Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα,

Ενας φιλος μου εχει το galaxy s και εχει ενα προβλημα.Οταν το συνδεει με το pc μεσω usb βγαζει στην notification bar την ενδειξη usb connection αλλα οταν το κλικαρεις δεν ανοιγει καμια επιλογη για να διαλεξεις τον τυπο συνδεσης απλα σε πεταει στην home screen.Τι μπορει να φταιει?Το εχω δοκιμασει και σε αλλους υπολογιστες και παλι το ιδιο δεν μπορουμε να δουμε τις καρτες μνημης

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια καλησπερα,

Ενας φιλος μου εχει το galaxy s και εχει ενα προβλημα.Οταν το συνδεει με το pc μεσω usb βγαζει στην notification bar την ενδειξη usb connection αλλα οταν το κλικαρεις δεν ανοιγει καμια επιλογη για να διαλεξεις τον τυπο συνδεσης απλα σε πεταει στην home screen.Τι μπορει να φταιει?Το εχω δοκιμασει και σε αλλους υπολογιστες και παλι το ιδιο δεν μπορουμε να δουμε τις καρτες μνημης

εχετε επιλεξει στις ρυθμισεις-->πληροφοριες σχετικα με το τηλεφωνο-->ρυθμισεις usb-->να γινεται ερωτηση κατα τη συνδεση?

Γεια σας, είμαι καινούρια στο forum και πολλές φορές με έχουν βοηθήσει οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις σε διάφορα θέματα και δεν υπήρξε ποτέ η ανάγκη να ρωτήσω κάτι συγκεκριμένο, αλλά εδώ και 2 ώρες προσπαθώ κι εγώ να συνδέσω το galaxy s (το αγόρασα 5 μέρες πριν) με τον υπολογιστή μου και έχω διαβάσει τις τόσες σελίδες ερωτήσεων και απαντήσεων και φυσικά δεν τα έχω καταφέρει.Θα γράψω τα βήματα που έχω κάνει και αν κάποιος μπορεί να μου πει αν έχω κάνει κάτι λάθος θα ήμουν ευγνώμων

Α. Εγκατέστησα το Kies στον υπολογιστή(έχω windows7 64-bit)

Β.Πήγα πάνω αριστερά και έκανα ανάκτηση προγράμματος οδήγησης

Γ.Ρύθμισα στο κινητό να έχει στισ usb ρυθμίσεις ''SAMSUNG Kies''

Δ.απενεργοποίησα τον εντοπισμό σφαλμάτων usb

έκανα δηλαδή όλα αυτά που κατάλαβα από τις απαντήσεις σε ερωτήσεις άλλων και παρόλα αυτά όταν το συνδέω μου εμφανίζει το εξής μήνυμα

''Samsung android usb composite device : ready to use

MTP USB device: failed

CDC Abstract control model (ACM): Device unplugged

Δεν καταλαβαίνω τι λάθος έχω κάνει :(( αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει.ευχαριστώ

Γεια σας, είμαι καινούρια στο forum και πολλές φορές με έχουν βοηθήσει οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις σε διάφορα θέματα και δεν υπήρξε ποτέ η ανάγκη να ρωτήσω κάτι συγκεκριμένο, αλλά εδώ και 2 ώρες προσπαθώ κι εγώ να συνδέσω το galaxy s (το αγόρασα 5 μέρες πριν) με τον υπολογιστή μου και έχω διαβάσει τις τόσες σελίδες ερωτήσεων και απαντήσεων και φυσικά δεν τα έχω καταφέρει.Θα γράψω τα βήματα που έχω κάνει και αν κάποιος μπορεί να μου πει αν έχω κάνει κάτι λάθος θα ήμουν ευγνώμων

Α. Εγκατέστησα το Kies στον υπολογιστή(έχω windows7 64-bit)

Β.Πήγα πάνω αριστερά και έκανα ανάκτηση προγράμματος οδήγησης

Γ.Ρύθμισα στο κινητό να έχει στισ usb ρυθμίσεις ''SAMSUNG Kies''

Δ.απενεργοποίησα τον εντοπισμό σφαλμάτων usb

έκανα δηλαδή όλα αυτά που κατάλαβα από τις απαντήσεις σε ερωτήσεις άλλων και παρόλα αυτά όταν το συνδέω μου εμφανίζει το εξής μήνυμα

''Samsung android usb composite device : ready to use

MTP USB device: failed

CDC Abstract control model (ACM): Device unplugged

Δεν καταλαβαίνω τι λάθος έχω κάνει :(( αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει.ευχαριστώ

Δε χρησιμοποιείς κάποιον launcher έτσι; (π.χ. launcherpro ή adw). Το Kies δουλεύει μόνο με το Touchwiz που είχε όταν το πήρες.

Βάλε από εδώ τους drivers για 64 bit windows, κάνε ένα reboot και ξαναδοκίμασε... : http://rapidshare.com/files/410510904/USB_Drivers.rar.html. (Τρέχεις το Setup αφού το κάνεις unzip)

Αν έχεις το SoundHound εγκατεστημένο, σβήσε τα περιεχόμενα του soundhound/cache.

Γενικά, σβήσε (ή μετακίνησε στο pc σου προσωρινά) ότι αρχείο έχεις με μεγάλο όνομα (πάνω από 16 χαρακτήρες) (συνήθως φωτογραφίες).

Kάνε ένα unmount και ξανα mount την εσωτερική μνήμη (από τις ρυθμίσεις).

Edited by Tyxerakias
- Alex

Στα βήματα που έγραψα πιο πάνω ήθελα να ορίσω και το default launcher κάπου διάβασα ότι είναι ο TW launcher αλλά δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό η από που το ορίζω!και μετά θα έκανα επανεκκίνηση το κινητό με το Kies ανοιχτό και υποτίθεται θα δούλευε!αλλά τώρα το έκανα χωρίς αυτό το βήμα!χαζή ερώτηση ίσως, αλλά το προσπαθώ τουλάχιστον!Αν μπορείς να μου πεις πως να ορίσω το default launcher θα το κανω ξανά επανεκκίνηση.

δεν έχω εγκαταστήσει το soundhound, μόνο παιχνίδια και μια εφαρμογή advanced task killer!

Στα βήματα που έγραψα πιο πάνω ήθελα να ορίσω και το default launcher κάπου διάβασα ότι είναι ο TW launcher αλλά δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό η από που το ορίζω!και μετά θα έκανα επανεκκίνηση το κινητό με το Kies ανοιχτό και υποτίθεται θα δούλευε!αλλά τώρα το έκανα χωρίς αυτό το βήμα!χαζή ερώτηση ίσως, αλλά το προσπαθώ τουλάχιστον!Αν μπορείς να μου πεις πως να ορίσω το default launcher θα το κανω ξανά επανεκκίνηση.

δεν έχω εγκαταστήσει το soundhound, μόνο παιχνίδια και μια εφαρμογή advanced task killer!

O touchwiz ΤW είναι ο default. Αν δεν έχεις βάλει άλλον launcher δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα, αυτόν έχεις ήδη. Δοκίμασε τους drivers που σου είπα..

Anyway καλή τύχη, η συνέχεια αύριο γιατί πρέπει να πάω για ύπνο :)

Orfeus, όχι, μόνο με windows. Ούτε καν με linux.

- Alex

Δε σ'αφήνει γιατί δεν έχει δώσει επίσημο upgrade στην Ελλάδα (και σε πολλές άλλες χώρες) το Kies. Στην Αγγλία έδωσε μία και τώρα είμαστε επίσημα στο JM1. Μπορείς να ξεγελάσεις το Kies να νομίσει ότι είσαι Αγγλία, ή να περιμένεις μέχρι το τέλος του μήνα που θα βγεί το φρόγιο και θα το δώσουν παντού. Ή να φλασάρεις κάτι ανεπίσημο με το Odin.

Τι firmware έχεις; JF3? Σε όλα τα πιο καινούρια δείχνει.

ok thanks... κλασικη ελλαδα... παντα τελευταια... :X

παιδια ποιος ειναι ο πιο γρηγορος και ευκολος τροπος για να φερω ολα μου τα bookmarks απο τον υπολογιστη στο galaxy ?

στον υπολογιστη συγχρονιζω με xmarks ολα μου τα bookmark και με τον mozilla και με τον google chrome.

λετε να γινετε κατι μιας και ο chrome ειναι της google?

καλημερα !!!!

μπορειτε να βοηθησετε για τα bookmarks που εχω ξαναρωτησει και δεν βρισκω ακρη ?

ποιοι ειναι οι τροποι για να τα περασω στο galaxy ?

επισης το titanium backup που λετε πιο πανω, απ'οτι ειδα θελει root.

καποια εφαρμογη backup ρυθμισεων, επαφων,ημερολογιου και εφαρμογων ωστε να μην τις ξαναπερναω, που να μην θελει root ξερετε ?

βασικα πιο πολυ με ενδιαφερει το backup των εφαρμογων γιατι ειναι κουραστικο να τις περνας ολες παλι απο την αρχη.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

καλημερα !!!!

μπορειτε να βοηθησετε για τα bookmarks που εχω ξαναρωτησει και δεν βρισκω ακρη ?

ποιοι ειναι οι τροποι για να τα περασω στο galaxy ?

επισης το titanium backup που λετε πιο πανω, απ'οτι ειδα θελει root.

καποια εφαρμογη backup ρυθμισεων, επαφων,ημερολογιου και εφαρμογων ωστε να μην τις ξαναπερναω, που να μην θελει root ξερετε ?

βασικα πιο πολυ με ενδιαφερει το backup των εφαρμογων γιατι ειναι κουραστικο να τις περνας ολες παλι απο την αρχη.

Για να γίνει σωστά το backup χρειάζονται τα δεδομένα που βρίσκονται στο /data φάκελο, που είναι φάκελος συστήματος. Οπότε χρειάζεσαι απαραίτητα root.

Σκέψου για παράδειγμα στα windows, δεν μπορεις να αντιγράψεις απλά το αρχείο του προγράμματος από τον Program Files φάκελο σε έναν άδειο σκληρό και να δουλέψει.. θέλει τις ρυθμίσεις στο μητρώο κτλ (και πρόσβαση στις οποίες έχει μόνο ο administrator account).

Μόνο με root μπορείς να κάνεις τέτοια δουλειά.

- Alex

tips...... ασχετο το οτι σε κατασταση πλοηγησης το galaxy καταναλωνει ΜΟΝΟ το 1% της μπαταριας καθε πεντε λεπτα ,αν θελετε να μειωσετε και αλλο την καταναλωση κατα την πλοηγηση απλα πατηστε το κουμπι on off γιανα σβησει ο φωτισμος της οθονης, οι φωνητικες οδηγιες δινονται κανονικα καθως διατηρητε και η θεση του οχηματος πανω στον δρομο, καθως επισης και με το πατημα για επαναφορα της οθονης δεν μας βγαζει στην οθονη του κλειδωματος
[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να γίνει σωστά το backup χρειάζονται τα δεδομένα που βρίσκονται στο /data φάκελο, που είναι φάκελος συστήματος. Οπότε χρειάζεσαι απαραίτητα root.

Σκέψου για παράδειγμα στα windows, δεν μπορεις να αντιγράψεις απλά το αρχείο του προγράμματος από τον Program Files φάκελο σε έναν άδειο σκληρό και να δουλέψει.. θέλει τις ρυθμίσεις στο μητρώο κτλ (και πρόσβαση στις οποίες έχει μόνο ο administrator account).

Μόνο με root μπορείς να κάνεις τέτοια δουλειά.

αααα μαλιστα. κατατοπιστικοτατος !!!! :).

οποτε αφου δεν το γλιτωνω το root, εχεις καποιο Link Με οδηγιες πως θα κανω root ? αν ειναι και στα Ελληνικα ακομα καλυτερα :p.

αν ειναι ευκολο θελω και την αντιστροφη διαδικασια, δηλαδη πως το επαναφερω παλι σε "μαμα" για περιπτωση εγγυησης και σερβις (φτου φτου φτου...χααχαχαχα).

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

καλημερα

1)ξερει κανεις πως μπορω να κανω τριμερη συνομιλια με το galaxy?να παρω δηλαδη και αλλη κληση ενω μιλαω με καποιον και μετα να ενωσω τις δυο κλησεις?

2)ποιο ειναι το καλυτερο app για call recording.για free apps μιλαω παντα

3)υπαρχει τροπος να φαινεται ποσα γραμματα εχω γραψει σε καθε μηνυμα?

4)γραφοντας μηνυματα με το swype συχνα πριν το στειλω μου εμφανιζει ενα μηνυμα οτι "το μηνυμα μπορει να μην διαβαζεται απο τον παραληπτη" και οντως ετσι ειναι αρκετοι μου λενε οτι δεν μπορουν να ανοιξουν τα μηνυματα μου

οποτε αφου δεν το γλιτωνω το root, εχεις καποιο Link Με οδηγιες πως θα κανω root ? αν ειναι και στα Ελληνικα ακομα καλυτερα :p.

αν ειναι ευκολο θελω και την αντιστροφη διαδικασια, δηλαδη πως το επαναφερω παλι σε "μαμα" για περιπτωση εγγυησης και σερβις (φτου φτου φτου...χααχαχαχα).

Δεν ξέρω γιατί αγχώνονται όλοι για το root, είναι έτη φωτός πιο ασφαλές από το να κάνεις beta firmware flash... στο οποίο πέφτουν όλοι με τα μούτρα. Το μόνο θέμα με το root είναι τί θα κάνεις ΜΕΤΑ, γιατί έχεις πρόσβαση στα αρχεία του συστήματος... αν δηλαδή πας και σβήσεις τον φάκελο /system ή /data, πάει το σύστημα. Αλλά η διαδικασία αυτή καθαυτή είναι τελείως ακίνδυνη... και αναστρέψιμη.

Πριν σου στείλω οδηγίες, πες μου αν μπορείς να μπεις στο recovery mode με τα 3 κουμπιά ή όχι... αν ναι, μπορείς να πηδήξεις κάποια βήματα.

- Alex

1)ξερει κανεις πως μπορω να κανω τριμερη συνομιλια με το galaxy?να παρω δηλαδη και αλλη κληση ενω μιλαω με καποιον και μετα να ενωσω τις δυο κλησεις?

4)γραφοντας μηνυματα με το swype συχνα πριν το στειλω μου εμφανιζει ενα μηνυμα οτι "το μηνυμα μπορει να μην διαβαζεται απο τον παραληπτη" και οντως ετσι ειναι αρκετοι μου λενε οτι δεν μπορουν να ανοιξουν τα μηνυματα μου

1)Νομίζω πρέπει να το υποστηρίζει ο πάροχός σου αυτό.. δε γίνεται αυτόματα. Αλλά δεν τό'χω ψάξει...

2)Είναι σε λάθος section αυτή η ερώτηση, και να απαντήσω θα μου το σβήσουν πάλι οι mods. Ρώτα στα software του android...

3)Μπορείς να βάλεις το handcent, νομίζω έχει αυτή τη δυνατότητα...

4)Πήγαινε στα μηνύματα, στις ρυθμίσεις, και βάλε το input mode στο unicode (ή στο αυτόματο).

Edited by Tyxerakias
- Alex

Εγώ χρησιμοποίησα αυτό και όλα έγιναν άψογα. :)

Α! Παιδιά... Το APNdroid γιατί δε μου σταματάει το 3G; Έχω επιλέξει να κάνει Disable μάλιστα όλα τα APNs, αλλά και πάλι τα ίδια.

Πριν σου στείλω οδηγίες, πες μου αν μπορείς να μπεις στο recovery mode με τα 3 κουμπιά ή όχι... αν ναι, μπορείς να πηδήξεις κάποια βήματα.

θυμισε μου τι παταω για να μπω σε recovery mode:)

LG G2 32GB D800 LTE

Εγώ χρησιμοποίησα αυτό και όλα έγιναν άψογα. :)

Α! Παιδιά... Το APNdroid γιατί δε μου σταματάει το 3G; Έχω επιλέξει να κάνει Disable μάλιστα όλα τα APNs, αλλά και πάλι τα ίδια.

Ναι είναι καλό αυτό το link, αν το pc σου μπορεί να συνδεθεί κανονικά με το κινητό. Και βάζει και καλή έκδοση του busybox.

Δοκίμασε και το APN on off, είναι στο market.

θυμισε μου τι παταω για να μπω σε recovery mode:)

Με κλειστό το κινητό, vol+, home(το κεντρικό) και power, μαζί, μέχρι να ανάψει και να δεις το σήμα. Θα μπει στο recovery mode αμέσως μετά. Διάλεξε το reboot phone με τα βελάκια (νομίζω είναι ήδη διαλεγμένο) και πάτα το home button για να βγεις.

Aν μπορείς να μπεις στο recovery/download mode (κάποια καινούρια μοντέλα είναι κλειδωμένα), είναι σχεδόν αδύνατο να τουβλιάσεις το κινητό... αν όχι, πρέπει να προσέχεις με τα ROM upgrades.

Edited by Tyxerakias
Μηνς συνεχόμενα ποστ. Χρησιμοποίησε το πλήκτρο "Τροποποίηση" και την πολλαπλή παράθεση.
- Alex

Με κλειστό το κινητό, vol+, home(το κεντρικό) και power, μαζί, μέχρι να ανάψει και να δεις το σήμα. Θα μπει στο recovery mode αμέσως μετά. Διάλεξε το reboot phone με τα βελάκια (νομίζω είναι ήδη διαλεγμένο) και πάτα το home button για να βγεις.

Aν μπορείς να μπεις στο recovery/download mode (κάποια καινούρια μοντέλα είναι κλειδωμένα), είναι σχεδόν αδύνατο να τουβλιάσεις το κινητό... αν όχι, πρέπει να προσέχεις με τα ROM upgrades.

φιλε μου, μπηκε κανονικα σε recovery mode !!!!

να υποθεσω οτι ειμαι τυχερος που δεν ειναι κλειδωμενο ?

για πες μου τι αλλο χρειαζομαι τωρα για root και unroot ?

LG G2 32GB D800 LTE

φιλε μου, μπηκε κανονικα σε recovery mode !!!!

να υποθεσω οτι ειμαι τυχερος που δεν ειναι κλειδωμενο ?

για πες μου τι αλλο χρειαζομαι τωρα για root και unroot ?

Ωραία, ναι, απλά μπορείς να έχεις το μυαλό σου ήσυχο αν φλασάρεις πράγματα, ότι πάντα μπορείς να το επαναφέρεις, ακόμα και να πάει κάτι στραβά.

Το link που έδωσε ο george παραπάνω δουλεύει καλά, και κάνει αυτόματα αυτά που θα έκανες με το χέρι. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άφοβα... αν νιώθεις άβολα μπορώ να το μεταφράσω, ή να το κάνουμε παραδοσιακά :)

- Alex

Ωραία, ναι, απλά μπορείς να έχεις το μυαλό σου ήσυχο αν φλασάρεις πράγματα, ότι πάντα μπορείς να το επαναφέρεις, ακόμα και να πάει κάτι στραβά.

Το link που έδωσε ο george παραπάνω δουλεύει καλά, και κάνει αυτόματα αυτά που θα έκανες με το χέρι. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άφοβα... αν νιώθεις άβολα μπορώ να το μεταφράσω, ή να το κάνουμε παραδοσιακά :)

θα τα καταφερω φιλε μου. σ'ευχαριστω πολυ.

απο αγγλικα τα παω μια χαρα ευτυχως :).

LG G2 32GB D800 LTE

θα τα καταφερω φιλε μου. σ'ευχαριστω πολυ.

απο αγγλικα τα παω μια χαρα ευτυχως :).

Ok, απλά το πρότεινα γιατί είπες ότι προτιμάς οδηγίες στα ελληνικά... :) Πες μας πώς πήγε!

- Alex

γεια σε ολους ειναι το πρωτο μου ποστ στο forum

ηθελα να ρωτησω πιο νομιζετε οτι ειναι το καλυτερο 2.1 firmware για το κινητο, το jg5 ? η καποιο απο τα jm1 h jm2 ?

ακομα πιο ειναι καλυτερο lag fix γενικα απο θεμα και αποδοσης αλλα και καταναλωσης μπαταριας αυτο του mimocan η καποιο αλλο που κανει χρηση της ext2 memory ?

δεν εχω καταφερει με τιποτα να συγχρονισω το ημερολογιο με τις επαφες δεν ξερω γιατι

με αποτελεσμα δεν περνανε τα γεννεθλια κανενος στο ημερολογιο

καμια ιδεα?

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...