Jump to content

ksoulis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ksoulis

  • Ημ. Γέννησης Οκτώβριος 13

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

ksoulis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μαλλον φταιει το καλωδιο. Πολλα βγηκαν προβληματικα οπως και το δικο μου. Στην αρχη δεν το αναγνωριζε ο υπολογιστης και μετα δεν φορτιζε. Πηρα καινουριο και λυθηκαν ολα. Gatzos:Ναι πρεπει να κανεις αναβαθμιση το recovery. Καλη επιτυχια.
  2. Εδώ θα βρεις τη νέα έκδοση της Ρομ από τον Android-Andy, με λυμένο το πρόβλημα του gps. https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=23203 Εδώ θα βρείς το σχετικό τόπικ http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-2/7-inch-development/rom-slimlp-t2969075 Μπορείς να εγκαταστήσεις κάποια έκδοση της Cyanogenmod εγώ είχα την CM10.2 και ήταν πολύ σταθερή και αξιόπιστη. Ο χώρος για της εφαρμογές είναι 4.5gb και νομίζω ότι είναι υπεραρκετός.
  3. Λοιπον, τη ρομ και τα gapps θα τα βρειτε στο site της slimroms.net Θα πρεπει να εχετε root τη συσκευη και εγκατεστημενη την τελευταια εκδοση ειτε της cwm recovery ειτε της twrp. Εγω εκανα καθαρη εγκατασταση αφου εκανα φορματ και το διαμερισμα της data. Περισσοτερες αποριες θα σας λυθουν και στο αντιστοιχο section των xda-developers. Δεν ξερω αν επιτρεπετε να ποσταρω λινκς, γι αυτο δεν εβαλα. Αν γινεται πειτε το να σας τα ριξω
  4. -Εγώ μιλάω για την alhpa 0.8 Unofficial βασισμένη στο Lollipop 5.0.1 -Η RAM είναι στα 814mb, όμως έχει καλύτερη διαχείριση. -Εφαρμογές στην sd δυστυχώς δεν μπορείς να μεταφέρεις, όμως ο χώρος εσωτερικής αποθήκευσης είναι στα 4,5 GB και μετά την εγκατάσταση σου μένουν περίπου 2,5GB για τις εφαρμογές. -Το μόνο που δεν δουλεύει είναι το gps.
  5. Παιδιά εδώ και μια εβδομαδα τρέχω την slim 5.0.1 και μπορω να πω οτι νοιωθω σαν να έχω άλλο ταμπλέτες. Πριν είχα την cyanogen 10.2.
  6. Εμένα μου ήρθε με έτοιμη την 4.1.1(το πήρα απο amazon
  7. Καλημέρα και καλορίζικο!!! Το έχω(Ρ3110, 8GB) εδώ και περίπου δέκα ημέρες(Το παρήγγειλα μέσω Amazon 200€ με κάρτα 32GB), και το μηχάνημα πετάει. 1. Δε γνωρίζω για το συγκεκριμένο όμως έχω κάνει κλήσεις μέσω skype & Vibre με καλή ποιότητα και χωρίς προβλήματα, διαθέτει επίσης τη δυνατότητα σύνδεσης και διαμοιρασμού αρχείων με οποαιδήποτε συσκευή μέσω wifi (όπως το bluetooth με 20πλάσια όμως ταχύτητα) 2.Όχι, όμως και rooted πάλι είναι πολύπλοκο αφού ούτε και οι custom roms δεν το έχουν πετύχει τελείως λόγω (με απλά λόγια)της λογικής της Samsung που έχει ονομάσει την εσωτερική μνήμη sdcard και των περιορισμών που θέτει. Αν θες στείλε πμ να σου εξηγήσω έναν υβριδικό τρόπο με το link2sd. 3. Τον αντάπτορα τον δοκίμασα με διάφορες συσκευές όπως stick 8 gb & hard drive 1tb. To στικάκι δεν είχε προβλήματα,όμως ο σκληρός δεν τροφοδοτούνταν καν οπότε... Με λίγο ψάξιμο βρήκα πως τελικά με το usb hub, όντως συνδέεις πολλές συσκευές, όμως οι σκληροί δίσκοι πρέπει να έχουν εξωτερική τροφοδοσία. 4. Λογικά κάνει αφού μοιάζει με τον δικό μου.
  8. Αν δε θες να χρεώνεσαι απενεργοποίησε την κίνηση δεδομένων, γιατί όλο και κάποια λειτουργία στο παρασκήνιο συνδέεται χωρίς να το θέλεις(timescape κτλ).
  9. Έκανες εκκαθάριση της μνήμης Dalvik μέσα από το Titamium?(Αριστερό κουμπί/περισσότερα/εκκαθάριση μνήμης Dalvik)
  10. Φυσικά και μπορείς κατέβασε το superoneclick από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=906742 Μετά εγκαθιστάς το Titaniumbackup και μέσω αυτού απεγκαθιστάς όποιο πρόγραμμα δεν σου αρέσει (roadsync,wisepilot κλπ). Για περισσότερες πληροφορίες πήγαινε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287054&page=13
  11. Καλημέρα, δε χρειάζεται να είναι rooted η συσκευή για να το βάλεις. Αν εννοείς ό,τι δε μπορείς να βρείς το "apk" τότε χρειάζεσαι τον Astro file manager που τον κατεβάζεις από το market και σου δίνει τη δυνατότητα να πλοηγείσαι στην κάρτα sd και να εγκαθιστάς αρχεία apk που βρίσκονται εκεί. Αν έχεις πρόβλημα μετά την εγκατάσταση στείλε pm.
  12. Αν πας στα χρονοδιαγράμματα και ψάξεις τη δεύτερη επιλογή "Δημιουργία backup όλων των εφαρμογών..." και πατήσεις εκτέλεση:) Ότι δε σου κάνει αυτόματα μπορείς χειροκίνητα μέσα απο την καρτέλα "Αντ. Ασφαλείας και επαναφορά" και πατώντας στο εκάστοτε prog να κάνεις back up!!
  13. Γεια σου Daedalus: 1.a)σωστά b)σωστά δες και το pm 2.a)σωστά μέχρι νεωτέρας b)δεν γνωρίζω τι κερδίζεις καθώς δούλεψα απ΄ευθείας την τελευταία έκδοση. Καθαρά πορσωπική άποψη καλό είναι να βάλεις και την τελευταία έκδοση αφού γίνεται root. Εξάλλου και με superoneclick γίνεται σε 1 λεπτό. 3)Titanium backup σίγουρα, root explorer σίγουρα, astro file manager μπορείς να το βάλεις και χωρίς rooted συσκευή(Όποιο χρειαστείς google it ή pm it :D.)
×
×
  • Create New...