dreamangel Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Αν το κάνεις root θα έχεις όλα αυτά τα πλεονεκτήματα που αναφέρονται στο link που σου έδωσε ο athanaso77. Την έκδοση 2.3 (Gingerbread) αν θες την βάζεις. Δεν είναι κάτι υποχρεωτικό. Αναλόγως τις ανάγκες σου. το εκανα τελικα root αρκετα ευκολα με τον οδηγο που εχετε παραθεσει στο forum!περασα κ το link2sd! οταν τωρα εννοεις οτι αναλογως με τις αναγκες μου βαζω κ την εκδοση 2.3 , τι αναγκες εχει καποιος για να την περασει?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 το εκανα τελικα root αρκετα ευκολα με τον οδηγο που εχετε παραθεσει στο forum!περασα κ το link2sd! οταν τωρα εννοεις οτι αναλογως με τις αναγκες μου βαζω κ την εκδοση 2.3 , τι αναγκες εχει καποιος για να την περασει?:blink: Δεν χρειαζεται να την περασεις..η εκδοση 2.1 ειναι αρκετη. απλα οι παραπανω εκδοσεις (2.2 2.3) αυτο που κανουν ειναι να κανουν το κινητο λιγο πιο γρηγορο,να αλλαζουν το interface του κινητου και για πολλους,κανουν το κινητο να εχει καλυτερη αυτονομια μπαταριας.. Επισης ενα αλλο πολυ σημαντικο ειναι οτι ολες οι εκδοσεις πανω απο την 2.1 εχουν απο την φυση τους την επιλογη να εγκαθιστουν τις εφαρμογες που κατεβαζεις στην καρτα μνημης..ο,τι δηλαδη εσυ εκανες με το link2sd.. ΟΜΩΣ οι ρομ αυτες επειδη δεν ειναι επισημες,εχουν συνηθως καποια bugs.με συχνοτερο αυτο των τυχαιων επανεκκινησεων..και επισης χανεις την εγγυηση..αν και με ενα flashαρισμα της επισιμης 2.1 εισαι παλι εντος εγγυησης. --- - Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 δηλαδη ειμαι κομπλε τωρα!αν κ για λιγο διαστημα που το εχω του εχω πεταξει τα ματια εξω!!κριμα που δεν εχει μεγαλη αυτονομια στην μπαταρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 δηλαδη ειμαι κομπλε τωρα!αν κ για λιγο διαστημα που το εχω του εχω πεταξει τα ματια εξω!!κριμα που δεν εχει μεγαλη αυτονομια στην μπαταρια! Ναι νομιζω εισαι καλα...αν εξοικειωθεις λιγο με το κινητο σου και γενικα το αντροιντ,μπορεις να πειραματιστεις και με αλλες ρομς. Γενικα ειναι θεμα των smartphones αυτο...:-/ Ναχεις κλειστο ο,τι δεν χρησιμοποιεις.3G,wifi,gps και τη φωτεινοτητα οσο πιο χαμηλη μπορεις..αυτο τρωει ολη την μπαταρια... εσταλη απο το κ*λοφτιαγμενο μου xperia X10 mini pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Eβαλα την 2.3 και ισως να μην το εχω ψαξει τοσο καλα το θεμα αλλα δεν βρηκα κατι το ιδιαιτερο ωστε να γινεται τοσος ντορος. Σιγουρα απο την μια τους αξιζουν συγχαρητηρια για τον κοπο τους αλλα απο την αλλη δειχνει πιο φτωχο το κινητο με την custom rom. Ισως αν του αλλαξω theme γιατι με το μαυρο χρωμα δειχνει τραγικο, βρω τροπο να ξαναδουλεψει το timescape, διορθωθει το αγγλικο πληκτρολογιο που εχει προβληματα και λυθει και το θεμα οτι ο ηχος στο ραδιοφωνο στην αρχη βγαινει απο το ηχειο και οχι απο το handsfree να ερθει πιο πολυ στα μετρα μου και να μου αρεσει αλλιως βλεπω συντομα να ξαναγυριζω στην επισημη εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ2 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Καλημέρα Συγχαρητήρια για το forum και της βοήθειες που προσφέρεται, Έχω προσπαθήσει να εγκαταστήσω διάφορα συστήματα πλοήγησης στό mini μου αλλά δεν τρέχουν, επειδή είμαι λίγο άσχετος θα με ββοηθούσατε αν μου τα λέγατε απλά και έστω σε emai, που μπορώ να τους βρώ, σχετικά ανέξοδα, λόγω οικονομικής κρίσης. Σάς ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Καλημέρα Συγχαρητήρια για το forum και της βοήθειες που προσφέρεται, Έχω προσπαθήσει να εγκαταστήσω διάφορα συστήματα πλοήγησης στό mini μου αλλά δεν τρέχουν, επειδή είμαι λίγο άσχετος θα με ββοηθούσατε αν μου τα λέγατε απλά και έστω σε emai, που μπορώ να τους βρώ, σχετικά ανέξοδα, λόγω οικονομικής κρίσης. Σάς ευχαριστώ Τα προγράμματα πλοήγησης δεν είναι free και στο παρόν forum δεν μας επιτρέπεται η διακίνησή τους με κανένα τρόπο. Ας είμαστε λοιπόν πιο διακριτικοί και να ακολουθούμε τους κανονισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Eβαλα την 2.3 και ισως να μην το εχω ψαξει τοσο καλα το θεμα αλλα δεν βρηκα κατι το ιδιαιτερο ωστε να γινεται τοσος ντορος. Σιγουρα απο την μια τους αξιζουν συγχαρητηρια για τον κοπο τους αλλα απο την αλλη δειχνει πιο φτωχο το κινητο με την custom rom. Ισως αν του αλλαξω theme γιατι με το μαυρο χρωμα δειχνει τραγικο, βρω τροπο να ξαναδουλεψει το timescape, διορθωθει το αγγλικο πληκτρολογιο που εχει προβληματα και λυθει και το θεμα οτι ο ηχος στο ραδιοφωνο στην αρχη βγαινει απο το ηχειο και οχι απο το handsfree να ερθει πιο πολυ στα μετρα μου και να μου αρεσει αλλιως βλεπω συντομα να ξαναγυριζω στην επισημη εκδοση Γενικά αν η 2.1 καλύπτει τις ανάγκες σου λειτουργικά, μένεις άνετα εκεί και φυσικά είσαι και εντός εγγύησης και τα σχετικά. Από την άλλη, πέρα από το bug του ραδιοφώνου, τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι και λίγο υποκειμενικά... Οκ εγώ πχ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ το μπλέ της SE ενώ λατρεύω το μαύρο της Gingerbread :D Σκοπός μιας custom rom και δει αυτών που βασίζονται σε AOSP πηγές (πχ MiniCM που βασίζεται στο CyanogenMod project) είναι να είναι πιο light και να απαιτούν λιγότερους πόρους συστήματος από τις stock. Επίσης το SE keyboard είναι μια υπέρβαση σε αυτές της rom που λειτουργεί "χαριστικά στην MiniCM, καθώς η SE ΔΕΝ δίνει sources για αυτά τα apps. Όσο για το αν έχει κάτι ιδιαίτερο ή όχι... ένα μικρό δείγμα είναι αυτό το μικρό μενού κάτω από τα Settings , το "Cyanogenmod Settings". Αυτό από μόνο του αρκεί! :D Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 παιδια καλημερα.πριν απο 2 βδομαδες εκανα μεσω του xrecovery στο μινι μου wipe battery stats.απο τοτε η μπαταρια μου τελειωνει με λιγη χρηση (απενεργοποιημενα wifi,bluetooth,gps,μεταφορα δεδομενων κοινως ολα)μεσα σε μια μερα αντε βαρια μιαμιση.πριν μου κρατουσε 3 με 3μιση μερες(χωρισ ιδιαιτερη χρηση.ειμαι στην 2.1 με ρουτ.εχω φτασει να το φορτιζω καθε μερα.τι λυση υπαρχει εκτος απο seus για φλασαρισμα?ασ βοηθησει καποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 παιδια καλημερα.πριν απο 2 βδομαδες εκανα μεσω του xrecovery στο μινι μου wipe battery stats.απο τοτε η μπαταρια μου τελειωνει με λιγη χρηση (απενεργοποιημενα wifi,bluetooth,gps,μεταφορα δεδομενων κοινως ολα)μεσα σε μια μερα αντε βαρια μιαμιση.πριν μου κρατουσε 3 με 3μιση μερες(χωρισ ιδιαιτερη χρηση.ειμαι στην 2.1 με ρουτ.εχω φτασει να το φορτιζω καθε μερα.τι λυση υπαρχει εκτος απο seus για φλασαρισμα?ασ βοηθησει καποιος Η διαδικασία έχει ως εξής: -Φορτίζεις στο 100% -Κάνεις wipe των battery stats μέσω xrec. -Συνδέεις ξανά στον φορτιστή μέχρι να φτάσει πάλι το 100% Κατόπιν χρησιμοποιείς μέχρι να πιάσει το ~5% και μόνο τότε φορτίζεις ξανά. Υπόψιν, όταν θέλεις να κάνεις την παραπάνω διαδικασία (battery calibration), φορτίζεις πάντα στην πρίζα και όχι μέσω usb. PS: Καλημέρα κιόλας! Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Η διαδικασία έχει ως εξής: -Φορτίζεις στο 100% -Κάνεις wipe των battery stats μέσω xrec. -Συνδέεις ξανά στον φορτιστή μέχρι να φτάσει πάλι το 100% Κατόπιν χρησιμοποιείς μέχρι να πιάσει το ~5% και μόνο τότε φορτίζεις ξανά. Υπόψιν, όταν θέλεις να κάνεις την παραπάνω διαδικασία (battery calibration), φορτίζεις πάντα στην πρίζα και όχι μέσω usb. PS: Καλημέρα κιόλας! Sent from my Desire HD using Tapatalk thanks dark.θα το κανω οπως λες.να μαθω αλλη φορα να μην πειραζω πραγματα που δεν χρειαζεται:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Καλημέρα σε όλη τη παρέα, τη προηγούμενη εβδομάδα, είχα ανοίξει ένα thread, σχετικό με τη ταλαιπωρία που είχα με τα mms..πιο συγκεκριμένα στο να λαμβάνω... Δέχτηκα κάποιες συμβουλές, μέχρι και flash έκανα μέσω SEUS... Το "θέμα" μου, έμενε άλυτο... Έστελνα κανονικότατα, δεν λάμβανα! Για να θυμίσω τη περίπτωσή μου: έχω x10 mini,είμαι στη τελευταία έκδοση που δίνει η SE και ΑΡΟΥΤΑΡΙΣΤΟΣ..(και ΦΡΕΣΚΟΦΛΑΣΑΡΙΣΜΕΝΟΣ!), πάροχός μου COSMOTE με σύνδεση. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ το εξής: Οι προσπάθείες που έκανα να λάβω mms ήταν από iphone..και πιο συγκεκριμένα, photos, Που είχαν τραβηχτεί από iphone.. ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ τηλέφωνο, παρατήρησα ότι δέχομαι κανονικότατα!!! Προκαλώ όποιον άλλον έχει αντιστοιχο παράδειγμα, να το δοκιμάσει! Ακόμα και από BlackBerry δέχτηκα mms... Το έχει παρατηρήσει κανείς???:confused::worry::blink: Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdouk Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 καλησπέρα σε όλους μια ερώτηση στους ειδικούς του thread: σε τι τιμή να πάρω ενα μεταχειρισμένο (σε καλή κατάσταση βέβαια) Xperia X10 mini pro? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ΥΓ αν κάποιος το πουλάει περιμένων pm Παράθεση Λέω "ΟΧΙ" στα greeklish !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 καλησπέρα σε όλους μια ερώτηση στους ειδικούς του thread: σε τι τιμή να πάρω ενα μεταχειρισμένο (σε καλή κατάσταση βέβαια) Xperia X10 mini pro? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ΥΓ αν κάποιος το πουλάει περιμένων pm Αν καινουριο κανει 160,υπολογισε τα μονος σου..;) --- - Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 καλημερα παιδια,μια γρηγορη ερωτηση. πηρα χτες ενα x10 mini pro δεν λεει να συνδεθει με wifi στο σπιτι μου.διαβαζω σε ξενα φορουμ οτι κι αλλοι εχουν παρομοιο προβλημα αλλα δεν βρηκα καποια λυση. επομενη κινηση ειναι να του κανω update,αν υπαρχει. καμια ιδεα κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peorambo Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 παιδιά λίγο τα φώτα σας. Έχω το x10 mini και θέλω να βρω κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή να φτιάχνω τις επαφές του xperia.Για να γίνω ποιο σαφής θέλω ένα πρόγραμμα στυλ excel ή κάτι τέτοιο για να κάνω επεξεργασία των επαφών μου.Αλλαγή ονόματος αν κάποια επαφή έχει 2 αριθμούς να μπορώ να την φτιάξω γιατί από την ημέρα που του έκανα αναβάθμιση όταν μπαίνω σε μια επαφή όπως Μαρία και βγαίνω από αυτήν δεν με πάει πάλι το Μ αλλά στο Α και άντε πάλι από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Βάλε το MyPhoneExplorer που μπορείς να συγχρονίσεις επαφές,μηνύματα κλπ και να τα διορθώσεις κιόλας. Έχει εφαρμογή για το pc και client για το κινητό. HTC Desire/Tapatalk Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Kαλημέρα παιδία, η διαδικασία για το pro για να εγκαταστησω το 2.3 ειναι ιδια με το x10 mini? εκτος το οτι κατεβάζω άλλο αρχείο φύσικα... :) Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 καλημερα παιδια,μια γρηγορη ερωτηση. πηρα χτες ενα x10 mini pro δεν λεει να συνδεθει με wifi στο σπιτι μου.διαβαζω σε ξενα φορουμ οτι κι αλλοι εχουν παρομοιο προβλημα αλλα δεν βρηκα καποια λυση. επομενη κινηση ειναι να του κανω update,αν υπαρχει. καμια ιδεα κανεις? Δοκίμασε να αλλάξεις το κανάλι που εκπέμπει το router σου. Sent from my X10mini using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peorambo Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Κατέβασα από εδώ http://www.fjsoft.at/en/downloads.php το πρόγραμμα αλλά δεν κάνει κάτι. έβαλα το κινητό με το usb πάτησα φόρτιση μόνο αλλά δεν κάνει τίποτα όταν το συνδέσω. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Κατέβασα από εδώ http://www.fjsoft.at/en/downloads.php το πρόγραμμα αλλά δεν κάνει κάτι. έβαλα το κινητό με το usb πάτησα φόρτιση μόνο αλλά δεν κάνει τίποτα όταν το συνδέσω. :wacko: εννοεις οτι δεν μπορεις να το περασεις στο κινητο?οταν το συνδεεις στο πισι,πατα προσαρατηση.οχι φορτιση.ετσι θα στο αναγνωρισει σαν εξωτερικο σκληρο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peorambo Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 τα ίδια.μου λεει καμια συσκευή usb συνδεδεμένη.πρέπει να περασω και τιποτα αλλο στο κινητο ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 τα ίδια.μου λεει καμια συσκευή usb συνδεδεμένη.πρέπει να περασω και τιποτα αλλο στο κινητο ??? Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Άγνωστες πηγές (ενεργοποίησέ το).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peorambo Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 τα ίδια :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 τα ίδια :S Έβαλες τον client, δηλαδή την αντίστοιχη εφαρμογή, που σου είπα στο κινητό? Ψάξε MyPhoneExplorer στο market και εγκατέστησέ το. Μετά άνοιξε την εφαρμογή και στο κινητό και στο pc και συνέδεσε το κινητό. HTC Desire/Tapatalk Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts