duc Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 (edited) -Επίσης ισχύει οτι αν μεταφέρετε αυτές τις εφαρμογές από /system/app σε /data/app, μπορείτε να τις απεγκαταστήσετε χωρίς να αφήσουν entry, φακέλους και άλλα υπολείμματα στο σύστημα (εννοείται αφού κάνετε την μεταφορά, κάνετε reboot και μετά ξεκινάτε απεγκαταστάσεις). Συγνωμη ρε παιδια μπορει να ρωταω χαζα,αλλα επειδη δεν ειμαι σχετικος δεν μπορω να καταλαβω καποια πραγματα οποτε αναγκαστικα θα πρπει να ρωταω,βημα βημα σαν τα μωρα!! Οποτε αλλαη ερωτηση πως μεταφερω από /system/app σε /data/app,αυτες τις εφαρμογες για να τις απεγκατστησω μετα? Καθε βοηθεια δεκτη!!!!Πριν κανω καμια χαζομαρα!!! ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΕΤΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΣΑ ΜΒ ..ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ Φιλε μου θυμαμαι οτι τα παιδια μιλησαν για το droidstats,λενε οτι ειναι καλο!!!Το βρισκεις απο το Market!! Edited January 19, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackpap Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 (edited) καλημερα!μια ερωτηση..πως επαναφέρω εφαρμογες με το titanium backup?τις ειχα κανει Backup, απεγκατασταση Κ τωρα θέλω να επαναφέρω μια κ δεν ξέρω πως. καλημερα!μια ερωτηση..πως επαναφέρω εφαρμογες με το titanium backup?τις ειχα κανει Backup, απεγκατασταση Κ τωρα θέλω να επαναφέρω μια κ δεν ξέρω πως. καποιος??θελω να τις απεγκαταστησω με τον τροπο που ανφερθηκε παραπανω γιαυτο ρωταω.. Edited January 19, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dave481985 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 (edited) ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΕΤΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΣΑ ΜΒ ..ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ εγω χρησιμοποιω το call meter ng και ειμαι πολυ ευχαριστημενος καλημερα!μια ερωτηση..πως επαναφέρω εφαρμογες με το titanium backup?τις ειχα κανει Backup, απεγκατασταση Κ τωρα θέλω να επαναφέρω μια κ δεν ξέρω πως. πρεπει να εχεις donate εκδοση του titanium για να κανεις επαναφορα Edited January 19, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 πρεπει να εχεις donate εκδοση του titanium για να κανεις επαναφορα Και τι σημαινει το donate? Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Και τι σημαινει το donate? επι πληρωμη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackpap Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 πρεπει να εχεις donate εκδοση του titanium για να κανεις επαναφορα ok!εβαλα κ donate!τωρα τι κανω?γιατι παλι δεν μοθ εχει επιλογη για επαναφορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vinie Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 (edited) Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονια! Έχω να καταθέσω μια εμπειρία-απορία-παράπονο-προβληματισμό, πείτε όπως θέλετε και αν μπορείτε βοηθείστε. Λοιπόν, όλα πολύ ωραία μέχρι πριν 2 εβδομάδες όταν το κινητό σταμάτησε να παίρνει μνμ απο ΕΝΑΝ μόνο συγκεκριμένο αριθμό-ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ.άξιο απορίας,αρχίζω τηλέφωνα σε εταιρία(vodafone) κ διαπιστώνουν ότι όλα είναι οκ με τα δίκτυα, οπότε σειρά είχε η SE. Πολλοί ευγενικοί μου δίνουν μια αντιπροσωπία-ευτυχώς κοντά μου. Το αφήνω με το σχόλιο "Δεν στέλνει μηνύματα". Το παραλαμβάνω σήμερα και διαπιστώνω ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα. Όταν πάω να στείλω μνμ μου γράφει "Αδυν.αποστ.μην.". Τους το επιστρέφω και σε ημι-έξαλλη κατάσταση απαιτώ να πάρουν την εταιρεία να τους μιλήσω. Ευγενέστατος ο υπάλληλος ήθελε να με πείσει ότι το "Δεν στέλνει μηνύματα" δεν είναι αρκετά σαφές και δικαίως δεν το διόρθωσαν.....Το ξανάφησα...Δηλαδή, 3η εβδομάδα χωρίς την -καινούρια, ούτε 4μηνών-συσκευή μου... Έχει τύχει σε κανέναν αυτό;έχετε να προτείνετε λύση; για να μην κουράζεστε να μου προτείνετε σας λέω ότι: έβαλα άλλη σιμ χρησιμοποίησα τη σιμ σε άλλη συσκευη έβαλα τον αριθμό κέντρου μνμ σε άλλη συσκευή Edited January 19, 2011 by vinie Παράθεση "Η χειρότερη τιμωρία μας είναι να μην μπορούμε να βρούμε λόγια να εκφράσουμε αυτό που αισθανόμαστε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονια! Έχω να καταθέσω μια εμπειρία-απορία-παράπονο-προβληματισμό, πείτε όπως θέλετε και αν μπορείτε βοηθείστε. Λοιπόν, όλα πολύ ωραία μέχρι πριν 2 εβδομάδες όταν το κινητό σταμάτησε να παίρνει μνμ απο ΕΝΑΝ μόνο συγκεκριμένο αριθμό-ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ.άξιο απορίας,αρχίζω τηλέφωνα σε εταιρία(vodafone) κ διαπιστώνουν ότι όλα είναι οκ με τα δίκτυα, οπότε σειρά είχε η SE. Πολλοί ευγενικοί μου δίνουν μια αντιπροσωπία-ευτυχώς κοντά μου. Το αφήνω με το σχόλιο "Δεν στέλνει μηνύματα". Το παραλαμβάνω σήμερα και διαπιστώνω ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα. Όταν πάω να στείλω μνμ μου γράφει "Αδυν.αποστ.μην.". Τους το επιστρέφω και σε ημι-έξαλλη κατάσταση απαιτώ να πάρουν την εταιρεία να τους μιλήσω. Ευγενέστατος ο υπάλληλος ήθελε να με πείσει ότι το "Δεν στέλνει μηνύματα" δεν είναι αρκετά σαφές και δικαίως δεν το διόρθωσαν.....Το ξανάφησα...Δηλαδή, 3η εβδομάδα χωρίς την -καινούρια, ούτε 4μηνών-συσκευή μου... Έχει τύχει σε κανέναν αυτό;έχετε να προτείνετε λύση; Αν έχεις δοκίμασε μια άλλη sim να δείς τι γίνεται... Μπορεί να φταίει και να θέλει αλλαγή. Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Οκ παιδια περασα το Tiatanium τωρα πως θα κανω back up,να πω οτι εψαξα και δεν εχω βρει ακομα την επιλογη που λεει back up!!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vinie Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Αν έχεις δοκίμασε μια άλλη sim να δείς τι γίνεται... Μπορεί να φταίει και να θέλει αλλαγή. μου το πρότειναν κ το έκανα. δε φταίει η σιμ.. Παράθεση "Η χειρότερη τιμωρία μας είναι να μην μπορούμε να βρούμε λόγια να εκφράσουμε αυτό που αισθανόμαστε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksoulis Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 (edited) Οκ παιδια περασα το Tiatanium τωρα πως θα κανω back up,να πω οτι εψαξα και δεν εχω βρει ακομα την επιλογη που λεει back up!!! Αν πας στα χρονοδιαγράμματα και ψάξεις τη δεύτερη επιλογή "Δημιουργία backup όλων των εφαρμογών..." και πατήσεις εκτέλεση:) Ότι δε σου κάνει αυτόματα μπορείς χειροκίνητα μέσα απο την καρτέλα "Αντ. Ασφαλείας και επαναφορά" και πατώντας στο εκάστοτε prog να κάνεις back up!! Edited January 19, 2011 by ksoulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονια! Έχω να καταθέσω μια εμπειρία-απορία-παράπονο-προβληματισμό, πείτε όπως θέλετε και αν μπορείτε βοηθείστε. Λοιπόν, όλα πολύ ωραία μέχρι πριν 2 εβδομάδες όταν το κινητό σταμάτησε να παίρνει μνμ απο ΕΝΑΝ μόνο συγκεκριμένο αριθμό-ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ.άξιο απορίας,αρχίζω τηλέφωνα σε εταιρία(vodafone) κ διαπιστώνουν ότι όλα είναι οκ με τα δίκτυα, οπότε σειρά είχε η SE. Πολλοί ευγενικοί μου δίνουν μια αντιπροσωπία-ευτυχώς κοντά μου. Το αφήνω με το σχόλιο "Δεν στέλνει μηνύματα". Το παραλαμβάνω σήμερα και διαπιστώνω ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα. Όταν πάω να στείλω μνμ μου γράφει "Αδυν.αποστ.μην.". Τους το επιστρέφω και σε ημι-έξαλλη κατάσταση απαιτώ να πάρουν την εταιρεία να τους μιλήσω. Ευγενέστατος ο υπάλληλος ήθελε να με πείσει ότι το "Δεν στέλνει μηνύματα" δεν είναι αρκετά σαφές και δικαίως δεν το διόρθωσαν.....Το ξανάφησα...Δηλαδή, 3η εβδομάδα χωρίς την -καινούρια, ούτε 4μηνών-συσκευή μου... Έχει τύχει σε κανέναν αυτό;έχετε να προτείνετε λύση; Μήπως δεν είναι θέμα της δικής σου συσκευής ή του παρόχου αλλά της άλλης συσκευής?.. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vinie Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Μήπως δεν είναι θέμα της δικής σου συσκευής ή του παρόχου αλλά της άλλης συσκευής?.. αρχικά το σκέφτηκα..Ωστόσο, δεν ξέρω αν έγινε σαφές...τώρα το κινητό δε στέλνει μηνύματα σε κανέναν.... Παράθεση "Η χειρότερη τιμωρία μας είναι να μην μπορούμε να βρούμε λόγια να εκφράσουμε αυτό που αισθανόμαστε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 αρχικά το σκέφτηκα..Ωστόσο, δεν ξέρω αν έγινε σαφές...τώρα το κινητό δε στέλνει μηνύματα σε κανέναν.... δηλαδη τους αφησες το κινητο λεγοντας τους οτι δεν παραδιδεται το μηνυμα σε εναν αριθμο και στο δωσαν πισω χειροτερο;χωρις να μπορεις να στειλεις πλεον; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackpap Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 ok!εβαλα κ donate!τωρα τι κανω?γιατι παλι δεν μοθ εχει επιλογη για επαναφορα.. Ενώ πάταω να κάνει restore λέει ότι κάνει αλλά δεν μου εμφανίζει πάλι τις εφαρμογές στο μενού.ξέρει κάνεις τι γίνεται?domain έκδοση έχω.ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vinie Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 δηλαδη τους αφησες το κινητο λεγοντας τους οτι δεν παραδιδεται το μηνυμα σε εναν αριθμο και στο δωσαν πισω χειροτερο;χωρις να μπορεις να στειλεις πλεον; για φαντάσου...όχι ευτυχώς - δυστυχώς το πρόβλημα το είχε όταν τους το πήγα.. Παράθεση "Η χειρότερη τιμωρία μας είναι να μην μπορούμε να βρούμε λόγια να εκφράσουμε αυτό που αισθανόμαστε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 κανω εγκατασταση το igo και μετα μου βγαζει Please insert your sd card containing igo content files. τι κανω λαθως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastazio83 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 (edited) Παιδιά αντιμετοπίζει κανείς πρόβλημα στο να συνδέσει ακουστικο bluetooth? Στην αρχή το εντόπιζε συνδεόταν αλλα δεν μπορούσα να το χρησημοποιήσω..τωρα ούτε που το βρήσκει....Samsung είναι το ακουστικό και χρησημοποιώ το Astro Bluetooth.. Επίσης εχω περάσει το 3D gallery στο κινητό και αναρωτιέμαι εαν είναι safe να σβήσω τα αντίστοιχα προεγκατεστημένα προγράμματα... Edited January 19, 2011 by anastazio83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dave481985 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 για το titanium backup donate αφου το ανοιξουμε πηγαινουμε πανω στο tab που λεει Αντιγραφο ασφαλειας και επαναφορα και το παταμε. μας βγαζει την λιστα με τις εγκατεστημενες εφαρμογες ειτε στο data ειτε στο system παταμε πανω σε αυτη που θελουμε και εμφανιζεται ενα παραθυρο με επιλογες για να κανουμε αντιγραφο ασφαλειας ή επαναφορα παταμε τα αντιστοιχα κουμπια εαν πατησουμε επαναφορα αντικαθιστα την εφαρμογη και τα δεδομενα της σε αυτα που ειχε οταν καναμε το αντιγραφο ασφαλειας εαν η εφαρμογη που θελουμε να επαναφερουμε δεν ειναι εγκατεστημενη στο κινητο αλλα εχουμε κανει προηγουμενως αντιγραφο ασφαλειας πρεπει να παμε στο τελος της λιστας οπου θα βρουμε τα backup των απεγκατεστημενων εφαρμογων βλεπουμε οτι δεν εχουν εικονιδιο γιατι δεν ειναι εγκατεστημενες παταμε πανω στο backup και επιλεγουμε επαναφορα οπως παραπανω εαν θελουμε να κανουμε αντιγραφα ασφαλειας ή επαναφορα σε πολλες εφαρμογες μαζι παταμε το αριστερο κουμπι του κινητου, επιλεγουμε batch στο αναδυομενο μενου και διαλεγουμε την καταλληλη επιλογη ελπιζω να βοηθησα τα παιδια που εχουν αποριες τα εγραψα οσο αναλυτικοτερα μπορουσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Επίσης εχω περάσει το 3D gallery στο κινητό και αναρωτιέμαι εαν είναι safe να σβήσω τα αντίστοιχα προεγκατεστημένα προγράμματα... Αν εννοείς το Album, δεν είναι αυτόνομο .apk αλλά εξαρτάται από το semccamera.apk και αν το βγάλεις αυτό δεν θα παίζει η κάμερα (νομίζω έτσι είναι, διορθώστε με αν κάνω λάθος). Σίγουρο είναι όμως ότι αν πας να βγάλεις κάτι από αυτά θα έχεις πρόβλημα, οπότε τα αφήνεις όπως έχουν.:) Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kako_paidi Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Sorry για την ερώτηση, αν έχει ξαναγίνει, αλλά διάβασα αρκετές σελίδες έκανα αναζήτηση και απάντηση σχετική δεν βρήκα, ξέρει κανείς πως μπορούμε να μεταφέρουμε τις επαφές από outlook, ή από άλλο κινητό (μέσω bluetooth) στο x10 mini? Έκανα μεταφορά με bluetooth και με το android-sync, αλλά τηλέφωνα και ονόματα στις επαφές μου, δεν είδα. Όμως όταν δέχομαι κλήση ή μύνημα η αναγνώριση είναι κανονική. Δηλαδή, φαίνεται πως κάπου μέσα στο κινητό μου οι επαφές υπάρχουν. Μήπως ξέρετε που μπορεί να έχουν αποθηκευτεί και γιατί δεν εμφανίζοντε στο φάκελο των επαφών μου? Παράθεση http://www.kakapaidia.gr/forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Sorry για την ερώτηση, αν έχει ξαναγίνει, αλλά διάβασα αρκετές σελίδες έκανα αναζήτηση και απάντηση σχετική δεν βρήκα, ξέρει κανείς πως μπορούμε να μεταφέρουμε τις επαφές από outlook, ή από άλλο κινητό (μέσω bluetooth) στο x10 mini? Έκανα μεταφορά με bluetooth και με το android-sync, αλλά τηλέφωνα και ονόματα στις επαφές μου, δεν είδα. Όμως όταν δέχομαι κλήση ή μύνημα η αναγνώριση είναι κανονική. Δηλαδή, φαίνεται πως κάπου μέσα στο κινητό μου οι επαφές υπάρχουν. Μήπως ξέρετε που μπορεί να έχουν αποθηκευτεί και γιατί δεν εμφανίζοντε στο φάκελο των επαφών μου? Μπες μέσα στις επαφές σου, πάτα το αριστερό κουμπί (properties) --> επαφές για προβολή. Και διαλέγεις τις επαφές που θες. Βασικά, μάλλον θα πρέπει να διαλέξεις αυτές που ΔΕΝ είναι επιλεγμένες. Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kako_paidi Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Μπες μέσα στις επαφές σου, πάτα το αριστερό κουμπί (properties) --> επαφές για προβολή. Και διαλέγεις τις επαφές που θες. Βασικά, μάλλον θα πρέπει να διαλέξεις αυτές που ΔΕΝ είναι επιλεγμένες. Να σαι καλά ρε φίλε, ειλικρινά δεν ξέρεις πόσες ώρες παιδεύομουν!! Χίλια ευχαριστώ Παράθεση http://www.kakapaidia.gr/forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Να σαι καλά ρε φίλε, ειλικρινά δεν ξέρεις πόσες ώρες παιδεύομουν!! Χίλια ευχαριστώ Ναι, και εγώ είχα χάσει πάρα πολλές ώρες να σκέφτομαι "γιατί δεν φαίνονται οι ρημάδες, αφού είναι μέσα..." :) Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Οπως πολλοι θα παρατηρησατε, εχει αυξηθει κατα πολυ η επισκεψιμοτητα σε αυτο το τοπικ. Αν αναρωτιεστε γιατι...θα σας δωσω εγω την απαντηση : Περιμενουν ολοι το νεο ποστ μου πανω στο θεμα "Κινεζικη Μπαταρια 2011" Εχουμε και λεμε λοιπον. Στα προηγουμενα επεισοδια, ειχα αναφερει οτι η μπαταρια δεν κρατουσε καθολου. Περιμενα κατι παραπανω για τα 4 ευρω που εδωσα. Ε λοιπον τα 4 ευρω επιασαν τοπο! Με 4 ευρω πηρα ενα "υπεροχο βαλιντζακι" για να βαζει ο γιος μου ολα τα τζιτζιρι μιτζιρι απο τα Playmobile του! Α ναι, μεσα ειχε και ενα δειγμα μπαταριας που εγραφε 1650 mAh αλλα μαλλον το μηδεν τους ξεφυγε γιατι κραταει οσο αν ηταν 165! Με ιδια χρηση, η Κινα κραταει 12 ωρες, μια SE τριετιας (απο s500i) κραταει 24 και η μανισια 36! Οποτε ειναι ενα πολυ καλο ειδος προς αποφυγη...:-D Παρολαυτα, επειδη κι αλλοι εχουν παρει την ιδια, θα ηθελα να ακουσω (διαβασω) την γνωμη τους! Ps. Για να μην φανω και τσιφουτης, πρεπει να διευκρινισω οτι θα μπορουσα να την παρατησω την μπαταρια και να ηρεμησω, αλλα το κανω για την πλακα, ωστε να γεμιζω με ποστς και να φαινομαι "ειδημων" (ποστοθηρια) :-P Sent from my U20i using Original SE Battery Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts