Jump to content

elgian

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About elgian

  • Ημ. Γέννησης 12/09/1972

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

elgian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα. Μηπως γνωριζει κάποιος να μου πει αν το κινητο μου προβλεπεται να παρει την επισημη 4.4.2. ? Το CSC Country ειναι το TPH portugal, το CSC version: I9195TPHBNA1 και το PDA version: I9195XXUBML4. Το εχω αγορασει απο καποιο καταστημα στο skroutz. Δεν ξερω τι άλλα στοιχεία μπορει να χρειάζονται για μια απάντηση (αν υπαρχει...) Ευχαριστω εκ των προτερων.
  2. elgian

    Sony Xperia P

    Καλησπερα. Μου έχει έρθει μια ειδοποιηση για αναβαθμιση μονο μεσω υπολογιστη, συγκεκριμένα για την 62Α1100. Ομως με το Sony Udate Service οσες φορες κι αν προσπαθησα μου σταματαει τη διαδικασια σε διαφορα σταδια και βγάζει: "Αδυναμία φορτωσης ενημερώσεων". Εχω δοκιμασει σε 3 διαφορετικους υπολογιστες. Οποιος μπορει και θελει, ας με φωτισει! Υ.Γ. Το προσπαθησα και με το PC companion και εχει τα ιδια προβληματα, πριν λιγο σταματησε με error στη μεση του downloading
  3. elgian

    Sony Xperia P

    Καμιά άλλη Ιδέα κανείς για το πως σβήνονται τα animation και η κάρτα καλωσορισματος της Cosmote με ροοτ?
  4. elgian

    Sony Xperia P

    Εκανα την διαδικασια και βρήκε 2 αρχεια με το ονομα bootanimation, το ένα κανονικό και το άλλο συμπιεσμένο. Τα έβησα και τα δύο αλλα πάλι τα ίδια...
  5. elgian

    Sony Xperia P

    Καλησπέρα. Μήπως κάποιος γνωρίζει πως μπορώ να αφαιρέσω ένα λογότυπο της Cosmote που εμφανίζεται κατα την ενεργοποίηση της συσκευής μου, καθώς και ένα κινούμενο πριν την απενεργοπίηση? Η συσκευή είναι root και ο αριθμος έκδοσης είναι 6.1.1.Β.1.54 Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. elgian

    Sony Xperia P

    Σ ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν ειναι πρωτη προτεραιοτητα μου το ροοτ, αλλά το να εξαφανιστούν τα apps της cosmote καθως και η πρασινη απαισια οθόνη στην ενεργοποιηση. Εγω φιλε ξερω οτι μπορεις να τοις βγαλεις χωρις να χασεις εγγυηση γιατι με την ICS δεν χρειαζετε ξεκλειδωμα Bootloader απο κει και περα δεν γνωριζω αλλα πιστεψε με η εγγυηση σε καλυπτει μονο σε καποιο κολημα του software η σε καποιο προβλημα του hardware που υπαρχει οταν το αγοραζεις.Αρα το κολημα μπορεις να το φτιαξεις και μονο σου και το στο hardware εισαι κομπλε αφου δεν σου εχει βγαλει προβλημα!!Αμα σου βγαλει στην πορια το προβλημα hardware δεν σε καλυπτει γιατι λενε οτι ειναι απο την κακη χρηση!!!Με λιγα λογια οτι ξερεις να κανεις εσυ (flash) ξερουν και κανουν και αυτοι. Ευχαριστώ για την απάντηση.
  7. elgian

    Sony Xperia P

    Αν μετά το root, φλασάρω πάλι με Seus, τα apps της cosmote θα έχουν φύγει ή θα με κυνηγούν σαν ερινύες??? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλους σας!
  8. elgian

    Sony Xperia P

    Μήπως γνωρίζεις φίλε, αν θα χαθεί η εγγύηση αν κανω ρουτ και μετά ξανα επαναφορά? Βασικά θέλω να διώξω τις εφαρμογές κοσμοτε καθως και την οθόνη στην ενεργοποίηση.
  9. elgian

    Sony Xperia P

    Δεν καταλαβα τίποτα, αλλά σ ευχαριστώ. Μάλλον θα περιμένω την αναβάθμιση...
  10. elgian

    Sony Xperia P

    Το πρόβλημά μου είναι οτι δεν κάνει ενημέρωση ακόμα σε ICS και θέλω να κάνω Ροθτ με την διαδικασια του ZXR που αναφέρει οτι η συσκευή πρεπει να φοραει ICS. Καμια ιδέα? Επίσης αν το ξερουταρω μετα με το SEUS θα ξαναεμφανιστουν οι εφαρμογες της Cosmote? Συγνώμη για την ζαλαδα κι ευχαριστώ και πάλι.
  11. elgian

    Sony Xperia P

    Καλησπέρα παιδιά. Μόλις σήμερα πήρα από γερμανό το τηλέφωνο αλλά διαπίστωσα πως έχει κάποιες αφαρμογές της Cosmote και θέλω να τις σβήσω. Πως μπορω? Πρέπει να κάνω Root ή και κατι άλλο? Το τηλέφωνο έχει την έκδοση 2.3.7 Εχαριστώ εκ των προτέρων.
  12. Καλησπέρα από έναν μελλοντικό (?) αγοραστή. Μια ερώτηση έχω, για όποιον ξερει, έχει NFC (Near field communication) το συγκεκριμένο μοντέλο? Όχι οτι είναι και κάτι σημαντικό. Είδα σε ένα καταστημα διαδυκτυακό οτι υπαρχει, αλλά στο μοντέλο αυτό: Samsung i8160P Galaxy Ace 2 (NFC) Black, ξέρετε τι παιζει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  13. Καλησπερα. Μια παρατηρηση-ενημερωση για οσους ενδιφερει: το link2sd μετα την τελευταια ενημερωση περναει στην sd και dalvik cache με επιλογη του χρηστη. Αυτο γινεται και με τις ηδη περασμενες εφαρμογες, αρκει να κανουμε remove link και ξανα create link, αρκει να τσεκαρουμε το" link dalvik-cache file too". Επίσης κατι καινουργιο ειναι οτι δεν χρειαζεται να γινει επανεκκινηση για να εμφανιστουν τα εικονιδια των εφαρμογων, βγαινουν αυτοματα πλεον. Αυτα, ελπιζω να βοηθησα.
  14. Απαντηση για τον progressive: οχι δεν θελει καμια ρυθμιση, αρκει να εχεις root. Για τον kalas: δεν εχω ιδεα τι ειναι η dalvik cache. Το μονο που ηθελα ειναι να μη γεμίζει η μνημη του τηλεφωνου με ολες αυτες τις αχρηστες ή χρησιμες εφαρμογουλες. Μαλλον κατι πετυχα γιατι ειδα οτι η μνημη τηλεφωνου ειναι τωρα στα 150κατι mb απο 80 που ηταν πριν. Αλλαξα και τα μεγεθη των partitions στην εξωτερικη και ολα οκ, ελπιζω. Παντω αν μπορεις να βρεις την διαδικασια για την app2sd θα σε ευγνωμονουσα. Μια ερωτηση ακομα και κλεινω, τα αρχεια που ειχε η καρτα πριν κανω φορματ, πρεπει να τα ξαναπερασω η δεν ειναι απαραιτητα? Δεν εχω κανει backup γιατι βαρεθηκα να ψαξω και γι αυτο, τα αντεγραψα οπως ηταν σε εναν ωραιο φακελο στο pc.
  15. Κοιτα, για αυτο που το θελω, δηλαδη μεταφορα των εφαρμογων στην καρτα, ειναι οκ. Δεν ξερω για τι αλλο θα μπορουσε να φανει χρησιμο το app2sd, αλλα για μενα ειναι μια χαρα το link2sd. Εχω ομως μια ασχετη απορια, οι εικονες, τα βιντεο και η μουσικη που αποθημειονται τωρα που εκανα mount την καρτα και για το fat32 εχω 1.3 gbκαι για το ext 2εχω 6gb? Η αποθηκευση γινεται στο ext2 η στο fat32?
×
×
  • Create New...