tonysac Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Αντώνη δεν κλείνει τίποτα που να χρειάζεσαι. Εννοώ δεν κλείνει ποτέ εφαρμογή την οποία έχεις ενεργή γιατί κάτι κανείς μ αυτήν και για κάποιο λόγο το σταμάτησες για κάτι άλλο με σκοπό να επιστρεψεις αργότερα. Κλείνει μόνο εφαρμογές που είναι ανενεργές και τρέχουν στο background. Ακόμα και να κλείσει μια τέτοια εφαρμογή, όταν η συσκευή έχει αποθέματα μνήμης ram, ανοίγει ακαριαία. Οπότε βάλτο άφοβα στο aggressive. Κερδίζεις περισσότερα απ αυτά που χάνεις. Μιλάω πάντα για το MinFreeManager και όχι για task killer οι οποίοι δεν χρειάζονται πλέον. Σωστά, για τον Αντώνη που ρωτάει παραπάνω οι τιμές είναι 80 mb για strict και 98 για aggressive αν θυμάμαι καλά..δεν χρειάζεται άλλος task manager, ωστόσο εγώ έχω τον advanced task manager αυτες τις μέρες και τον χρησιμοποιώ με επιλογή στο disable και πριν κοιμηθώ απλά μπαίνω και κλείνω ότι έχει μείνει ανοιχτό..το έκανα αρχικά με τον official αλλά δεν φαίνονταν εκεί όλες οι εφαρμογές που έτρεχαν οπότε πήγα σε αυτή την λύση.. Σχετικά με το gps fix ρε παιδιά βλέπω αισθητή βελτίωση!!! Μέσα στο σπίτι πιάνω 5-6 στους 8 δορυφόρους, σήμερα δοκίμασα και το ndrive και μετά από ένα αρχικό δισταγμό (έπιασε σήμα και το έχασε για δεύτερα) μετά έμεινε σταθερό είτε οδηγούσα είτε περπάταγα!! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vipercubic Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Για τους νεους χρηστες του android προσεξτε καποια βασικα πραγματα για την αυτονομια της μπαταριας: 1.απενεργοποιηστε την επιλογη background data οταν δεν την χρειαζεστε,τρωει μπαταρια! 2.απενεργοποιηστε το auto sync. 3.gps και wifi εξοντωνουν κυριολεκτικα την μπαταρια,μην τα αφηνετε ανοικτα!!! Είπα πως θα αναφέρω και το κάνω, λοιπόν είχες πολύ δίκιο για το background data sync truckman κάνει μεγάλη διαφορά (όπως και το wifi επίσης!) Το βράδυ πάντα σε fly mode εκεί που έχανα 20% (με wifi/gps/ κλειστά) κλείνοντας και το backgrnd data χάνω πλέον 1%-2% ! απίστευτο! Ευχαριστώ :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Αντωνακη καλημερα, εγω το δουλευω στο strict οπως ανεφεραν και αλλα παιδια εδω. το aggressive δουλευι καλα ? μηπως μου κλεινει συνεχεια εφαρμογες που εχω ανοιχτες και τις χρειαζομαι ? τι λες ? ποια ειναι τα ορια του strict και ποια του aggressive ? σε mb εννοω. ποιο ειναι το οριο που αρχιζει και κλεινει εφαρμογες ? Κι εγώ στο strict το είχα, αλλά το έχω γυρίσει εδώ και μία εβδομάδα σε aggressive και δουλεύει πολύ καλύτερα και χωρίς προβλήματα. Παιδιά δοκιμάζω να εγκαταστήσω το Kies και μου βγάζει μήνυμα λάθους: ........\Temp\kies\install1\externalFile\dornetfx35_x86.exe is not a valid Win32 application το ψάχνω να δω τι φταίει, αν κανείς έχει καμιά ιδέα καλοδεχούμενος. Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Σωστά, για τον Αντώνη που ρωτάει παραπάνω οι τιμές είναι 80 mb για strict και 98 για aggressive αν θυμάμαι καλά..δεν χρειάζεται άλλος task manager, ωστόσο εγώ έχω τον advanced task manager αυτες τις μέρες και τον χρησιμοποιώ με επιλογή στο disable και πριν κοιμηθώ απλά μπαίνω και κλείνω ότι έχει μείνει ανοιχτό..το έκανα αρχικά με τον official αλλά δεν φαίνονταν εκεί όλες οι εφαρμογές που έτρεχαν οπότε πήγα σε αυτή την λύση.. Σχετικά με το gps fix ρε παιδιά βλέπω αισθητή βελτίωση!!! Μέσα στο σπίτι πιάνω 5-6 στους 8 δορυφόρους, σήμερα δοκίμασα και το ndrive και μετά από ένα αρχικό δισταγμό (έπιασε σήμα και το έχασε για δεύτερα) μετά έμεινε σταθερό είτε οδηγούσα είτε περπάταγα!! Αντώνη όπως έχω ξαναγράψει, έχω αγοράσει μια καταπληκτική εφαρμογή το System Panel. M αυτό μπορείς να κανείς ένα σωρό πράγματα και να ξέρεις ανα πάσα στιγμή τι συμβαίνει στην συσκευή σου. Μπορείς για παράδειγμα να του ορισεις να παρακολουθήσει μια εφαρμογή και να καταγράψει για ένα 24ωρο την συμπεριφορά της σε σχέση με την CPU και κατανάλωση της μπαταρίας. Επίσης ανοίγοντας της μπορείς να δεις τι εφαρμογές τρέχουν παντού και αν θες να κλείσεις επιλεκτικά ότι δεν χρειάζεσαι. Αν πρόκειται για εφαρμογές ανενεργές που τρχουν στο παρασκήνιο, δεν θα ξανά ανοίξουν αν δεν κάνεις reboot η δεν τις ενεργοποιησεις εσυ ανοίγοντας τες. Πλέον το έχω σε κακό να βάλω task killer.:lol: Και όλα αυτά γιατί δεν μπορούν να βρουν ένα τροπο να ενεργοποιηται όλη η μνήμη της συσκευής. Ας είχα 512ΜΒ και σιγά μην εβζα lag fix. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vipercubic Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Και όλα αυτά γιατί δεν μπορούν να βρουν ένα τροπο να ενεργοποιηται όλη η μνήμη της συσκευής. Ας είχα 512ΜΒ και σιγά μην εβζα lag fix. Κάπου διάβασα (στο XDA) ότι η την υπόλοιπη μνήμη την δεσμεύει η vga και δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι'αυτό (εάν υσχύει μ***ια :wacko:) Κι εγώ στο strict το είχα, αλλά το έχω γυρίσει εδώ και μία εβδομάδα σε aggressive και δουλεύει πολύ καλύτερα και χωρίς προβλήματα. Παιδιά δοκιμάζω να εγκαταστήσω το Kies και μου βγάζει μήνυμα λάθους: ........\Temp\kies\install1\externalFile\dornetfx35_x86.exe is not a valid Win32 application το ψάχνω να δω τι φταίει, αν κανείς έχει καμιά ιδέα καλοδεχούμενος. Το έκανε και σε μένα, μία λύση είναι να εγκαταστήσεις με το χέρι το dotnetfx3.5 και τα updates του και η εγκατάσταση συνεχίζει κανονικά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Είπα πως θα αναφέρω και το κάνω, λοιπόν είχες πολύ δίκιο για το background data sync truckman κάνει μεγάλη διαφορά (όπως και το wifi επίσης!) Το βράδυ πάντα σε fly mode εκεί που έχανα 20% (με wifi/gps/ κλειστά) κλείνοντας και το backgrnd data χάνω πλέον 1%-2% ! απίστευτο! Ευχαριστώ :happy: Χαιρομαι που σε βοηθησα και με τη σειρα μου να αναφερω κι εγω κατι.. Επειδη στο συγκεκριμενο θεμα εχω βοηθησει πολλους χρηστες μεσω pm οι οποιοι στην πλειοψηφια τους ειναι νεοι στο android και δεν ξερουν τα τερτιπια του λειτουργικου αυτου,μηπως να βαζαμε αυτες τις συμβουλες για την μπαταρια (και οσες αλλες υπαρχουν) στο αρχικο FAQ που δημιουργηθηκε? Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 (edited) Χαιρομαι που σε βοηθησα και με τη σειρα μου να αναφερω κι εγω κατι.. Επειδη στο συγκεκριμενο θεμα εχω βοηθησει πολλους χρηστες μεσω pm οι οποιοι στην πλειοψηφια τους ειναι νεοι στο android και δεν ξερουν τα τερτιπια του λειτουργικου αυτου,μηπως να βαζαμε αυτες τις συμβουλες για την μπαταρια (και οσες αλλες υπαρχουν) στο αρχικο FAQ που δημιουργηθηκε? Πολύ ευχαρίστως, αλλά δυστυχώς το καινούριο θέμα για κάποιο λόγο κλειδώθηκε. Για όσο καιρό γίνεται, θα τροποποιώ αυτό στην υπογραφή μου. (Μοds, μήπως υπάρχει τρόπος να έχω τουλάχιστον εγώ πρόσβαση, για να κάνω κάποιες προσθέσεις όταν χρειάζεται;) Edited September 27, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Πολύ ευχαρίστως, αλλά δυστυχώς το καινούριο θέμα για κάποιο λόγο κλειδώθηκε. Για όσο καιρό γίνεται, θα τροποποιώ αυτό στην υπογραφή μου. Σε ευχαριστω,πρωταρχικος σκοπος του forum ειναι να βοηθουμε ο ενας τον αλλο (οπως με εχεις βοηθησει κι εσυ πολλες φορες και πολλοι αλλοι χρηστες κ σας ευχαριστω ολους) και η δικες σου κινησεις οπως και του tonyk και πολλων αλλων χρηστων(συγχωρεστε με που δεν γινεται να αναφερω κι αλλους) ειναι πραγματι αξιοσεβαστες!!!! Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 @@Κατι άλλο που βλέπω είναι ότι υπάρχουν συμφορουμιτες που μπαίνουν καιρό στο thread του galaxy και κάνουν ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί δεκάδες φορές. Που σημαίνει ότι δεν διαβάζουν τα προηγούμενα πόστ και απλά μπαίνουν για να λύσουν τις οποίες απορίες η προβλήματα θα τους παρουσιαστούν. Ο σκοπός του φορουμ είναι να μαθαίνουν οι νεότεροι για να βοηθήσουν κι αυτοί με την σειρά τους κάποια στιγμή τα πιο νέα μέλη. Το να μπαίνουμε μόνο όταν χρειαζόμαστε βοήθεια..... Κώστα, δεν είναι απαραίτητο να βοηθήσουν οι νεότεροι ή κάτι τέτοιο, αν δε θέλουν ας μη βοηθήσουν, μπορεί και να μην έχουν κάτι καινούριο να προσφέρουν στο κάτω-κάτω, και δεν είναι ανάγκη να "ενταχθούν" πλήρως στην κοινότητα όλοι όπως λες... Αλλά είναι κάπως ενοχλητικό αφού έφτιαξα ένα FAQ, το οποίο υπάρχει και μέσα στο φόρουμ πριν μερικές μόλις σελίδες, και οι mods είχαν την καλοσύνη να το κάνουν thread από μόνο του, να βλέπω την αμέσως επόμενη μέρα πάλι ερωτήσεις που είναι απαντημένες πλήρως σχεδόν αυτολεξεί στο FAQ, ή να παίρνω πμ που να ρωτάνε τί θα πει root. Είναι λίγο τραγικό, δεν είναι; - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Βάλε το minfree (aggressive), ώστε να έχεις και task manager, θα σου κρατάει > 100 mb σταθερά ελεύθερη μνήμη, και αν θες δοκίμασε το deadline στο scheduler..ίσως δεις διαφορά προς το καλύτερο... δεν την βρισκω αυτη την εφαρμογη---->minfree ...... στο μαρκετ...???? LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agnadi Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 διεγραψα καποια αρχεια απο την εσωτερικη μνημη sd του galaxy s και φοβαμαι μηπως ηταν χρησιμα υπαρχει τροπος να επαναφερω αυτα τα αρχεια? εκανα reset απο τις ρυθμισεις αλλα τιποτα το τηλ λειτουργει κανονικα χωρις κανενα προβλημα αλλα θελω να το ξανακανω οπως το πηρα.αν κανω διαμορφωσει εσωτερικης μνημης τι χανω? θα ξαναεμφανιστουν αυτα τα αρχεια οπως τα ειχε οταν ανοιξα τον ενσωματομενο file manager την πρωτη φορα? Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν. Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 (edited) Χρησιμοποιεί κάποιος το ραδιόφωνο του Galaxy να μας πει πως είναι η απόδοσή του ? Διάβασα στο XDA ότι και στο Froyo παραμένει μονοφωνικό παρόλο που το hardware του υποστηρίζει stereo :mad: Edited September 27, 2010 by Nexus Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 (edited) Το έκανε και σε μένα, μία λύση είναι να εγκαταστήσεις με το χέρι το dotnetfx3.5 και τα updates του και η εγκατάσταση συνεχίζει κανονικά! Το έκανα και ολοκληρώθηκε κανονικά η εγκατάσταση. Thnx! Ακόμα πάντως δε μπορώ να συνδεθώ στο kies. Χτικιό!!!!! Το παλεύω.... ΣΥΝΔΕΘΗΚΑΑΑΑΑ!!!!!!! Θέλω να ευχαριστήσω τον vipercubic, τον tyxerakia, τη μαμά μου το μπαμπά μου και όλο το κοινό για την αγάπη του..... Edited September 27, 2010 by Morfie Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 διεγραψα καποια αρχεια απο την εσωτερικη μνημη sd του galaxy s και φοβαμαι μηπως ηταν χρησιμα υπαρχει τροπος να επαναφερω αυτα τα αρχεια? εκανα reset απο τις ρυθμισεις αλλα τιποτα το τηλ λειτουργει κανονικα χωρις κανενα προβλημα αλλα θελω να το ξανακανω οπως το πηρα.αν κανω διαμορφωσει εσωτερικης μνημης τι χανω? θα ξαναεμφανιστουν αυτα τα αρχεια οπως τα ειχε οταν ανοιξα τον ενσωματομενο file manager την πρωτη φορα? Oχι, τα έσβησες. Θυμάσαι ποιά ήτανε; - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 δεν την βρισκω αυτη την εφαρμογη---->minfree ...... στο μαρκετ...???? Εννοώ το alter minfree που είναι μέσα στο one click lag fix.... Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agnadi Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 (edited) Oχι, τα έσβησες. Θυμάσαι ποιά ήτανε; δυστιχος οχι..αλλα δεν γινετε να κανω καποιο ρεσετ να γινει οπως το πηρα? δεν ειχα τα κρυφα αρχεια ανοιχτα κατι δεν ειναι κι αυτο? Edited September 27, 2010 by agnadi Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν. Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Το έκανα και ολοκληρώθηκε κανονικά η εγκατάσταση. Thnx! Ακόμα πάντως δε μπορώ να συνδεθώ στο kies. Χτικιό!!!!! Το παλεύω.... ΣΥΝΔΕΘΗΚΑΑΑΑΑ!!!!!!! Θέλω να ευχαριστήσω τον vipercubic, τον tyxerakia, τη μαμά μου το μπαμπά μου και όλο το κοινό για την αγάπη του..... :lol::lol: Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 δεν την βρισκω αυτη την εφαρμογη---->minfree ...... στο μαρκετ...???? Είναι μέσα στο OneClickLagFix. Άνοιξε την εφαρμογή και θα το βρεις μέσα. Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Φιλε μου κ εμενα ενας γνωστος μου με iphone4 οταν ειδε τον γαλαξια μου επαθε την πλακα του!!! Ενα τηλεφωνο αν δεν το ζησεις κ το δουλεψεις δεν μπορεις να καταλαβεις τις αδυναμιες του. Εξαρταται βεβαια κ τι χρηση του κανεις κ τι ψαχνεις απο ενα smartphone! Γιατι ακουω εδω μεσα καποιους φιλους να ψαχνουν απεγνωσμενα τι να πρωτοκλεισουν για να γλυτωσουν λιγη μπαταρια η καποια ΜΒ δεδομενων κ δεν εχουν καταλαβει πως εχουν λαθος συσκευη!! Εγω λοιπον που ξεζουμισα για καμμια ωριτσα το μηλαρακι βρηκα αρκετα θεματακια( δεν ειναι ο σκοπος του thread να τα αναφερω) ,βεβαια εχει μια κορυφαια ποιοτητα κατασκευης κ ενα πολυ σταθερο λειτουργικο αλλα αν εισαι ανησυχος -οπως υποθετω οι πιο πολλοι εδω μεσα- τοτε μμμμ.....:D Παιδιά για όσους δεν έχουν κόμπλεξ να θέλουν πάντα η συσκευή τους να είναι η καλύτερη, πρέπει να καταλάβουμε ότι κάθε τηλέφωνο έχει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του. Αποφασίζουμε πάντα σύμφωνα με το τι ταιριάζει σε μας. Μπορεί για μένα το galaxy να είναι το καλύτερο γιατί μου κάνει τα κέφια σ αυτά που εγώ χρειάζομαι και για κάποιον άλλο το iPhone να είναι Θεός. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιο είναι καλύτερο από τα αλλά σε όλους τους τομείς. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Πολύ ευχαρίστως, αλλά δυστυχώς το καινούριο θέμα για κάποιο λόγο κλειδώθηκε. Για όσο καιρό γίνεται, θα τροποποιώ αυτό στην υπογραφή μου. (Μοds, μήπως υπάρχει τρόπος να έχω τουλάχιστον εγώ πρόσβαση, για να κάνω κάποιες προσθέσεις όταν χρειάζεται;) Το θέμα Οδηγός για νέους χρήστες του Galaxy S είναι και πάλι ανοιχτό για νέες δημοσιεύσεις. Αν ετοιμάζεις κάποιον νέο οδηγό ή σκέφτεσαι οτιδήποτε άλλο όσον αφορά την συσκευή ή την ενότητα Samsung Android OS, μπορείς να επικοινωνείς μαζί μου μέσω ΡΜ. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Tyxerakias αλλά για όλα τα μέλη του φόρουμ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Μερικες αποριες για το Galaxy S που δεν τις βρηκα καπου απαντημενες... 1)Ενω δεν εχω εγκαταστησει το Oclf μπαινοντας σε recovery mode βλεπω την επιλογη apply sdcard:update.zip.Ποιο update.zip μου δειχνει?ή μηπως ευτη η επιλογη εμφανιζεται παντα? 2)στο galaxy s εχω Ι9000XXJF5.πρεπει να κανω καποιο update πριν ή να το αφησω οπως ειναι? 3)οι 2 τελευταιες επιλογες στο recovery menu που λεει για wipe ... τι κανουν?Χρειαζονται στο root ή το lag fix? Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Το θέμα Οδηγός για νέους χρήστες του Galaxy S είναι και πάλι ανοιχτό για νέες δημοσιεύσεις. Αν ετοιμάζεις κάποιον νέο οδηγό ή σκέφτεσαι οτιδήποτε άλλο όσον αφορά την συσκευή ή την ενότητα Samsung Android OS, μπορείς να επικοινωνείς μαζί μου μέσω ΡΜ. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Tyxerakias αλλά για όλα τα μέλη του φόρουμ. Έγινε :) Για την ώρα δεν ετοιμάζω άλλον οδηγό, οτιδήποτε άλλο είναι πολυ εξειδικευμένο και αλλάζει κάθε τόσο (π.χ. το lagfix). Aν πάντως έχει κάποιος κάποια πρόταση για οδηγό να το συζητήσουμε... - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazp11 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Χρησιμοποιεί κάποιος το ραδιόφωνο του Galaxy να μας πει πως είναι η απόδοσή του ? Διάβασα στο XDA ότι και στο Froyo παραμένει μονοφωνικό παρόλο που το hardware του υποστηρίζει stereo :mad: Συμπαθητικό είναι αλλά όχι τίποτα σπουδαίο. Εάν δεν έχεις καθόλου ραδιόφωνο είναι εντάξει. Εάν έχεις συνηθίσει σε ραδιόφωνο ποιοτητας walkman phone είναι ψιλοχάλια. Συντονισμός και χειρισμός των εγκατεστημένων σταθμών είναι καλός. Και ναι είναι mono:wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Παιδια καλημερα ,μια ερωτηση .Το Galaxy που αγορασα απο e-shop ειναι branded Vodafon κι επειδη εγω δεν το θελω ετσι γιατι εχω Cosmote τι γινεται σ αυτες τις περιπτωσεις ? Σε επικοινωνια που ειχα μαζι τους μ εχουν ολο στο περιμενε . Αν δεν μου το αλλαξουν υπαρχει τροπος να ξεφορτωθω τις εφαρμογες και την εικονα εκκινησης της Vodafon. Παιδες ενταξει, μετα απο φωνες το πηραν πισω . Αγορασα αλλο επιτοπου απο τον Γερμανο . Ερωτηση προς τους ειδικους , στις πληροφοριες εχει τα παρακατω εκδοση firmware 2.1-update 1 εκδοση Ι9000 XJF5 εκδοση kernel 2.6.29 root@SE-S602#2 αριθμος κατασκευης ECLAIR.XWJG1 Μπορει καποιος να μου εξηγησει τα παραπανω κι αν αυτο το root που γραφει εκει σημαινει οτι το τηλεφωνο ειναι ρουταρισμενο. Και δυο ερωτησεις 1.το mms αν ειναι ενταξει πρεπει να αναβει πρασινο λαμπακι ,γιατι τις ρυθμισεις τις ειχε ειδη περασμενες αλλα λαμπακι δεν αναβει 2.Το destinαtor που πρεπει να παω για να το δω και να το ενεργοποιησω ? Συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα αλλα ειμαι απειρος και με πολλες αποριες και ευελπιστω με την υπομονη σας και την καλη διαθεση να μπορεσω να το συνεφερω λιγακι. Ευχαριστω εκ των προτερων. ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 παιδια το handcent sms δεν εχει αναφορα παραδοσης? υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts