Jump to content

[Επίσημο] HTC Legend

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άν τρέχει dhcp service δεν μπαίνει;

Σήμερα δοκίμασα στο router ενός φίλου και μπήκα...Το router ήταν της Thomson αυτό που δίνει το connex όπως και εκείνο που δεν μπήκα. Και τα 2 με τις default ρυθμίσεις όπως και οι ρυθμίσεις του δικού μου router που είναι Linksys.

Θα ψάξω και τις ρυθμίσεις του κινητού μου (αν και δεν έχω πειράξει κάτι) . Ευχαριστώ .

Φίλε μου καλησπέρα το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με linksys ,και το μόνο που μου έλυσε το πρόβλημα ήταν να χαναπεράσω το firmware ξανά(εάν δεν έχει βγεί κάποιο νεότερο firmware).

• Απαντήσεις 981
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μιλώντας στο τηλέφωνο, πως μπορείς να γράψεις άλλο αριθμό τηλεφώνου και μετά το πέρας της κλήσης να τον καλέσεις?

Ευχαριστώ

Το πήρα πριν κανα δυο βδομάδες και είπα να το αναβαθμήσω, αλλα μου το έκανε μόνο στην έκδοση 2.05.405.2.

Γιατί δεν μου είχε αναβάθμιση σε 2.2;

Μετά την αναβάθμιση μου έκανε κάτι νερά με κολλήματα αλλα νομίζω έφτιαξε. Επίσης η σειρα των μηναμάτων είναι ανάποδη. Είναι σίγουρο οτί η 2.2 ειναι 100% ευσταθής στο legend; Διαβάζω σε διάφορα μέρη οτί κάποιοι έχουν πολύ χειρότερη απόδοση μπαταρίας, ισχύει;

Το κακό ή το παράξενο που το βρίσκεις.... ???!!!! :blink:

Τα άλλα smartphones με την 2.2 πόσο κρατάνε... ?!!!!! :whistle:

Όλες αυτές οι συσκευές στο δεύτερο 24άωρο ζητάνε φορτιστή :food:

Δεν φταίει το Legend σε καμία περίπτωση ! :happy:

Με την ιδια χρηση πριν την 2.2 κραταγε 2Χ24ωρα οχι ενα. Επιμενω οτι μετα την 2.2 ειναι αργο και κολαει οταν αλαζω τα screens. Η αποψη μου ειναι οτι η 2.2 χρειαζεται μεγαλυτερο επεξεργαστη νομιζω. Ενα galaxy ενος φιλου με την 2.2 δουλευει ρολοι

Με την ιδια χρηση πριν την 2.2 κραταγε 2Χ24ωρα οχι ενα. Επιμενω οτι μετα την 2.2 ειναι αργο και κολαει οταν αλαζω τα screens. Η αποψη μου ειναι οτι η 2.2 χρειαζεται μεγαλυτερο επεξεργαστη νομιζω. Ενα galaxy ενος φιλου με την 2.2 δουλευει ρολοι

Κι εμένα ακριβώς αυτό.... σπάνια οι οθόνες αλλάζουν νορμάλ... συνήθως χαζοκολλάνε... Έχοντας βάλει το PerfectSystem monitor, παρατήρησα ότι η ελεύθερη Ram μου είναι ~80ΜΒ και ότι η χρήση του επεξαργαστή είναι στο 100% την περισσότερη ώρα, σε καταστάσεις ρελαντί!!!!!!!

Όσο για τη μπαταρία, έχει καμιά βδομάδα, που κραταεί μια μέρα με το ζόρι και η χρήση δεν είναι και καμιά σπουδαία... Ελάχιστο Wi-Fi, ελάχιστο 3G και μισή ώρα Ραδιόφωνο... μετά, συνολικά, 1 ώρα κλήσεις...

Το καλύτερο όλων... έχει κανά 2ήμερο, που μόλις μπαίνω ίντερνετ, σέρνεται οικτρά... μετά από λίγο κρασάρει το Sence... Επανεκκινεί, κι υποτίθεται ότι όλα διορθώνονται μέχρι να ξανακρασάρει :wacko:

Τσ Πάντα Ξει.....

Νομίζω ότι δεν ισχύει αυτό που λες-τουλάχιστον όχι για όλα τα κινητά ;)

Το 2.2 έχει φανεί ότι έχει μικρότερες απαιτήσεις από το 2.1... Εκτός του ότι μπορείς να αλλάξεις τον launcher και να βάλεις κάποιον πιο smooth, όπως πχ τον launcher pro, μπορείς επίσης να ξανακάνεις την αναβάθμιση, καθώς μπορεί κάτι να μην έκατσε καλά. Επίσης γενικότερα για το legend έχουν αναφερθεί προβλήματα από πολλούς για την αναβάθμιση σε 2.2 :(

Κι εμένα ακριβώς αυτό.... σπάνια οι οθόνες αλλάζουν νορμάλ... συνήθως χαζοκολλάνε... Έχοντας βάλει το PerfectSystem monitor, παρατήρησα ότι η ελεύθερη Ram μου είναι ~80ΜΒ και ότι η χρήση του επεξαργαστή είναι στο 100% την περισσότερη ώρα, σε καταστάσεις ρελαντί!!!!!!!

Όσο για τη μπαταρία, έχει καμιά βδομάδα, που κραταεί μια μέρα με το ζόρι και η χρήση δεν είναι και καμιά σπουδαία... Ελάχιστο Wi-Fi, ελάχιστο 3G και μισή ώρα Ραδιόφωνο... μετά, συνολικά, 1 ώρα κλήσεις...

Το καλύτερο όλων... έχει κανά 2ήμερο, που μόλις μπαίνω ίντερνετ, σέρνεται οικτρά... μετά από λίγο κρασάρει το Sence... Επανεκκινεί, κι υποτίθεται ότι όλα διορθώνονται μέχρι να ξανακρασάρει :wacko:

Για το ότι η χρήση του επεξεργαστή είναι συνέχεια στο 100%, προφανώς δεν φταίει το 2.2, αλλά ή έκατσε στραβά η αναβάθμιση, ή κάποια εφαρμογή που έβαλες κάνει τη "βρωμοδουλειά". Δοκίμασε να κάνεις κανένα restart στο κινητό σου και ίσως λυθεί το πρόβλημα με το 100% της χρήσης του επεξεργαστή. Γενικότερα πάντως εφαρμογές που μετράνε τη χρήση μνήμης/επεξεργαστή απαιτούν αρκετή επεξεργαστική ισχύ ;)

Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιον άλλον launcher (είναι πολύ πιο smooth απ'το sense)!

Τhe end of an era...

Το Legend μου φοράει την 2.2 εδώ και ένα μήνα.

Πηγαίνει σφαίρα για να μη πω την άλλη λέξη που αρχίζει από γαμ....ς !!! :lol:

Η CPU τις περισσότερες φορές που το βλέπω τρέχει στα 480Mhz και σπάνια στα 600 !!!

Παιδιά δώστε τεράστια προσοχή τί εφαρμογές τρέχει από πίσω η συσκευή σας.

Αυτές είναι που ρουφούν τη μπαταρία σας... :mad:

Κατεβάστε , τρέξτε και γενικά να έχετε μόνιμα έναν τουλάχιστον task killer στο κινητό σας.

Σας προτείνω να κατεβάσετε και να έχετε τον "Open Advanced Task Killer"

Ακούω κάποιους από εσάς τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και νομίζω πως μιλάμε

για διαφορετικό κινητό.... , τι να πω.... :worry: :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

παιδια καλησπερα. εχω ενα θεματακι. καπως κατι καπου, εχασα τις ρυθμισεις του ιντερνετ μεσω wind. εκει που λεει δικτυα κινητης τηλεφωνιας στις ρυθμισεις ασυρματων δικτυων. πλεον στα σημεια προσβασης εχω : ονομα...> wind internet

APN.....> gint.b-online.gr

διακομηστης μεσολαβησης..> δεν εχει οριστει

θυρα....> δεν εχει οριστει

ονομα χρηστη....> wap

κωδικος προσβασης....> ***

διακομηστης.................> δεν εχει οριστει

MMSC.................> δεν εχει οριστει

διακομηστης μεσολαβησης...> δεν εχει οριστει

θυρα MMS..................> δεν εχει οριστει

πρωτοκολλο ΜΜS....>2.0

ΜΜC................> 202

MNC................> 10

Tυπος ελεγχου ταυτοτητας...> δεν εχει οριστει

τυπος ΑΡΝ........> δεν εχει οριστει.

ξερει κανεις χριστιανος πως πρεπει να ειναι τα σωστα και πως μπορω να τα επαναφερω??ευχαριστω προκαταβολικως....

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Anroid Phone

Access Point Name Settings (APN) για το δίκτυο της Wind στην Ελλάδα.

Θα πρέπει να δημιουργήσουμε 2 διαφορετικά APN στο κινητό έτσι ώστε η συσκευή να μπορεί:

1ον) Nα συνδεθεί με το 3G/GPRS δίκτυο της Wind για σύνδεση στο Internet ( surf, email & chat ),

2ον) Να στέλνει και να λαμβάνει MMS.

Ρυθμίσεις 3G/GPRS

Από την αρχική επιφάνεια εργασίας του κινητού πατάμε MENU και στην συνέχεια Settings -> Wireless controls -> Mobile Networks -> Access Point Names.

Εκεί πατάμε ξανά MENU -> New APN και στην οθόνη που εμφανίζεται στην συνέχεια ορίζουμε τα παρακάτω:

Name= GR-Wind Internet

APN=gint.b-online.gr

Proxy= <Not set>

Port=<Not set>

Username=<Not set>

Password=<Not set>

Server=<Not set>

MMSC=<Not set>

MMS Proxy=<Not set>

MMS Port=<Not set>

MCC=202

MNC=10

APN type=default

Αποθηκεύουμε στην συσκευή το 1ο APN που μόλις δημιουργήσαμε πατώντας MENU -> Save και αφού αποθηκευτεί πιέζουμε συνεχώς το πλήκτρο Back έως ότου ξαναβρεθούμε στην Αρχική Επιφάνεια Εργασίας της συσκευής και να προχωρήσουμε στην δημιουργία του 2ου APN όπως παρακάτω.

Ρυθμίσεις MMS

Από την αρχική επιφάνεια εργασίας του κινητού πατάμε MENU και στην συνέχεια Settings -> Wireless controls -> Mobile Networks -> Access Point Names.

Εκεί πατάμε ξανά MENU -> New APN και στην οθόνη που εμφανίζεται στην συνέχεια ορίζουμε τα παρακάτω:

Name= GR-Wind MMS

APN=mnet.b-online.gr

Proxy=<Not set>

Port=<Not set>

Username=mms

Password=mms

Server=<Not set>

MMSC=http://192.168.200.95/servlets/mms

MMS Proxy=192.168.200.11

MMS Port=9401

MCC=202

MNC=10

APN type=mms

Αποθηκεύουμε στην συσκευή το 2ο APN που μόλις δημιουργήσαμε πατώντας MENU -> Save και αφού αποθηκευτεί πιέζουμε συνεχώς το πλήκτρο Back έως ότου ξαναβρεθούμε στην Αρχική Επιφάνεια Εργασίας της συσκευής.

Θα πρέπει τώρα να κάνουμε μια επανεκκίνηση την συσκευή προκειμένου να ξαναδιαβάσει τις σωστές ρυθμίσεις κατά την εκκίνησή της.

Αυτό γίνεται κρατώντας πατημένο το On/Off κουμπί μέχρις ότου εμφανιστεί το Power Off.

Το επιλέγουμε και πατάμε ok. Η συσκευή θα σβήσει και αφού περιμένουμε 30 sec την ξανά ανάβουμε πατώντας απλά το On/Off κουμπί.

Μόλις ανάψει ξανά η συσκευή θα είναι έτοιμη για να την χρησιμοποιήσετε με το Ελληνικό δίκτυο της WIND

Η CPU τις περισσότερες φορές που το βλέπω τρέχει στα 480Mhz και σπάνια στα 600 !!!

Κατεβάστε , τρέξτε και γενικά να έχετε μόνιμα έναν τουλάχιστον task killer στο κινητό σας.

Αδερφέ, έβαλα έναν Task Killer όπως είπες και πράγματι έτρεχαν κανά 2 εφαρμογές παραπάνω... Όμως, παρ' όλα αυτά, η RAM αυξάνεται κατά το Kill αλλά η επεξεργαστική ισχύς, παραμένει στο 100%.... Λες να έγινε καμιά χαζομάρα κατά την αναβάθμιση;; Κι αν ναι, πώς σβήνω και ξαναπερνάω την 2.2;;

Τσ Πάντα Ξει.....

Γενικότερα παιδιά μην μπαίνετε στο τριπάκι με τους task killers. Είναι χρήσιμοι μόνο αν κολλήσει μια εφαρμογή και δεν κλείνει και απασχολεί συνεχώς τον επεξεργαστή. Το android δεν είναι wm και δε χρειάζεται κάτι τέτοιο. Και λίγα mb ram να έχετε, δε θα δείτε κόλλημα! Εξάλλου έχει αναφερθεί και πολλές φορές ότι με task killer αυξάνεται καμιά φορά η κατανάλωση μπαταρίας, αφου οι εφαρμογές (συστήματος) ξανα-ανοίγουν μόνες τους, ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσουν ταχύτερα όταν τις χρειαστείτε ;)

Για να περάσεις μια (επίσημη) ρομ ξανά, θα πρέπει να τη βρείς στο shipped-roms (επιλέγεις εννοείται το κινητό σου και τη rom σου) και μετά να την περάσεις... Τώρα γι'αυτό, ξέρω πως γίνεται στο desire (κοίταξε στο πρώτο μήνυμα εδώ-εκεί που λέει "Πως επαναφέρουμε το τηλέφωνο στην εργοστασιακή κατάσταση") και νομίζω δε θα είναι πολύ διαφορετική η διαδικασία αλλά καλύτερα ψάξ'το και λίγο μη λέω βλακείες ;)

Τhe end of an era...

Γενικότερα παιδιά μην μπαίνετε στο τριπάκι με τους task killers. Είναι χρήσιμοι μόνο αν κολλήσει μια εφαρμογή και δεν κλείνει και ....

Μα ακριβώς γι'αυτόν τον λόγο μπαίνουμε στο τριπάκι των Task Killers . :blink:

Μια εφαρμογή για τον χ ή ψ λόγο κολλάει ή δεν βγαίνει off όπως θα όφειλε και πάμε

σε αναγκαστική λύση με κάποιον Task Killer !!!! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

Aυτό λέω κι εγώ. Συμφωνώ γιατί κι εγώ χρησιμοποιώ μόνο γι'αυτό το λόγο. Πολλοί αρχίζουν με τα autokill και τέτοια, που μόνο κακό κάνουν. Προσωπικά έχω task killer και τον ανοίγω μόνο αν καταλάβω ότι κάτι δεν πάει καλά... ;)
Τhe end of an era...

εχω ενα θεματακι. χρησιμοποιω το extended controls , και εχω ενα widgetακι που εχει συγκεντρωμενες τις λειτουργιες για να ενεργοποιω το wifi,to bluetooth, το 3g internet κλπ.

τωρα τελευταια, μολις απενεργοποιησω το wifi,μονο του ανοιγει το 3g ιντερνετ. ξερει κανεις ποια ρυθμιση πρεπει να κανω,για να ειναι το ενα ανεξαρτητο απο το αλλο? ευχαριστω

εχω ενα θεματακι. χρησιμοποιω το extended controls , και εχω ενα widgetακι που εχει συγκεντρωμενες τις λειτουργιες για να ενεργοποιω το wifi,to bluetooth, το 3g internet κλπ.

τωρα τελευταια, μολις απενεργοποιησω το wifi,μονο του ανοιγει το 3g ιντερνετ. ξερει κανεις ποια ρυθμιση πρεπει να κανω,για να ειναι το ενα ανεξαρτητο απο το αλλο? ευχαριστω

αν δεν κάνω λάθος, την ίδια δουλειά σου κάνει και το ήδη υπάρχον στοιχείο ελέγχου "Έλεγχος Τροφοδοσίας" μόνο που δεν έχει την σύνδεση στο ίντερνετ.. μπορείς όμως να τη βγάλεις σαν απευθείας κουμπί από την "προσθήκη"...

Τσ Πάντα Ξει.....

καλημερα. το θεμα μου ειναι οτι μολις απενεργοποιησω το wifi, ενεργοποιειται μονο του το αλλο. δεν εχω προβλημα να το βγαλω στην οθονη. απλα να μην ανοιγει μολις κλεισω το wifi..

καλημερα. το θεμα μου ειναι οτι μολις απενεργοποιησω το wifi, ενεργοποιειται μονο του το αλλο. δεν εχω προβλημα να το βγαλω στην οθονη. απλα να μην ανοιγει μολις κλεισω το wifi..

αν το κάνεις από τις εφαρμογές του κινητού κι όχι από κάποια 3η εφαρμογή, λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα... Αν συνεχίσει να υπάρχει, ίσως πρέπει να ξαναπεράσεις το Android.....

Τσ Πάντα Ξει.....

ναι. ολα μαμα ειναι. τεσπα, θα δω τι γινεται και στην τελικη θα κανω καμια επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις. ευχαριστω παιδια

Μετα απο 3 εβδομαδες με το κινητο και αμεση αναβαθμιση στην 2.2 δεν μπορω παρα να συμφωνησω 100%. Χωρις καν task killer δεν εχω κανενα προβλημα και το τηλεφωνο παει σφαιρα :)

Θέλω να κάνω μια ερώτηση περί rooting.

Παλεύω απο χτές να ρουτάρω το legend μου αλλά δίχως αποτέλεσμα.

Οι οδηγοί που βρήκα στο xda δεν είναι πλήρως ενημερωμένοι,και θέλει πολλά ακροβατικά απ οτι βλέπω.

Υπάρχει κάποιο λινκ με τη σωστή διαδικασία?

Θέλω να κάνω μια ερώτηση περί rooting.

Παλεύω απο χτές να ρουτάρω το legend μου αλλά δίχως αποτέλεσμα.

Οι οδηγοί που βρήκα στο xda δεν είναι πλήρως ενημερωμένοι,και θέλει πολλά ακροβατικά απ οτι βλέπω.

Υπάρχει κάποιο λινκ με τη σωστή διαδικασία?

http://www.machackpc.com/headline/how-to-root-your-htc-legend-running-android-os-2-1/

Μπορείς να τσεκάρεις το παραπάνω link.. Διάβασε όλα τα βήματα προτού ξεκινήσεις, για να δεις αν πληρείς τις προϋποθέσεις...

Επίσης... υποθέτω ότι ξέρεις, ότι χάνεις την εγγύηση μετά το rooting...

Τσ Πάντα Ξει.....

http://www.machackpc.com/headline/how-to-root-your-htc-legend-running-android-os-2-1/

Μπορείς να τσεκάρεις το παραπάνω link.. Διάβασε όλα τα βήματα προτού ξεκινήσεις, για να δεις αν πληρείς τις προϋποθέσεις...

Επίσης... υποθέτω ότι ξέρεις, ότι χάνεις την εγγύηση μετά το rooting...

Σ ευχαριστώ πολύ,δουλεψε μια χαρά.

Το γνωρίζω αυτό με την εγγύηση,δεν με απασχολεί όμως.

Παιδια σκεφτομαι να αγορασω στα κοντα καινουργιο κινητο και επειδη το legend ειναι ενα απο τα υποψηφια θα ηθελα να σας ρωτησω αν παιρνει android 2.2 και αν στο μελλον θα παιρνει στο 2.3.

Επισης θα ηθελα να μου πειτε αν εχετε παρατηρησει τιποτα μειονεκτηματα.

Ευχαριστω.

http://mowned.com/sig/epivitor.jpg