αν κάνει αυτά που λέει, περνει backup το firmware μαζί με τις εφαρμογές και ρυθμίσεις μας. Δηλαδή μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων το λεγόμενο hard reset, εφόσον είμαστε root ( το root παραμένει μετά το hard reset), κάνουμε εγκατάσταση την εφαρμογή πριν από οτιδήποτε άλλο και επιλέγουμε restore. Όπως αν κάνει όσα λέει θα μας επαναφέρει στην κατάσταση που ήταν η συσκευή μας όταν πήραμε το backup με όλα όσα είχαμεκομπλε Το ελπίζω δηλαδή γιατί το θέμα backup στα android είναι πονεμένη ιστορία. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Παιδιά επειδή γίνεται πολύς λόγος για το root explorer, επειδή το κοίταξα στο μάρκετ είναι paid εφαρμογή έτσι? TonyK με ποιον τρόπο άλλαξες το αρχείο gps.conf? Με root explorer η μέσω adb? Ελα φιλε μου, με τον root explorer το αλλαξα. γινεται πολυ ευκολα. απλα ανοιξα το αρχειο, αλλαξα το ονομα (europe) και το εκανα save & exit. Μαλιστα ο root explorer δημιουργησε απο μονο του ενα αντιγραφο του original αρχειου gps.cof Με ονομα gps.conf.bak (το .bak μπαινει λογω backup), κατι που μου αρεσε πολυ. φυσικα εγω πριν αλλαξω το αρχειο, ειχα αντιγραψει το original σε ενα φακελλο αλλο δικο μου αλλα μου αρεσε πολυ που κρατησε και απο μονος του ο root explorer ενα αντιγραφο. *αν δεν καταφερεις να βρεις τον root explorer στειλε μου ενα pm. Με gr...blabla δοκίμασες ή με το europe...blabla ? Εγώ το έχω με το δεύτερο, και εμένα το ίδιο μέσα στο σπίτι δεν εβρισκε παρά μετά από ώρα και μόνο 1-2 δορυφόρους και ποτέ In use τώρα μετά από κάνα 3λεπτο γύρω στους 5-6 και επιπλέον μου κάνει και in use 3-4 περίπου στο 5λεπτο... Antonio, το europe εβαλα και δουλευει μια χαρα. Επειδη πολλοι εδω που διαβαζουν οτι η αλλαγη αυτη στο αρχειο gps.conf βελτιωνει πολυ τον δεκτη gps και βελτιωνει το σημα του, πιστευω οτι δεν εχουν καταλαβει ακριβως τι γινεται, να εξηγησω το εξης : Το σημα του Gps βελτιωνεται αλλα οταν υπαρχει συνδεση data, δηλαδη εχουμε συνδεση στο Internet. Αυτο ειναι το assisted gps που γραφει και στα χαρακτηριστικα του galaxy. δηλαδη χρησιμοποιει την συνδεση ιντερνετ και μεσω της διευθυνσης europe...blabla λειτουργει σαν υποβοηθηση για να εχει καλυτερο στιγμα. Για να το δειτε και να το τσεκαρετε αυτο που λεω, ανοιξτε το wifi ωστε να ειναι συνδεδεμενο το κινητο στο ιντερνετ, και δοκιμαστε να ανοιξετε την καμερα μεσα στο σπιτι και τσεκαρετε απο τις ρυθμισεις της καμερας να ειναι ενεργο το gps. θα δειτε οτι θα κλειδωσει στιγμα μεσα σε λιγα δευτερολεπτα. σε μενα στην καμερα κλειδωσε στιγμα σε 5 δευτερολεπτα περιπου και το ιδιο εκανε και στο destinator !!!! LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidarity Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Παιδια καλησπερα. Τελικα, και με τη δικη σας παροτρυνση, ειμαι εδώ και 12 μερες κατοχος του Galaxy S με την προσφορα του Oteshop. Προσπαθω και εχω αρχισει το διαβασμα από την πρωτη σελιδα και εχω φτασει αισιως στις 350 και ομολογω πως εχω βρει απαντησεις σε πολλες αποριες μου. Η φιαφορα από symbian είναι ετη φωτος, και πρωτη φορα μετα από χρονια εχω ξετρελαθει με τηλεφωνο. Μερικες ερωτησεις που μου προεκυψαν γιατι αν και εψαξα στο google, δεν βρηκα απαντησεις . 1. Πολλοι λενε ότι ενας task killer δεν είναι απαραιτητος στα Android. Πιστευετε ότι πρεπει να βαλω ετσι κι αλλιως για καποιες εφαρμογες που κολλανε ? (not responding? ) 2. Για παραδειγμα εβαλα χτες το MSN DROID X. Εκτος του ότι δεν εβρισκε κανεναν online, κολλαγε το κινητο και δεν εκλεινε, με αποτελεσμα να το κλεισω από το on/off. 3. Ξερετε καποιο αξιοπιστο προγραμμα για MSN? Από μια μινι ερευνα κατεληξα στο MSN Talk, το οποιο όμως κρασαρε ηδη μια φορα. 4. Για τους χρονιους χρηστες touchscreen : Τα φιλμ προστασιας, υπαρχει καμια περιπτωση να βλαπτουν τις οθονες αφης περισσοτερο από ο,τι τις προστατευουν? Θελω να πω , μηπως η κολλα τους περνα από το πολυμερες υλικο της οθονης στα ενδοτερα του μηχανηματος? Αυτά από εμενα, θα συνεχισω το διαβασμα και αν δε βρω κατι ελπιζω να μου απαντησετε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Δυο ερωτησεις παιδια, εβαλα τωρα μια sdcart, τωρα οι εφαρμογες πρεπει να τις κανω εγκατασταση εκει? για να εχει πιο πολυ μνημη το τηλεφωνο και που ειναι αυτο το μενου δεν το βρισκω.Και κατι αλλο οταν μου ερχεται μυνημα το ανοιγω με το handcent αλλα μενει ο φακελος επανω στην μπαρα σαν να ειναι αδιαβαστο, ψαχνω αλλα δεν βγαζω ακρη, ευχαριστω Μια βοηθεια καποιος? theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Σόρρυ αλλά επειδή είμαι άσχετη τι θα πει firmware? Και το 2.2 τί ειναι;οταν λεμε οτι εχουμε το ταδε firmware εννοουμε εχουμε την ταδε εκδοση του λειτουργικου το οποιο αυτην την στιγμη στο galaxy ειναι το 2.1 eclair με διαφορες εκδοσεις ( firmwares) λογω αναβαθμισεων. Το 2.2 που διαβαζεις ειναι το νεο λειτουργικο το λεγομενο froyo το οποιο αναμενουμε μεσα στο μηνα απο την samsung και απο το οποιο περιμενουμε να γινει ακομη καλυτερο το τηλεφωνο μας. thanks για την απάντηση! Ημουν στην wind και μου εδιναν επιδοτηση 80 ευρώ, οπότε μόλις είδα την προσφορα στο Oteshop έκανα αίτηση φορητότητας στην Cosmote αφού στο Απεριόριστα με Ιντερνετ 45 εδινε το Galaxy στα 99 ευρω..!!Ηταν σαν να μου εδινε η Cosmote επιδοτηση 450 ευρω την ιδανικη στιγμη! Οποτε δεν αντιστάθηκα...(Να σημειωσω οτι και στην Wind ήμουν με σχεδον ιδιο παγιο, wind M)φιλε μου αυτο το ποσο στο εδωσαν σαν νεος συνδρομιτης,μην περιμενεις του χρονου τα ιδια,ειναι λιγο<σφιχτη> η Cosmote σε επιδοτησης.Μην νομιζεις οτι ειναι καλη η cosmote και η wind μαπα,το αντιθετο μαλιστα και στο λεω γιατι εχω περασει και απο τα 3 δικτυα κινητης και εχω καταληξει στην wind εδω και 2 χρονια. Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 (edited) Δυο ερωτησεις παιδια, εβαλα τωρα μια sdcart, τωρα οι εφαρμογες πρεπει να τις κανω εγκατασταση εκει? για να εχει πιο πολυ μνημη το τηλεφωνο και που ειναι αυτο το μενου δεν το βρισκω.Και κατι αλλο οταν μου ερχεται μυνημα το ανοιγω με το handcent αλλα μενει ο φακελος επανω στην μπαρα σαν να ειναι αδιαβαστο, ψαχνω αλλα δεν βγαζω ακρη, ευχαριστω Αν δε σου απαντάνε με την πρώτη δε χρειάζεται να το ποστάρεις 100 φορές και να γεμίζεις το φόρουμ. Αν ξέρει κάποιος θα σου απαντήσει. Η απάντηση είναι όχι, δε γίνεται να εγκαταστήσεις εφαρμογές στην sdcard εκτός αν έχεις froyo. Το τηλέφωνο έχει μπόλικη μνήμη για εφαρμογές όμως, οπότε δε θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Για το 2ο είναι πρόβλημα του handcent πιστέυω, αν κατεβάσεις τη μπάρα και το διαβάσεις από κει με το handcent που λογικά το έχεις ορίσει default, θα φύγει... Δε χρησιμοποιώ το handcent στο galaxy και δεν ξέρω σίγουρα, οπότε μπορεί κάποιος άλλος να ξέρει την απάντηση. EDIT: Δες το μήνυμα του red_herring λίγο πιο κάτω. Καλημερα ξερει κανεις η εφαρμογη Layar τι κανει ? Ειναι χρησιμη και να την ενεργοποιησω η ειναι μουφα και να την διαγραψω γιατι δεν καταλαβαινω. Δες εδώ για μια γενική ιδέα. Φυσικά χρειάζεται GPS και σύνδεση στο internet. Για το rom manager η το titanium back up χρειαζεται να ειμαστε root/superuser?:blink: Ηθελα και γω να ρωτησω καποια στιγμη τον Αλεξ και μου δωθηκε η ευκαιρια τωρα μεσα απο αυτα που εγραψαν τα παιδια.Μπορουμε να αποθηκευσουμε τα παντα (εφαρμογες,αριθμους τηλεφωνων,μυνηματα,photos,videos κτλ) και αν χρειαστει να κανουμε hard reset να μπορεσουμε να τα ξαναπερασουμε ακριβως οπως ηταν?Η απλα ζηταω πολλα?:O Μην βαρατε ρε παιδια τελειο δεν θα ήτο?:p Φυσικά χρειάζεται root και για τα 2. Και ναι, μπορείς να κάνεις backup τα πάντα. Mάλιστα το nandroid backup που κάνει το rom manager θεωρητικά είναι μια ακριβής εικόνα του τηλεφώνου σου μαζί με τις εφαρμογές, μείον το kernel. Νομίζω ο Κώστας που το δοκιμάζει θα μας δώσει και την πρακτική επιβεβαίωση σύντομα :) Eπειδη και στο lap-top στο σπιτι αφου κατεβασε - εγκατεστησε την νεα εκδοση1.5.3 και ειπα ολα οκ ΦΤΟΥΥΥΥ ΚΙΕΣ ΚΑΚΑ...... Μολις το ξαναανοιξα βγαζει οπως και σε μερικους τυπους sto XDA ενα fatal error και κρασσαρει και κλεινει αφου τελικα δεν εγινε και η αναβαθμιση!!! Αυτο διαβασα γινεται στα 64bit windows οπως εχω εγω τωρα. Γι αυτο παρτε την νεα εκδοση 1.5.3 σε exe για να τελειωνουμε με αυτο! Απεγκατασταση το παλιο και εκ νεου εγκατασταση το νεο......:) http://www.megaupload.com/?d=17489KPQ Καλό και ευχαριστούμε, αλλά δεν είναι η τελευταία έκδοση αυτή που έδωσες... κοίταξα κι εγώ και δεν έχει βγει κάπου το exe ακόμα... Πάντως εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με την αναβάθμιση, εκτός από την πρώτη φορά που δοκίμασα που μου εκοβε κάθε ένα λεπτό το download... τα παράτησα, δοκίμασα το βράδυ και όλα οκ... και κανένα fatal error και τέτοια... βασικά δεν είχα ποτε κανένα πρόβλημα με το να συνδέθω στο kies... μάλλον είμαι τυχερός :p ... Nα μου πεις και που συνδέομαι τί καταλαβαίνω μ'αυτό το αίσχος, όντως, εκεί πάω πάσο :) Edited September 29, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinagrida Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 οταν λεμε οτι εχουμε το ταδε firmware εννοουμε εχουμε την ταδε εκδοση του λειτουργικου το οποιο αυτην την στιγμη στο galaxy ειναι το 2.1 eclair με διαφορες εκδοσεις ( firmwares) λογω αναβαθμισεων. Το 2.2 που διαβαζεις ειναι το νεο λειτουργικο το λεγομενο froyo το οποιο αναμενουμε μεσα στο μηνα απο την samsung και απο το οποιο περιμενουμε να γινει ακομη καλυτερο το τηλεφωνο μας. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Αντε να δουμε και την νέα έκδοση. Αν καταφέρω να την περάσω... Μαρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Παιδια καλησπερα. Τελικα, και με τη δικη σας παροτρυνση, ειμαι εδώ και 12 μερες κατοχος του Galaxy S με την προσφορα του Oteshop. Προσπαθω και εχω αρχισει το διαβασμα από την πρωτη σελιδα και εχω φτασει αισιως στις 350 και ομολογω πως εχω βρει απαντησεις σε πολλες αποριες μου. Η φιαφορα από symbian είναι ετη φωτος, και πρωτη φορα μετα από χρονια εχω ξετρελαθει με τηλεφωνο. Μερικες ερωτησεις που μου προεκυψαν γιατι αν και εψαξα στο google, δεν βρηκα απαντησεις . 1. Πολλοι λενε ότι ενας task killer δεν είναι απαραιτητος στα Android. Πιστευετε ότι πρεπει να βαλω ετσι κι αλλιως για καποιες εφαρμογες που κολλανε ? (not responding? ) 2. Για παραδειγμα εβαλα χτες το MSN DROID X. Εκτος του ότι δεν εβρισκε κανεναν online, κολλαγε το κινητο και δεν εκλεινε, με αποτελεσμα να το κλεισω από το on/off. 3. Ξερετε καποιο αξιοπιστο προγραμμα για MSN? Από μια μινι ερευνα κατεληξα στο MSN Talk, το οποιο όμως κρασαρε ηδη μια φορα. 4. Για τους χρονιους χρηστες touchscreen : Τα φιλμ προστασιας, υπαρχει καμια περιπτωση να βλαπτουν τις οθονες αφης περισσοτερο από ο,τι τις προστατευουν? Θελω να πω , μηπως η κολλα τους περνα από το πολυμερες υλικο της οθονης στα ενδοτερα του μηχανηματος? Αυτά από εμενα, θα συνεχισω το διαβασμα και αν δε βρω κατι ελπιζω να μου απαντησετε! Καλορίζικο !) 1) Διάβασε στην υπογραφή μου για το θέμα, ναι, δε βλάπτει να έχεις έναν να κάθεται για τις περιπτώσεις που ανέφερες, αν και ο task manager της Samsung μπορεί να σου κάνει αυτή τη δουλειά... 2) Ε, αφού έβαλες πρόγραμμα για άλλο κινητό, λογικό είναι να κολλήσει... 3) Έχω ακούσει καλά λόγια για το nimbuzz.. δεν το έχω προσωπικά γιατί ο πάροχός μου εδώ μου δίνει το ίδιο το msn τζάμπα κι έτσι δεν έχω ανάγκη από άλλα. 4) Τα καλά φιλμ προστασίας δεν έχουν κόλλα, απλά κολλάνε με κενό αέρος που δημιουργείται μ'αυτο το λεπτό στρώμα σιλικόνης που έχουν από την κάτω μεριά. Οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts