Nagata Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Επιτέλους έχουμε νέα από την εταιρία και μάλιστα θετικά. Ανησύχησα μήπως αργήσει πολύ περισσότερο, αλλά οκ. Σε λίγες εβδομάδες περιμένουμε και εμείς την froyo έκδοση :) Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Αυτο το βδομαδεΣ με ανυσηχει. θαναι μια, δυο η θα φτασουμε δεκεμβρη?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 6, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Επιτέλους έχουμε νέα από την εταιρία και μάλιστα θετικά. Ανησύχησα μήπως αργήσει πολύ περισσότερο, αλλά οκ. Σε λίγες εβδομάδες περιμένουμε και εμείς την froyo έκδοση :) Ας έρθει, έστω και καθυστερημένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Ποιά θήκη χρησιμοποιείται για την συσκευή παιδιά; Θέλω κάποια που να μην φθείρει την συσκευή όταν την βγάζεις και την βάζεις. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Τελικά θα το παρουμε το froyo αλλα με το παλιο sense! Παραθετω δύο ερωτήσεις που έγιναν απο το Techbog.gr: Αναθάθμιση σε Android 2.2 E: HTC Legend και Wildfire, θα πάρουν αναθάθμιση σε Android 2.2; - A: Δεν γνωρίζουμε ακόμα. (σσ. η δική μου αίσθηση είναι ναι και τα δύο μέχρι το τέλος του έτους. Πρώτα το Legend). Για το HTC Sense.com Ε: Θα έχουν προσβαση προηγούμενα μοντέλα πριν από τα Desire HD και Desire Z; - A: Όχι, μόνο όσα μοντέλα κυκλοφορήσουν από εδώ και πέρα. E: Θα το δούμε και στα ελληνικά; - Α: Ναι, μέχρι τέλος Νοεμβρίου θα είναι έτοιμη η ελληνική μετάφραση. Για το HTC Sense UI (User Interface) E: Νέο HTC Sense UI, θα δωθεί αναβάθμιση σε προηγούμενα μοντέλα όπως το Desire και το Legend; - A: Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πρόβλεψη για ενσωμάτωση του νέου HTC Sense σε προηγούμενα μοντέλα. και εδώ η πηγή: http://techblog.gr/mobile/htc-sense-desire-htc-sense-desire-hd-wildfire-legend-updates-4998/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Από ότι είδα κάποιοι ήδη χαίρονται το froyo επίσημα και τα σχόλια είναι θετικά. Με το καλό να έρθει και προς τα εδώ δεν μπορώ άλλο το μήνυμα πως απομένει λίγος ελεύθερος χώρος! Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο της htc να δωσει το update πρωτα σε branded συσκευες της vodafone, ενω αλλα ειχε πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Έχει διαπιστώσει κανείς άλλος προβλήματα με τις κλήσεις; (μεγάλη καθυστέρηση να ξεκινήσει να καλεί, διακοπές κλήσης χωρίς λόγο και με καλό σήμα κα) Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phocaea Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Έχει διαπιστώσει κανείς άλλος προβλήματα με τις κλήσεις; (μεγάλη καθυστέρηση να ξεκινήσει να καλεί, διακοπές κλήσης χωρίς λόγο και με καλό σήμα κα) με dialer one το έχω παρατηρήσει κ εγώ. αλλά νομίζω φταίει όταν είναι στα όρια για 3g και αναγκάζεται να αλλάξει μπάντα ->gsm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Τωρα τελευταια μου το κανει κι εμενα να καθυστερει να καλεσει.. ενω πριν δεν το εκανε.. δεν αλλαξα τιποτα. Επισης δε νομιζω να φταιει οτι ειναι στα ορια του 3G, διοτι στις ιδιες περιοχες κινουμαι καθε μερα και δεν το εχει ξανακανει εδω και 6 μηνες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Γενικά όταν δεν υπάρχει σταθερό και ισχυρό σήμα ίσως να γίνεται μια μικρο-καθυστέρηση. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 με dialer one το έχω παρατηρήσει κ εγώ. αλλά νομίζω φταίει όταν είναι στα όρια για 3g και αναγκάζεται να αλλάξει μπάντα ->gsm όχι δεν είναι αυτό, υπάρχει καθυστέρηση ακόμα και με καλό σήμα, συν το ότι μερικές φορές εκεί που περιμένω να καλέσει τερματίζει την κλήση μόνο του. Τελευταία είναι πιο συχνό το φαινόμενο αυτό, εκτός κι αν φταίει το δίκτυο της Wind Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 όχι δεν είναι αυτό, υπάρχει καθυστέρηση ακόμα και με καλό σήμα, συν το ότι μερικές φορές εκεί που περιμένω να καλέσει τερματίζει την κλήση μόνο του. Τελευταία είναι πιο συχνό το φαινόμενο αυτό, εκτός κι αν φταίει το δίκτυο της Wind Και εδώ τα ίδια. Wind κι εγώ, αλλα δεν ξέρω αν φταίει το δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 οποτε μηπως οντως φταιει η wind κι οχι το κινητακι μας και το κακολογησα? Κι εγω wind εχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DecaDancer Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Έχω cosmote και το παρατηρώ και εγώ. Lots of times παρακαλώ... Παράθεση FuTuRe TaKeS PlAcE DeEp In SpAcE...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Mάλλον το κινητάκι μας περιμένει την froyo για να είναι οκ. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefanosD Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Κάποιες, λιγοστές είναι η αλήθεια, φορές το έχω παρατηρήσει κι εγώ...επίσης με Wind! :mad: Επίσης, μου έχει τύχει κάποιες φορές η μπαταρία να τελειώνει μέσα σε 4-5 ώρες από τη στιγμή που θα το βγάλω από το φορτιστή...με το που κάνω ένα restart με αφαίρεση της μπαταρίας για λίγα δευτερόλεπτα δεν το ξανακάνει...κάποια εφαρμογή ή διεργασία κολλάει και του φορτώνει το cpu με 100% πιθανολογώ, οπότε από αυτή τη χρήση τελειώνει και η μπαταρία... Έχει κανείς ιδέα ποιά εφαρμογή μπορεί να το προκαλεί; Επειδή το έχω αρκετά φορτωμένο με εφαρμογές, μην τις βγάλω όλες και αρχίσω πάλι εγκατάσταση... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Mάλλον το κινητάκι μας περιμένει την froyo για να είναι οκ. Μακάρι να είναι μόνο αυτό. Και πότε με το καλό; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 ελα μου ντε, ολα δειχνουν απο μερα σε μερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo1 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Γειά χαρά.Μια ερώτηση να κάνω.Ποια εφαρμογή πρέπει να κατεβασω από το market για να εχω το flash στο legend; Όλες οι εφαρμογές που εχω δει αφορούν την ενεργοποίηση λευκής οθόνης στο κινητό.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 25, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Γειά χαρά.Μια ερώτηση να κάνω.Ποια εφαρμογή πρέπει να κατεβασω από το market για να εχω το flash στο legend; Όλες οι εφαρμογές που εχω δει αφορούν την ενεργοποίηση λευκής οθόνης στο κινητό.Ευχαριστώ. Για εφαρμογές απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Γειά χαρά.Μια ερώτηση να κάνω.Ποια εφαρμογή πρέπει να κατεβασω από το market για να εχω το flash στο legend; Όλες οι εφαρμογές που εχω δει αφορούν την ενεργοποίηση λευκής οθόνης στο κινητό.Ευχαριστώ. οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα γιατο legend. περιμενε το froyo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 καλησπερα παιδια. σημερα ηρθε στα χερια μου το LEGEND. (νωρις...:D) . το προηγουμενο κινητο μου ηταν ενα SE C902. ξερεις κανεις καποιον τροπο ωστε να μεταφερω τα μηνυματα απο το ενα κινητο στο αλλο?(με καποιο παρομοιο τροπο που γινεται με το myphone explorer...) Ευχαριστω προκαταβολικα... Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 καλησπερα παιδια. σημερα ηρθε στα χερια μου το LEGEND. (νωρις...:D) . το προηγουμενο κινητο μου ηταν ενα SE C902. ξερεις κανεις καποιον τροπο ωστε να μεταφερω τα μηνυματα απο το ενα κινητο στο αλλο?(με καποιο παρομοιο τροπο που γινεται με το myphone explorer...) Ευχαριστω προκαταβολικα... Χωρίς να είμαι σίγουρος 100% σου λέω ότι δεν νομίζω να γίνεται φίλε μου Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodo Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Καλησπερα παιδια.Εχω ενα laptop και ειμαι συνδεδεμενος στο internet με το στικακι που δινει η vodafone.Μπορω να συνδεθω με το legend με καποιο τροπο (ειτε bluetooth ειτε ασυρματο δικτυο) ωστε να χρησιμοποιησω το ιντερνετ; Ευχαριστω για τις απαντησεις που τυχον δωσετε. Παράθεση bodo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts