htselepakis Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Ένα ακόμα θεματάκι που αντιμετώπισα... Το έκανα root ¨οντως το κινητό. Έβαλα και τον Astrom Manager. Εγκατέστησα και μια-δυο εφαρμογές που ήθελα. Ωραία ως εδώ... Πάω να βάλω το xrecovery αλλά τσούκου. Ανθίσταται ηρωικά! Βασικά όταν πάω να το εγκαταστήσω βγάζει τρία πράγματα που πρέπει να τροποποιήσει αλλά και στα τρία εμφανίζεται ένα κόκκινο Χ... :( Άρα λογικά πρέπει να περάσω νέο busybox πρώτα. Ωραία να το περάσω :confused: Ποιο έχω όμως για να ξέρω ποιο θα περάσω; Πως μπορώ να δω ποια έκδοση τρέχω για να ψάξω την νεότερη; ή έστω κάποια βοήθεια να περάσω και το xrecovery για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο... :O Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soubou Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 γεια σας παιδια.... εχω ενα θεμα.... του εκανα χτες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.... οταν το συνδεω, χτες δεν μου το διαβαζε το pc companion και σημερα δεν το διαβαζει ουτε σαν αποθηκευτικο χωρο.... δεν με ρωταει καν τι θελω να κανει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 γεια σας παιδια.... εχω ενα θεμα.... του εκανα χτες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.... οταν το συνδεω, χτες δεν μου το διαβαζε το pc companion και σημερα δεν το διαβαζει ουτε σαν αποθηκευτικο χωρο.... δεν με ρωταει καν τι θελω να κανει.... Αν κατεβασεις την μπαρα δεν σ λεει να κανεις προσαρτηση; Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 (edited) πως γινεται επανεκκινηση μετα τη φορτιση 100 τοις 100? για να εξοικονομησω ζωη στην μπαταρια οταν ερχεται μηνυμα με το handcent δεν ακουγεται ηχος αν και εχω ορισει ηχο..εχει αλλος το ιδιο προβλημα? Edited May 26, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Κλείνεις και ανοίγεις το κινητό. Απλά. Έχεις κλείσει την ειδοποίηση στην default εφαρμογή του κινητού για τα sms; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Κατευθείαν copy/paste. Ακριβώς.... Ότι φάκελος κ αρχείο υπάρχει στην κάρτα σου, το μεταφέρεις στην νέα κάρτα.... :) Eυχαρισυω για την απαντηση.Σκεφτομαι αργοτερα να παρω καμια 4αρα καρτα γιατι με την 2αρα που εχει μεσα δεν παιρνει ολη την μουσικη που θελω να βαλω.Παιζει κανενα καλο music player απ'το android market που να εχει δυνατοτητα κατασκευης Playlists? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pabaras Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 ρε παιδια χτεσ πατισα την εφαρμογη ιντερνετ στο μινι προ και μου λεει διαλεξτε παροχο και διαλεγω cosmote και τωρα κα8ε μερα μου στελνει μυνημα και μου λεει χρεωθηκατε 1 ευρω...ενω το κινητο εχει wifi....τι εκανα λαθος και συναιβει αυτο...τι πρεπει να κανω για να συνδεομαι με wifi χωρις να χρεωνομαι???? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 ρε παιδια χτεσ πατισα την εφαρμογη ιντερνετ στο μινι προ και μου λεει διαλεξτε παροχο και διαλεγω cosmote και τωρα κα8ε μερα μου στελνει μυνημα και μου λεει χρεωθηκατε 1 ευρω...ενω το κινητο εχει wifi....τι εκανα λαθος και συναιβει αυτο...τι πρεπει να κανω για να συνδεομαι με wifi χωρις να χρεωνομαι???? :( Όταν το κινητό χάνει την σύνδεση με το wifi, μπαίνει με data. Απενεργοποίησε τα απο το μενού των ρυθμίσεων (αν θυμάμαι καλά ρυθμίσεις-ασύρματο και δίκτυα-δίκτυα κιν. τηλεφωνίας και απενεργοποίησε τα δεδομένα). Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondacivic_s Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 σε ευχαριστω φιλε μου,ακομα και με ανοιχτη τη μεταφορα δεδομενων τα ιδια μου κανει... θα δοκιμασω να στειλω τισ ρυθμισεισ τησ εταιριασ ξερεισ απο που τισ κανω ??? vodafone εχω.. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2421 Απο εδω στελνεις τις ρυθμισεις μμς φιλε μου! Κανεις να μπορει να βοηθησει με τον φωτισμο του qwerty? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvis Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2421 Απο εδω στελνεις τις ρυθμισεις μμς φιλε μου! Κανεις να μπορει να βοηθησει με τον φωτισμο του qwerty? το εκανα φιλε μου σε ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα τπτ. μου ερχεται μυνημα στη συσκευη μου πωσ θα λαβω το επομενο μηνυμα για να το αποθηκευσω αλλα δεν μου ερχεται ποτε!!!!!!!:wacko::wacko: εσυ ποια ρομ εχεισ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondacivic_s Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 το εκανα φιλε μου σε ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα τπτ. μου ερχεται μυνημα στη συσκευη μου πωσ θα λαβω το επομενο μηνυμα για να το αποθηκευσω αλλα δεν μου ερχεται ποτε!!!!!!!:wacko::wacko: εσυ ποια ρομ εχεισ??? Εβαλα την cyanogen προσφατα αλλα και πριν που ειχα την official δεν ειχα προβλημα.δεν καταλαβαινω γιατι δεν σου ερχονται...ας το δοκιμασουμε χειροκινητα.πηγαινε ρυθμισεις-ασυρματα δικτυα-δικτυα κινητης τηλεφωνιας-ονοματα σημειου προσβασης (η σημεια apn.δεν θυμαμαι πως το εχει η default 2.1) και πες μου αν βλεπεις προφιλ vodafone mms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedomandloveSW Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 γεια χαρα ξανα ... το αφησα στις 300 σελιδες... και τωρα που να ψαχνεις ρε λεβεντες... mms στελνει το κινητο ? εχω το χ10 μινι , με 2.1 λογισμικο , και εφαρμογη την handcent Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Ναι, στέλνει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Παιδια καλημερα, ειχε η γυναικα μου την συσκευη στον φορτιστη, κλεινει και μπενει στο xrecovery, επιλεγω reboot αλλα δεν ανοιγει με τιποτα, τωρα εχει μεινει κλειστη και οταν παταω το on αναβοσβηνει κοκκινο φωτακι και δεν κανει τιποτα, δοκιμασα διαφορους συνδιασμους με τα πληκτα αλλα δεν ακουει, καμια ιδεα? Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quendil Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 (edited) Καλημέρα σε όλους! Πριν λίγο διάβασα στο forum των XDA ότι υπάρχει νέο firmware από το SEUS. Build: 2.1.1.C.0.0 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1098080 Έχει δοκιμάσει κανείς το SEUS σήμερα; ΥΓ: Είμαι ακόμα στη δουλειά γι' αυτό δεν μπορώ ακόμα να το δοκιμάσω εγώ! :P Edited May 27, 2011 by quendil (ΥΓ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvis Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Εβαλα την cyanogen προσφατα αλλα και πριν που ειχα την official δεν ειχα προβλημα.δεν καταλαβαινω γιατι δεν σου ερχονται...ας το δοκιμασουμε χειροκινητα.πηγαινε ρυθμισεις-ασυρματα δικτυα-δικτυα κινητης τηλεφωνιας-ονοματα σημειου προσβασης (η σημεια apn.δεν θυμαμαι πως το εχει η default 2.1) και πες μου αν βλεπεις προφιλ vodafone mms. ναι αυτο το βλεπω στισ apn, και υπαρχουν κατι ρυθμισεισ που μπορων παραμετροιποιησω..θα με βοηθησεισ?:p και να σε ρωτησω και κατι αλλο φιλε μου εσυ για να λαβεισ η να στειλεισ το μμσ ,χρειαζεται να ενεργοποιεισ συνεχεια την περιαγωγη δεδομενων???και τo 3g?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roots Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Καλημέρα σε όλους! Πριν λίγο διάβασα στο forum των XDA ότι υπάρχει νέο firmware από το SEUS. Build: 2.1.1.C.0.0 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1098080 Έχει δοκιμάσει κανείς το SEUS σήμερα; ΥΓ: Είμαι ακόμα στη δουλειά γι' αυτό δεν μπορώ ακόμα να το δοκιμάσω εγώ! :P μπηκα τωρα αλλα λεει οτι διαθετω το τελευταιο λογισμικο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvis Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 μπηκα τωρα αλλα λεει οτι διαθετω το τελευταιο λογισμικο.. και μενα το ιδιο τσαμπα το εκανα,,..:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quendil Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Ίσως μας πάρει λίγες μέρες μέχρι να φτάσει Ελλάδα... μπορεί να έρχεται περπατώντας... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 (edited) μπηκα τωρα αλλα λεει οτι διαθετω το τελευταιο λογισμικο.. και μενα το ιδιο τσαμπα το εκανα,,..:mad: Ίσως μας πάρει λίγες μέρες μέχρι να φτάσει Ελλάδα... μπορεί να έρχεται περπατώντας... ;) αν σας λεει αυτο καντε το σαν επιδιωρθοση..........:), μην πατατε αναβαθμιση αλλα επιδιωρθοση ( σ ενα φιλο προσφατα το εκανα που ειχε την .024 και του ελεγε οτι εχει την τελευταια εκδοση............................. κανοντας επιδιωρθοση περασε την .06) Edited May 27, 2011 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Πάω να βάλω το xrecovery αλλά τσούκου. Ανθίσταται ηρωικά! Βασικά όταν πάω να το εγκαταστήσω βγάζει τρία πράγματα που πρέπει να τροποποιήσει αλλά και στα τρία εμφανίζεται ένα κόκκινο Χ... Άρα λογικά πρέπει να περάσω νέο busybox πρώτα. Ωραία να το περάσω!!! Ποιο έχω όμως για να ξέρω ποιο θα περάσω; Πως μπορώ να δω ποια έκδοση τρέχω για να ψάξω την νεότερη; ή έστω κάποια βοήθεια να περάσω και το xrecovery για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο... Το walkthrough που έχει μέσα εδώ στο φόρουμ το διάβασα και αυτό ακολουθούσα αλλά... :( Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS6RULES Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 (edited) ειμαι καινουργιος στο forum και χρειαζομαι λιγο την βοηθεια σας.θελω να παρω ενα x10 mini pro και ενω ειμαι χρηστης what's up μπορω ομως να το βρω μονο στην vodafone.στα υπολοιπα μονο παραγγελια.επειδη το βιαζομαι μιας και μου χαλασε το παλιο μου κινητο.μηπως ξερει καποιος ποιες θα ειναι οι διαφορες απο το κανονικο?και θα υπαρχει προβλημα που θα χρησιμοποιω αλλη εταιρια? :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited May 27, 2011 by NIKOS6RULES Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quendil Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Πάω να βάλω το xrecovery αλλά τσούκου. Ανθίσταται ηρωικά! Βασικά όταν πάω να το εγκαταστήσω βγάζει τρία πράγματα που πρέπει να τροποποιήσει αλλά και στα τρία εμφανίζεται ένα κόκκινο Χ... Άρα λογικά πρέπει να περάσω νέο busybox πρώτα. Ωραία να το περάσω!!! Ποιο έχω όμως για να ξέρω ποιο θα περάσω; Πως μπορώ να δω ποια έκδοση τρέχω για να ψάξω την νεότερη; ή έστω κάποια βοήθεια να περάσω και το xrecovery για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο... Το walkthrough που έχει μέσα εδώ στο φόρουμ το διάβασα και αυτό ακολουθούσα αλλά... :( Μπορείς να δοκιμάσεις και το Flashtool. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=920746 Εγώ με αυτό και το SuperOneClick κάνω root, install busybox και xrecovery install στο κινητάκι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. Αν και rooted το έχω ήδη! :) Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Παιδιά καλησπέρα.Πόσο κοστίζει μια καινούργια πρόσοψη για το Xperia χ-10 mini το απλό?Το κινητό είναι καινούργιο (1 μήνα το έχω) και καταλάθος κάπου το έγδαρα και έχει μία γραντζουνιά και θέλω να την αλλάξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts