Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα Συν-φορουμίτες. Ένας φίλος έχει το Χ10 mini. Από τη μέρα που το πήρε αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα. Με οποιονδήποτε gmail account και να προσπαθήσει να συνδεθεί για να χρησιμοποιήσει το market του γράφει ότι το τηλέφωνο δεν μπορεί να δημιουργήσει ασφαλή σύνδεση με τους σερβερς της google και δεν το συνδέει. Έχουμε δοκιμάσει με δέκα διαφορετικά acc και συνεχώς βγάζει το ίδιο πρόβλημα είτε μέσω wi-fi είτε μέσω δικτύου κινητής. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνουμε?

Χωρις να ξερω,εχετε δοκιμασει να φτιαξετε απευθειας λογαριασμο απο το κινητο;ή τον φτιαχνετε στο πισι και τον περνατε μετα;

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ξέχασα να πω ότι και όταν πας να φτιάξεις acc μέσα από το κινητό βγάζει το ίδιο

Off topic: KonstantinosLp είσαι ο ίδιος που ήταν και στο greek-fun?

--

Nokia 3310 -> Nokia 5300 -> Nokia 5320 -> Nokia C6-00 -> iPhone 3GS -> Samsung Galaxy SIII Neo -> Nokia Lumia 520 -> Xiaomi RN2 -> Xiaomi Mi A1 -> Xiaomi Mi 10 Lite

Ξέχασα να πω ότι και όταν πας να φτιάξεις acc μέσα από το κινητό βγάζει το ίδιο

Off topic: KonstantinosLp είσαι ο ίδιος που ήταν και στο greek-fun?

τοτε δεν ξερω τι μπορει να φταιει...

σου εστειλα pm

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα Συν-φορουμίτες. Ένας φίλος έχει το Χ10 mini. Από τη μέρα που το πήρε αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα. Με οποιονδήποτε gmail account και να προσπαθήσει να συνδεθεί για να χρησιμοποιήσει το market του γράφει ότι το τηλέφωνο δεν μπορεί να δημιουργήσει ασφαλή σύνδεση με τους σερβερς της google και δεν το συνδέει. Έχουμε δοκιμάσει με δέκα διαφορετικά acc και συνεχώς βγάζει το ίδιο πρόβλημα είτε μέσω wi-fi είτε μέσω δικτύου κινητής. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνουμε?

Κανε αναβάθμιση με διαγραφή των δεδομένων χρήστη και λογικα θα δουλέψει, μάλλον είναι κάποιο σφάλμα με τα πιστοποιητικά...

SE x10 mini pro 2.3.4 SonyBread v.4

ln -s /me /myphone/users/yperion

Κανε αναβάθμιση με διαγραφή των δεδομένων χρήστη και λογικα θα δουλέψει, μάλλον είναι κάποιο σφάλμα με τα πιστοποιητικά...

Είμαι και εγώ ένας από τους παθόντες αυτής της κατάστασης...

Τί εννοείς να κάνουμε αναβάθμιση με διαγραφή δεδομένων χρήστη...

Φαντάζομαι δε μιλάς για πιο νέα έκδοση λειτουργικού - Android, μιας που έχουμε ήδη την 2.1 ....

Μπορείς να γίνεις πιο σαφής κι αν κάποιος άλλος χρήστης το αντιμετώπισε το ίδιο, πως το ξεπέρασε...:worry:

paniwnioi...ligoi kai kaloi

Είμαι και εγώ ένας από τους παθόντες αυτής της κατάστασης...

Τί εννοείς να κάνουμε αναβάθμιση με διαγραφή δεδομένων χρήστη...

Φαντάζομαι δε μιλάς για πιο νέα έκδοση λειτουργικού - Android, μιας που έχουμε ήδη την 2.1 ....

Μπορείς να γίνεις πιο σαφής κι αν κάποιος άλλος χρήστης το αντιμετώπισε το ίδιο, πως το ξεπέρασε...:worry:

Υπάρχουν 3 διαφορετικές εκδόσεις της 2.1 αν θυμάμαι καλά οπότε δεν είναι σίγουρο το ότι έχεις την τελευταία 2.1, οπότε όταν πας να κάνεις την αναβάθμιση θα σε ρωτήσει αν θες να διατηρηθούν τα δεδομένα χρήστη, θα επιλέξεις όχι και θα συνεχίσεις κανονικά την αναβάθμιση. Αν έχεις την τελευταία διαθέσιμη έκδοση μπορείς να κάνεις επιδιόρθωση πάντα μέσω του seus...

SE x10 mini pro 2.3.4 SonyBread v.4

ln -s /me /myphone/users/yperion

εβαλα μια sd και μου λεει"κενη καρτα sd ή μη υποστιριζομενο κτλ..." τι συμβαινει εβαλα και αλλες καρτες και τα ιδια, παταω διαμορφωση και δεν γινεται τιποτα..

Ερωτηση: Μπορω να κανω update μια εκδοση cyano (εχω πχ την 5 και θελω να βαλω την 6),χωρις εγκατασταση ξανα απο την αρχη ; Αν ναι,πως γινεται αυτο ;

πανε recovery κανε wipe τα παντα, dalvik vache, data-factory , battery stats. Παρε το zip με την ρομ ου θες και φλασαρε. Εγω ετσι κανω συνεχεια. να τονισω οτι αναλογα την ρομ θες και το αναλογο recovery (xrecovery -cwm) , δες το απο την ρομ που θα κανεις εγκατασταση. Κ τελος , θα ηθελα να σου πω οτι δεν ευθυνομαι για οτιδηποτε συμβει στην συσκευη σου :D

για πειτε ρε παιδια.πως το κανατε?

δηλαδη αν θελω απο 2.2 να παω σε 2.3 γινεται ετσι?

η μονο απο μια εκδοση της 2.3 σε αλλη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

εβαλα μια sd και μου λεει"κενη καρτα sd ή μη υποστιριζομενο κτλ..." τι συμβαινει εβαλα και αλλες καρτες και τα ιδια, παταω διαμορφωση και δεν γινεται τιποτα..

Παιδια για το δικο μου προβλημα εχει κανεις να προτεινει κατι; Ευχαριστω...:D

Αυτός ο τρόπος εγκατάστασης ισχυεί για όλα τα θέματα? Είμαι 2.2 rooted και θέλω το HoneyComb theme που βρίσκεται εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059361

Ευχαριστώ.

Nokia N95

Sony Ericsson C905

Samsung SGH-i900 OMNIA

Sony Ericsson W995

Γινεται να κατεβασω θεμα και να το αποθηκευσω στην καρτα sd?'H το αναγνωριζει σαν εφαρμογη και το βαζει οπωςδειποτε στην εσωτερικη μνημη?

το πληκτρολογιο του ειναι βολικο για αντρικα δαχτυλα ή θα ειναι ζορικο;

τετοιο προβλημα εγω προσωπικα δεν αντιμετωπισα..ουτε εχω ακουσει καποιον να λεει οτι δεν μπορει να γραψει..ισα ισα που θεωρειται κορυφαιο το slide qwerty για το μεγεθος του και ειναι αυτο που κανει τρομερη εντυπωση στα reviews.

Τωρα αν εχει καποιος λουκανικα στα χερια τι να πω;; :p

Περνα απο ενα καταστημα να το τσεκαρεις..;)

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν εχω αυτη την δυνατοτητα και βασιζομαι γενικοτερα στο οτι ξερω σε ενα βαθμο το x10 mini. υποθετω πως αφου ειμαι και φυσιολογικος ανθρωπος στο υψος (1,85) οτι ολο και καποιος θα το ειχε αναφερει οποτε εκτος απροοπτου σημερα το παραγγελνω

δεν εχω αυτη την δυνατοτητα και βασιζομαι γενικοτερα στο οτι ξερω σε ενα βαθμο το x10 mini. υποθετω πως αφου ειμαι και φυσιολογικος ανθρωπος στο υψος (1,85) οτι ολο και καποιος θα το ειχε αναφερει οποτε εκτος απροοπτου σημερα το παραγγελνω

μην σε παρω στον λαιμο μου φιλτατε...

ο κολλητος μου παντως που χει πολυ παραξενα δαχτυλα μια χαρα το χρησιμοποιει και χαιρεται..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

η παραγγελια εγινε οποτε πλεον θα δειξει η νεκροψια. παντως σημερα που δοκιμασα λιγο το αλλο χωρις το πληκτρολογιο ακομα και ετσι στην οθονη ηταν αρκετα βολικο να γραψω

Παιδιά!Μετά από πολύ καιρό σύνδεσα τη συσκευή μου για να περάσω κάποια τραγούδια στην sd...Και παρατήρησα κάποια .tmp αρχεία χύμα μέσα με ονομασία "DiskCacheIndexXXXX"(όπου XXXX αριθμοί)...Να τα διαγράψω ή χρειάζονται?
Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

η παραγγελια εγινε οποτε πλεον θα δειξει η νεκροψια. παντως σημερα που δοκιμασα λιγο το αλλο χωρις το πληκτρολογιο ακομα και ετσι στην οθονη ηταν αρκετα βολικο να γραψω

Με το καλο!οταν σουρθει γραψε εντυπωσεις

εσταλη απο το κ*λοφτιαγμενο μου xperia X10 mini pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά!Μετά από πολύ καιρό σύνδεσα τη συσκευή μου για να περάσω κάποια τραγούδια στην sd...Και παρατήρησα κάποια .tmp αρχεία χύμα μέσα με ονομασία "DiskCacheIndexXXXX"(όπου XXXX αριθμοί)...Να τα διαγράψω ή χρειάζονται?

Εαν το συνδεσες σε mac σου εβγαλε αυτά τα αρχεία και δεν τα χρειάζεσαι, εαν οχι δεν γνωριζω τι μπορει να είναι.

Εαν το συνδεσες σε mac σου εβγαλε αυτά τα αρχεία και δεν τα χρειάζεσαι, εαν οχι δεν γνωριζω τι μπορει να είναι.

Δεν το έχω συνδέσει ποτέ σε Mac...

Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

καποια εφαρμογη σου εφτιαξε ενα αρχεια cache ετσι ωστε να χει τις απαιτουμενες ρυθμισεις.... προφανως... Αν τα διαγραψεις το χειροτερο που θα γινει ειναι να ξανα δημιουργηθουν

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro