Jump to content

jimmmys

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jimmmys

  1. Ερώτηση Νο2: Μπορώ να έχω πρόσβαση στην κάμερα που επιβλέπω το μωρό από το κινητό μου;;; είναι 2,4ghz! Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα baby monitor δηλαδή που να με συνδέει με την κάμερα; (έψαξα, αλλά δεν βρήκα κάτι) το μόνο που βρήκα είναι να βάλω ένα κινητό android για κάμερα, και να συνδέομαι εκεί!
  2. Γεια σας παίδες! Μια ερώτηση... ενώ κλήσεις skype με βίντεο γίνονται, βίντεο κλήσεις από τις επαφές, δεν γίνονται! γιατί;;; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να δίνει την δυνατότητα για βίντεο κλήσεις από επαφές;; Ευχαριστώ! :)
  3. Για μένα το dont panic είναι καλό, γιατί είναι πλήρες και εύκολο στην λειτουργία του, χωρίς πολλές παραμέτρους ρυθμίσεων! Για την πρώτη θέση λοιπόν ήμουν ανάμεσα στο aura και το dont panic! Επέλεξα το dont panic, γιατί το aura αρκετές φορές με έχει βγάλει σε κάτι κατσικόδρομους και κάτι αδιέξοδους!
  4. Γεια σας παίδες! Έτσι για την ιστορία, η εξέλιξη ήταν η εξής... Του έκανα μια ολική επαναφορά, και όλα εντάξει! Τώρα συγχρονίζει μια χαρά με google! θα είχε φάει κανένα κόλλημα από κάποια εφαρμογή που είχα κατεβάσει. Τώρα ποια ήταν... δεν θυμάμαι να σας πω! Παρόλο που έγινε ολική επαναφορά, δεν μου πείραξε κωδικούς και στοιχεία από αποθηκευμένες εφαρμογές και gps! Αυτά! :)
  5. Τις επαφές τις πέρασα από ένα αρχείο .vcart από το παλιό μου. Άρα είναι τηλεφώνου. Στο gmail υπάρχουν οι επαφές! Έκανα συγχρονισμό το παλιό μου κινητό, (x10 mini pro) και συγχρόνισε τις επαφές! Το desire s... τίποτα! Δεν με αφήνει να σβήσω και τον λογαριασμό google γιατί χρησιμοποιείται από άλλες επαφές λέει! Για να τον σβήσω, πρέπει να κάνω επαναφορά τηλεφώνου! Θα έχει φάει κανένα κώλυμα! Για επαναφορά με βλέπω εεε;;;
  6. Στις ρυθμίσεις - λογαριασμοί - google, όταν συγχρονίζω, μου βγάζει συγχρονισμό σε επαφές και ημερολόγιο. Στο ημερολόγιο, το σηματάκι του συγχρονισμού φεύγει όταν τελειώνει, ενώ στις επαφές παραμένει με ένα θαυμαστικό. Καιρό, ειδήσεις, yahoo, μου τα συγχρονίζει κανονικά! Δεν θυμάμαι να έχω πειράξει κάτι από προχτές που τα έκανε όλα καλά! Το μόνο που έκανα, είναι να σβήσω ημερολόγιο και τις επαφές, και να τα ξαναπεράσω, γιατί μου έβγαζε κάτι υπενθυμίσεις άσχετες από το ημερολόγιο! πήγα να τα ξαναπεράσω από google,... και δεν... οι επαφές! μήπως να το κάνω ένα reset στις εργοστασιακές να τελειώνω;;;
  7. Καλησπέρα παίδες! Εχω πάρει κι εγώ ενα desire s και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Εχω ενα θέμα: σήμερα πηγα να κάνω συγχρονισμό με Google, Και δεν μου συγχρονιζει τις επαφές. Ενώ το ημερολόγιο το ενημερώνει, τις επαφές όχι! Έχουμε καμία ιδέα; εχτες μου συγχρονιζε κανονικά. Μου λέει ότι ο συγχρονισμός έχει πρόβλημα και θα επανέλθει σύντομα.
  8. Καλησπέρα παίδες! Εχω πάρει κι εγώ ενα desire s και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Εχω ενα θέμα: σήμερα πηγα να κάνω συγχρονισμό με Google, Και δεν μου συγχρονιζει τις επαφές. Ενώ το ημερολόγιο το ενημερώνει, τις επαφές όχι! Έχουμε καμία ιδέα; εχτες μου συγχρονιζε κανονικά. Μου λέει ότι ο συγχρονισμός έχει πρόβλημα και θα επανέλθει σύντομα Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
  9. Αν 4 ώρες του έβγαλες τα μάτια... (με την καλή έννοια...) :lol: τι περιμένεις;;; εντάξει... δεν έχει και μπαταρία αυτοκινήτου!!!
  10. Για καντο λιγο πιο λιανα...:)
  11. Στο GSMArena, 1,61 λεει... αλλα... και 1,17 να εχει παλι πολυ δεν ειναι;;; το HTC D2 που ειχα, ειχε 0,7!!!
  12. Γεια σας παιδες!!! διαβαζοντας τα χαρακτηρηστικα του κινητου μας... μου εκανε εντυπωση το SAR EU 1,61 W/Kg (in Head) ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;; :cry:
  13. Δοκιμασε στις επαφες να κανεις αντιγραφη απο την καρτα μνημης! Ας ελπισουμε να εχει γινει εστω και μια φορα αποθηκευση επαφων εκει! Αν οχι, συχρονισμος με γοογλε; Ουτε αυτο;;; Τοτε δεν βλεπω να βγαζεις την νυχτα χωρις κρεβατομουρμουρα!!! :@ from everywere with tapatalk
  14. Καλο εε;;; Υπαρχει καπου που μπορουμε να το βρουμε;;; :ninja:;)
  15. Ευχαριστω φιλε μου... Γερμανε!!! (λογω της BMW) !!! :):D
  16. Καλημερα κυριες και κυριοι του φορουμ! Θα ηθελα να κανω ακομα μια ερωτησουλα!!! ΠΩΣ βλεπουμε στο κινητακι μας ποσο μιλαμε;;; Δηλαδη την συνολικη διαρκεια κλησεων, των εξερχομενων, των εισερχομενων, ποσα κβ εχουμε κατεβασει κτλ;;; ή δεν βλεπουμε;;; γιατι οσο και να εψαξα δεν τα βρηκα πουθενα!!! Ευχαριστω πολυ!!!
  17. Δηλαδη αυτο κανει εγκατασταση εφαρμογων στην sd;;; με ρωταει που θελω να κανω την εγκατασταση;;; Αν ναι... Ποοολυ καλο!!!
  18. μιας και μου το θυμησες... οταν κανεις απεγκαταταση ενα προγραμα ή παιχνιδι... διαγραφονται και τα data του ή παραμενουν και μου τρωνε μνημη και αυτα;;;
  19. navigon, sygic, tapatalk, 5-6 παιχνιδια, 5-6 εφαρμογες. πολλα ειναι;;; δεν νομιζω!
  20. καλημερα παιδες!!! Ρε ****το... ειναι δυνατον να γεμιζει η μνημη του τηλεφωνου με 10 αντε 15 εφαρμογες, και να μου ζηταει να σβησω για να γραψω;;; που βρησκομαστε;;; στο 2000;;!!!
  21. Τελικα πηρα αυτη... http://www.wap5.gr/product_info.php?cPath=1_3255&products_id=8397 Δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα! η μεμβρανη τελειωνει ακριβως εκει που τελειωνει και το κινητο, και ετσι στο τελειωμα της κανει δυο γραμουλες αερα! Κατα τα αλλα δεν φαινεται τιποτα! αφου οταν την κολησα, δεν την εβλεπα και νομιζα οτι δεν ειχε κολησει! :)
  22. Πειτε μου ενα καλο προγραμμα για word, exel kai pdf please...:rolleyes:
  23. Γεια σας παιδες! ΕΡΩΤΗΣΗ: θελω να βαλω ζελατινα στην οθονη! εχει βαλει κανεις;;; αν ναι... εχει την ιδια αισθηση στην αφη ή..... Ευχαριστω
  24. γεια σας κι απο εμενα! μια ερωτηση να κανω κι εγω με την σειρα μου στους ειδημωνες του ειδους! εδω και 3 μερες εχω στην κατοχη μου το χ10 μινι προ! σαν πρωτη αποψη, ειναι κορυφαιο! εχω ενα θεμα με την μνημη! οταν το πρωτοανοιξα, ειχε ελευθερα περιπου 100 μβ στο τηλεφωνο! μετα απο 3 μερες... ταλαιπωριας (με κατεβασματα, παιχνιδια κτλ), η μνημη του τηλεφωνου εχει φτασει να εχει ελευθερα 20 μβ! αν συνεχισει αυτο... αυριο δεν θα εχει καθολου μνημη ελευθερη! τι κανω για να ελευθερωσω μνημη; το ανοιγοκλεισα... αλλα τιποτα! νομιζω οτι εχει γινει και λιγο πιο αργο! Ευχαριστω εκ των προτερων! Δημητρης
×
×
  • Create New...