Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν μπορω να καταλαβω την μεγαλη διαφορα τιμης που βρηκα στα ηλεκτρονικα καταστηματα απο 125Ε εως και 280Ε για το xperia 10 mini??????

ακομη στα χαρακτηριστικά στο xperia 10 δεν αναφέρει την ύπαρξη Τ9. ισχύει????

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πηγα να κανω την εντολη για τον shell 3d αλλα αφου τον κανω εγκατασταση παω να τον ανοιξω και μου λεει activity not found.Τον κανω unistall και install και παλι τα ιδια.Καμμια λυση?
Δημήτρης

@ashford κατέβασε το seus και όταν θα σου λέει να συνδέσεις το κινητό συνδεσέ το με το usb και πάτα τα κουμπιά και μόλις σβήσει πάτα το back όπως θα σου λέει στις οδηγίες για να συνδεθείς...

ο μόνος τρόπος είναι flashαρισμα της 2.1 και θα χάσεις τα αρχεία που είχες στο κινητο

Σε όσους δεν δουλεύει και ειδικά σε αυτούς που έχουν Cyanogen roms, δοκιμάστε πριν την διαδικασία να εγκαταστήσετε το droidwall και βάλτε το market σε black list.Μόλις τελειώσετε τις εντολές μην κάνετε reboot, απλώς τρέξτε τον luncher και ξεμπλοκάρετε το market μέσα από τον spb. Πάντα να έχετε backup τα Data στο titanium.αν το ξανακάνει,στείλτε pm για τις εντολές reenable.Επίσης σε μερικούς το root permission να μην είναι σωστό.Με rom manager κάντε fix

Γεια σας παιδιά.... Παρατήρησα ότι το titanium backup δεν κάνει backup στις εφαρμογές συστήματος όπως λέει κ το όνομα του μάλιστα. Στις εφαρμογές συστήματος κάνει backup μόνο τα δεδομένα του προγράμματος.. Μήπως κάνω κάτι λάθος....?

Επισης, οταν το κινητο ειναι αδρανες καταναλωνει το 35% περιπου της μπαταριας, ενω η προβολη καταναλωνει μολις το 25%... τι μπορει να φταιει? τα πργραμματα που εχω εγκατεστημενα ειναι:

1) adobe reader,

2) τα 3 angry birds,

3) astro file manager,

4) cover art downloader,

5) dolphin browser HD,

6) image viewer,

7) office suite,

8) photoshop mobile,

9) quick settings,

10) ringtone maker,

11) root explorer,

12) scooter hero AD,

13) talking tom,

14) titanium backup,

15) tube mate,

16) yoo ninja

17) zedge

ποιο τρωει τοση μπαταρια...?

Edited by AndreWserr

Γεια σας παιδιά.... Παρατήρησα ότι το titanium backup δεν κάνει backup στις εφαρμογές συστήματος όπως λέει κ το όνομα του μάλιστα. Στις εφαρμογές συστήματος κάνει backup μόνο τα δεδομένα του προγράμματος.. Μήπως κάνω κάτι λάθος....?

Επισης, οταν το κινητο ειναι αδρανες καταναλωνει το 35% περιπου της μπαταριας, ενω η προβολη καταναλωνει μολις το 25%... τι μπορει να φταιει? τα πργραμματα που εχω εγκατεστημενα ειναι

[..]

ποιο τρωει τοση μπαταρια...?

Την καλησπέρα μου,

Λογικά κάποια εφαρμογή σου συγχρονίζει αρκετά συχνά και "πίνει" την μπαταρία σου. Κατέβασε το SystemPanelLite Task Manager από το μάρκετ και χρησιμοποίησε το απλά για το monitoring των εφαρμογών.

Θα δεις τι καταναλώνει την μπαταρία σου σε αδράνεια.

Επίσης αν έχεις ανοιχτούς συγχρονισμούς/κίνηση δεδομένων/gps κλπ κλπ τότε όλο και κάτι παραπάνω θα καταναλώνει σε αδράνεια.

;)

Edited by DaRk_dOg

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την καλησπέρα μου,

Λογικά κάποια εφαρμογή σου συγχρονίζει αρκετά συχνά και "πίνει" την μπαταρία σου. Κατέβασε το SystemPanelLite Task Manager από το μάρκετ και χρησιμοποίησε το απλά για το monitoring των εφαρμογών.

Θα δεις τι καταναλώνει την μπαταρία σου σε αδράνεια.

Επίσης αν έχεις ανοιχτούς συγχρονισμούς/κίνηση δεδομένων/gps κλπ κλπ τότε όλο και κάτι παραπάνω θα καταναλώνει σε αδράνεια.

;)

δηλαδη τα προγραμματα που μου δειχνει ειναι αυτα που δουλευουν κατα την αδρανεια? ολα ειναι κοντα στο 10. κ δηλαδη να κανω kill αυτα που "τρωνε" πολυ? :confused:

δηλαδη τα προγραμματα που μου δειχνει ειναι αυτα που δουλευουν κατα την αδρανεια? ολα ειναι κοντα στο 10. κ δηλαδη να κανω kill αυτα που "τρωνε" πολυ? :confused:

Γενικά kill αποφεύγουμε να κάνουμε στο android.

Όταν η εικονική μνήμη φτάνει σε κρίσιμα σημεία, το λογισμικό τερματίζει εφαρμογές από μόνο του.

Επίσης σε καμία περίπτωση μην φανταστείς οτι σε αδράνεια δεν καταναλώνει μπαταρία.

Πχ αν τρέξεις την εφαρμογή για Facebook, συγχρονιζει πολύ συχνα.

Κλείσε κινηση δεδομένων, συγχρονισμό, gps και wifi και δες μετά αν καταναλώνει το ίδιο σε αδράνεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γενικά kill αποφεύγουμε να κάνουμε στο android.

Όταν η εικονική μνήμη φτάνει σε κρίσιμα σημεία, το λογισμικό τερματίζει εφαρμογές από μόνο του.

Επίσης σε καμία περίπτωση μην φανταστείς οτι σε αδράνεια δεν καταναλώνει μπαταρία.

Πχ αν τρέξεις την εφαρμογή για Facebook, συγχρονιζει πολύ συχνα.

Κλείσε κινηση δεδομένων, συγχρονισμό, gps και wifi και δες μετά αν καταναλώνει το ίδιο σε αδράνεια.

δεν εχω κινηση δεδομένων, συγχρονισμό, gps ή wifi ανοικτα.. επανηλθε στα κανονικα του... ενημερωτικα κοντα στα 15 μνημη "ετρωγε" το Photoshop... (το απεγκατεστησα εννοειται) σε ευχαριστω φιλε μου για την ανταποκριση! :)

ενημερωτικα, γιατι δεν ειναι καλο να κανω kill τα tasks? :confused:

δεν εχω κινηση δεδομένων, συγχρονισμό, gps ή wifi ανοικτα.. επανηλθε στα κανονικα του... ενημερωτικα κοντα στα 15 μνημη "ετρωγε" το Photoshop... (το απεγκατεστησα εννοειται) σε ευχαριστω φιλε μου για την ανταποκριση! :)

ενημερωτικα, γιατι δεν ειναι καλο να κανω kill τα tasks? :confused:

Ένα πολύ καλό άρθρο για αυτό που ρωτάς βρίσκεται εδώ.

Ρίξε μια ματιά. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χρειαζεται να εισαι ροοτ η κατι τετοιο?

Όχι.

..ποια 8αρα και ποια 16αρα κάρτα μνήμης θα μου προτείνατε? Υπάρχει θέμα ασυμβατότητας? class 4 vs class 10..θα δω καμία διαφορά η να πάρω την φθηνότερη που θα βρω άσχετα με το class?

Όσο πιο μεγάλο το class τόσο πιο καλά.

Restart κάνουν..Δε βοηθάει αυτό..Κολλάει στην πρώτη πρώτη οθόνη που γράφει Sony Ericsson και δε μπορώ να το κλείσω,ούτε να μπω Xrecovery..Τρόπος να αποσυνδέσω τη μπαταρία ώστε να κλείσει και να το φλασάρω μετά υπάρχει?? Διαφορετικά δεν το γλυτώνω το service..:(

SE X10 / X10 mini / X10 mini pro FAQ, ερώτηση 23 (γιατί δεν διαβάζετε το FAQ βρε παιδιά, γιατί; :()

δεν μπορω να καταλαβω την μεγαλη διαφορα τιμης που βρηκα στα ηλεκτρονικα καταστηματα απο 125Ε εως και 280Ε για το xperia 10 mini??????

ακομη στα χαρακτηριστικά στο xperia 10 δεν αναφέρει την ύπαρξη Τ9. ισχύει????

Μην προσπαθείς να καταλάβεις τη διαφορά. Ελεύθερη αγορά έχουμε. Προσπάθησε μόνο να το πάρεις όσο πιο φτηνά γίνεται! ;) Όχι δεν ισχύει.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Παιδιά υπάρχει τρόπος να βάζω φάκελο με τραγούδια στην κάρτα και μετά να βρίσκω τον φάκελο και να τον παίζω χωρίς να κάνω λίστες και αηδίες?

Δεν λειτουργεί η δόνηση στα μηνύματα!! Είναι κανονικά τσεκαρισμένη η επιλογή στο μενού των μηνυμάτων αλλα τίποτα... Άλλαξα και ήχο αλλα τίποτα.. Στις κλήσεις λειτουργεί κανονικά η δόνηση... Έχει κάνεις τέτοιο πρόβλημα? Ευχαριστώ...

Καλησπερα. Μια παρατηρηση-ενημερωση για οσους ενδιφερει: το link2sd μετα την τελευταια ενημερωση περναει στην sd και dalvik cache με επιλογη του χρηστη.

Αυτο γινεται και με τις ηδη περασμενες εφαρμογες, αρκει να κανουμε remove link και ξανα create link, αρκει να τσεκαρουμε το" link dalvik-cache file too". Επίσης κατι καινουργιο ειναι οτι δεν χρειαζεται να γινει επανεκκινηση για να εμφανιστουν τα εικονιδια των εφαρμογων, βγαινουν αυτοματα πλεον.

Αυτα, ελπιζω να βοηθησα.

καλημερα...γνωριζεται γιατί απενεργοποιείται από μόνο του το κίνητο????? σήμερα το έκανε τρεις φορές. για το xperia 10 mini.

την 2.1 εχω..

Α δεν ξερω τοτε..Ας απαντησει καποιος που ξερει

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

reenable...

su

Pm enable com.spb.shell3d/com.softspb.shell.Home

Καλησπέρα, είχα βάλει το shell 3d και το είχα άνοιξη το πρόγραμμα χωρίς να κάνω την διαδικασία αυτή που αναφέρεις. εγκατάστησα με το seus πέρασα την rom 0.6 και μετά πάλη την RC1 με Format Data partition και factory reset (full wipe) απο το Xrecovery. Και μετά την επανεκκίνηση μου έβγαζε να διαλέξω πάλη τον shell 3d, και γενικά κάποιες εφαρμογές της είχε κράτηση, πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να γίνει ολικό format στο κινητό? Η να σβήσω οριστικά το shell 3d και να κάνω σωστή εγκατάσταση μετά?

Edited by zxr

SE X10 / X10 mini / X10 mini pro FAQ, ερώτηση 23 (γιατί δεν διαβάζετε το FAQ βρε παιδιά, γιατί; :()

Απλά το FAQ δεν κάλυπτε την περίπτωση μου γιατί λόγω του XRecovery το κινητό από αφόρτιστο άνοιγε όταν το έβαζα να φορτίσει και να το κλείσω δε μπορούσα..Μόνο αφαιρώντας το καλώδιο της μπαταρίας τα κατάφερα να το κλείσω και να το φλασάρω.

Γεια σας παιδιά. Λοιπόν, άλλη μια απορία.... Δεν μπορούμε να βγάλουμε το ψηφιακό ρολόι, δηλαδή να μην μας το δείχνει όταν θέλουμε να ξεκλειδώσουμε το κινητό. Να μας δείχνει κάποιο άλλο widget δεν γίνεται?

Γεια σας παιδιά. Λοιπόν, άλλη μια απορία.... Δεν μπορούμε να βγάλουμε το ψηφιακό ρολόι, δηλαδή να μην μας το δείχνει όταν θέλουμε να ξεκλειδώσουμε το κινητό. Να μας δείχνει κάποιο άλλο widget δεν γίνεται?

Το ρολόι που βλέπεις όταν κλειδώνεις την οθόνη σου δεν είναι το Digital Clock Widget αλλά είναι παράμετρος από το framework-res.apk.

Ακόμα και να διαγράψεις το Digital Clock widget το ρολόι θα συνεχίσει να ειναι το ίδιο στο lockscreen.

Αν θέλεις να το ξεφορτωθείς μπορείς να χρησιμοποιήσεις εναλλακτική lockscreen (πχ widgetlocker)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά.Απέκτησα πριν 2 μέρες ένα xperia x10 mini και θέλω να σας κάνω 1 ερωτήση.

Όταν μιλάω και έχω την ένταση του ακουστικού στο τέρμα μερικές φορές τρεμοπαίζει ο ήχος από το ακουστικό (όπως όταν βάζουμε στο τέρμα το ραδιόφωνο και δεν έχει καλά ηχεία).Εσάς σας συμβαίνει αυτό ή μήπως είναι ελλατωματικό το ακουστικό?

Edited by makisk

Το ρολόι που βλέπεις όταν κλειδώνεις την οθόνη σου δεν είναι το Digital Clock Widget αλλά είναι παράμετρος από το framework-res.apk.

Ακόμα και να διαγράψεις το Digital Clock widget το ρολόι θα συνεχίσει να ειναι το ίδιο στο lockscreen.

Αν θέλεις να το ξεφορτωθείς μπορείς να χρησιμοποιήσεις εναλλακτική lockscreen (πχ widgetlocker)

Thanks! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον....:)

Καλησπερα σε ολα τα παιδια. Ειμαι νεος εδω και ηθελα να κανω μια ερωτηση επειδη σημερα σκεφτομαι να παω να αγορασω το μινι.. Θα ηθελα αν ξερετε να μου πειτε αν γινεται να ακουμε μεσω του κινητου , ραδιο απο τον e-player.. πχ να ακουσω ερασπορ.. χρειαζεται καποιο προγραμμα να βαλω οταν το παρω;;

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro