Jump to content

trap_1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    80
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by trap_1

  1. Επιβεβαιώνω και εγώ, και στο δικό μου έτσι είναι :D
  2. Καλημέρα παιδιά @BMW116i :Αν δεν σου είναι κόπος φίλε μπορείς να ποστάρεις η να περιγράψεις τις ρυθμίσεις από την rom για mms γιατί δεν στέλνει με τίποτα. Έχω κάνει πολλές δοκιμές αλλά τίποτα,πάροχος VODA τις ρυθμίσεις απο πάροχο τις περνάει αυτόματα αλλά είναι πολλές και τα mms δεν έχουν tab για να τα επιλέξεις από δεξιά εκτός και αν στο APN στο τέλος, βάλεις κεφαλαία γράμματα. Έσβησα και κάποια όπως είπε ένας φίλος ποιο πάνω,αλλά αυτός είχε cosmote και πάλι τίποτα. Λέω μήπως είναι κάποια ρύθμιση από την νέα rom γιατί έχει πολλές και μου ξεφεύγει!! :dash: :thanks:
  3. Αν έχεις απενεργοποιημένη την κίνηση δεδομένων δεν μπορεί να συνδεθεί στο internet.
  4. Ναι έτσι όπως τα λες!!! Αν τα κάνεις όλα σωστά θα είσαι οκ. Θέλει ακριβώς τα βήματα γιατί αν κάνεις κάτι λάθος μετά υπάρχουν διάφορα προβληματάκια. :dash:
  5. Ρυθμίσεις/σχετικά με το τηλέφωνο βλέπεις τι έχεις.. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το titanium να δούμε έχεις δικαιώματα?
  6. Δες λίγο αν έχεις την 2.1.1.A.0.6. και αν έχεις και το εικονίδιο του superuser γιατί με το z4root νομίζω δεν γίνετε.
  7. Με αυτή την επιλογή δοκίμασα και πάλι στην internal την πήγε την εφαρμογή. Μήπως πρέπει να τικάρουμε και allow application moving ?:X
  8. Ρυθμίσεις/εφαρμογές/δαχειριση εφαρμογών/πατάς πάνω στην εφαρμογή και μεταφορά στην SD αλλά μόνο όσες μεταφέρονται... Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή app2sd απο μάρκετ και να τις κάνεις όλες μαζί.:)
  9. Ξαναφλασαρισε με SEUS Τρέχεις το SEUS και όταν σου ζητήσει να συνδέσεις το κινητό το κάνεις μια επανεκκίνηση και αμέσως κρατάς πατημένα και τα 3 πλήκτρα on off, home, back,και συνδέεις το usb πρέπει να ανάψει το πράσινο led τότε είσαι οκ!!! Θέλει σβελτάδα, τέχνη, και τύχη, θα τα καταφέρεις ΕΛΠΙΖΩ :)
  10. Κράτα πατημένο το μεσαίο πλήκτρο και το on off να κάνει επανεκκίνηση και μετά μόλις σου βγάλει το λογότυπο της sony πάτα συνεχώς το πλήκτρο back για να μπεις στο regovery και να επαναφέρεις. Ναι είδα το ποστ σου και για αυτό είπα οτι εχεις δίκιο ,ο ένας απο τους 2 είσαι εσύ :lol::lol::lol:
  11. Και οι 2 έχουν δίκιο χάνονται μόνο το (root και το xrecovery):D
  12. Έχει απαντήσει ενα παλικάρι μερικά ποστ ποιο πίσω στις απορίες σου!! Αλλά να στο επιβεβαιώσω και εγώ, είχα ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις με εσένα και έκανα αυτό που περιγράφεις άριστα!!! :D ΥΓ:Κάντο πατρίδα άφοβα, μόλις τελείωσα και είμαι στο σετάρισμα:dizzy:
  13. Τα θέματα από 2.1 παίζουν σε 2.2 γνωρίζει κάποιος ?:worry:
  14. Ευχαριστώ φίλε για τις απαντήσεις σου, ναι σωστά έχεις πατήσει πολύ δουλειά για να το κάνεις ετσι , διάφορα παπατζιλίκια που λέμε :lol:
  15. Νομίζω τα έχω δοκιμάσει όλα αλλά κάτι ακόμη, περνάς απλώς το updade zip με το xrecovery μόνο? η περνάς και κάποια απο τα συνημμένα αρχεία όπως αυτα ας πούμε ?
  16. Καλημέρα κατ αρχήν και μια ερωτησούλα φίλε kalas ποιο θεματάκι χρησιμοποιείς, είδα τα screen και μου άρεσε:thanks:!!!
  17. Υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που ζητάνε κάτι μυστήρια δικαιώματα δεν μου ερχετε τώρα καμιά κατά νου αλλά εχε το νου σου!!:lol: ΛΟΓΙΚΑ με κλειστό δεν χρεωνόμαστε :!: Για το δεύτερο σκέλος της ερώτησης σου δεν γνωρίζω ίσως κάποιο άλλο μέλος να βοηθήσει αν ξέρει!!
  18. Αν το έχεις κλειστό όπως λες (ΟΧΙ) εκτός αν έχεις κάποια εφαρμογή που έχει δικαιώματα να το ενεργοποιεί!!
  19. Ρίξε μια ματιά ΕΔΩ περιγράφετε η διαδικασία ακριβώς!!!
  20. Κοίτα λίγο εδω νομίζω κάτι θα βρείς.:)
  21. Media/audio/έχει τρεις φακέλους μέσα (alarms-ringtones-notifications) βάζεις ότι θέλεις όπου θέλεις!!: και είσαι :superman:
  22. μηνύματα/αριστερό πλήκτρο/ρυθμίσεις/ θα το βρεις εύκολα:D
  23. Ρίξε μια ματιά :ΕΔΩ νομίζω κάτι θα βρείς!!:whistle:
×
×
  • Create New...