Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και το galaxy s2 που εχω μου εκανε κατι χαζα αλλα με την αναβάθμιση ολα good.οποτε ειπα στην επομενη αναβάθμιση αλλα δεν την ειδα ποτε!!!
Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κάνε τις επαφές συγχρονισμό με το gmail σου και μετά κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Έτσι δε θα τις χάσεις!

Κάνε τις επαφές συγχρονισμό με το gmail σου και μετά κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Έτσι δε θα τις χάσεις!

προσπάθησα μια μερα και το μονο που κατάφερα ειναι να χάσω καμιά 50 επαφές και να εχω ολες τις υπόλοιπες απο 2 φορές!!!

ρε με έχει κάνει πολλά κουλά αυτο το κινητό.

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

προσπάθησα μια μερα και το μονο που κατάφερα ειναι να χάσω καμιά 50 επαφές και να εχω ολες τις υπόλοιπες απο 2 φορές!!!

Μαλλον ηταν προβληματικο απ'την αρχη.Δως'το δρομο και κρατα το galaxy s2.:p

Να κανεις αναβαθμιση μεσω SEUS

Δημήτρης

παιδια καλησπερα, μετα απο ενα κατεβασμα που εκανα χτες το βραδυ και κατι ενημερώσεις...

σημερα μου κολλούσε το κινητο,αφου το έκλεισα για να το ξανα ανοιξω δεν ανοιγει με τιποτα,εχω προσπαθήσει πολυ ωρα δεν κανει τπτ,ουτε το σήμα της ΣΕ ουτε τπτ, ειδα σε ενα ποστ ποιο πριν http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=268066&page=895

που λετε μια διαδικασία να να ξαναγίνει μαμησιο... να πω οτι δεν το εχω φλασαρει απλα μονο ροοτ το ειχα αν βοηθαει σε κατι...

παρακαλω τα φωτα σας

• Κατεβάζουμε το pc companion στο pc

•κλικάρουμε το support zone

•Θα κατεβάσει πρόγραμμα

•Ανοίγουμε το support zone

•Κλικάρουμε ενημέρωση χωρίς να συνδέσουμε το κινητό

•Θα μας πει ότι δεν υπάρχει συσκευή συνδεμένη

•κλικάρουμε επιδιόρθωση

•Απενεργοποίηουμε το κινητό

•Και ακολουθούμε τις οδηγίες

Δοκίμασε έτσι. Θα πάει σε 2.1 και θα ξανακάνεις από την αρχή σωστά όλη τη διαδικασία..

βασικα τα εκανα ολα αυτα και με το uss και το pc companion δεν με προχωράει παρακάτω στην συνδεση του τηλεφώνου εκει που μου λεει να βαλω το usb να πατήσω το πισω κτλ κτλ.εκει σταματάει, να σημειώσω οτι το κινητό δεν ανοίγει καθολου

παιδες πήγα στο γερμανο που δουλευει ενας φιλος μου τεχνικος να του πω να μου ξεβιδωσει της βιδες να το ανοιξω να βγαλω την μπαταριά μπας και ξεμπλοκάρει,με ρωτάει τι εχει,του λεω δεν ανοίγει ειναι νεκρό τελείως.

μου λεει α αυτο ειναι...και κανει κατι κ αμέσως μου το δινει ανοιχτώ...τι εκανε κ το άνοιξε ξερει κανενας?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

μηπως το ανοιξε με συνδυασμο καποιων πληκτρων? γιατι δε τον ρωτας να σε πει?

Του εκανε restart με πατημενα Power button +home button.

Δημήτρης

Δοκιμασε κανεις την PrimeHDv3 final? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1515055 Eιναι η τελικη εκδοση και δεν διαβαζω κατι κακο απο κατω, να την βαλω ή να περιμενω τελικη εκδοση απο NaA? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1415026
Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Παιδιά καλημέρα.

Αν και κάπως αργά έκανα τελικά root το x10 xperia mini pro U20i πολύ εύκολα με το Super On Click ακολουθώντας τις οδηγίες του forum

Έχω την έκδοση 2.1 .1.Α.0.6.

Ποια ROM μου προτείνετε να βάλω ως βέλτιστη για να πάω σε 2.3 ή 4?? από άποψη σταθερότητας και λιγότερων προβλημάτων. Επίσης χρειάζεται να περάσω το xrecovery πρώτα?

Παιδιά καλημέρα.

Αν και κάπως αργά έκανα τελικά root το x10 xperia mini pro U20i πολύ εύκολα με το Super On Click ακολουθώντας τις οδηγίες του forum

Έχω την έκδοση 2.1 .1.Α.0.6.

Ποια ROM μου προτείνετε να βάλω ως βέλτιστη για να πάω σε 2.3 ή 4?? από άποψη σταθερότητας και λιγότερων προβλημάτων. Επίσης χρειάζεται να περάσω το xrecovery πρώτα?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1415026 εδω μπορεις να δεις αλλα πρεπει να εισαι root,να ξεκλειδωσεις το bootloader αλλαγη κερνελ και μετα βαζεις τη ρομ.Καλο διαβασμα!

Δοκιμασε κανεις την PrimeHDv3 final? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1515055 Eιναι η τελικη εκδοση και δεν διαβαζω κατι κακο απο κατω, να την βαλω ή να περιμενω τελικη εκδοση απο NaA? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1415026

Δεν υπαρχει τελικη εκδοση απλα βγαινει αναβαθμιση οσον αφορα τη ρομ απο NaA.Για μενα δοκιμασε και τις 2 και δες τι σου αρεσει!Πλεον ειναι πολυ ευκολο να αλλαζεις ρομ.

Δημήτρης

Εβαλα τελικα το κερνελ καινουργιο, το ξεκλειδωσα, δοκιμασα τις νεες ρομ. Ειναι πραγματικα πολυ σταθερες και γρηγορες καμμια σχεση με τις παλιες. Μπορεις να τις εχεις για βασικες ΟΜΩΣ δυο προβληματα. Δοκιμασα HD, nAa, XMP και εχουν παρομοια συμπεριφορα

α) Πληκτρολογιο πως μπορω να εχω το στοκ? αυτο δεν γραφει καν ελληνικα! εχει επισης το προβλημα με το παπι. Φλασαρα ενα αρχειο που βρηκα αλλα δεν εκανε κατι...

β) Δουλευα με την στοκ μια εκδοση του sygic και ενω τωρα γινεται η εγκατασταση οταν το ανοιγω βγαζει σφαλμα... Γιατι γινεται αυτο? μηπως το κανει και με αλλα προγραμματα μετα?

γ) Αν θελω να επανελθω στοκ θελει παλι καλωδια και ξανα απο την αρχη, η μπορω να βρω καπου την στοκ ρομ? Υπαρχει τροπος να επαναφερω back up με xrecovery? Δεν το βλεπω καπου τωρα, σε παλιοτερες εκδοσεις το ειχε.

Που θα βρω τον launcher του S, τωρα εχω του Χ8 και ειναι ΟΚ, αλλα του S λενε ειναι ωραιος.

δουλευω μερες τωρα δεν μου εχει αρνηθει αλλη εφαρμογη εκτος απο την εκδοση τοu gps που ειχα, αλλα το εξωτερικο πληκτρολογιο παραμενει προβλημα μιας και δεν μπορω να γραψω ελληνικα αλλα και τα αγγλικα οι χαρακτηρες ειναι λαθος καπου βρισκεις το παπι αλλα την μεσα παυλα δεν την εχει πουθενα.

Ενα απιθανο προγραμμα για streaming ειναι ο skyfire μπορει σαν περιηγητης να ειναι λιγο βαρυς αλλα αν εχει η σελιδα video πατας εικονακι και σου βγαζει παραθυρακι και βλεπεις fullscreen το βιντεο χωρις διαφιμησεις κτλ στην καλυτερη ποιοτητα που εχω πετυχει ποτε σε στριμινγκ στο κινητο. Με φλας 10.2 νομιζω να βαλω το 10.3 ή το 11?

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα
Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να βάλω το καινούριο android 4 στο x10 mini...

να σας πω ότι διαθέτω αυτό που είχε περασμένο 1.5 χρόνιο πριν... (δε ξέρω ποιο είναι ακριβός γιατί δε το λέει :/)

έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα πως να το κάνω..

Όπως ίσως να σου πουν και οι αρμόδιοι, καλύτερα ρώτα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=268066

Αν και έχω την εντύπωση πως το x10 mini δεν θα πάρει την ICS (επίσημα τουλάχιστον).

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να βάλω το καινούριο android 4 στο x10 mini...

να σας πω ότι διαθέτω αυτό που είχε περασμένο 1.5 χρόνιο πριν... (δε ξέρω ποιο είναι ακριβός γιατί δε το λέει :/)

έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα πως να το κάνω..

το χ10 μινι σταματησε τις αναβαθμισεις επισημα στην 2,1 εκδοση επισημα τουλαχιστον.μπορεις ομως να ψαξεις στις σελιδες των οδηγων του φορουμ εδω για καποιες αξιολογες εκδοσεις 2.2 και 2.3 του αντροιντ.πιστεψε με ειναι πολυ καλυτερες απο την επισημη

εδω δε πήρε froyo και gb, θα πάρει ics;

μόνο με custom rom ΑΝ γίνει δουλεια

Που προς το παρών τουλάχιστον δεν υπάρχει και τόσο φως. Ούτε εδώ, ούτε στο X8...

εδω δε πήρε froyo και gb, θα πάρει ics;

μόνο με custom rom ΑΝ γίνει δουλεια

Που προς το παρών τουλάχιστον δεν υπάρχει και τόσο φως. Ούτε εδώ, ούτε στο X8...

Βγηκε ICS rom απο τον γνωστο σε ολους μας NaA.Ειναι για μινι και αξιζει πραγματικα!!Δειτε περισσοτερες πληροφοριες στη σελιδα των xda:)

Δημήτρης

Βγηκε ICS rom απο τον γνωστο σε ολους μας NaA.Ειναι για μινι και αξιζει πραγματικα!!Δειτε περισσοτερες πληροφοριες στη σελιδα των xda:)

Kαι για το X8 έβγαλε αλλά είναι αρκετά βαριά ακόμα και δε λειτουργεί και η κάμερα!

Πως μπορώ να επαναφέρω το γνήσιο Λογισμικό? μου το είχαν πειράξει και έχω την έκδοση 2.2.1

Update μέσω PC Companion ή SEUS.

Γεια σας παιδια.

1)Οταν ημουν στην 2.1 το navigon δουλευε κανονικα.Στην 2.3 δεν το κανει εγκατασταση.Μηπως ξερετε τι φταιει????

2)Εχετε υποψην σας καμια καλη εφαρμογη φωτογραφιας και βιντεο που να κανει zoom και οταν τραβας photo η εικονα να ειναι πληρης στην οθονη του κινητου.Το mini εχω...

''Ολα ειναι δρόμos''

Sony Xperia L (4.2.2)

• Administrators
1)Οταν ημουν στην 2.1 το navigon δουλευε κανονικα.Στην 2.3 δεν το κανει εγκατασταση.Μηπως ξερετε τι φταιει????

Αν δεν το έχεις αγορασμένο δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι στο παρόν forum για να σε βοηθήσουμε.

2)Εχετε υποψην σας καμια καλη εφαρμογη φωτογραφιας και βιντεο που να κανει zoom και οταν τραβας photo η εικονα να ειναι πληρης στην οθονη του κινητου.Το mini εχω...

Για τέτοιου είδους εφαρμογές συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271531

Modpic.gif

λοιπον...εχω αυτο το κινητο να το φτιαξω (ενος φιλου μου ειναι)...δεν μπορω να κανω αναβαθμιση μεσω pc companion...ειναι απασχολημενος ο διακομιστης μαλλον...ποτε να ξαναπροσπαθησω...στον υπολογιστη του φιλου μου δεν το βλεπει καν μεσω usb ενω σε μενα το βλεπει ενω εγω δεν μπορω να βαλω κανενα αρχειο μεσα...δηλαδη δεν μου βγαινει η διαχειρηση αρχειων

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

λοιπον...εχω αυτο το κινητο να το φτιαξω (ενος φιλου μου ειναι)...δεν μπορω να κανω αναβαθμιση μεσω pc companion...ειναι απασχολημενος ο διακομιστης μαλλον...ποτε να ξαναπροσπαθησω...στον υπολογιστη του φιλου μου δεν το βλεπει καν μεσω usb ενω σε μενα το βλεπει ενω εγω δεν μπορω να βαλω κανενα αρχειο μεσα...δηλαδη δεν μου βγαινει η διαχειρηση αρχειων

Πάλι εγώ!!!

Δε νομίζω πως χρειάζεται να ξαναπροσπαθήσεις. Το κινητό έχει μείνει στην έκδοση 2.1 και δεν αναβαθμίζεται άλλο (επίσημα!;))

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro