Jump to content

[ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ] Τι λάστιχα φοράτε;

jog
 Κοινοποίηση

Τι λάστιχα έχετε?  

1.245 members have voted

1. 1. Τι λάστιχα έχετε?

• Pirelli
      120
    • Michelin
      418
    • Bridgestone
      243
    • Continental
      161
    • Toyo
      57
    • άλλο
      246

Recommended Posts

Εγω φοράω 205/45/16 pirelli p zero Nero. Τα έφερα από αγγλία, καμσκιλ σε τιμή 325.

Απο εντυπώσεις, καλά.

Πότε τα πήρες; Στέλνει πάλι το camskill λάστιχα Ελλάδα;

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αφού στέλνει και πάλι με έβγαλες από ένα κόπο. Ήθελα τα Yokohama Advan 08 και δεν μπορούσα να τα βρω πουθενά.

Το 2011 έχει γίνει η αγορά 3 σετ ελαστικών στις ίδιες διαστάσεις.

Αφού στέλνει και πάλι με έβγαλες από ένα κόπο. Ήθελα τα Yokohama Advan 08 και δεν μπορούσα να τα βρω πουθενά.

Το 2011 λέει αγοράστηκαν, όχι τωρα!! Που είδες να λέει ότι στέλνει πάλι και χάρηκες;

Εγώ έχω μείνει στο ότι 1.5 τουλάχιστον χρόνο το camskill δεν στέλνει Ελλάδα. Επικοινωνώ μαζί τους ανά 3-4 μήνες (τελευταία φορά πριν 2) και ακόμα τίποτα.

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Επειδή είναι παλιό και για δουλειά, δεν πρέπει να έχει αξιόπιστα λάστιχα;

Για προσωρινά δεν χρειάζεται κάτι ακριβό, οπότε έλεγα μήπως τα apollo είναι γνωστά, αλλιώς περνάω κανένα Sava

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Είναι για αγροτικό (παλιό και δουλειάς) που κυκλοφορεί όλη μέρα εντός πόλης, οπότε όσο πιο φθηνά, τόσο καλύτερα.

Α μαλιστα. Δεν ειχες διευκρινησει για τι προκειται. Βεβαια ανετα μπορουν να σε πουλησουν και μεσα στο χωραφι. Μια χαζοπετρα αρκει.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• 1 month later...

Τα pilot exalto 2 που φόραγα έφαγαν τα ψωμιά τους και με ικανοποίησαν πλήρως. Δεν τίθεται θέμα συνεπώς να δω άλλη εταιρία πλην michelin. Το θέμα είναι ότι στην 195/50/15 βλέπω ότι βγαίνει το Michelin ENERGY SAVER + και το Michelin Pilot Sport 3 για θερινά ελαστικά.

Δείκτη θα παίξω το λιγότερο σε Η αλλιώς V. Σε βρεγμένο είναι εφάμιλλα και η διαφορά είναι στην οικονομία καυσίμου. Συγκριτικά όμως σε επιδόσεις (φρενάρισμα κ.α.) υπάρχει διαφορά μεταξύ τους αρκετή;;;Η διαφορά η χρηματική είναι πολύ μικρή ανάμεσα στα ελαστικά απλώς είδα να αναφέρεται κάτι για προστασία της ζάντας στην περίπτωση του pilot sport 3 και επειδή το προφίλ είναι χαμηλό το σκέφτομαι για αυτό το λόγο...

Γνώμη κανείς;;;

Να δεις τα εκπληκτικά Yokohama s.drive.

Τα έβαλα μετά τα exalto και έμεινα 100% χαρούμενος.

Το rallye στρίβει με τα μπουνια.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Να δεις τα εκπληκτικά Yokohama s.drive.

Τα έβαλα μετά τα exalto και έμεινα 100% χαρούμενος.

Το rallye στρίβει με τα μπουνια.

Tα συγκρίνεις έχοντας στο νου το πως ήταν στα νιάτα τους τα michelin ή όπως ήταν πριν την αλλαγή.

Thnx για την πρόταση αλλά δεν θέλω να αλλάξω εταιρία. Τα michelin έχουν αποδεδειγμένα πολύ καλή διάρκεια ζωής στην περίπτωσή μου και δεν είμαι σε διάθεση να ψάχνω κάτι άλλο.;)

θα σου ελεγα και εγω μακρια απο αυτα αλλα αφου σου αρεσουν και σου ''εκατσαν'' καλα θα ελεγα καλυτερα το δευτερο.το πρωτο το θεωρω απαραδεκτο.

Τα energy saver + απαράδεκτα; Από μια αναζήτηση που διάβαζα γνώμες στα forum του εξωτερικού είδα τα χειρότερα για τα energy. Για τα saver και τα καινούργια saver + έβλεπα καλές κριτικές (ιδίως τα 2α). Τέσπα thnx για τις προτάσεις αλλά τελικώς θα καταλήξω στα pilot sport3 λόγω του πιο ενισχυμένου σκελετού...

Δεν θα πήγαινα με τίποτα σε michelin αλλα αφου το έχεις πάρει απόφαση εννοείται πως πας για pilot και όχι για energy saver που είναι τραγικά.

Για κάποιον που κάνει πάνω από 2000 χλμ το μήνα μπορεί να έχουν νόημα τα saver +. Για κάποιους που δεν κάνουν τόσα πολλά χλμ τα sport είναι καλύτερη επιλογή.

Pirelli p zero nero φοραω εγω εδω και χρονια. Ειμαι ευχαριστημενος για σπορ οδηγηση που τα θελω σε πισοκινητο αυτοκινητο. Ειναι αρκετα σκληρα και δεν φθειρονται ευκολα απ'την χρηση και τον χρονο σε σχεση με micehlin και continental. Σιγουρα στην βροχη δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα συμβιβαζεσαι, ποτε δεν γινεται να τα'χεις ολα! ;)

Υ.Γ. Ξεχασα να αναφερω την εγγυηση 12 μηνες η 15χιλιαδες χιλιομετρα που προσφερουν και με' χει σωσει απο αγορα 1 ακομα λαστιχου 2 φορες μεχρι τωρα!

Edited by rxtarcher
make it a topless afternoon

Pirelli centurato p1 225/55R16 91H

τετράδα 300 ευρώ... είναι καλά?

10/2013 είναι η φουρνιά!

225/55/16 λαστιχο και Pirelli 4αδα 300 ευρω? Απο που? Η τιμη ειναι παρα πολυ καλη! Εγω την τετραδα 205/45/16 την περνω γυρω στα 450 κι αυτο με εκπτωση απο δικο μου.

make it a topless afternoon

έκανα ένα λάθος

205/55R16 91Η

P1 centurato

είναι καλά στα 300 με τοποθέτηση και ζυγοστάθμιση!

225/55/16 λαστιχο και Pirelli 4αδα 300 ευρω? Απο που? Η τιμη ειναι παρα πολυ καλη! Εγω την τετραδα 205/45/16 την περνω γυρω στα 450 κι αυτο με εκπτωση απο δικο μου.

έκανα ένα λάθος

205/55R16 91Η

P1 centurato

είναι καλά στα 300 με τοποθέτηση και ζυγοστάθμιση!

Kαλά είναι.

• 6 years later...

Καλημέρα στην καλή παρέα!

Γράφω για να ικανοποιήσω τη 'συνθήκη των 10 μηνυμάτων' και σκέφτηκα να μοιραστώ τη σχετικά πρόσφατη (3 μήνες) εμπειρία μου με τα Κορμοραν.

Στο αμάξι μας 'VW Tijuan 2009' έβαλα τα Kormoran στις διαστάσεις που προτείνει ο κατασκευαστής. Η μέχρι τώρα εμπειρία είναι πολύ θετική.

Πολλά μπάνια σε όλους σας!

Υ.Γ.: γράψτε για να γράψω...

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Καλημέρα στην καλή παρέα!

Γράφω για να ικανοποιήσω τη 'συνθήκη των 10 μηνυμάτων' και σκέφτηκα να μοιραστώ τη σχετικά πρόσφατη (3 μήνες) εμπειρία μου με τα Κορμοραν.

Στο αμάξι μας 'VW Tijuan 2009' έβαλα τα Kormoran στις διαστάσεις που προτείνει ο κατασκευαστής. Η μέχρι τώρα εμπειρία είναι πολύ θετική.

Πολλά μπάνια σε όλους σας!

Υ.Γ.: γράψτε για να γράψω...

Μέσα σε τρεις μήνες και με ελάχιστα χλμ σπάνια να έχει σχηματίσει κάποιος αρνητική άποψη.

Μετά από ένα χρονικό διάστημα και χλμ μπορείς να πεις αν τα λάστιχα είναι καλά ή όχι, ή σε σύγκριση με άλλα ίδιας διάστασης και με αντίστοιχο ιστορικό.

Εγώ για χρόνια από από άποψη αντοχης στο χρόνο και κρατήματος είναι ευχαριστημένος με τα Michelin