vassaki Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Στο Xperia x10 mini ξέρετε πότε θα βγει το Android 2.2 ; Επίσημα....ποτέ δυστυχώς.:( Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Επίσημα....ποτέ δυστυχώς.:( Μπορεις να την περασεις ανεπισημα ομως ! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmmys Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Μπορεις να την περασεις ανεπισημα ομως ! Για καντο λιγο πιο λιανα...:) Παράθεση Δημήτρης__H A K U N A M A T A T A__SV1OBJ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Για καντο λιγο πιο λιανα...:) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296065 Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Για καντο λιγο πιο λιανα...:) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296065 Δες εδω... Γενικοτερα εχε στο νου σου και αυτο http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=124 , για να μην βγαινουμε offtopic ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisgr Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 κάποιες εφαρμογές η παιχνίδια που η ανάλυση τους είναι τεράστια , μπορούμε να την αλλάξουμε και να την φέρουμε στα μέτρα μας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 παιδια ποια καρτα μνημης μου προτεινετε ως καλυτερη,πιο γρηγορη κλπ? σαν-ντισκ,τρανσεντ,τοσιμπα η σονυ ερικσον?ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Καλημερα!! Προχθες πηρα το xperiα 10 mini Και εβαλα το handcent sms. Ρε παιδια γινετε οταν μου ερχεται μνμ να μην το βγαζει στην αρχικη??Μου το βγαζει ολο το μνμ.... Εψαξα τις ρυθμισεις αλλα δεν το βρηκα....μηπως ξερει κανεις τον τροπο?? Ευχαριστω προκαταβολικα:) στις ρυθμισεις ειδοποιησης υπαρχει ξετσεκαρε το popup που λεει;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Έχω βάλει και εγώ το handcent sms. Γίνεται να απενεργοποιήσω την αρχική εφαρμογή μηνυμάτων που έχει το τηλέφωνο ώστε να μη χτυπάει δύο φορές το κινητό όταν λαμβάνω sms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Έχω βάλει και εγώ το handcent sms. Γίνεται να απενεργοποιήσω την αρχική εφαρμογή μηνυμάτων που έχει το τηλέφωνο ώστε να μη χτυπάει δύο φορές το κινητό όταν λαμβάνω sms; Πας στη stock εφαρμογη μηνυματων πατας το αριστερο πληκτρο, ρυθμίσεις- και εκει ξετικάρεις τις ειδοποιησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Πας στη stock εφαρμογη μηνυματων πατας το αριστερο πληκτρο, ρυθμίσεις- και εκει ξετικάρεις τις ειδοποιησεις. Όταν λες stock εφαρμογή, τι εννοείς; Σε ποιο μέρος του μενού να πάω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Όταν λες stock εφαρμογή, τι εννοείς; Σε ποιο μέρος του μενού να πάω; ok το βρήκα. Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Ποιό wisepilot μπορώ να βάλω μετά όταν μου λήξει ;Έχω την έκδοση 4.0(43181) . Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
begossip Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 ξερει κανεις αν γινεται στο smspopup οτν ερχεται μνμ να παραμενει η οθονη κλειδωμενη γ να μν πατιεται τπτ καταλαθος οτν ειναι στν τσεπη?? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Constantinos_G7 Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Καλησπερα σε ολους.Θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις.εχω το xperia x10 mini pro απο vodafone.Ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου διαθεσιμη απο την vodafone για την 2.1?Επισης, στις επαφες κανει συνεχως συχρονισμο με το gmail χωρις να το θελω και οταν παω να κανω χειροκινητη προσθηκη επαφης με ρωταει αν θελω να την περασω στο κινητο ή στο gmail (παλια δεν το εκανε).Αυτο δεν με βολευει και μηπως γινεται να αλλαξει και να τις περναει κατευθειαν στο κινητο?εχω δει σε καποιου φιλου μινι να ειναι εντελως διαφορετικες οι επαφες.Η εκδοση που εχω ειναι2.0.Α.0.504.Ευχαριστω εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamer89 Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Βλέπω γενικά πολλές ερωτήσεις..ελπίζω να απαντηθούν και οι δικές μου :p Έχω τα εξής προβλήματα: -Κατ αρχάς έχω πρόβλημα με κάποιον που δεν ξέρω απο που βρήκε το τηλέφωνό μου και με ενοχλεί. Δεν με καλεί με απόκρυψη και έτσι θέλω να μπλοκάρω το νούμερο του ώστε όταν με καλεί να τρώει άκυρο. Υπάρχει κάποια λειτουργεία στο x10mini? Άν είναι δυνατόν θα προτιμούσα να αποφύγω τα e market, και τα συναφή..Μόνο αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος θα στραφώ εκεί. -Σε αυτό το "πρόβλημα" όσο και άν έψαξα δεν βρήκα λύση. Όταν αγόρασα το εν λόγω κινητό, στη λίστα επαφών έκανα κανονικά scrolling με το δάχτυλό μου. Μετά όμως απο λίγο καιρό στα πλαινά της οθόνης καθώς σκρολάρω με το δάχτυλό μου τα ονόματα, έχουν κάνει την εμφάνισή τους κάτι δύο ας πούμε μικρές "μπάρες" οι οποίες πατώντας τες μου βγάζει κεφαλαία γράμματα. Εμένα όμως δεν μου αρέσει αυτό! Ξέρει κανείς πως θα τα αφαιρέσω ξανά; Ελπίζω να μη μπέρδεψα κανέναν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 καλησπερα.στο κινητο μου (x10 mini) ξαφνικα εμφανηστηκε μια εφαρμογη με το ονομα <<org.microemu.android>> χωρισ να την εχω εγκαταστησει εγω.παω να την ανοιξω και λεει <<λυπουμαστε.υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμοης Αρχικη οθονη (διαδικασια com.sonyericsson.homescreen).προσπαθηστε ξανα>>.και απο κατω αναγκαστικο κλεισιμο.πατωντας αυτο φωρτωνει για λιγο αρχικη οθονη και επανερχεται.η εφαρμογη αυτη δεν σβηνει απο πουθενα.ξερει καποιος κατι να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 καλησπερα.στο κινητο μου (x10 mini) ξαφνικα εμφανηστηκε μια εφαρμογη με το ονομα <<org.microemu.android>> χωρισ να την εχω εγκαταστησει εγω.παω να την ανοιξω και λεει <<λυπουμαστε.υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμοης Αρχικη οθονη (διαδικασια com.sonyericsson.homescreen).προσπαθηστε ξανα>>.και απο κατω αναγκαστικο κλεισιμο.πατωντας αυτο φωρτωνει για λιγο αρχικη οθονη και επανερχεται.η εφαρμογη αυτη δεν σβηνει απο πουθενα.ξερει καποιος κατι να βοηθησει? Καλημέρα, Συνήθως αυτή η εφαρμογή είναι "κατάλοιπο" απεγκατάστασης, καποιας εφαρμογής συστήματος. Απεγκατέστησες κάποια εφαρμογή συστήματος μήπως με το Titanium Backup? Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 ξερει κανεις αν γινεται στο smspopup οτν ερχεται μνμ να παραμενει η οθονη κλειδωμενη γ να μν πατιεται τπτ καταλαθος οτν ειναι στν τσεπη?? ευχαριστω! Καπου στις ρυθμισεις του Handcent, εχει επιλογη για το αν το popup θα "ξυπναει" την οθονη. Προφανως το εχεις τικαρισμενο. Ξετικαρετο... Καλησπερα σε ολους.Θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις.εχω το xperia x10 mini pro απο vodafone.Ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου διαθεσιμη απο την vodafone για την 2.1?Επισης, στις επαφες κανει συνεχως συχρονισμο με το gmail χωρις να το θελω και οταν παω να κανω χειροκινητη προσθηκη επαφης με ρωταει αν θελω να την περασω στο κινητο ή στο gmail (παλια δεν το εκανε).Αυτο δεν με βολευει και μηπως γινεται να αλλαξει και να τις περναει κατευθειαν στο κινητο?εχω δει σε καποιου φιλου μινι να ειναι εντελως διαφορετικες οι επαφες.Η εκδοση που εχω ειναι2.0.Α.0.504.Ευχαριστω εκ των προτέρων... Μετα την 504, βγηκε η 024, και μετα η 06. Αν πας να κανεις τωρα αναβαθμιση (λογικα) θα σε βαλει την 06. Το οτι σε ρωταει που να βαλεις την επαφη, ειναι σωστο και προστεθηκε νομιζω στην 504. Δεν ειναι τιποτα...ενα ταπ παραπανω...καντο! -Κατ αρχάς έχω πρόβλημα με κάποιον που δεν ξέρω απο που βρήκε το τηλέφωνό μου και με ενοχλεί. Δεν με καλεί με απόκρυψη και έτσι θέλω να μπλοκάρω το νούμερο του ώστε όταν με καλεί να τρώει άκυρο. Υπάρχει κάποια λειτουργεία στο x10mini? Άν είναι δυνατόν θα προτιμούσα να αποφύγω τα e market, και τα συναφή..Μόνο αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος θα στραφώ εκεί. Βαλε απο το Μαρκετ το SuperPrivateConversation. Απλο, ευκολο και θα κανει την δουλεια σου! Όταν αγόρασα το εν λόγω κινητό, στη λίστα επαφών έκανα κανονικά scrolling με το δάχτυλό μου. Μετά όμως απο λίγο καιρό στα πλαινά της οθόνης καθώς σκρολάρω με το δάχτυλό μου τα ονόματα, έχουν κάνει την εμφάνισή τους κάτι δύο ας πούμε μικρές "μπάρες" οι οποίες πατώντας τες μου βγάζει κεφαλαία γράμματα. Εμένα όμως δεν μου αρέσει αυτό! Ξέρει κανείς πως θα τα αφαιρέσω ξανά; Ελπίζω να μη μπέρδεψα κανέναν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) Δεν μπορεις να τις αφαιρεσεις. Αυτο που μπορεις να κανεις, που ειναι πιο πρακτικο και ομορφο, ειναι να βαλεις απο το Μαρκετ το dialerone. Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikatsika Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Χαιρετώ όλη την παρέα, μόλις έγινα κάτοχος ενός x10 mini και δοκιμάζω το trackid το οποίο δουλεύει μια χαρά. Όταν όμως βρει ποιο τραγούδι ακούγεται και πατήσω το κουμπί "λήψη" παίρνω το μύνημα "Δεν υπάρχουν διαθέσιμα καταστήματα" Ξέρετε μήπως τι φταίει και πως μπορώ να το φτιάξω; Έχω ήδη ενεργοποιησει τον λογαρισμό μου στο gmail, facebook, twitter και το market και το timescape δουλεύουν μια χαρά. Ευχαριστώ πολύ, Ανδρέας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Καλημέρίζω τη παρέα.... είμαι και εγώ κάτοχος ενός x10 mini... Η "τριβή" μου με το κινητό μας είναι σε καλούτσικο επίπεδο...Δε το έχω κάνει root, αλλά έχω περάσει εφαρμογούλες "που μου κάνουν τη ζωή εύκολη" ..:) Περιέργως, αυτό που δεν έχω κάνει, είναι να έχω ένα όμορφο background...Ξέρω ξέρω, μη με κράξετε, αλλά αν έχετε κάποιο όμορφο - εύχρηστο (δε μιλάω για θέμα!), ας μου το στείλετε....ή ανεβάστε το να το "δανειστώ"... Σας ευχαριστώ παιδιά!!!! :cool: Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Καλημέρίζω τη παρέα.... είμαι και εγώ κάτοχος ενός x10 mini... Η "τριβή" μου με το κινητό μας είναι σε καλούτσικο επίπεδο...Δε το έχω κάνει root, αλλά έχω περάσει εφαρμογούλες "που μου κάνουν τη ζωή εύκολη" ..:) Περιέργως, αυτό που δεν έχω κάνει, είναι να έχω ένα όμορφο background...Ξέρω ξέρω, μη με κράξετε, αλλά αν έχετε κάποιο όμορφο - εύχρηστο (δε μιλάω για θέμα!), ας μου το στείλετε....ή ανεβάστε το να το "δανειστώ"... Σας ευχαριστώ παιδιά!!!! :cool: Εδω θα βρεις πολλα και ωραια... Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 καλημέρα στο forum, κατέβασα το ndrive, κατέβασε καποια δεδομένα περίπου 35 mb και μετά πάω να κατεβάσω ελληνικό χάρτη.. μου λέει δοκιμαστικό για 7 μέρες, πατάω οκ - και μου βγάζει να πληρωσω 19.90.. ??!! ξέρει κανείς πως μπορώ να κατεβάσω trial τους χάρτες? Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 καλημέρα στο forum, κατέβασα το ndrive, κατέβασε καποια δεδομένα περίπου 35 mb και μετά πάω να κατεβάσω ελληνικό χάρτη.. μου λέει δοκιμαστικό για 7 μέρες, πατάω οκ - και μου βγάζει να πληρωσω 19.90.. ??!! ξέρει κανείς πως μπορώ να κατεβάσω trial τους χάρτες? Τωρα πια χωρις να ειμαι 100% σιγουρος δεν μπορεις να κατεβασεις το trial ndrive για 7 ημερες ωστε μετα να τον ''αγορασεις''... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaico Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Παιδιά καλημέρα. Εχω βάλει το Dialer One για τα call logs . Για τις επαφές ( αναζήτηση κ.λ.π) ποιο πρότεινετε ώστε να αντικαταστήσω το default ? ή εχετε μόνο το dialer One? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts