Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για να κάνω εγκατάσταση στο κινητό μου το προγραμμα πρεπει να μπω με wifi και μετα android market σωστα ??? να το περασω απο το https://market.android.com/ με usb στο κινητο μου δεν υπαρχει τροπος?? συγνωμη που ρωταω αλλα απο κινητα δεν το εχω και πολυ.ευχαριστω πολυ παντως

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

για να κάνω εγκατάσταση στο κινητό μου το προγραμμα πρεπει να μπω με wifi και μετα android market σωστα ??? να το περασω απο το https://market.android.com/ με usb στο κινητο μου δεν υπαρχει τροπος?? συγνωμη που ρωταω αλλα απο κινητα δεν το εχω και πολυ.ευχαριστω πολυ παντως

Κατεβαζεις την εφαρμογη που θες στο πισι.την περνας μεσω usb στο κινητο και μετα με εναν file manager (πχ ASTRO) που εχεις κατεβασει ηδη απο το market μεσω wifi,βρισκεις το αρχειακι στο κινητο σου και το κανεις εγκατασταση..:)

Edit:τωρα ειδα οτι μιλαμε για ενα συγκεκριμενο προγραμμα..

---

- Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Κατεβαζεις την εφαρμογη που θες στο πισι.την περνας μεσω usb στο κινητο και μετα με εναν file manager (πχ ASTRO) που εχεις κατεβασει ηδη απο το market μεσω wifi,βρισκεις το αρχειακι στο κινητο σου και το κανεις εγκατασταση..:)

Edit:τωρα ειδα οτι μιλαμε για ενα συγκεκριμενο προγραμμα..

Για όποιο πρόγραμμα και να μιλάμε... αυτός δεν είναι ο επίσημος τρόπος εγκατάστασης μιας εφαρμογής και δεν υποστηρίζεται από το market.

Modpic.gif

Για όποιο πρόγραμμα και να μιλάμε... αυτός δεν είναι ο επίσημος τρόπος εγκατάστασης μιας εφαρμογής και δεν υποστηρίζεται από το market.

οταν λες επισημος τροπος?εμενα μου φαινεται επισημος απο τη στιγμη που στο κινητο υπαρχει επιλογη για "αγνωστες πηγες"..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν ξερω γιατι αλλα ειναι η 3η αναβαθμιση που εχω κανει στο κινητο μου και το εχω μετανιώσει.Μπορει καποιος να μου πει που αποθηκεύονται τα προγράμματα που έχω κατεβάσει ??? στην προηγουμενη αναβάθμιση εβγαζε επανω την ένδειξη ότι κατεβαίνει κάτι τωρα οχι.

up!!!!!!!!!!!!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

καλησπερα σε ολους!:) μια ερωτηση εχω διαθεσιμη...ενω εχω διαβασει οτι κυκλοφορει η 2.3 εχω ακομα την 2.1 και οταν παω να ενημερωσω μεσω pc η wifi μου λεει οτι ηδη διαθετετε την τελευταια εκδοση...πρεπει να κανω κατι αλλο?το κινητο μου ειναι ηδη ρουταρισμενο χαρη στις δικες σας οπως παντα πολυτιμες συμβουλες!:) αν θελετε απαντατε και ευχαριστω εκ των προτέρων!

καλησπερα σε ολους!:) μια ερωτηση εχω διαθεσιμη...ενω εχω διαβασει οτι κυκλοφορει η 2.3 εχω ακομα την 2.1 και οταν παω να ενημερωσω μεσω pc η wifi μου λεει οτι ηδη διαθετετε την τελευταια εκδοση...πρεπει να κανω κατι αλλο?το κινητο μου ειναι ηδη ρουταρισμενο χαρη στις δικες σας οπως παντα πολυτιμες συμβουλες!:) αν θελετε απαντατε και ευχαριστω εκ των προτέρων!

φιλε μου η 2.1 ειναι η τελευταια επισημη αναβαθμιση της SE.

2.2 και 2.3 ειναι custom roms απο ανεξαρτητους developers.μη επισημες δηλαδη

[sIGPIC][/sIGPIC]

ωραια κ αν θελω να ενημερωσω το λογισμικο με την νεα που μπορω να την βρω?μπορω μεσω xda να την βρω η εχετε καποια αλλη ιδεα?και παλι ευχαριστω ειμαι λιγακι ασχετος!αλλα εχω κανει κατι δυναμικες αλλαγες με την σελιδα σας!:lol: :p

ωραια κ αν θελω να ενημερωσω το λογισμικο με την νεα που μπορω να την βρω?μπορω μεσω xda να την βρω η εχετε καποια αλλη ιδεα?και παλι ευχαριστω ειμαι λιγακι ασχετος!αλλα εχω κανει κατι δυναμικες αλλαγες με την σελιδα σας!:lol: :p

οπως το πες!στους xda θα βρεις τα παντα!διαβασε τι σου προσφερει η καθε ρομ και επελεξε οποια σου αρεσει περισσοτερο.ειναι ολα κατανοητα αν και στα αγγλικα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

επισης υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξω θεμα??εχω βαρεθει απιστευτα αυτο το μπλε γενικα που βγαζει!!κανας ευκολος τροπος?:O

οκ μην σας κουραζω!!ευχαριστω πολυ!;) θα ψαξω κ εδω ειμαστε!

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

επισης υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξω θεμα??εχω βαρεθει απιστευτα αυτο το μπλε γενικα που βγαζει!!κανας ευκολος τροπος?:O

δοκιμασε καποιον launcher.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα.θελω τα φωτα σας παλληκαρια της τεχνολογιας.εχω στο λαπτοπ μου κοσμοτε ιντερνετ ον δε γκοου 5 γιγα και εχω αφαιρεσει την καρτα σιμ απο το τσιπακι και την εχω τοποθετησει στο σονυ ερικσον χ10 εξπιρια μινι για να κατεβασω καποιες αντροιντ εφαρμογες.παω να μπω στο εικονιδιο αντροιντ μαρκετ και μου ζηταει λογαριασμο γκουγκλ.τον δημιουργω μεσω τζι μειλ και οταν παω να τον περασω στον κινητο δεν τον κανει δεκτο.τι κανω λαθος?εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα με μενα?ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις

καλησπερα.θελω τα φωτα σας παλληκαρια της τεχνολογιας.εχω στο λαπτοπ μου κοσμοτε ιντερνετ ον δε γκοου 5 γιγα και εχω αφαιρεσει την καρτα σιμ απο το τσιπακι και την εχω τοποθετησει στο σονυ ερικσον χ10 εξπιρια μινι για να κατεβασω καποιες αντροιντ εφαρμογες.παω να μπω στο εικονιδιο αντροιντ μαρκετ και μου ζηταει λογαριασμο γκουγκλ.τον δημιουργω μεσω τζι μειλ και οταν παω να τον περασω στον κινητο δεν τον κανει δεκτο.τι κανω λαθος?εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα με μενα?ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις

να δημιουργησεις λογαριασμο gmail στο pc και μετα να δωσεις τα στοιχεια στο κινητο

Το πρόβλημα δυστυχώς είναι πιο σοβαρό..δέ μπορεί να γίνει audate servise γιατί το κινητό με το που συνδέτε με ρεύμα προσπαθεί να ανοίξει και κολάει στο sonyericsson..Κλείνει μόνο οταν τελειώσει η μπαταρία..Επίσης ενω ο υπολογιστής αναγνωρίζει μια usb devise το δε προγραμμα της sony δεν εντοπίζει τη συσκευη...:blink:

Το πρόβλημα δυστυχώς είναι πιο σοβαρό..δέ μπορεί να γίνει audate servise γιατί το κινητό με το που συνδέτε με ρεύμα προσπαθεί να ανοίξει και κολάει στο sonyericsson..Κλείνει μόνο οταν τελειώσει η μπαταρία..Επίσης ενω ο υπολογιστής αναγνωρίζει μια usb devise το δε προγραμμα της sony δεν εντοπίζει τη συσκευη...:blink:

Η διαδικασία είναι λίγο πιο "ιδιαίτερη" σε mini που βρίσκονται σε bootloop:

-Ανοίγεις το Update Service (ΟΧΙ το PC Companion).

-Aκολουθείς τα βήματα μέχρι το σημείο που σου ζητάει να πιέσεις το πλήκτρο "back" και να συνδέσεις σε usb.

-Συνδέεις στο usb και πατάς ταυτόχρονα τα πλήκτρα on/off + home + back και τα κρατάς πατημένα. Μόλις κάνει την μικρή δόνηση, αφήνεις τα on/off + home και συνεχίζεις να πιέζεις το back.

Αν κάνεις σωστά τα παραπάνω, θα ανάψει το πράσινο λαμπάκι (ή κόκκινο ανάλογα με την μπαταρία σου) και θα κάνει την αναβάθμιση. Μπορεί να μην το πετύχεις με την πρώτη αλλά με συγχρονισμένες κινήσεις γίνεται. Το έχω κάνει άπειρες φορές στην προσωπική μου συσκευή και σε κάμποσες ακόμη.

Επίσης άν δεν έχεις μπαταρία καλό είναι να το αφήσεις κανά 2ωρο στην πρίζα πρώτα (όχι σε usb στο pc).

Ακολούθησε τα παραπάνω ευλαβικά και θα δουλέψει.

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άψογα!! Με βοήθησες πολύ!! Μόνο που έχει κολίσει το '' prepering sd card'' - ''checking for errors'' Κατέστρεψα τη κάρτα μου ο βλάξ;;;

Και κάτι τελευταίο αν μπορεί κάποιος...Οτι έκανα πρίν έχει χαθεί..και φυσικά με την αλλαγή του λογισμικού παύει πλεόν και το root μαζί με τα παρελκόμενα του όπως που αποθηκεύονταν οι εφαρμογές στη κάρτα μνήμης...Τώρα τι νεό υπάρχει για να το σκαλίσω κάτι ψιλα;;

ΥΓ: Δοκίμασα και με την εργοστασιακη κάρτα μνήμης να δώ αν αλλάζει τιποτα..αλλα όχι....συνεχίζει να έχει το εικονιδιάκη της καρτας στο status bar και να κάνει ''έλεγχο''..

Edited by anastazio83

Καλησπέρες και πάλι!

Ήρθε η ώρα να περάσω και εγω την 2.3 στο αγαπημένο μου προ και συγκεκριμένα αυτη: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1201116

Έχω την 2.2 αυτή τη στιγμή περασμένη με xrecovery.

Σκεύτομαι να περάσω την επίσημη μέσω seus και μετά να αρχίσω από την αρχη την διαδικασία με root κτλ κτλ.

Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει δίνοντας καποιο λινκ με αναλυτικό οδηγό για το τι πρέπει να κάνω από την αρχή μέχρι το τέλος?

Δεν με πειράζει αν δεν είναι στα ελληνικά!

Ευχαριστώ πολυ!!!

έβαλα και εγω στο κινητό την 2.2 και ψάχνω αν υπάρχει τρόπος να ταξινομήσω τα εικονίδια (προγράμματα) του μενού σε φακέλους ή γενικότερα σε κατηγορίες και αν ναι πως? Ευχαριστω λύθηκε! Edited by Tilemaxos46

Καλησπέρες και πάλι!

Ήρθε η ώρα να περάσω και εγω την 2.3 στο αγαπημένο μου προ και συγκεκριμένα αυτη: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1201116

Έχω την 2.2 αυτή τη στιγμή περασμένη με xrecovery.

Σκεύτομαι να περάσω την επίσημη μέσω seus και μετά να αρχίσω από την αρχη την διαδικασία με root κτλ κτλ.

Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει δίνοντας καποιο λινκ με αναλυτικό οδηγό για το τι πρέπει να κάνω από την αρχή μέχρι το τέλος?

Δεν με πειράζει αν δεν είναι στα ελληνικά!

Ευχαριστώ πολυ!!!

Χμμμμ,δεν υπαρχει κανεις που να γνωριζει καποιο αναλυτικο οδηγο?Εστω καποιον οδηγο για εγκατασταση του cwm?pleaeaeaseeeee!!! :cry:

καλησπερίζω ΟΛΗ τη παρέα,

Ερώτησης :

Λείαν προσφάτως άλλαξα το πρόγραμμά μου, με πάροχο Cosmote και έβαλα και internet.

Μπαίνω κανονικότατα δεν έχω θέμα, αλλά τα τοξάκια ανεβοκατεβαίνουν συνεχώς ακόμα και όταν δεν κάνω browsing!!!

Επειδή άλλαξα πρόσφατα το πρόγραμμα, δε μπορώ να δώ την κατανάλωση των Mb και δε μπορώ να καταλάβω αν "κατεβάζει"...

Το κάνει και σε άλλους?

Μήπως επειδή έχω εγκατεστημένη και την εφαρμογή whatsapp....τρέχει από μόνη της στο background???:confused::confused::confused:

paniwnioi...ligoi kai kaloi

καλησπερίζω ΟΛΗ τη παρέα,

Ερώτησης :

Λείαν προσφάτως άλλαξα το πρόγραμμά μου, με πάροχο Cosmote και έβαλα και internet.

Μπαίνω κανονικότατα δεν έχω θέμα, αλλά τα τοξάκια ανεβοκατεβαίνουν συνεχώς ακόμα και όταν δεν κάνω browsing!!!

Επειδή άλλαξα πρόσφατα το πρόγραμμα, δε μπορώ να δώ την κατανάλωση των Mb και δε μπορώ να καταλάβω αν "κατεβάζει"...

Το κάνει και σε άλλους?

Μήπως επειδή έχω εγκατεστημένη και την εφαρμογή whatsapp....τρέχει από μόνη της στο background???:confused::confused::confused:

ετσι κανει συνεχεια και ολο και κατι θα κατεβαζει(αναναιωσεις κλπ κλπ) βαλε το 3g watcdog η το cosmote info(market) και θα βλεπεις τα παντα, καλα ειναι να μην το εχεις ανοιχτο εκτος και εαν θελεις να κατεβασεις κατι

ετσι κανει συνεχεια και ολο και κατι θα κατεβαζει(αναναιωσεις κλπ κλπ) βαλε το 3g watcdog η το cosmote info(market) και θα βλεπεις τα παντα, καλα ειναι να μην το εχεις ανοιχτο εκτος και εαν θελεις να κατεβασεις κατι

Το τελευταίο απ' ότι είδα πρέπει να λειτουργεί ως εξής: να στέλνει μήνυμα αυτόματα και να προβάλει τα δεδομένα που θα του γυρίσει η υπηρεσία του 1256...

κάτι δε με εξυπηρετεί στη παρούσα φάση γιατί όπως ανέφερα μόλις άλλαξα πρόγραμμα συμβολαίου και πρέπει να γίνει η επόμενη τιμολόγηση για να μπορώ να έχω μέσω του 1256, τέτοιου είδους πληροφορίες...

thanks anyway...

paniwnioi...ligoi kai kaloi

παιδια επειδη βιαζομαι πως αλλαζω το αλφαριθμητικο σε qwerty!

ψαξε για καποια εφαρμογη στο μαρκετ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro