KOUNELOS1986 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 (edited) Να σας ρωτήσω βρε παιδιά κάτι. Μιλάω κανονικά στο κινητό mini pro και αν τη πιέσω λιγάκι (πχ πάνω στο αυτί μου πιέζετε η οθόνη με το πληκτρολόγιο) αρχίζει και κάνει ένα βουητό.Μόλις το χαλαρώσω λιγάκι σταματάει. Επίσης όταν είναι ανοιχτό το wifi μπορώ και ακούω την σύνδεση που κάνει το κινητό. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ή αρχίζω και γίνομαι superman :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: ?? Edited December 22, 2010 by KOUNELOS1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faldainos Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Ειχε νομιζω ρωτηθει κ πιο παλια με ποια εφαρμογη μπορουμε να κανουμε το mini hotspot ωστε να μπορουν να μοιραζουμε τη συνδεση μας. Αν γινεται βεβαια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Μήπως δεν έχεις ανοιχτό το 3G όταν προσπαθείς να λάβεις και δεν έρχεται; Εμένα νομίζω (αν δεν κάνω λάθος) ότι το χρειάζεται για να στείλει και να λάβει. οκ..το έχω νομίζω.... το 3g για να είναι ανοιχτό πρέπει να έχω τσεκαρισμένο το :Κίνηση Δεδομένων κ το Περιαγωγή Δεδομένων , μέσα στις ρυθμίσεις δικτύου κινητής τηλεφωνίας :O Dark Dog.....τί λες εσύυυυυ?? Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 οκ..το έχω νομίζω.... το 3g για να είναι ανοιχτό πρέπει να έχω τσεκαρισμένο το :Κίνηση Δεδομένων κ το Περιαγωγή Δεδομένων , μέσα στις ρυθμίσεις δικτύου κινητής τηλεφωνίας :O Dark Dog.....τί λες εσύυυυυ?? η απλα κατεβασε το APN on/off widget για να κανεις τη δουλεια σου.(εννοειται με ανοιχτο το κινηση δεδομενων.) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Πλεον το να πας σε 2.1 δεν ειναι τιποτα. Μια απλη αναβαθμιση λογισμικου. Κατεβαζεις ενα προγραμμα απο την SE στο PC, συνδεεις το κινητο στο PC, πατας μερικα κουμπια και εισαι ετοιμος. Επισης το να το ρουταρεις δεν ειναι τιποτα. Βαζεις ενα αρχειο μεσα στο κινητο, το τρεχεις και τελος! edit: και τα κανεις με την σειρα που τα εγραψα... Χωρίς root δεν έχεις πλεονεκτήματα σε κάποιες εφαρμογές που χρειαζοντε άδεια. Ξεκινάς την συσκευή σου με αναβάθμιση σε 2.1 την κανείς ροοτ, κατεβάζεις το titanium backup (μέσω ίντερνετ αν ψάξεις θα βρεις donate version) κανείς install και το busybox (που το κάνεις μέσα από το titanium backup). Mετά η συσκευή είναι όλη δικιά σου :D Eυχαριστώ! :thanks: Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion008 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ZNq4jKNQbzo&feature=player_embedded Ελα να περνουμε φωτια τωρα λεμε!!!! Ερε τι θα δουν τα ματακια μας παλι. Παράθεση Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreverfreak Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Σε λιγες μερες προκειται να γινω κι εγω ευτυχης κατοχος του xperia x10 mini pro red... Η αληθεια ειναι πως το εψαξα πολυ (ηθελα σιγουρα κινητο με λειτουργικο android, αλλα η αληθεια ειναι πως σκεφτηκα και για το wildfire, καθως και για ενα αλλο της LG), αλλα τελικα με κερδισε το μικρουλι, κυριως λογω μεγεθους και χρηστικοτητας!! Ελπιζω να ειναι αναβαθμισμενο στη 2.1, μιας και μολις το παρω εχω σκοπο να του αλλαξω τα φωτα και δε θελω να χασω χρονο και με την αναβαθμιση:P... Και κατι τελευταιο, υπαρχει η παραμικρη πιθανοτητα (εδω γελαμε:P) να δουμε μελλοντικη αναβαθμιση για τα μικρουλια, εστω σε 2.2?? Σα σεναριο επιστημονικης φαντασιας ακουγεται, αλλα οσο ζουμε ελπιζουμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ZNq4jKNQbzo&feature=player_embedded Ελα να περνουμε φωτια τωρα λεμε!!!! Ερε τι θα δουν τα ματακια μας παλι. Παντως δεν νομιζω τα μινι/προ να παρουνε ποτε την 2,3..Αν την παρει θα την παρει μονο το μεγαλο... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreverfreak Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Παντως δεν νομιζω τα μινι/προ να παρουνε ποτε την 2,3..Αν την παρει θα την παρει μονο το μεγαλο... Μπα, ουτε εγω το θεωρω πιθανο να αναβαθμιστουν ποτε σε 2.3... Τουλαχιστον ας παρουν τη 2.2 καποτε:D!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Ναι αυτος ειναι ο ευσεβης μας ποθος...Κι ας ειναι κ η τελευταια που θα παρουμε...:happy: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Ναι αυτος ειναι ο ευσεβης μας ποθος...Κι ας ειναι κ η τελευταια που θα παρουμε...:happy: και ας πεθανουμε μετα!!χαχα!:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Ο οδηγός για rebrand σε ελληνικό δίκτυο δεν υπάρχει πια??? Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mai_tai Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 καλημερα αλανια...-απο τοτε που το αναβαθμισα σε 2.1 καθε τεταρτη κ κυριακη μου λεει πως απετυχε ο συχρονισμος με τon sony ericsson λογαριασμο...-εντωμεταξυ τους εχω ξετσεκαρισμενους απο το κινητο(να μην κανουν μονοι τους συνχρονισμο....)τι αλλο πρεπει να ρυθμισω να σταματησει επιτελους αυτη η ιστορια?? αααα και καλα χριστουγεννα σε ολους λεμεε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grhgorhs1 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 καλημέρα και από μένα παιδια! θα ηθελα και εγω απο καποιον ενα πμ με το navigon:lol::p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CASH Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 καλημερα αλανια...-απο τοτε που το αναβαθμισα σε 2.1 καθε τεταρτη κ κυριακη μου λεει πως απετυχε ο συχρονισμος με τon sony ericsson λογαριασμο...-εντωμεταξυ τους εχω ξετσεκαρισμενους απο το κινητο(να μην κανουν μονοι τους συνχρονισμο....)τι αλλο πρεπει να ρυθμισω να σταματησει επιτελους αυτη η ιστορια?? αααα και καλα χριστουγεννα σε ολους λεμεε Καλημέρα , Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα έχεις ορίσει κάποιον λογαριασμό με συνέπεια να προσπαθεί μόνος του . Ψάξε και θα τον βρεις μέσα στους λογαριασμούς Παράθεση Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sporoz Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 application protection απο το μαρκετ Ευχαριστώ αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω καμιά εφαρμογή... κολλάει στο "Εκκίνηση λήψης" (μετακινείται η μπάρα η άσπρη-μπλέ που είναι, περιμένω πόση ώρα αλλά δεν αρχίζει το κατέβασμα) Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Nokia N95 Sony Ericsson C905 Samsung SGH-i900 OMNIA Sony Ericsson W995 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Μετά τη φόρτιση κάνεις επανεκκίνηση; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Δοκίμασέ το κι αν δεν πιάσει βλέπουμε. Ένα ένα αντιμετωπίζουμε τα πράγματα!!! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 η απλα κατεβασε το APN on/off widget για να κανεις τη δουλεια σου.(εννοειται με ανοιχτο το κινηση δεδομενων.) το έκανα και νομίζω βρήκα την υγειά μου!!! απλά να σε ρωτήσω, να το έχω όλη την ώρα ανοιχτό το widget??? θα τρώει πολύ από τη μπαταρία??? Κάνει και άλλες δουλειές εκτός από αυτό??? (αν και μου αρκεί!!!:p ) Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Παιδια θελω μια εφαρμογη για μουσικη... Α και πως γινεται να παω στην αρχικη οθονη γιατι εχω το adw.launcher και πατησα να χρησιμοποιειται μονο αυτο οταν παταω το μεσαιο κουμπι. Ευχαριστω Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMYIAK Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Παιδια θελω μια εφαρμογη για μουσικη... Α και πως γινεται να παω στην αρχικη οθονη γιατι εχω το adw.launcher και πατησα να χρησιμοποιειται μονο αυτο οταν παταω το μεσαιο κουμπι. Ευχαριστω πηγαινε στο μενου ρυθμισεις->εφαρμογες->διαχειρηση εφαρμογων και θα βρεις το adw..μπες και πατα εκει που λεει εκαθαριση προεπιλογων ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 (edited) πηγαινε στο μενου ρυθμισεις->εφαρμογες->διαχειρηση εφαρμογων και θα βρεις το adw..μπες και πατα εκει που λεει εκαθαριση προεπιλογων ;) Ευχαριστω πολυ.. Καμια εφαρμογη για μουσικη ?? Γιατι αυτη που εχει δεν μου αρεσει :) Πως μπορω να αποθηκευω τις φωτογραφιες και τα βιντεο στην καρτα μνημης ?? Edited January 9, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMYIAK Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 αποθηκευονται ετσι κ αλλιως στην καρτα..για μουσικη δοκιμασε το winamp η κανενα αλλο απο το market..εχει ενα με το σημα απο το windows media player αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 αποθηκευονται ετσι κ αλλιως στην καρτα..για μουσικη δοκιμασε το winamp η κανενα αλλο απο το market..εχει ενα με το σημα απο το windows media player αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται.. Nα σαι καλα :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecb116 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Δες και αυτον τον player ³ http://www.androidzoom.com/android_applications/multimedia/_cgdk.html εχει επιλογη για ευρεση μουσικης αναλογα με το ειδος (genre) Παράθεση LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts