Jump to content

panosss24

Members
  • Δημοσιεύσεις

    62
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

panosss24's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το έκανα αλλά τίποτα φιλε
  2. παιδια καλησπερα, μετα απο ενα κατεβασμα που εκανα χτες το βραδυ και κατι ενημερώσεις... σημερα μου κολλούσε το κινητο,αφου το έκλεισα για να το ξανα ανοιξω δεν ανοιγει με τιποτα,εχω προσπαθήσει πολυ ωρα δεν κανει τπτ,ουτε το σήμα της ΣΕ ουτε τπτ, ειδα σε ενα ποστ ποιο πριν http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=268066&page=895 που λετε μια διαδικασία να να ξαναγίνει μαμησιο... να πω οτι δεν το εχω φλασαρει απλα μονο ροοτ το ειχα αν βοηθαει σε κατι... παρακαλω τα φωτα σας • Κατεβάζουμε το pc companion στο pc •κλικάρουμε το support zone •Θα κατεβάσει πρόγραμμα •Ανοίγουμε το support zone •Κλικάρουμε ενημέρωση χωρίς να συνδέσουμε το κινητό •Θα μας πει ότι δεν υπάρχει συσκευή συνδεμένη •κλικάρουμε επιδιόρθωση •Απενεργοποίηουμε το κινητό •Και ακολουθούμε τις οδηγίες Δοκίμασε έτσι. Θα πάει σε 2.1 και θα ξανακάνεις από την αρχή σωστά όλη τη διαδικασία.. βασικα τα εκανα ολα αυτα και με το uss και το pc companion δεν με προχωράει παρακάτω στην συνδεση του τηλεφώνου εκει που μου λεει να βαλω το usb να πατήσω το πισω κτλ κτλ.εκει σταματάει, να σημειώσω οτι το κινητό δεν ανοίγει καθολου παιδες πήγα στο γερμανο που δουλευει ενας φιλος μου τεχνικος να του πω να μου ξεβιδωσει της βιδες να το ανοιξω να βγαλω την μπαταριά μπας και ξεμπλοκάρει,με ρωτάει τι εχει,του λεω δεν ανοίγει ειναι νεκρό τελείως. μου λεει α αυτο ειναι...και κανει κατι κ αμέσως μου το δινει ανοιχτώ...τι εκανε κ το άνοιξε ξερει κανενας?
  3. παρακαλώ οποιος μπορει να μου πει τα εξής που έχετε χιλιοαπαντηση αλλα βαριέμαι να ψάχνω καταρχήν αγόρασα για δεύτερη φορα το x10 mini απο μια ξαδέρφη μου.. αποτι βλεπω μεσα φοραει την 2.1 1) μεχρι ποια εκδοσή φτανει αυτο το κινητό...(και ας μου επισυνάψει το οδηγο αναβαθμησης του και αφου το κανω αυτο να μου πει τον οδηγο για ροοταρισμα...2 πραγματα συγκεκριμενα ζηταω.. οποιος μπορει περιμενω απαντηση να το κανω τωρα. ευχαριστω.
  4. οχι δεν εκανα.... αυτο ειναι το λαθος δλδ?
  5. ρε παιδια περασα την JJ RLS9 ΚΑΙ βλεπω μεσα στο μενυ εφαρμογες της παλιας της CyanogenMod7 που ειχα βαλει προχθες,τι μλκια εχω κανει........εχω βαρεθει ποιααα
  6. εμένα η CyanogenMod 7 κολαει.....οταν κανεις κληση μενει η οθονη σβιστη.... ρε παιδια μια χαζοερωτηση μπορω να κανω...τωρα το καταλαβα αλλα δεν ειμαι σιγουρος...καθε φορα που περναω μια rom θελει κ απο την αρχη την διαδηκασια του ξεκλιδωματος τον 256 mb? η μια φορα το κανεις κ τελειωσε ?
  7. παιδια εβαλα χτες αυτη που ποσταρη το teckblock κ ειναι αστα... κολαει συνεχεια στο δικο μου...εχω βαρε8ει να μπενοβγαζω καπακι. λοιπον, αλλο θελω να ρωτισω, ειχα την μαμησια την wind τωρα εχει μεσα αυτη του teckblock 2.3 λεει... λοιπον για να περασω αλλη κ να σβησω οτι αχριστο υπαρχει απο τιν παλια κτλ τι κανω? και ποια να περασω?ποια ειναι η ποιο σταθερη συζητημενη????
  8. η πρωτη που εβαλα απο το techblock 2.3 που λεει καλη φαινεται,μου εκανε ενα κολλημα αν κανει κ αλλο θα την αλλαξω, η αληθεια ειναι οτι δεν εχω βαλει κ αλλες custom για να πω διαφορες...
  9. ωραια μια χαρα κ κατεβαζω ποιο απο ολα αυτα? φανταζομαι το rls9 αλλα ποιο απολα? κ κατι ακομα μπορει να ειναι χαζομαρα μεγαλη το rls9 σημενει 2.2 froyo και το rls8 2.1??? την πεταξα???
  10. φιλε μου στειλε μια το σιτε απο εκει που το κατεβασες
  11. ρε παιδες θελω να αναβαθμησω κ εγω τον κινεζο παω στο σιτε που δινει η πρωτη σελιδα... εδω δλδ http://android.modaco.com/content/android-news/329049/t-mobile-uk-hacks-its-data-allowance/ αλλα δε βλεπω κατι καπου να κατεβασω την εκδωση...
  12. σωστος φιλε μου δεν προλαβα να το ακυρωσω,μετα καταλαβα τι επρεπε να κανω... περιμενω.... σε καλο δρομο νομιζω οτι ειναι...για ολα αυτα ευχαριστω πολυ ολους... εριξα πολυ διαβασμα ουτε εξεταστηκη να ηταν μια χαρα...πρεπει να εγινε... που παω να δω αν ειναι 512? και μια ακομα ερωτ κατεβαζω παιχνιδια εφαρμογες κτλ κτλ απο androit market πως μπορω να της αποθηκευω στην μεμορυ εξοτερικη... γιατι φανταζομαι το αντιθετο βαρενουν το συστημα.. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  13. παιδια εκανα την διαδηκασια αναβαθμησεις απο εδω http://techblog.gr/mobile/zte-blade-512mb-ram-0593/ και στο τελος που πηγα να κανω το restore μου βγηκε μια ασπρη οθονη που λεει FTM τι εγινε? πρεπει να τα ξανακανω απο την αρχη?
  14. δεν ξερω αν ειναι απο modaco αλλα εχει μεσα τους drivers κ το prepare for install το εκανα οπως τα ειπες.... παλι στο ιδιο μενει waiting for device μπορεις να μου πεις στη γραμμη εντολων ακριβως τι γραφω μηπος δεν κανω κατι εκει σωστα,αν μπορεις σε παρακαλω λεπτομερος....
×
×
  • Create New...