johnnypatras Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 τι προβλήματα μπορεί να έχει ένα αμάξι για να φάει μονόπατα ένα ή και τα 2 λάστιχα του άξονα; Και γενικά σε ποιες περιπτώσεις δεν πατάει κάτω όλο το πέλμα του ελαστικού; Η λανθασμένη πίεση είναι σύνηθες αίτιο. Μεγαλύτερη πίεση από την κανονική -> φθείρεται το κεντρικό μέρος του πέλματος. Μικρότερη πίεση από την κανονική-> φθείρονται το εσωτερικό και εξωτερικό μέρος του πέλματος. Επίσης, μπορεί να οφείλεται σε ελαττωματική ή φθαρμένη ανάρτηση. Παράθεση Ζήσε τη ζωή σου!!!! Bubby's Community : www.viennas.net/cs Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Τι πρόβλημα μπορεί να εχει ατρακάριστο yaris που δεν επαναφέρει στην ευθεία το τιμόνι όταν στρίψεις μέχρι ~20 μοίρες; Οταν στρίψεις περισσότερο επανέρχεται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 ελενξε την γεωμετρια του αυτοκινητου σου και ιδιαιτερα την γωνια καστερ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Σωστό για τη γωνία καστερ, αλλά αυτή μπορεί να ρυθμιστεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 δεν γνωριζω........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Στη σελίδα της continental γράφει για τα 195/65-15 H: stock remainders only Αυτό σημαίνει άραγε ότι το καταργεί;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnypatras Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Τι πρόβλημα μπορεί να εχει ατρακάριστο yaris που δεν επαναφέρει στην ευθεία το τιμόνι όταν στρίψεις μέχρι ~20 μοίρες; Οταν στρίψεις περισσότερο επανέρχεται κανονικά. 20 μοίρες είναι μικρή κλίση, αρκετά μικρή. Μήπως είναι απλά χαρακτηριστικό ασάφειας του τιμονιού γύρω από τη θέση της ευθείας;;; Το εμφάνισε τώρα ή ήταν έτσι πάντα; Παράθεση Ζήσε τη ζωή σου!!!! Bubby's Community : www.viennas.net/cs Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Από την αρχή. Μάλλον κάτι γίνεται με τη γωνία καστερ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnypatras Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Από την αρχή. Μάλλον κάτι γίνεται με τη γωνία καστερ... Απ'την αρχή;; Μήπως τότε είναι απλά αυτό που λέω;; Χαρακτηριστικό του τιμονιού δηλαδή ( bug, not a fault) ;; Επαναλαμβάνω, η γωνία είναι αρκετά μικρή, οριακά μικρή ώστε να είναι απλά η ασάφεια του τιμονιού γύρω από τη θέση της ευθείας Τέλος πάντων, σε κάθε περίπτωση πήγαινέ το για ευθυγράμμιση , στην περίπτωση που ρυθμίζεται η κάστερ, και δες τα αποτελέσματα. Παράθεση Ζήσε τη ζωή σου!!!! Bubby's Community : www.viennas.net/cs Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fidel Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 GoodYear Eagle F1 205/55/16 p/s sory alla GoodYear giati den pezi? :p p/s2 ebala sta alla :D :D :D Παράθεση GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Μιας και ο λόγος για good year: Συνεχίζοντας σήμερα το ψάξιμο για 195/65-15 (μαλακό για να έχει κράτημα -δεν με ενδιαφέρει η αντοχή διότι κάνω λίγα κμ/έτος οπότε έτσι κι αλλιώς τα αλλάζω λόγω του ότι ξεραίνονται και όχι λόγω φθοράς) είδα τα contnental που μου φάνηκαν καλά αλλά σκληρά, ενώ ο λαστιχάς μου μου πρότεινε good year excellence. Το έχει δοκιμάσει κάποιος; 360 ευρώ. Αλλιώς μου προτείνει toyo cf1 που το είδα (καλό αν και μου φάνηκε λίγο περίεργο το εξωτερικό μάγουλο-υποπτεύομαι ότι θα μαγουλιάζει αρκετά στις στροφές). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fidel Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Μιας και ο λόγος για good year: Συνεχίζοντας σήμερα το ψάξιμο για 195/65-15 (μαλακό για να έχει κράτημα -δεν με ενδιαφέρει η αντοχή διότι κάνω λίγα κμ/έτος οπότε έτσι κι αλλιώς τα αλλάζω λόγω του ότι ξεραίνονται και όχι λόγω φθοράς) είδα τα contnental που μου φάνηκαν καλά αλλά σκληρά, ενώ ο λαστιχάς μου μου πρότεινε good year excellence. Το έχει δοκιμάσει κάποιος; 360 ευρώ. Αλλιώς μου προτείνει toyo cf1 που το είδα (καλό αν και μου φάνηκε λίγο περίεργο το εξωτερικό μάγουλο-υποπτεύομαι ότι θα μαγουλιάζει αρκετά στις στροφές). kai to toyo kalo einai apo japan polla xronia prosta apo toys aloys :) des gia ta Avon polli pio ftina ayta elega na paro alla den ta eixe o dikos moy.. :D ta good year ta ebala giati moy ta protinane..einai V omos einai sklhra 8a ta doyme sto dromo.. Παράθεση GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Michellin energy 185/70/14 σε οικογενειακό honda civic saloon 1.6 (όχι δικό μας) Στο δικό μας (Μ Ε200Κ elegance) έχουμε Michellin (?) 225/55/16 !! Τρομερά αλλά απορώ γιατί δεν μας βάλανε τα 205/55 που συνήθως βάζουν :p Δε μας χαλάει κιόλας!!Για επόμενη αλλαγη (καινούριο είναι,3 μηνών ακόμη) μάλλον ίδιο μέγεθος αλλά continental!Ακούσαμε ότι είναι καλύτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fidel Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Michellin energy 185/70/14 σε οικογενειακό honda civic saloon 1.6 (όχι δικό μας) Στο δικό μας (Μ Ε200Κ elegance) έχουμε Michellin (?) 225/55/16 !! Τρομερά αλλά απορώ γιατί δεν μας βάλανε τα 205/55 που συνήθως βάζουν :p Δε μας χαλάει κιόλας!!Για επόμενη αλλαγη (καινούριο είναι,3 μηνών ακόμη) μάλλον ίδιο μέγεθος αλλά continental!Ακούσαμε ότι είναι καλύτερα... aman....kala re file pos balane se 16 zanta 225????? :!: :!: :!: ??????????? :cool: :cool: p/s prepi na einai polli alania :p Παράθεση GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Παιδιά για το golf iv 1.6 που σας ζάλισα για 195/65-15 κατέληξα τελικά μεταξύ των παρακάτω επιλογών (κινούμαι κυρίως εθνική και κάνω λίγα χλμ/ετος -νορμαλ οδήγηση και με ενδιαφέρει κράτημα και φρενάρισμα): 1) continental premium contact 2 σε 195/65-15 με δείκτη Η 2) continental premium contact 2 σε 205/60-15 με δείκτη Η 3) gooddyear F1 με δείκτη V σε 205/60-15 Ξέρω ότι το f1 λέτε ότι είναι πολύ καλό αλλά είναι άραγε προτιμότερο απο το continental; Αν το βάλω θα πρέπει να πάω σε 205/60-15... Θα έχω πρόβλημα ρυθμίσεων λόγω 205 ή θα κάτσει ως εχει χωρίς πρόβλημα; Πείτε ποιό να βάλω: 1, 2 ή 3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 το 1) τον δεικτη V πολυ δυσκολα θα το ζεστανεις....... και στην ουσια δεν θα σου προσφερει τιποτε το 205 πελμα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Ένα φιλαράκι μου πέρασε τις; προάλλες ένα σετ Michelin energy σε ένα Citroen Saxo σε διάσταση 155/70R13 και απο ότι παρατήρησα σήμερα γράφανε Made In Poland. Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτά, είχα την εντύπωση πως όλα είναι Made In France αλλά δεν είμαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fidel Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Παιδιά για το golf iv 1.6 που σας ζάλισα για 195/65-15 κατέληξα τελικά μεταξύ των παρακάτω επιλογών (κινούμαι κυρίως εθνική και κάνω λίγα χλμ/ετος -νορμαλ οδήγηση και με ενδιαφέρει κράτημα και φρενάρισμα): 1) continental premium contact 2 σε 195/65-15 με δείκτη Η 2) continental premium contact 2 σε 205/60-15 με δείκτη Η 3) gooddyear F1 με δείκτη V σε 205/60-15 Ξέρω ότι το f1 λέτε ότι είναι πολύ καλό αλλά είναι άραγε προτιμότερο απο το continental; Αν το βάλω θα πρέπει να πάω σε 205/60-15... Θα έχω πρόβλημα ρυθμίσεων λόγω 205 ή θα κάτσει ως εχει χωρίς πρόβλημα; Πείτε ποιό να βάλω: 1, 2 ή 3; file ego ta F1 exo 205-55-16 kai einai mia xara gia efnikh einai ola ta lefta tora to zestama einai sxetiko.. tora gia 205 nomizo prepi na paris kai zantoyla ego ei8ela na balo 215 kai moy eipe 8eli alli zanta 17" den to ekana giati kai me 205 exo trelo kratima :) Παράθεση GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Για 106 gti σε διασταση 195/45/15 τι προτεινετε; Θελω καποιο που να αντεχει στις κακουχιες και να κραταει καλα στο λειο. Potenza RE720; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 lumens ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Λοιπόν παιδιά. Έφερα μεταχειρισμένο απο Γερμανία αυτό το αυτοκίνητο: http://img35.imageshack.us/img35/7187/111111111858437441033511300947.th.jpg Mercedes-Benz VITO. Φορούσε όταν το αγόρασα αυτό το ζαντολάστιχο: http://img37.imageshack.us/img37/7187/111111111858437441033511300947.th.jpg Ζάντα αλουμινίου της Mercedes 235/45/17 και 255 πίσω. Αυτά τα λάστιχα όμως είναι φθαρμένα πολύ και γι αυτό μας δώσανε και τις μανήσιες ζάντες (καπάκια) με χειμωνιάτικα κανονικών διαστάσεων λάστιχα τα οποία φοράω μέχρι τώρα. Επειδή όμως θέλω να πουλάω και λίγο μούρη :cool: θέλω ένα κατάλληλο λάστιχο για τις 235 αλουμινίου. Το αυτοκίνητο είναι αργό, πάνω απο 170χιλιόμετρα δεν πάει αλλα είναι πολύ βαρύ (2 τόνους) και λίγο χαμηλομένο, γι αυτό και φοβάμε μην τραντάζει πολύ με λάστιχα χαμηλού προφίλ. Τί θα με συμβουλεύατε να βάλω; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 βγαλε τις ζαντες, πουλα τες και βαλε την εργοστασιακη διασταση .......... so simple...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 βγαλε τις ζαντες, πουλα τες και βαλε την εργοστασιακη διασταση .......... so simple...... Άλλη όψη έχουν αυτές! Το θέμα είναι να βρώ τη λάστιχα θα τις φορέσω. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKoFLiKo Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 @SoKoFLiKo: Πως και στο yaris δεν έβαλες 185/55-15; Δεν ήθελες να αλλάξεις ζάντα; Εχει η γυναίκα μου ένα 1.3 και μάλλον θέλει ζαντολάστιχα. Φοράει energy απο τη μάνα του... 185 σε 15άρα ζάντα είναι too much! Θα χαμήλωνα το προφίλ και θα καταπονούσα την ανάρτηση (και τον γράφοντα) χωρίς κανένα όφελος... χώρια που αυτή η διάσταση δεν συνηθίζεται και τα ελαστικά που θα ταιριάζουν σε αυτήν θα είναι λίγα και πιο ακριβά από τις συνηθισμένες διαστάσεις... Νομίζω ότι η 185/60/14 είναι η σωστή διάσταση για το εν λόγω αυτοκίνητο... Παράθεση :O Ποτέ μην αφήνεις για αύριο ό,τι μπορείς να...... το αφήσεις για μεθαύριο!!! :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 185 55 15 βγαινουν πολλα μικρα 14αρια με μαμα ζαντολαστιχα. ειναι καλη διασταση αλλα ακριβη. γιαυτο εγω αλλαξα και πηγα σε 195 50 15 που ειναι σημαντικα πιο φτηνη.. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts