Jump to content

zaico

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by zaico

  1. Παιδιά καλησπέρα. Είναι να μου πάρουν από την δουλεία το ipad 4 16 4G αλλά επειδή το έχει ένας συνάδελφος και το περιεργάστηκα κάποιες φορές ενώ έχει φοβερή οθόνη και δεν κολλάει δεν με ενθουσίασε όλο αυτό το "κλειστό οικοσύστημα" της apple . Είδα και το note 8 +3G και μου άρεσε αν και ποιο μικρό με χειρότερη οθόνη. Μεταξύ των δυο ποιο θα προτείνατε?
  2. Παιδιά καλημέρα. Εχω βάλει το Dialer One για τα call logs . Για τις επαφές ( αναζήτηση κ.λ.π) ποιο πρότεινετε ώστε να αντικαταστήσω το default ? ή εχετε μόνο το dialer One?
  3. Παιδιά καλημέρα, κάτοχος του xperia pro Επειδή τα ξεμερωματα δεχτηκα κλήσεις απο αγνωστο νούμερο ...και δεν είναι ότι καλύτερο αν δεν εχεις σίγαση .. πιο πρόγραμμα προτείνετε για να μπορω να απορριπτω κλήσεις με αγνωστο αριθμό και γενικα να διαχειρίζομαι τις κλήσεις που δεν επιθυμώ? Εχω το dialer One αλλα δεν βλέπω να έχει κατι σχετικό. Να ρωτήσω επίσης τι δειχνει σαυτον που καλεί και εχει αγνωστο αριθμό ? ότι είναι κλειστό πχ ...
  4. Τελικα δεν γνωρίζει κανεις να μου πει εαν θα πρέπει να κανω και επαναφορα ρυθμίσεων συστηματος που πηρα backup μετα την αναβάθμιση σε 2.1 ??
  5. Παιδιά έκανα αντίγραφο ασφαλείας ενόψει αναβάθμισης σε 2.1. Ερώτηση: Όταν κάνω επαναφορά πρέπει να βάλω και το «ρυθμίσεις συστήματος» που πήρα backup ή θα δημιουργήσει πρόβλημα με την 2.1 ( το pro μου δεν είναι root).
  6. Παιδιά σύνδεσα το pc companion για να βαλω ενα game και μου εβγαλε ενημερωση σε 2.1 !! το μινι είναι σε cosmote (1.1.Α.0.8) η συσκευή απο επιδότηση wind. Οι επαφές μου είναι στην SIM αλλα μάλλον θα παρω backup όπως προτείνει η SE και μετα αναβάθμιση....αύριο τωρα. Περιέργο γιατι νόμιζα μετα τα χριστούγεννα θα εβλεπα την 2.1.
  7. OK θα το ψάξω μήπως την βρω. Για τις διπλές εγγραφές έχει το gmail μια επιλογή διαγραφής των ίδιων επαφών μήπως να το κανω απο εκεί?
  8. Άμα κάνω στο τέλος συγχρονισμό με το Gmail δεν θα μου αφήσει πάλι τα σκέτα mail s στις επαφές? Δηλαδή ότι επαφές έχω στο Gmail υποχρεωτικά θα είναι ως επαφές και στο τηλέφωνο? Μήπως να κάνω ένα νέο λογαριασμό στο gmail μόνο για το pro γιατί εγω θέλω μόνο τις επαφές από την SIM.?
  9. Ενω μετέφερα τις επαφές μου απο τη SIM στο pro και ήταν όλα καλά. Μόλις συνδεθηκα στον υφιστέμενο λογαριασμό μου στο gmail για να μπω στο market διαπίστωσα ότι όλες μου οι επαφές έχουν γίνει διπλές και μου εβαλε και τις επαφές του gmail ( μόνο διευθύνσεις mail) με αποτέλεσμα να γίνεται το χάος όταν κανω αναζήτηση για να παρω ενα τηλεφωνο. Καμία ιδέα? Α και κατι ακόμη όταν λέμε ADW Launcher εννοούμε αυτό που λεέι (donuts) ? Ευχαριστώ.
  10. άρα για θήκη δεν έχει βγάλει η SE κατι ειδικό . Για protector είχα αγοράσει 2 τεμάχια υποτίθεται απο την samsung για το samsung star ( e-click) αλλά δεν τα έβαλα καν. Αυτά αν τα κόψω στις διαστάσεις του mini κάνουν ?
  11. Παιδιά είμαι κάτοχος του pro εδώ και δυο ημέρες. Διάβασα το FAQ ( πολύ καλό) και ένα μέρος του thread και είμαι στην διαδικασία εξερεύνησης του κινητού , κατέβασμα χρήσιμων εφαρμογών κ.λ.π. Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής αλλά δεν το έχω ψάξει αρκετά το κινητό (χαίρεσαι να το βλέπεις). Στην αναζήτηση επαφών με δυσκολεύει λίγο το να βρίσκω άμεσα το όνομα με το αρχικό γράμμα ( μου βγάζει την αυτόματη συμπλήρωση) θα ψάξω για κάποια εφαρμογή πιο χρηστική. Θέλω να ρωτήσω : Ποια θήκη και ποιοτικό screen protector προτείνετε κυρίως από ελληνικά μαγαζιά ? To screen protector υπάρχει πιθανότητα να κάνει ζημιά στην οθόνη? Το background αλλάζει ??? Ευχαριστώ.
  12. Παιδιά καλημέρα. Χρειάζομαι επειγόντως την βοήθεια σας. Παρήγγειλα το mini από επιδότηση και μου φέρανε το pro. Δεν το έχω βγάλει από το κουτί γιατί σκέφτομαι αν το κρατήσω ή να ζητήσω να μου φέρουν το mini. Υπάρχουν κάποιες σημαντικές διαφορές ή μειονεκτήματα μεταξύ των δυο εκτός του πληκτρολογίου ( δεν στέλνω πολλά sms) και του αυξημένου βάρους του pro ??
  13. Σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Εάν το βάλω χάνω την εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία? πόσα ΜΒ είναι το Fw για να βρω το σωστό ?
  14. Νόμιζα ότι το S5230MAJE1 είναι το πιο πρόσφατο επίσημο Fw ...
  15. TziMmys79 και Versus_U ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τελικά δεν κατάλαβα πως μπορώ να απορρίπτω κλήσεις ή να βγάζω απασχολημένο. Νομίζω κάτι γίνεται με το ξεκλείδωμα την ώρα της κλήσης το όποιο και αργεί πολύ σε εμένα. Χθες μου έκανε και δυο φορές ξαφνική διακοπή ενώ μιλούσα ! Επαναλαμβάνω: Όταν δέχομαι κλήση δεν μου βγάζει τα 6 κουτάκια ( ηχείο , σίγαση , Ένωση , ακουστικά ,αναμονή, τερματισμός κλήσης) τα οποία εμφανίζει αστραπιαία αφού τερματιστεί η κλήση ή εάν πάρω την cosmote για να ακούσω μηνύματα. Λογικά θα έπρεπε αυτό το μενού να μου το εμφανίζει την ώρα που δέχομαι την κλήση. Αυτό λύνεται με νέο firmware ? Το έχω αγοράσει από Γερμανό. πώς περνάω νέο fw ? Το πάω εκεί ή το πάω εγώ απευθείας στην Samsung ? και πόσο διαρκεί αυτή η διαδικασία? Από θήκη τελικά αγόρασα την επιλογή 2 ( pouch) δεν θα έλεγα ότι βολεύει.
  16. Παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας στο εξής : όταν δέχομαι μια κλήση το τηλέφωνο είναι πάντα κλειδωμένο και με προτρέπει να το ξεκλειδώσω και αφού το ξεκλειδώσω μου εμφανίζει μόνο δυο σύμβολα στο κάτω μέρος :ένα πληκτρολόγιο και ένα ανοιχτή ακρόαση. Δεν μου βγάζει π.χ απόρριψη κλήσης , κατηλλειμενο και γενικά τις γνωστές επιλογές που έχουν ακόμη και παλιότερα κινητά ! Όταν τερματίζω την κλήση τότε μου εμφανίζει ένα μενού με κόκκινα κουμπιά ( σύνδεση μεγάφωνο, σίγαση , το οποίο εξαφανίζεται αστραπιαία !! Μήπως κάνω κάτι λάθος γιατί δεν διάβασα να έχει κάποιος αυτό το πρόβλημα. Επίσης υπάρχουν άλλες γραμματοσειρές στις επαφές εκτός από αυτές τις απαράδεκτες κατά την άποψη μου ? έχω την έκδοση s5230MAIG2.
  17. οταν το τηλ είναι σε κατασταση αναμονής ( στην κεντρική σελίδα).πάτα τα πληκτρα της εντασης και θα σου εμφανίσει κατι σαν ρολόι το οποιο έχει βαθμούς εντασης . θα το πας στο μηδέν . το ιδιο κάνεις και για την δόνηση.
  18. καλημερα, Κάτοχος του star εδώ και δυο ημέρες και πλήρη εικόνα δεν έχω σχηματίσει γιατί δεν έχω ασχοληθεί πολύ μαζί του. Από ακουστική κατά την διάρκεια της κλήσης είμαι πολύ ικανοποιημένος. Αν και το περίμενα ένα τικ πιο γρήγορο στην απόκριση και πιο εύκολο στο σκρολάρισμα ( δεν το έχω συνηθίσει ακόμη, Δεν ξέρω αν επηρεάζει η ζελατίνα που είχε πάνω την οποία δεν έχω βγάλει ακόμη). Κατά την αυτόματη μεταφορά των επαφών μου που είχα στην SIM τα έκανε μαντάρα . Έχει αφήσει τα ονόματα στο ευρετήριο χωρίς τα επίθετα κ.λ.π . χρειάζεται ψάξιμο . θα ηθελα την αποψη σας για το ποια θήκη σας βολεύει καλυτέρα για το staraki : 1. αυτή που το κιν. μπαίνει στο πλάι http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=41818) 2. Αυτή που το κιν. μπαίνει από πάνω (http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=41831 3. αυτή που το σκεπάζει πίσω μπρος flip style (http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=41017) καθε πρόταση καλοδεχουμενη.
×
×
  • Create New...