Jump to content

grhgorhs1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About grhgorhs1

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

grhgorhs1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα και από εμένα. Έχω 2 θεματακια. το πρώτο αφορά το root. Ενώ κάνω ότι ζητούν στο htcdev όταν συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή δεν γίνετε τίποτα παραπέρα.δεν κάνει εγκατάσταση τον driver και δεν μπορω να συνεχίσω. το 2ο είναι ότι κάποια παιχνίδια κρασαρουν πριν καν να ξεκινήσουν ( nova 2, shadow guardian, Spiderman,).Όλα 3d. ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Καλημερα! Γνωριζει κανεις γιατι δεν κατεβαζει το κινητο αρχεια μεσω rapidshare? Στάλθηκε με ταχυδρομικό περιστέρι..
  3. Στο quadrant χτυπάει 1000άρια άνετα. Τα παιχνίδια δεν κόλλανε.το κινητο παει σφαιρα. Χωρια οτι τα παντα πανε καρτα παμευκολα.μαλλον αξιζει :Ρ Στάλθηκε με ταχυδρομικό περιστέρι..
  4. Το εκανα και εγω αλλα τιποτα. Αναμονη λοιπον.... Στάλθηκε με ταχυδρομικό περιστέρι..
  5. Μια ερωτηση.δοκιμασε και καταφερε κανεις να γραψει ελληνικα με το συρομενο πληκτρολογιο του προ στην cyanogen 3. 2. 1? Και αν ναι πως; (την εχω εδω και μερικες μερες και παει μια χαρα εκτος απο το πληκτρολογιο στα ελληνικα). Ευχαριστω. Στάλθηκε με ταχυδρομικό περιστέρι..
  6. ερωτηση... το πρωτο boot στην rom των xda με την froyo ποσο κραταει? επι μιση ωρα κολλησε στο boot animation. ειναι φυσιολογικο αυτο? Sent from my U20i using Tapatalk
  7. μια ερωτηση παιδια... ενω περασα το xrecovery στο sytem/bin στην επανεκκινηση δεν μπαινει στο menu του... μιαα γρηγορη απαντηση παρακαλω γιατι καθομαι σε ξενο pc...:D
  8. Ασχετο αλλα μου εκανε εντυπωση... μολις εκαναbenchmark με το quadrant και μου εβγαλε αποτελεσμα 606! ειναι δυνατον αυτο??
  9. και ακομα μια ερωτηση... στο setcpu πια συσκευη διαλεγουμε απο την στιγμη που το xperia mini pro δεν υπαρχει στισ επιλογες??
  10. καλημερα παιδια :D:D μια ερωτηση. εβαλα το setcpu και το autokiller στο strict.και τωρα το κινητο δεν ανοιγει καθολου μετατο reboot..:lol::lol::lol::lol: καμια ιδεα να το ανοιξω???? :p
  11. εγκατεστησα κι εγω το θεμα αλλα το εικονιδιο του wi fi δεν φαινεται καθολου και σε μενα. :p
  12. συγνωμη για τα πολλαπλα posts. dark δεν κατεβαζει τπτ απο το μαρκετ. ενω δειχνει οτι κατεβζει... αν κανω επισκευη χανετε το app2sd?? και πωσ γινετε επισκευη?? :p:p:p
  13. το αρχείο που λες το έχω μέσα στο system/app. το ξανατσέκαρα...
  14. εσβησα οτι προτεινες να σβησω απο την λιστα εδω με τα αχρηστα της se. νομιζω ομως οτι επειδη εκανα πολλαπλες επιλογες για μεταφορα απο system/app σε data/app εσβησα και κατι που δεν επρεπε :confused::confused: .....κι η συντομευση album στο τηλεφωνο ενω ανοιγει,:X δειχνει οτι εχει 2 κατεστραμενα αρχεια. δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο με το προβλημα μου στην καμερα...:worry:
×
×
  • Create New...