sotosok Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 24 ωρες το μαξιμουν μπαταριας τι να πω περιμενα περισοτερα απο 1300 mAh γιαυτο πηρα το Legend και οχι το Desire 2.30 εως 3 ωρες ομιλίας καθε μερα 10+SMS καθολου ραδιωφονο 1ωρα WiFi Μετα απο 20 μερες με το τηλ μπορω να βγαλω καποια συμπερασματα. Η ποιοτητα της ομιλιας είναι καταπληκτική το σημα σε περιοχες δυσκολες που δουλευω δεν χανετε ακομα και στην λακουβα του Kαρεα. Οκ η οθονη εχει ενα θεμα με τον ηλιο η μπαταρια δεν βγαζει την ημερα με τιποτα εχω ομως 3+ωρες ομιλιας και λίγα μηνύματα.Ειμαι νεος στο android, λειτουργει εντελως διαφορετικα απο οτι ειχα πριν και δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα.Εντυπωση μου εχει κανει οτι δεν εχει κοληση ουτε μια φορα ειναι ταχητατο σε ολο το μενου. Απο θέμα μπαταρίας τι λέει το τηλέφωνο; Ποσό βγάζει μέσο ορο; Και κάτι άλλο! Το κουμπί αφύς είναι και φωτιζόμενο σαν το trackball του hero; το σαββατοκυριακο που δεν δουλευη πολυ απο Παρασκευη εως κυριακη δραδυ παει με μια φορτιση.Το κουμπί αφύς δεν είναι φωτιζόμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Καλησπερα παιδια, σημερα εγινε η παραγγελια του απο expansys, θα το δουλεψω παραλληλα με το HD2 και θα αποφασισω ποιο θα παει για αποσυρση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DecaDancer Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 (edited) Μετά από μία εβδομάδα με το κινητάκι μπορώ να πω και εγώ τις αρχικές μου εντυπώσεις. Η οθόνη του έχει θέμα με τον ήλιο, αλλά η ομορφιά των χρωμάτων όταν την χαζεύεις σε σκιά σε ανταμείβει με το παραπάνω. Εξάλλου πόσο συχνά χρησιμοποιείτε εφαρμογές του κινητού όταν χτυπάει ντάλα ήλιος;:lol: Η μπαταρία έχει θέμα μέχρι στιγμής. Με το 3GS έβγαζα 2 μέρες με έντονη χρήση, εδώ βλέπω ότι μιάμιση μέρα με το ζόρι το Lengedaki. Η ποιότητα κατασκευής είναι καταπληκτική, είναι πραγματικό κόσμημα στο χέρι το κινητό και η στιβαρότητα του είναι κάτι που "δεν χάνεται" μετά από λίγο καιρό χρήσης, συνεχίζει μετά από 7 μέρες να με εντυπωσιάζει ο σχεδιασμός και τα υλικά κατασκευής του. Οι συνομιλίες είναι σε άκρως ικανοποιητικό επίπεδο, πολύ καθαρή η φωνή που βγαίνει από το ακουστικό καθώς και αρκετά καθαρά βγαίνει και μέσω ανοιχτής ακρόασης. Η πλοήγηση στο ίντερνετ είναι καλή αλλά είναι ελαφρώς ένα κλικ κάτω από το 3GS. Wifi μέτριο και χάνεται πολλές φορές. Ταχύτατο στις εφαρμογές του δε μου έχει κολλήσει ούτε μία φορά. Η κάμερα είναι ικανοποιητική καθώς το ίδιο και το led φωτάκι για νυχτερινές φωτογραφίσεις. Η ευαισθησία της οθόνης είναι πολύ καλή και γενικά είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να περιηγήσε στο μενού του κινητού. Εν ολίγοις, σε κάποια θεματάκια πιάνει βάση το Legend, σε άλλα είναι αρκετά έως ιδιαίτερα καλό. Σε λίγο καιρό θα σας ενημερώσω με περισσότερα!!! :rolleyes: Edited April 27, 2010 by DecaDancer Παράθεση FuTuRe TaKeS PlAcE DeEp In SpAcE...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Καλημερα παιδια μολις παρελαβα!! Πανεμορφη συσκευη! Στιβαρη και δεμενη οπως πρεπει. Λιγο τα κουμπια τοθ δε μου αρεσουν.... Στην αρχη στον οδηγο που σε βαζει να επιλεξεις γλωσσα δε εχει Ελληνικα. εχει english (germany), English (switzerland), English (austria), και αλλες γλωσσες, αλλα οχι Ελληνικα. Θα μπορω να βαλω ελληνικα πληκτρολογια και γλωσσα αργοτερα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Καλημερα παιδια μολις παρελαβα!! Πανεμορφη συσκευη! Στιβαρη και δεμενη οπως πρεπει. Λιγο τα κουμπια τοθ δε μου αρεσουν.... Στην αρχη στον οδηγο που σε βαζει να επιλεξεις γλωσσα δε εχει Ελληνικα. εχει english (germany), English (switzerland), English (austria), και αλλες γλωσσες, αλλα οχι Ελληνικα. Θα μπορω να βαλω ελληνικα πληκτρολογια και γλωσσα αργοτερα? Ισχυει οτι και στο desire. Αν πατησεις το κουμπι επομενο, χωρις να διαλεξεις γλωσσα επιλεγονται αυτοματα τα ελληνικα (μενου+πληκτρολογιο). Αν προχωρησες και διαλεξες αλλη γλωσσα, κανε ενα φορματ τωρα που ειναι φρεσκια η συσκευη και δεν την εχεις σεταρει με ρυθμισεις/εφαρμογες και εισαι οκ με ελληνικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Ισχυει οτι και στο desire. Αν πατησεις το κουμπι επομενο, χωρις να διαλεξεις γλωσσα επιλεγονται αυτοματα τα ελληνικα (μενου+πληκτρολογιο). Αν προχωρησες και διαλεξες αλλη γλωσσα, κανε ενα φορματ τωρα που ειναι φρεσκια η συσκευη και δεν την εχεις σεταρει με ρυθμισεις/εφαρμογες και εισαι οκ με ελληνικα... Ακριβως ετσι εγινε! Ευχαριστω. Και κατι αλλο, στο ελληνικο πληκτρολογιο δεν εχει T9 υπαρχει περιπτωση να το κατεβασουμε απο καπου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Ακριβως ετσι εγινε! Ευχαριστω. Και κατι αλλο, στο ελληνικο πληκτρολογιο δεν εχει T9 υπαρχει περιπτωση να το κατεβασουμε απο καπου? μεγιες μεγιες :) εχει Τ9 αν λες για τα μηνυματα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 μεγιες μεγιες :) εχει Τ9 αν λες για τα μηνυματα :) Εμενα δε ξερω γιατι αλλα δεν εχει, μπηκα στο μενου το ενεργοποιησα για ολους τους τυπους πληκτρολογιων αλλα τιποτα. Στα αγγλικα δουλευει κανονικα. Αυτο που με εχει εντυπωσιασει ειναι το ποσο πιο ευκολα γραφω με το πληκτρολογιο στο Legend απο οτι στο HD2. Πολυ περιεργο εαν σκεφτεις τη διαφορα στην οθονη. Επισης υπαρχει τροπος να συγχρονισω το Legend μου με το iMac μου? Μεσω itunes πχ, αλλα και τις επαφες μου με καποιο τροπο? Δε θελω μεσω google account γιατι δημιουργειται ενα χαος! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 (edited) Επισης υπαρχει τροπος να συγχρονισω το Legend μου με το iMac μου? Μεσω itunes πχ, αλλα και τις επαφες μου με καποιο τροπο? Δε θελω μεσω google account γιατι δημιουργειται ενα χαος! http://www.ehow.com/how_5945326_sync-android-mac.html hxxp://www.youtube.com/watch?v=pf7PWNV6YLI Edited April 27, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 http://www.ehow.com/how_5945326_sync-android-mac.html hxxp://www.youtube.com/watch?v=pf7PWNV6YLI Ευχαριστω Γιαννη!! Πανταχου παρων!! :lol::p Εντυπωσιασμενος απο την ευκολια του android!!! To T9 ακομα δε καταφερα να το εχω..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DecaDancer Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Το more locale 2 βλέπω δε λύνει το πρόβλημα με την αναζήτηση των επαφών πληκτρολογώντας με ελληνικούς χαρακτήρες... Παράθεση FuTuRe TaKeS PlAcE DeEp In SpAcE...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Το more locale 2 βλέπω δε λύνει το πρόβλημα με την αναζήτηση των επαφών πληκτρολογώντας με ελληνικούς χαρακτήρες... Σκεφτομαι να βαλω igo ή copilot. Στο hd2 χρησιμοποιουσα το igo και με ειχε βολεψει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Ευχαριστω Γιαννη!! Πανταχου παρων!! :lol::p Εντυπωσιασμενος απο την ευκολια του android!!! To T9 ακομα δε καταφερα να το εχω..... δοκιμασε το Handcent SMS αν δεν γραφεις μεγαλα μηνηματα ειναι εξαιρετικο :) αν δουλευε και η αναφορα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DecaDancer Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Σκεφτομαι να βαλω igo ή copilot. Στο hd2 χρησιμοποιουσα το igo και με ειχε βολεψει! Από ένα σύντομο search που έκανα στο Android market δεν τα βρήκα αυτά.. Τι παίζει ; Παράθεση FuTuRe TaKeS PlAcE DeEp In SpAcE...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Μετα απο 4 μερες χρησης το θρυλου σας παρσαθετω τις εντυπωσεις μου. -Ιδανικο μεγεθος στο χερι, στο αυτι, στη πλοηγηση, και στο σερφαρισμα. Δεν κανει για ιδιατερα απαιτητικους αλλα θα καλυψει κατα τη γνωμη το καθε χρηστη. -Ακομα και με πολλα προγραμματα ανοιχτα τρεχει γρηγορα και απροβληματιστα. Καλο ειναι ομως η εγκατασταση ενως task manager (πχ Advanced Task killer free) για να ξεμπουκωνει που και που. -Σαν καθημερινο τηλεφωνο συμπεριφερεται αψογα με εξαιρετικη ποιοτητα συνομιλιας, ανωτατου επιπεδου σημα και ευκολο στη χρηση για ομιλια αλλα και μηνυματα. -Για φυσιολογικα δαχτυλα η οθονη του και το πληκτρολογιο του ειναι εντυπωσιακα. Χαρακτηριστικο παραδειγμα οτι πληκτρολογω πολυ πιο ευκολα στο θρυλο απο οτι πληκτρολογουσα στο HD2!! -Το μονο μειον ειναι οτι δυστυχως λογω περιορισμενης μνημης δεν μπορω να ανοιξω αρχεια word και pdf μεγαλυτερα των 10 mb. Βγαζεο σφαλμα για ανεπαρκη μνημη. -Οσον αφορα το gps του και την ποιοτητα πλοηγησης και εκει τα καταφερνει εξαιρετικα! Χρησιμοποιω το igo και εχει κορυφαιο κλειδωμα δορυφορων, το ηχειο του ειναι επαρκες για την ακροαση των φωνητικων οδηγιων και γενικα η πλοηγηση γινεται απροβληματιστα. Το μονο σημειο που εχει θεμα ειναι στον επανακαθορισμο της διαδρομης αλλα σιγουρα δεν προβληματιζει κατα τη διαρκεια της πλοηγησης. -Η πλοηγηση στο ιντερνετ με τον default browser android ειναι παρα πολυ καλη. Ισως το μεγεθος της οθονης προβληματισει απαιτητικους χρηστες αλλα κατα τα αλλα η πλοηγηση ειναι γρηγορη, απροβληματιστη! Αυτα απο εμενα. Edit: Το tapatalk για οσους δε το ξερουν παιζει αψογα στο θρυλο και κανει την αναγνωση αλλα και το ποσταρισμα παιχνιδακι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouloup Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Μετα απο 4 μερες χρησης το θρυλου σας παρσαθετω τις εντυπωσεις μου. -Ιδανικο μεγεθος στο χερι, στο αυτι, στη πλοηγηση, και στο σερφαρισμα. Δεν κανει για ιδιατερα απαιτητικους αλλα θα καλυψει κατα τη γνωμη το καθε χρηστη. -Ακομα και με πολλα προγραμματα ανοιχτα τρεχει γρηγορα και απροβληματιστα. Καλο ειναι ομως η εγκατασταση ενως task manager (πχ Advanced Task killer free) για να ξεμπουκωνει που και που. -Σαν καθημερινο τηλεφωνο συμπεριφερεται αψογα με εξαιρετικη ποιοτητα συνομιλιας, ανωτατου επιπεδου σημα και ευκολο στη χρηση για ομιλια αλλα και μηνυματα. -Για φυσιολογικα δαχτυλα η οθονη του και το πληκτρολογιο του ειναι εντυπωσιακα. Χαρακτηριστικο παραδειγμα οτι πληκτρολογω πολυ πιο ευκολα στο θρυλο απο οτι πληκτρολογουσα στο HD2!! -Η πλοηγηση στο ιντερνετ με τον default browser android ειναι παρα πολυ καλη. Ισως το μεγεθος της οθονης προβληματισει απαιτητικους χρηστες αλλα κατα τα αλλα η πλοηγηση ειναι γρηγορη, απροβληματιστη! Αυτα απο εμενα. Edit: Το tapatalk για οσους δε το ξερουν παιζει αψογα στο θρυλο και κανει την αναγνωση αλλα και το ποσταρισμα παιχνιδακι! Μετά από 4 μέρες συμβίωσης με το Legend δεν έχω παρά να συμφωνήσω μαζί σου. Το κινητό είναι μία συσκευή επικοινωνίας για όλα τα επίπεδα και το κάνει σε σχεδόν άριστο, για μένα, βαθμό. Δεν μπορώ να το αφήσω από το χέρι μου (πέρα από τις ιδανικές διαστάσεις) αφού θέλω συνέχεια να πατάω κάτι στην υπέροχη οθόνη του. Ποιότητα κατασκευής απαράμιλλη. Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησα το social networking από κει που ήμουν αδιάφορος. Κάνει την επικοινωνία παιχνίδι. Επικοινωνία με PC, Web, λοιπές υπηρεσίες...απλά σούπερ... Καλό επίσης θα ήταν να προμηθευτείτε μια ζελατινούλα screen protector γιατί είναι αμαρτία μία τόσο ωραία οθόνη να πάθει κάτι. Αυτά προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 -Ακομα και με πολλα προγραμματα ανοιχτα τρεχει γρηγορα και απροβληματιστα. Καλο ειναι ομως η εγκατασταση ενως task manager (πχ Advanced Task killer free) για να ξεμπουκωνει που και που. παιδες, εχω το magic απο τον ιουνιο, και ειχα πανω του το advanced task killer... νομιζα οτι ηταν καλο και εκανε δουλεια...τελικα πριν απο ενα μηνα διαβασα ενα αρθρο-δημοσιευση και ειπα να το βγαλω οπως προτειναν και ετσι εκανα Τελικα δεν ειδ καμια διαφορα στο κινητο απο θεμα μπαταριας και ταχυτητας, εν ολιγοις δεν προσφερει κατι το προγραμμα αυτο καθως και οποιοδηποτε αλλο παρα μαλλον μονο κακο κανει αφηστε το λειτουργικο μονο του να κανει τη διαχειρηση οπως αυτο πιστευει Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 παιδες, εχω το magic απο τον ιουνιο, και ειχα πανω του το advanced task killer... νομιζα οτι ηταν καλο και εκανε δουλεια...τελικα πριν απο ενα μηνα διαβασα ενα αρθρο-δημοσιευση και ειπα να το βγαλω οπως προτειναν και ετσι εκανα Τελικα δεν ειδ καμια διαφορα στο κινητο απο θεμα μπαταριας και ταχυτητας, εν ολιγοις δεν προσφερει κατι το προγραμμα αυτο καθως και οποιοδηποτε αλλο παρα μαλλον μονο κακο κανει αφηστε το λειτουργικο μονο του να κανει τη διαχειρηση οπως αυτο πιστευει Ετσι ακριβως. Δε χρειαζεται κανενας task manager στο android (και δη σε εκδοσεις 2.ΧΧ). Για αυτο ηρθαμε εδω (android) αλλωστε οι περισσοτεροι, δεν υπαρχει λογος να συνεχιζουμε... κακες συνηθειες. Ανοιχτε ο,τι θελετε, δεν προκεται να κρεμασει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DecaDancer Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 παιδες, εχω το magic απο τον ιουνιο, και ειχα πανω του το advanced task killer... νομιζα οτι ηταν καλο και εκανε δουλεια...τελικα πριν απο ενα μηνα διαβασα ενα αρθρο-δημοσιευση και ειπα να το βγαλω οπως προτειναν και ετσι εκανα Τελικα δεν ειδ καμια διαφορα στο κινητο απο θεμα μπαταριας και ταχυτητας, εν ολιγοις δεν προσφερει κατι το προγραμμα αυτο καθως και οποιοδηποτε αλλο παρα μαλλον μονο κακο κανει αφηστε το λειτουργικο μονο του να κανει τη διαχειρηση οπως αυτο πιστευει Για ποιό λόγο κάνει κακό όμως; Τραβηγμένο ακούγεται... Παράθεση FuTuRe TaKeS PlAcE DeEp In SpAcE...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Για ποιό λόγο κάνει κακό όμως; Τραβηγμένο ακούγεται... Το θέμα έχει συζητηθεί εκτεταμένα στo thread του Magic, Nexus, Desire. Δεν είναι τραβηγμένο. Διάβασε αυτό το άρθρο, για να δεις πως χειρίζεται το Android τη μνήμη του και γιατί είναι περιττοί οι task managers. Επίσης, ρίξε μια ματιά εδώ, για κάποιες από τις συνέπειες της χρήσης task managers, από ανθρώπους που νομίζουν ότι ξέρουν πως να τους χρησιμοποιούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DecaDancer Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 (edited) sotosok και εγώ το ίδιο πήρα. Άσε που μαζί με τα μεταφορικά δε θέλεις να μάθεις πόσο μου βγήκε. Το καλό είναι ότι είναι πράγματι rewashable. Επειδή προσπαθούσα κολασμένα να μην κολλήσει σκόνες από την κάτω πλευρά του protector ενώ το εφάρμοζα στη συσκευή, αναγκάστηκα να το πλύνω ουκ ολίγες φορές. Ερώτηση. Χρησιμοποιεί κανείς bluetooth headset; Ένας από τους βασικούς λόγους που άφησα την Apple είναι που το bluetooth είναι totally useless και όσο αφορά τα ασύρματα bluetooth ακουστικά υπάρχουνε προβλήματα στην επικοινωνία (δεν ακούγεσαι καλά αλλά να μη σας κουράσω με άσχετο θέμα). Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ενώ είναι πολύ καλό στην χρήση με bluetooth ακουστικό, όταν απομακρύνομαι ελάχιστα από το κιν, ή ακομα και όταν το βάζω στη τσέπη τότε ακούγονται ενοχλητικά παράσιτα. Το bluetooth μου είναι το plantronics 925 και είναι το 2ο που δοκιμάζω, συνεπώς δεν είναι θέμα ακουστικού (που είναι και ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί). Έχει κάποιος εμπειρία πάνω στο ζήτημα; Υπάρχει καθόλου πιθανότητα να είναι και θέμα software ; (αν και δε νομίζω διότι είναι ξεκάθαρα θέμα εμβέλειας...) Anyway αν κάποιος έχει "προϋπηρεσία" στο θέμα ας την παραθέσει :) vman σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Από την άλλη όμως το task manager μπορεί να σκοτώσει εφαρμογές που συνδέονται στο ιντερνετ. Δε θέλω πχ να τρέχει ο browser από πίσω, αν ήμουνα σίγουρος ότι είχε παγώσει η δραστηριότητα του 100% και πως δεν αντλεί ή αποστέλει πληροφορίες τότε δε θα είχα θέμα ... Edited May 3, 2010 by DecaDancer Παράθεση FuTuRe TaKeS PlAcE DeEp In SpAcE...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 sotosok και εγώ το ίδιο πήρα. Άσε που μαζί με τα μεταφορικά δε θέλεις να μάθεις πόσο μου βγήκε. Το καλό είναι ότι είναι πράγματι rewashable. Επειδή προσπαθούσα κολασμένα να μην κολλήσει σκόνες από την κάτω πλευρά του protector ενώ το εφάρμοζα στη συσκευή, αναγκάστηκα να το πλύνω ουκ ολίγες φορές. Ερώτηση. Χρησιμοποιεί κανείς bluetooth headset; Ένας από τους βασικούς λόγους που άφησα την Apple είναι που το bluetooth είναι totally useless και όσο αφορά τα ασύρματα bluetooth ακουστικά υπάρχουνε προβλήματα στην επικοινωνία (δεν ακούγεσαι καλά αλλά να μη σας κουράσω με άσχετο θέμα). Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ενώ είναι πολύ καλό στην χρήση με bluetooth ακουστικό, όταν απομακρύνομαι ελάχιστα από το κιν, ή ακομα και όταν το βάζω στη τσέπη τότε ακούγονται ενοχλητικά παράσιτα. Το bluetooth μου είναι το plantronics 925 και είναι το 2ο που δοκιμάζω, συνεπώς δεν είναι θέμα ακουστικού (που είναι και ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί). Έχει κάποιος εμπειρία πάνω στο ζήτημα; Υπάρχει καθόλου πιθανότητα να είναι και θέμα software ; (αν και δε νομίζω διότι είναι ξεκάθαρα θέμα εμβέλειας...) Anyway αν κάποιος έχει "προϋπηρεσία" στο θέμα ας την παραθέσει :) vman σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Από την άλλη όμως το task manager μπορεί να σκοτώσει εφαρμογές που συνδέονται στο ιντερνετ. Δε θέλω πχ να τρέχει ο browser από πίσω, αν ήμουνα σίγουρος ότι είχε παγώσει η δραστηριότητα του 100% και πως δεν αντλεί ή αποστέλει πληροφορίες τότε δε θα είχα θέμα ... Παρασιτα εχω μετα απο ενα+ μετρα,καθαρα εμβελεια bluetooth νομιζω.Με το i.Tech Clip Naro 601 μερικα βηματα και τελος.Τωρα εχω το Samsung ΗΜ1500 οχι πως παω μακρια αλλα ειναι αρκετα καλυτερα ειναι Clip και τα δυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Καλησπερα παιδια! Παιδια οσο παει και στρωνει και η μπαταρια!! Χτες το εβγαλα απο το φορτιστη στη 13:00. Μεχρι και σημερα αυητ την ωρα εχω μιλησιε 1 ωρα στο τηλεφωνο, 1 ωρα πλοηγηση gps, 1 30 ωρα πλοηγηση στο ιντερνετ και κανα μιασωρο παιχνιδια και χαζεμα και η μπαταρια εχει πεσει στο 40% Νομιζω οτι σε αλλους 2 με 3 κυκλους φορτισης θα βελτιωθει και αλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DecaDancer Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Εμένα κλείνει πλέον ένα φουλ διήμερο με κανονική χρήση. Αρκετά ικανοποιημένος αν σκεφτούμε AMOLED οθόνη, 600αρη επεξεργαστή και multitasking. Παράθεση FuTuRe TaKeS PlAcE DeEp In SpAcE...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Σύμφωνα με το techblog το Legend θα διατίθεται αποκλειστικά στη WIND στις 15 με 20 Μαΐου και για μια περίοδο 20-30 ημερών και μετά σε όλες τις υπόλοιπες εταιρείες. Το Legend αναμένεται στην τιμή των 490 ευρώ. Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts