bill33 Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 Γεια σου Βασίλη!:) Πώς τα βλέπεις τα λαστιχάκια μετά από τα χλμ. που έχεις κάνει μαζί τους;;Ικανοποιημένος τελικά;; Γιατί σκέφτομαι κι εγώ προς το τέλος του χρόνου να αλλάξω τις γλιστρίδες που λέγονται Dunlop SP2000... Είναι πετυχημένη τελικά η αλλαγή από 185/55 σε 195/50;;; Γιατί αυξάνει λίγο το βήμα, αν δεν κάνω λάθος... Έχει επιπτώσεις αυτό, ή όλα ΟΚ ; Γεια σου Γιαννη :) . Εχω κανει 10000χλμ με αυτα .Η διαφορα αναμεσα στα παλια (Dunlop) και τα καινουργια ειναι η μερα με την νυχτα.Στις στροφες μπαινω με 20% παραπανω χιλιομετρα,το ABS ζητημα ειναι αν εχει ενεργοποιηθει πανω απο 3 φορες .Επισης στο βρεγμενο ενω με τα παλια νομιζα οτι βρεχονταν οι δισκοι και ειχα υστεριση στο φρεναρισμα τωρα το πατας το φρενο και αποκρινεται αμμεσα.Θελουν λιγο ζεσταμα αλλα ζεστενονται ευκολα και κραταν την θερμοκρασια τους.Επισης στις στροφες δεν κανουν καθολου θορυβο και δεν τρωγονται ευκολα τα ακριανα τακουνια.Εχουν και ωραιο σχεδιο :D Απο την αλλαγη διαστασης δεν καταλαβα και μεγαλη διαφορα εκτος απο το βαρυτερο (λιγο) τιμονι,ευπροσδεκτη διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaniac Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Παιδια να ζητησω την συμβουλη σας επειδη απο λαστιχα ειμαι ασχετος.Εχω SEAT IBIZA CUPRA Μοντελο 2000 με λαστιχα MICHELIN 195/45/R16.Επειδη η ωρα για καινουργια λαστιχα εφτασε δεν ξερω τι να βαλω.Θελω να μην ξεπερνανε τα 350/400 ευρω και να ειναι ενα νουμερο μεγαλυτερα (205). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetr Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Παιδια να ζητησω την συμβουλη σας επειδη απο λαστιχα ειμαι ασχετος.Εχω SEAT IBIZA CUPRA Μοντελο 2000 με λαστιχα MICHELIN 195/45/R16.Επειδη η ωρα για καινουργια λαστιχα εφτασε δεν ξερω τι να βαλω.Θελω να μην ξεπερνανε τα 350/400 ευρω και να ειναι ενα νουμερο μεγαλυτερα (205). Δεικτης ταχυτητας ποιος ειναι? Η, V ή W? Παντως μου φαινεται δυσκολο να βρεις λαστιχο στη τιμη που λες. Εγω πληρωσα το Μαρτιο 370 ευρω για 195/60/15 με δεικτη Η. Εσενα που ειναι πιο σπορ θα ειναι σιγουρα πιο ακριβα. Α! και διασταση καλο ειναι να μην αλλαξεις γιατι αλλαζει το βημα σου, εκτος κι αν αλλαξεις και τη σειρα (απο 45 σε 40) αλλα μετα γινεται πολυ κοντο για ελληνικους δρομους και δυσχρηστο. Εξαλου γιατι να το φαρδυνεις παραπανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaniac Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Φιλε μου δεν γνωριζω τιποτα απο λαστιχα, και δεν ξερω τι να βαλω.Χωρις περιορισμο τιμης τι μου προτεινεται?Και επειδη ειναι σπορ αυτοκινητο θελω λαστιχα που να κανουν για τετοιο τυπου αυτοκινητου.Και κατι σχετικο ασχετο εχει κανενας ibiza cupra και αν ειναι ευχαριστημενος.Εγω το εχω 5 χρονια και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 το λοιπον. φιλε μου, η συνολικη διαμετρος σου ειναι 582 χιλιοστα (μπορεις καλιστα να μπεις στο προφιλ μου - φωτογραφιες και να το δεις.) για να βρεις μια αναλογη διαμετρο με την ιδια ζαντα θα πρεπει να ανεβεις στα 225 χιλιοστα πελμα. (586 συνολικη διαμετρος). αμα ανεβεις ομως θα χασεις αρκετα σε γκαζι...... λαστιχα τωρα μπορεις να πας σε ενα michelin exalto 2 , continental sport contact 2( V δεικτη), toyo proxes T1, σου λεω μαλακα λαστιχα , γιατι ουτε καμια μελετημενη αναρτηση εχεις και ουτε μεγαλο πελμα και συν οτι εχεις αρκετα αλογα στους μπροστινους τροχους....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaniac Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 το λοιπον. φιλε μου, η συνολικη διαμετρος σου ειναι 582 χιλιοστα (μπορεις καλιστα να μπεις στο προφιλ μου - φωτογραφιες και να το δεις.) για να βρεις μια αναλογη διαμετρο με την ιδια ζαντα θα πρεπει να ανεβεις στα 225 χιλιοστα πελμα. (586 συνολικη διαμετρος). αμα ανεβεις ομως θα χασεις αρκετα σε γκαζι...... λαστιχα τωρα μπορεις να πας σε ενα michelin exalto 2 , continental sport contact 2( V δεικτη), toyo proxes T1, σου λεω μαλακα λαστιχα , γιατι ουτε καμια μελετημενη αναρτηση εχεις και ουτε μεγαλο πελμα και συν οτι εχεις αρκετα αλογα στους μπροστινους τροχους....... Δηλαδη ποσο χανω σε γκαζι αν ανεβω σε 225 νουμερο?Προτεινεις να παω στο νουμερο που εχω(195/45/R16) καλυτερα?Παντως σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 θα εχεις αισθητη μειωση........... μεινε καλυτερα στα εργοστασιακα δεδομενα........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nansi Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Τα λαστιχα που εβαλα προσφατα στο αυτοκινητο μου (Skoda Fabia 1,4) ειναι τα CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 185/60/14. Παράθεση :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Τα λαστιχα που εβαλα προσφατα στο αυτοκινητο μου (Skoda Fabia 1,4) ειναι τα CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 185/60/14.ου ου ου ου ου μακρυα!!!!ου σαταναδες παλιολαστιχα!!χεχεχε... καμμια επαφη με δρομο ειτε σε στεγνο ειτε σε βρεγμενο!!! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 mia xara einai .astous na lene Παράθεση http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 continental οχι οτι εχω αποψη απλα απο την αντιπροσωπεια μου προτειναν αυτα γιατι λενε κρατανε "καλυτερα" το αυτοκινητο!!!!!! αληθεια ψεμματα θα σας γελασω! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baggy Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 michelin 255/55/16 sychrone 4x4 sto parakatw car kai primacy 205/45/16 se ena C200 komp...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Ρε παιδιά γιατή λήπη η GoodYear? :!: Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 continental οχι οτι εχω αποψη απλα απο την αντιπροσωπεια μου προτειναν αυτα γιατι λενε κρατανε "καλυτερα" το αυτοκινητο!!!!!! αληθεια ψεμματα θα σας γελασω! :blink: :blink: :blink: ερε προλογο που πουλανε οι αντιπροσωπειες......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Ρε παιδιά γιατή λήπη η GoodYear? :!: καλη ερωτηση.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman2 Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 continetal sport II 205/55/16 μαμα στο ford focusII 1,6 Ghia 115hp Παράθεση Ποτέ μην μετανιώνεις για τα λάθη που έχεις κάνει απλώς μην τα επαναλαμβάνεις ;) ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 continetal sport II 205/55/16 μαμα στο ford focusII 1,6 Ghia 115hp ετσι ετσι....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Ρε παιδιά όταν αλάζεις μέγεθος ελαστικών και ζάντας αλλά παραμένεις στα όρια του κατασκευαστή του αυτοκινήτου, τη πιέσης πρέπει να μπένουν στα λάστιχα, αυτες του κατασκευαστή αυτοκινήτου ή αυτες του κατασκευαστή ελαστικών? Εγώ έψαξα στο site τις Goodyear,βρήκα τα ελαστικά μου (Eagle F1 GSD3) αλλά δεν βρήκα πιθανά στοιχεία πιέσεων. :confused: Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntina30 Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Για πείτε μου τί λάστιχα να βάλω στο Peugeot 206cc μου;Είναι το 1600 και φοράω τώρα τα Uniroyall Rainsport,σε διάσταση 205/45/16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Για πείτε μου τί λάστιχα να βάλω στο Peugeot 206cc μου;Είναι το 1600 και φοράω τώρα τα Uniroyall Rainsport,σε διάσταση 205/45/16 η βαλε παλι uniroyall ή πανε σε κατι σε continental prenium contact 2 ή michelin energy........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arky Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Παιδιά, θα ήθελα μια γνώμη για καινουργια ελαστικά σε ένα 1000αρι Yaris. Δεν με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις στην ταχύτητα αλλά με ενδιαφέρει πάρα πολύ η ασφάλεια αφού το αυτοκίνητο το οδηγεί η γυναίκα μου :w00t: και βάζει μέσα την 14 μηνών κόρη μου. Αυτήν την στιγμή έχει τα λάστιχα της μάνας του πάνω. Παράθεση ..and you'll never walk alone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 προσωπικα σε αυτοκινητο γιαρις μαλλον michelin energy θα εβαζα ........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 εγω στο χρεπι μου τωρα θα πεταξω τα Turanza αλλαζοντας τη διασταση απο 185/55/15 σε 195/50/15. βασικα ειμαι αναμεσα σε Turanza και Potenza re720 και μαλλον τελευταια στιγμη θα διαλεξω. τα εχω βρει 200 ευρω την 4αδα σε ομαδικη παραγγελια, 10 αμαξια τουλαχιστον. τωρα αν βρω φτηνα και τα eagle F1 θα τα προτιμησω! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 για τι αμαξι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 corsa 1.4 sport facelift Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts