Ergaleios Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Εγω φοράω 205/45/16 pirelli p zero Nero. Τα έφερα από αγγλία, καμσκιλ σε τιμή 325. Απο εντυπώσεις, καλά. Πότε τα πήρες; Στέλνει πάλι το camskill λάστιχα Ελλάδα; Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Το 2011 έχει γίνει η αγορά 3 σετ ελαστικών στις ίδιες διαστάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Αφού στέλνει και πάλι με έβγαλες από ένα κόπο. Ήθελα τα Yokohama Advan 08 και δεν μπορούσα να τα βρω πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Το 2011 έχει γίνει η αγορά 3 σετ ελαστικών στις ίδιες διαστάσεις. Αφού στέλνει και πάλι με έβγαλες από ένα κόπο. Ήθελα τα Yokohama Advan 08 και δεν μπορούσα να τα βρω πουθενά. Το 2011 λέει αγοράστηκαν, όχι τωρα!! Που είδες να λέει ότι στέλνει πάλι και χάρηκες; Εγώ έχω μείνει στο ότι 1.5 τουλάχιστον χρόνο το camskill δεν στέλνει Ελλάδα. Επικοινωνώ μαζί τους ανά 3-4 μήνες (τελευταία φορά πριν 2) και ακόμα τίποτα. Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Επειδή είναι παλιό και για δουλειά, δεν πρέπει να έχει αξιόπιστα λάστιχα; Για προσωρινά δεν χρειάζεται κάτι ακριβό, οπότε έλεγα μήπως τα apollo είναι γνωστά, αλλιώς περνάω κανένα Sava Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 (edited) Είναι για αγροτικό (παλιό και δουλειάς) που κυκλοφορεί όλη μέρα εντός πόλης, οπότε όσο πιο φθηνά, τόσο καλύτερα. Α μαλιστα. Δεν ειχες διευκρινησει για τι προκειται. Βεβαια ανετα μπορουν να σε πουλησουν και μεσα στο χωραφι. Μια χαζοπετρα αρκει. Edited August 2, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMITRISG4 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 michellin primacy...εδω και 2 χρονια εχω αλλαξει ηδη δυο 4αδες και παραμενω ευχαριστημενος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Nokian HT τώρα και το χειμώνα Cooper Discoverer M+S Άψογα και τα 2 set μπορώ να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Τα pilot exalto 2 που φόραγα έφαγαν τα ψωμιά τους και με ικανοποίησαν πλήρως. Δεν τίθεται θέμα συνεπώς να δω άλλη εταιρία πλην michelin. Το θέμα είναι ότι στην 195/50/15 βλέπω ότι βγαίνει το Michelin ENERGY SAVER + και το Michelin Pilot Sport 3 για θερινά ελαστικά. Δείκτη θα παίξω το λιγότερο σε Η αλλιώς V. Σε βρεγμένο είναι εφάμιλλα και η διαφορά είναι στην οικονομία καυσίμου. Συγκριτικά όμως σε επιδόσεις (φρενάρισμα κ.α.) υπάρχει διαφορά μεταξύ τους αρκετή;;;Η διαφορά η χρηματική είναι πολύ μικρή ανάμεσα στα ελαστικά απλώς είδα να αναφέρεται κάτι για προστασία της ζάντας στην περίπτωση του pilot sport 3 και επειδή το προφίλ είναι χαμηλό το σκέφτομαι για αυτό το λόγο... Γνώμη κανείς;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Να δεις τα εκπληκτικά Yokohama s.drive. Τα έβαλα μετά τα exalto και έμεινα 100% χαρούμενος. Το rallye στρίβει με τα μπουνια. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Να δεις τα εκπληκτικά Yokohama s.drive. Τα έβαλα μετά τα exalto και έμεινα 100% χαρούμενος. Το rallye στρίβει με τα μπουνια. Tα συγκρίνεις έχοντας στο νου το πως ήταν στα νιάτα τους τα michelin ή όπως ήταν πριν την αλλαγή. Thnx για την πρόταση αλλά δεν θέλω να αλλάξω εταιρία. Τα michelin έχουν αποδεδειγμένα πολύ καλή διάρκεια ζωής στην περίπτωσή μου και δεν είμαι σε διάθεση να ψάχνω κάτι άλλο.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 θα σου ελεγα και εγω μακρια απο αυτα αλλα αφου σου αρεσουν και σου ''εκατσαν'' καλα θα ελεγα καλυτερα το δευτερο.το πρωτο το θεωρω απαραδεκτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Τα energy saver + απαράδεκτα; Από μια αναζήτηση που διάβαζα γνώμες στα forum του εξωτερικού είδα τα χειρότερα για τα energy. Για τα saver και τα καινούργια saver + έβλεπα καλές κριτικές (ιδίως τα 2α). Τέσπα thnx για τις προτάσεις αλλά τελικώς θα καταλήξω στα pilot sport3 λόγω του πιο ενισχυμένου σκελετού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Δεν θα πήγαινα με τίποτα σε michelin αλλα αφου το έχεις πάρει απόφαση εννοείται πως πας για pilot και όχι για energy saver που είναι τραγικά. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Για κάποιον που κάνει πάνω από 2000 χλμ το μήνα μπορεί να έχουν νόημα τα saver +. Για κάποιους που δεν κάνουν τόσα πολλά χλμ τα sport είναι καλύτερη επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rxtarcher Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) Pirelli p zero nero φοραω εγω εδω και χρονια. Ειμαι ευχαριστημενος για σπορ οδηγηση που τα θελω σε πισοκινητο αυτοκινητο. Ειναι αρκετα σκληρα και δεν φθειρονται ευκολα απ'την χρηση και τον χρονο σε σχεση με micehlin και continental. Σιγουρα στην βροχη δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα συμβιβαζεσαι, ποτε δεν γινεται να τα'χεις ολα! ;) Υ.Γ. Ξεχασα να αναφερω την εγγυηση 12 μηνες η 15χιλιαδες χιλιομετρα που προσφερουν και με' χει σωσει απο αγορα 1 ακομα λαστιχου 2 φορες μεχρι τωρα! Edited October 7, 2013 by rxtarcher Παράθεση make it a topless afternoon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Pirelli centurato p1 225/55R16 91H τετράδα 300 ευρώ... είναι καλά? 10/2013 είναι η φουρνιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rxtarcher Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Pirelli centurato p1 225/55R16 91H τετράδα 300 ευρώ... είναι καλά? 10/2013 είναι η φουρνιά! 225/55/16 λαστιχο και Pirelli 4αδα 300 ευρω? Απο που? Η τιμη ειναι παρα πολυ καλη! Εγω την τετραδα 205/45/16 την περνω γυρω στα 450 κι αυτο με εκπτωση απο δικο μου. Παράθεση make it a topless afternoon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 έκανα ένα λάθος 205/55R16 91Η P1 centurato είναι καλά στα 300 με τοποθέτηση και ζυγοστάθμιση! 225/55/16 λαστιχο και Pirelli 4αδα 300 ευρω? Απο που? Η τιμη ειναι παρα πολυ καλη! Εγω την τετραδα 205/45/16 την περνω γυρω στα 450 κι αυτο με εκπτωση απο δικο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 έκανα ένα λάθος 205/55R16 91Η P1 centurato είναι καλά στα 300 με τοποθέτηση και ζυγοστάθμιση! Kαλά είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anadrasi Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Καλημέρα στην καλή παρέα! Γράφω για να ικανοποιήσω τη 'συνθήκη των 10 μηνυμάτων' και σκέφτηκα να μοιραστώ τη σχετικά πρόσφατη (3 μήνες) εμπειρία μου με τα Κορμοραν. Στο αμάξι μας 'VW Tijuan 2009' έβαλα τα Kormoran στις διαστάσεις που προτείνει ο κατασκευαστής. Η μέχρι τώρα εμπειρία είναι πολύ θετική. Πολλά μπάνια σε όλους σας! Υ.Γ.: γράψτε για να γράψω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silkcut Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Goodyear Eagle F1 Asymmetric. Εξαιρετικο ελαστικο σε ολα τα επιπεδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelispr Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Continental contisport5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_NI Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Continental Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Καλημέρα στην καλή παρέα! Γράφω για να ικανοποιήσω τη 'συνθήκη των 10 μηνυμάτων' και σκέφτηκα να μοιραστώ τη σχετικά πρόσφατη (3 μήνες) εμπειρία μου με τα Κορμοραν. Στο αμάξι μας 'VW Tijuan 2009' έβαλα τα Kormoran στις διαστάσεις που προτείνει ο κατασκευαστής. Η μέχρι τώρα εμπειρία είναι πολύ θετική. Πολλά μπάνια σε όλους σας! Υ.Γ.: γράψτε για να γράψω... Μέσα σε τρεις μήνες και με ελάχιστα χλμ σπάνια να έχει σχηματίσει κάποιος αρνητική άποψη. Μετά από ένα χρονικό διάστημα και χλμ μπορείς να πεις αν τα λάστιχα είναι καλά ή όχι, ή σε σύγκριση με άλλα ίδιας διάστασης και με αντίστοιχο ιστορικό. Εγώ για χρόνια από από άποψη αντοχης στο χρόνο και κρατήματος είναι ευχαριστημένος με τα Michelin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts