Jump to content

Orfeus_85

Members
  • Δημοσιεύσεις

    59
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Orfeus_85's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδια το έχω το τηλ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παρόλα αυτα η ποιοτητα κατασκευης του είναι λίγο μέτρια γιατι παρότι το προσεχω,έχει αρχίσει να ξεβαφει.Εχετε κανα λινκ που να πουλαει το πλαστικό πισω καπακι και αυτό γύρω απο την οθονη.Στο ebay αναφερεται ως housing,αλλα οσο και να έψαξα δε βρηκα τιποτα.
  2. 120 ελευθερη?εμενα με root εχει το εξης.Σε ακυρα διαστηματα αναβει και σβηνει μονο του η οθονη!
  3. παιδια και σε μενα το system εχει κωδικο?καμια ιδεα?
  4. Καλημέρα σας!Χθες πηρα το τηλεφωνακι.Μπορει καποιος να μου πει πως ανακατατασσω τα εικονιδια του μενου και πως σβηνω μια οθονη αναμονης? @jimmyk:μπορεις να ανεβασεις το αρχειο για ροοτ γιατι στο xda δεν ισχυει το λινκ? Τελικα το πηρες πισω απο το σερβις?
  5. Απο την περιοχη της Καλλιθεας Αθηνα, παραπονα/προβληματα υπαρχουν?
  6. καταρχην ευχαριστω που ασχολειστε. ειμαι πρωτομπαρκος και λιμανια που θα πιασω δε γνωριζω ακομη.Σιγουρα Αμερικη,Ευρωπη,Αφρικη ισως και Κινα(μικρο ενδεχομενο το βλεπω) Ο λογος που δε γνωριζω ειναι γιατι η εταιρεια δε με εχει ενημερωσει ακομα και μαλλον θα το μαθω τελευταια στιγμη.Οποτε δε θα χω χρονο να ψαξω και να παρω συγκεκριμενη καρτα ανα χωρα.Επισης υπαρχει το ενδεχομενο να μην κατεβαινω σε λιμανια,οποτε ουτε απο κει μπορω να αγοραζω καρτες.Γι αυτο ψαχνω ενα γενικο (εγω και αλλοι συναδελφοι) που να μας καλυψει τυπικα σε ενα ποσοστο 70%,με λογικες χρεωσεις ωστε να μην ειναι το δορυφορικο μονοδρομος (20€/30λεπτο).Συν οτι αν παραγγειλω απο εξω καρτα πιθανον να μην μου ερθει μεχρι την πρωτη εβδομαδα του Μαρτη...
  7. δε με ενδιαφερει για οταν θα ειμαι μεσοπελαγα... αναφερομαι οταν θα μαι σε στερια κοντα. Η ιδεα για καρτες καλη,αλλα αν δεν τον ψαξω ειναι μπερδεμα. Η planetsim λετε να με καλυψει για σποραδικη επικοινωνια?(να παιρνω να λεω οτι ειμαι καλα)?
  8. Για ναυτικους εχετε να προτεινετε κατι??
  9. κατα βαση δεν υπαρχει στις εφαρμογες μου καν....:X
  10. παιδια εχω ενα προβλημα.Αφου εβαλα το γιαουρτι,ολα καλα.Αλλα σημερα ενω διεγραφα μια εφαρμογη μετα ανακαλυψα,οτι μου εξαφανιστηκε η εφαρμογη "επαφες.Δλδ κατω εχω 3 εικονιδια αντι για 4.Επισης εχει εξαφανιστει απο το μενου.Στο μονο σημειο που τη βρισκω ειναι στις συντομευσεις.Τι κανω?
  11. το εν λογω τηλεφωνο το ειχα,το εδωσα για τον γαλαξια και ομολογω οτι για τα λεφτα του ειναι η καλυτερη επιλογη...
  12. εμενα η μπαταρια με μια ωρα και ομιλια καθε μερα,50 μηνυματα και καμια ωρα wifi,αλλα με ολους τους συγχρονισμους χειροκινητους μου βγαζει 2 μερες ανετα. Το μονο μειονεκτημα για μενα σε αυτη τη συσκευη,αλλα αποδεκτο ειναι το λαγκαρισμα ανα ακυρες περιοδους.Αν βρω εναν προθυμο να μου του ξελαγκαρει ειμαι ο καλυτερος του χωριου. Το λεντ φλας και μενα με χαλασε,αλλα εχω συμβιβαστει οτι κανενα κινητο δε βγαζει τις φωτο που θελω το βραδυ.
  13. εμενα στην Κερνελ γραφει root @SE-S603#2.Δεν ειμαι rooted? Υπαρχει καποιος που μπορει να ρουταρει το τηλ μου γιατι δεν εχω PC?
  14. Εχω την εκδοση i9000xxJM1 και αριθμο κατασκευης xwJM2.Ειμαι update?To kies μου λεει οτι όλα ειναι ενημερωμενα ή μου λεει παπαδες?
×
×
  • Create New...