Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευχ... κωστα για της πληρεφοριες τελικα παιζει για ποιο σταθερη ρομ (εσυ που της εχεις τεσταρει ολες ) η Μ2 η Μ5 ενοοω απο ολες της παραμετρους ???????

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η JM2 είναι καλύτερη.

Ειδικά στο τεστ της ταχύτητας στο browsing είναι σαφώς πιο Γρηγόρη κάτι που έχει να κάνει μάλλον με το modem.tar .

Αν σκέφτεσαι να fφλασαρεις θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και την JM1 που ανέβασαν προχθές στο samsung firmware.

Είναι η official που εδωσν μέσω kies πριν λίγες μέρες στην Αγγλια.

Δεν ξέρω όμως αν έχει Ελληνικα.

Μου έχουν σπάσει τα νεύρα με το wifi... στο σπίτι μου έχω το δικό μου rooter και ενός γείτονα που είναι ξεκλειδωμένο. Συνέχεια χάνω το δικό μου δίκτυο για μερικά δευτερόλεπτα και ή μπαίνει μόνο του στου γείτονα ή μπαίνει με το 3g.

Ξέρει κανείς τι να ψάξω για να το φτιάξω; είναι του rooter μου το πρόβλημα ή του wifi του κινητού μου;

Όταν είμαι αλλού που δεν έχει πολλά δίκτυα τότε είμαι μια χαρά αλλά σπίτι μου σπάνε τα νεύρα. :mad:

Βάλε την εφαρμογή wifi analyser και δες την ποιότητα σήματος του δικού σου ρουτερ και του γείτονα.

Πριν λίγες μέρες αλλαξα ρουτερ. Είχα ένα Link και αγορασα ένα Netgear.

Δυστυχώς αυτό που αγορασα αν και πιο συχρονο, δεν έχει τόσο καλό σήμα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ειδικά στο τεστ της ταχύτητας στο browsing είναι σαφώς πιο Γρηγόρη κάτι που έχει να κάνει μάλλον με το modem.tar .

Αν σκέφτεσαι να fφλασαρεις θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και την JM1 που ανέβασαν προχθές στο samsung firmware.

Βάλε την εφαρμογή wifi analyser και δες την ποιότητα σήματος του δικού σου ρουτερ και του γείτονα.

καλοσ ευχ... θα δοκιμασω αν και μου φαινεται οτι πραγματι Μ2 ειναι ποιο γρηγορη και ποιο σταθερη

Exω ψωνισει και πουλησει και εγω καποιες φορες στο συγκεκριμενο καταστημα, παντα καινουρια τηλεφωνα.

Αυτο που εκανε με την αποδειξη ειναι για να αποτελεσει διαπιστευτηριο οτι οντως το αγορασες απο το Kaizer. Κοινως αν θελησεις να χρησιμοποιησεις την εγγυηση (απευχομαι), το πηγαινεις στο καταστημα με την αποδειξη (αρα βλεπει οτι οντως σου το πουλησε εκεινος, αφου στην αποδειξη ειναι κολλημενο το imei) και αυτος το στελνει στην αντιπροσωπεια. Γενικα κανενα προβλημα με αυτο, ετσι λειτουργουν τα συγκεκριμενα καταστηματα.

Αλλα καταστηματα βεβαια δινουν την αποδειξη του αρχικου πωλητη (πχ. Γερμανος), οποτε αν χρειαστει επισκευη το στελνεις εσυ στην αντιπροσωπεια με την αποδειξη αγορας του Γερμανου που σου εφοδιασε το καταστημα που σου το πουλησε. Επισης κανενα προβλημα με αυτο.

Αν ειναι.αγορασμενο απο ,amazon,e-bay θα υπαρχει προβλημα?

android or ios or wm......who cares.....???

Αν ειναι.αγορασμενο απο ,amazon,e-bay θα υπαρχει προβλημα?

Mε βαση τα οσα εχουν αναφερθει εδω, αν ειναι ευρωπαικο μοντελο δεν πρεπει να υπαρχει προβλημα με την εγγυηση. Και λογικο ακουγεται. :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Παίδες καλησπέρα,

Που μπορω να βρω την τελευταια επισημη rom γιατι εβαλα μια με root αλλα λεω να βαλω την κανονική, μπορειτε να βοηθησετε?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Μέχρι στιγμής έχω βρει μόνο μία δερμάτινη θήκη ετοιμοπαράδοτη στην Ελλάδα, είναι η παρακάτω :

http://extreme-mobile.gr/p.Samsung-i9000-Galaxy-S-dermatini-thiki-leather-flip-case-Just-perfect-black.233370.html

Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω για θήκες εντός Ελλαδοας, ας ενημερώσει, γιατί δεν φαίνεται κάτι στον ορίζοντα...και θα έχουν μεγάλη ζήτηση όποτε έρθουν...

http://img153.imageshack.us/img153/8822/i9000l.jpg

Edited by DirectorCK

Δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο, πρέπει να το προσθέσεις μόνος σου.

Παίδες καλησπέρα,

Που μπορω να βρω την τελευταια επισημη rom γιατι εβαλα μια με root αλλα λεω να βαλω την κανονική, μπορειτε να βοηθησετε?

http://www.multiupload.com/Y1UODCTSP0

Edited by Tyxerakias
- Alex

Ευχαριαστω πολυ για την βοηθεια....

Ευχαριστώ φίλε για την εφαρμογή αυτή. Το σήμα μου είναι αρκετά καλό ενώ του γείτονα όχι τόσο. Θα πρέπει να βρω τι άλλο μπορεί να φταίει.

Phone Model: Galaxy A5 [A500FU]

Καλησπέρα.Απο προχθές είμαι κατοχος του galaxy...Γενικά είναι κορυφαίο τηλέφωνο.ΚΑΜΙΑ σχέση με symbian ή iphone Θα ήθελα να ρωτήσω όμως κατι,μιας και είμαι εντελώς ασχετος με το Android.Υπάρχουνε κάποιες ρυθμίσεις για το ιντερνετ?Γιατι ολα καλά με το wi-fi αλλα οταν πάει να κάνει σύνδεση με cosmote internet δεν "κατεβάζει"τίποτα...ολο error βγάζει.Εβαλα την κάρτα στο Ν97 και ολα δούλευαν αψογα.Οσο αφορά το λειτουργικό μου βγάζει τα εξής¨

firmware2.1 update1

I9000XXJF5

2.6.29

Αρ.κατασκευής ECLAIR.XWJG1

Πρέπει να κάνω κάποια ανβάθμιση??

Ευχαριστώ

Ευχαριστώ φίλε για την εφαρμογή αυτή. Το σήμα μου είναι αρκετά καλό ενώ του γείτονα όχι τόσο. Θα πρέπει να βρω τι άλλο μπορεί να φταίει.

Δες επίσης με το ίδιο πρόγραμμα αν ο router σου δουλεύει στο ίδιο channel με κάποιον άλλο router στην περιοχή και υπάρχει conflict. Συνήθως βέβαια ο router διαλέγει αυτόματα το καλύτερο κανάλι αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αν υπάρχει conflict τότε σε μερικούς routers μπορείς να ρυθμίσεις χειροκίνητα το κανάλι, αν μπορεί να γίνει στον δικό σου δοκίμασε να τον ρυθμίσεις σε κανάλι που δεν εκπέμπει κανείς άλλος.

iPad - Galaxy S

Πρώτη εφαρμογή για Android: http://dl.dropbox.com/u/10320113/ypo.apk

Ποιο ειναι το καλυτερο ελληνικο πληκτρολογιο γιατι αυτη η ρομ δεν εχει ελληνικο.

Πρεπει να τα περασεις χειροκινητα το APN για το ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Σ΄ευχαριστώ για την απάντηση...αλλα τι να βάλω στο ΑΡΝ?

Σ΄ευχαριστώ για την απάντηση...αλλα τι να βάλω στο ΑΡΝ?

Αντιστοιχα για MMS και Ιντερνετ.

Οταν τα βαλεις τερμα κατω στις ρυθμισεις επελεξε αντιστοιχα "Internet" και "MMS"

cosmote carrier settings:

DATA:

APN: internet

Username: -

Password: -

MMS:

APN: mms

username: -

password: -

MMSC: http://195.167.65.220:8002

Mesolavitis MMS: 10.10.10.20

Thira MMS: 8080

megisto megethos MMS: 614400

Samsung S21 Ultra

Ποιο ειναι το καλυτερο ελληνικο πληκτρολογιο γιατι αυτη η ρομ δεν εχει ελληνικο.

Καποιοι λενε το Greek Input Method απο το market. Καποιοι (me included) το Ηtc_Ime απο τους xda. Σε καθε περιπτωση δοκιμασε και τα δυο.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

To HTC_IME mod είναι πολύ καλό, ψάξε λίγες σελίδες πίσω και θα βρεις και το link

- Alex

Δες επίσης με το ίδιο πρόγραμμα αν ο router σου δουλεύει στο ίδιο channel με κάποιον άλλο router στην περιοχή και υπάρχει conflict. Συνήθως βέβαια ο router διαλέγει αυτόματα το καλύτερο κανάλι αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αν υπάρχει conflict τότε σε μερικούς routers μπορείς να ρυθμίσεις χειροκίνητα το κανάλι, αν μπορεί να γίνει στον δικό σου δοκίμασε να τον ρυθμίσεις σε κανάλι που δεν εκπέμπει κανείς άλλος.

Είναι σε διαφορετικό κανάλι. Τώρα αρχίζω να πιστεύω ότι έχει πρόβλημα το wifi του γαλαξία μου :(

Είναι σε διαφορετικό κανάλι. Τώρα αρχίζω να πιστεύω ότι έχει πρόβλημα το wifi του γαλαξία μου :(

Αν σβήσεις του γείτονα, έχει πάλι πρόβλημα;

- Alex

To HTC_IME mod είναι πολύ καλό, ψάξε λίγες σελίδες πίσω και θα βρεις και το link

εφτασα μεχρι την 192 σελιδα και δεν το βρηκα.....

εφτασα μεχρι την 192 σελιδα και δεν το βρηκα.....

Υπάρχει πάνω δεξιά επιλογή "αναζήτηση σε αυτό το θέμα". Anyway, ορίστε:

http://www.hallerud.se/htc_ime_jonasl_hires_27.zip

Κάνε install και τα 2 αρχεία

- Alex

Υπάρχει πάνω δεξιά επιλογή "αναζήτηση σε αυτό το θέμα". Anyway, ορίστε:

http://www.hallerud.se/htc_ime_jonasl_hires_27.zip

Κάνε install και τα 2 αρχεία

χιλια ευχαριστω γιασ την βοηθεια!!!:)

Αν σβήσεις του γείτονα, έχει πάλι πρόβλημα;

Τον βρίσκει και συνδέεται μόνο του. Μου έρχεται να κάνω και εγώ κανένα βίντεο με crash test του galaxy.

Είναι εκνευριστικό να προσπαθώ να σερφάρω από το κινητό και να χάνει το σήμα.

Αντιστοιχα για MMS και Ιντερνετ.

Οταν τα βαλεις τερμα κατω στις ρυθμισεις επελεξε αντιστοιχα "Internet" και "MMS"

Ευχαριστώ πολύ

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...