konstantinoslp Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Κανεις δεν ξερει πως διορθωνεται η αυτοματη προσαρμογη φωτεινοτητας;;;;;; εισαι σιγουρη οτι "φτιαχνεται?" @minasc καπου ειχα ακουσει για το contact remover.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 θα χει σχέση λογικά με αυτό στις επαφές όταν πατάω να αποθηκεύσω μια νέα λέει αποθήκευση στις επαφές τηλεφώνου,google ,αυτά τα δύο μου τα δειχνε και παλιά) και SyncML sony ericsson..Τι βλακεία είναι αυτό ούτε που ξέρω με τη νεα αναβάθμιση μου το βγαλε.. εμενα με την 24 που εχω οταν παω να αποθηκευσω μια επαφη μου λεει επαφες τηλεφωνου ή google. Το SyncML που ειπες εμενα δεν το εμφανιζει.μηπως φτεει καποια εφαρμογη? Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 . φιλε μου ty για το pm σου :) Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mai_tai Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Μπααα,το κίνηση δεδομένων δεν με ενοχλεί και δε θέλω να το χω ον!απλά ένα εκαθθάριση πατάς κ δε το ξαναβλέπεις!ενώ το άλλο είναι εκνευριστικό!!κάνει και ειδοποίηση και νομίζω κάθε φορά έχω μήνυμα και για να το κλείσεις πρέπει να πατήσεις πάνω του..εσενα αυτο με το συγχρονισμό δε στο βγάζει δηλαδή??μόνο εμένα το βγάζει?η απλά εσενα δεν σε ενοχλεί? κ εμενα μου το εβγαζε παλαιοτερα κ μαλλον το βρηκα κατα τυχη- λοιπον πας ρυθμισεις-λογαριασμοι κ συχρονισμος-πας κατω κατω κ απενεργοποιεις τις εφαρμογες σου με αριστερο κλικ αν θυμαμαι καλα...-δες κ ξαναπες μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Καλημέρα! Εμένα γιατί δεν μού βγάζει για ενημέρωση λογισμικού? Μού λέει ότι έχω το τελευταίο... Έχω το 2.0.2.Α.0.24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Το έκανες με το update service; Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Ο ηχος στα μυνηματα πως αλλαζει guys?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trap_1 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Ο ηχος στα μυνηματα πως αλλαζει guys?? μηνύματα/αριστερό πλήκτρο/ρυθμίσεις/ θα το βρεις εύκολα:D Παράθεση Xperia X10 Mini Android 2.1 Rooted Iridium Rom by DaRk_dOg:superman:-- MiniCM beta 1 by (nobodyAtall) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 (edited) μηνύματα/αριστερό πλήκτρο/ρυθμίσεις/ θα το βρεις εύκολα:D :lol::lol:Σωστα,ειχα ξεχασει οτι εχει και πληκτρο και εψαχνα μεσα στο μενου thx:D και που βαζουμε τους ηχους για να τους βρισκει εκει μεσα?? lol Edited February 6, 2011 by gboy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 @minasc καπου ειχα ακουσει για το contact remover.. δηλαδη μονο με εξτρα προγραμμα γινεται να αφαιρεσει καποιος τις επαφες απο το τηλεφωνο. ελεγα πως θα υπηρχε καπου μια ρυθμιση και απλα δε την εβρισκα. ευχαριστω konstantinoslp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfirojohn Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 μολις εκανα βλακεια, φορτωσα τις επαφες μου απο το backup που ειχα κανει στην sd μου, και τωρα καθε επαφη εχει περασμενα πανω της 2 φορες το καθε τηλεφωνο. πως γινεται να τις σβησω ολες ωστε να τις επαναφερω μετα απο το backup και να εμφανιζονται σωστα? δε βρηκα πουθενα επιλογη για μαζικη διαγραφη. Youlou Address book... εχει τετοια επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trap_1 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 :lol::lol:Σωστα,ειχα ξεχασει οτι εχει και πληκτρο και εψαχνα μεσα στο μενου thx:D και που βαζουμε τους ηχους για να τους βρισκει εκει μεσα?? lol Media/audio/έχει τρεις φακέλους μέσα (alarms-ringtones-notifications) βάζεις ότι θέλεις όπου θέλεις!!: και είσαι :superman: Παράθεση Xperia X10 Mini Android 2.1 Rooted Iridium Rom by DaRk_dOg:superman:-- MiniCM beta 1 by (nobodyAtall) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Media/audio/έχει τρεις φακέλους μέσα (alarms-ringtones-notifications) βάζεις ότι θέλεις όπου θέλεις!!: και είσαι :superman: ευχαριστω:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Μαγκες επειδη σκεφτομαι να παω στην Q μια απο αυτες τις μερες με φορητοτητα,ξερει κανεις αν ειναι ευκολο να κανεις τις ρυθμισεις του ιντερνετ;η θα χω ψαξιμο;καποιος απο δω που να χει Q? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Το αγόρασα και εγώ από multirama (είχε μέσα την 2.1), 148 ευρώ. Σε γενικές γραμμές καλό είναι. Αν εξαιρέσεις λίγο ότι λόγω της ανάλυσης της οθόνης, κάποια προγράμματα δεν είναι συμβατά (πχ Eurobank m-banking - θα μου λείψει), κατά τα άλλα και δεδομένης της τιμής του, μια χαρά είναι. Σκεφτόμουν το LG Optimus ONE, αλλά στοιχίζει αρκετά παραπάνω. Είχα επιθυμήσει ένα τόσο μικρό κινητό. Από εποχής Nokia γύρω στο 2002 είχα τέτοιο μέγεθος κινητού. Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trap_1 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 (edited) Μαγκες επειδη σκεφτομαι να παω στην Q μια απο αυτες τις μερες με φορητοτητα,ξερει κανεις αν ειναι ευκολο να κανεις τις ρυθμισεις του ιντερνετ;η θα χω ψαξιμο;καποιος απο δω που να χει Q? Κοίτα λίγο εδω νομίζω κάτι θα βρείς.:) Edited February 6, 2011 by trap_1 Παράθεση Xperia X10 Mini Android 2.1 Rooted Iridium Rom by DaRk_dOg:superman:-- MiniCM beta 1 by (nobodyAtall) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinguin30 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Καλησπερα παιδες να ρωτησω κατι?επιτελους το εκανα ροοτ το κινητο του περασα το τιτανιουμ κ ολα οκ.περασα κ το launcher pro για να εχω ποιο ομορφο μενου αλλα κολλαει λιγο περισσοτερο!εκτος απ αυτο κανει μονο του επανεκκινηση που κ που!θα διορθωθει αυτο η.....???τι να κανω?να απεγκαταστησω κατι?εντω μεταξυ του εκανα κ ενημερωση νεου λογισμικου 2.1.1.Α.0.6 και εκδοση κερνελ 2.6.29 ειναι οκ??ας πει καποιος να μου φυγει η απορια!!καλη συνεχεια!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Youlou Address book... εχει τετοια επιλογη ευχαριστω, θα το κοιταξω μολις φτιαξω το market μου, γιατι ουτε αυτο μου ανοιγει για την ωρα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppsih Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Μαγκες επειδη σκεφτομαι να παω στην Q μια απο αυτες τις μερες με φορητοτητα,ξερει κανεις αν ειναι ευκολο να κανεις τις ρυθμισεις του ιντερνετ;η θα χω ψαξιμο;καποιος απο δω που να χει Q? Τα παίρνει κατευθεία από τη sim. Στη δική μου περίπτωση δε χρειάστηκε να ρυθμίσω κάτι. Παράθεση Important things for a happy relationship: 1. It is important to find a woman that cooks and cleans. 2. It is important to find a woman that makes good money. 3. It is important to find a woman that likes to have sex. 4. It is important that these three women never meet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Τα παίρνει κατευθεία από τη sim. Στη δική μου περίπτωση δε χρειάστηκε να ρυθμίσω κάτι. σκεφτομαι μηπως ειναι αναλογως το κινητο..γιατι στο mini πρεπει να τις περασεις χειροκινητα.. Εχει καλο σημα το ιντερνετ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apopsis Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Το update service δεν βρίσκει καινούργια ενημέρωση.Εσείς από που κάνατε update βρε παιδιά?[Θα σκάσω.] Παράθεση Truth is in your mind.Find it.Plzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 πχ Eurobank m-banking - θα μου λείψει Εμενα με δουλευει το Eurobank banking. Sent from my U20i using Tapatalk Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 μολις εκανα βλακεια, φορτωσα τις επαφες μου απο το backup που ειχα κανει στην sd μου, και τωρα καθε επαφη εχει περασμενα πανω της 2 φορες το καθε τηλεφωνο. πως γινεται να τις σβησω ολες ωστε να τις επαναφερω μετα απο το backup και να εμφανιζονται σωστα? δε βρηκα πουθενα επιλογη για μαζικη διαγραφη. Το update service δεν βρίσκει καινούργια ενημέρωση.Εσείς από που κάνατε update βρε παιδιά?[Θα σκάσω.] Μπορεί να έχει σχέση με τον πάροχο. Κάποια στιγμή θα σου έρθει και εσένα.:) Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roots Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Βοηθειαααα..Λοιπον εκανα μια βλακεια..εκανα root το τηλεφωνο μου κ αρχισα να σβηνω..Μαλλον θα εσβησα κατι κ δε μπορω να μπω στις επαφες μου..Υπαρχουν ολες γιατι τις βλεπω στην εξυπνη αναζητηση κ στις τελευταιες κλησεις..(πρεπει μαλλον να σταματησω να παιζω με αυτο γιατι θα το διαλυσω το κακομοιρο) Α,και δεν εχω κανει backup.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Βοηθειαααα..Λοιπον εκανα μια βλακεια..εκανα root το τηλεφωνο μου κ αρχισα να σβηνω..Μαλλον θα εσβησα κατι κ δε μπορω να μπω στις επαφες μου..Υπαρχουν ολες γιατι τις βλεπω στην εξυπνη αναζητηση κ στις τελευταιες κλησεις..(πρεπει μαλλον να σταματησω να παιζω με αυτο γιατι θα το διαλυσω το κακομοιρο) Α,και δεν εχω κανει backup.. Τι εννοείς; Δεν υπάρχει η εφαρμογή "επαφές" ή υπάρχει και σου κλείνει με το που πας να την ανοίξεις; Αν υπάρχουν πολλά προβλήματα πάντως και θες να γυρίσεις πίσω στην εργοστασιακή κατάσταση, φλάσαρε με το SEUS. Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts