Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια ειναι ευκολο να πει καποιος την ακριβη διαδικασια εγκαταστασης του NAVIGON?x10 mini. αν υπαρχει ηδη καποιο link sorry αλλα δεν το εχω βρει

Οποιος μπορει ας δωσει τα φωτα του γιατι θα το χρειατω σιγουρα για την αυριανη μου εκδρομη

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οποιος μπορει ας δωσει τα φωτα του γιατι θα το χρειατω σιγουρα για την αυριανη μου εκδρομη
Εχεις pm;)

i

Παιδιά πέρασα κάποιες εφαρμογές και μετά από επανεκκίνηση το τηλέφωνο μένη στο logo sony ericsson. Δοκιμασα να κάνω επαναφορά με το xrecovery και ενώ κάνη πάλη δεν ξεκινά το κινητό κανονικά. Με το Update Service δεν μπορώ να προχωρήσω γιότι το κινητό πρέπει να είναι κλειστό, όπου το δικό μου δεν κλεινή, παρά κάνη μόνο επανεκκίνηση. Καμία ιδέα ?

κανείς δεν γνωρίζει κατι ?

Εχει το κινητο απο μονο του μεσα.

Πατα παρατεταμενα στην αρχικη οθονη μετα ''γραφικα στοιχεια'' και βαλε το widget που λεει ''ελεγχος ισχυος''

ευχαριστώ BMW116i

--------------------------------------

S 20 +

trikalos, ρίξε μια ματιά εδώ

Το ωραίο είναι ότι το κινητό έμμηνε από μπαταρία και μου βγάζει κόκκινο φωτάκι που αναβοσβήνει. Τι κάνουμε τώρα ?

Το ωραίο είναι ότι το κινητό έμμηνε από μπαταρία και μου βγάζει κόκκινο φωτάκι που αναβοσβήνει. Τι κάνουμε τώρα ?

Χμ, και δεν δέχεται να κάνει restore?..

Αν δεν συνδέεται (έστω και με κόκκινο λαμπάκι που αναβοσβήνει) την έκατσες. Μετά θέλει service center για να το επαναφέρεις μιας και δεν υπάρχει "γήινος" τρόπος να φορτίσεις την μπαταρία σε αυτή την κατάσταση.

Για αυτό τον λόγο αναφέρω στο post του link:

"Επ' ουδενί μην αφήσεις την συσκευή να εξαντλήσει την μπαταρία της πριν την αποκαταστήσεις."

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά πρέπει να είμαι κωλόφαρδος, έβγαλα την συσκευή από το pc, και την φόρτισα με τον φορτιστή και ξεκίνησε πάλι να φορτώνει αλλά κόλλησε μέχρι σε ένα σημείο, και μετά μέσω seus δεχτικέ και έκανε εγκατάσταση.

Μήπως η τελευταία 0.6 έχει προβλήματα ? τι προτείνεται να βάλω για ποιο σταθερά?

Το έκανα και γω δικό μου (x10 mini) !

Πάλι βίντεο unbox έκανα :P .

Edited by xtrmsnpr

- - - -

Το έκανα και γω δικό μου (x10 mini) !

welcome to the club. εγω το έχω 20 μέρες και είμαι υπερ ευχαριστημένος

--------------------------------------

S 20 +

welcome to the club. εγω το έχω 20 μέρες και είμαι υπερ ευχαριστημένος

Thx,ελπίζω να βγει πολύ καλύτερο από το σάπιο,που δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος.

Με τρόμαξε το τηλ τώρα,δεν διάβαζε την σιμ,αλλά κατάφερα να την βγάλω και να την ξαναβάλω,και όλα καλά.!

Ερώτηση..Το backup με τις επαφές που είχα από το σατιο μέσα στον υπολογιστή,μπορώ να το μεταφέρω στο μινι; ή μπορώ να διαβάσω τις επαφές μέσα από τον υλογιστή;;;

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

- - - -

Ερώτηση..Το backup με τις επαφές που είχα από το σατιο μέσα στον υπολογιστή,μπορώ να το μεταφέρω στο μινι; ή μπορώ να διαβάσω τις επαφές μέσα από τον υλογιστή;;;

Σε τι αρχείο της έχεις της επαφές σου ?

Αν έχεις vcard η στο outlook, μπορείς άνετα με το πρόγραμμα MyPhoneExplorer

Σε τι αρχείο της έχεις της επαφές σου ?

Αν έχεις vcard η στο outlook, μπορείς άνετα με το πρόγραμμα MyPhoneExplorer

Δεν ξέρω,σε αυτές που τις αποθηκεύει το sony ericsson pcsuite..

- - - -

ειναι ασφαλες να απεγκαταστησω τις εξης εφαρμογες?uefa.com,sim toolkit,neoreader,talk,geotags,latitude,playnow?

Μπορεις να απεγκαταστησεις τα υπολοιπα,αλλα ΜΗΝ απεγκαταστεις εφαρμογες της google(google talk).Η απεγκατασταση τους δημιουργει προβληματα απο οτι εχω δει στο forum.

Δεν ξέρω,σε αυτές που τις αποθηκεύει το sony ericsson pcsuite..

Θα πρέπει να έχει κάπου αυτό το προγραμματακή κάπου κάποια εντολή που να λέει: εξαγωγή σε κάποια άλλοι μορφή (στο pcsuite της nokia το έχει αυτό και στης βγάζει σε vcard)

Παιδιά την βοήθεια σας. Δεν ξέρω τι έκανα κάτι με το recovery ίσως χωρίς όμως να κάνω κάποια διαδικασία απλά το έψαχνα. Κάνω reboot και πάω να δω τις καρτέλες με τις εφαρμογές αλλά πουθενά ενώ στις ρυθμίσεις/εφαρμογές υπάρχουν κανονικά. Το κλείνοντας ανοίγω και οι εφαρμογές υπάρχουν αλλά όταν πάταω μου εμφανίζει ένα παράθυρο σου λέει λυπουμαστε υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή animated weather(διαδικασία com.mobilityflow.animatedweather.free). Προσπαθήστε ξανά. Αν το κάνω πάλι επανέκκινηση πάει στην πρώτη μορφή δηλαδή δεν τις εμφανίζει στις καρτέλες. Ξέρει κάνεις τι παίζει?

Θα πρέπει να έχει κάπου αυτό το προγραμματακή κάπου κάποια εντολή που να λέει: εξαγωγή σε κάποια άλλοι μορφή (στο pcsuite της nokia το έχει αυτό και στης βγάζει σε vcard)

Αχ δεν το βρίσκω να το λέει.Μπορώ να το περάσω το backup στο μινι;

- - - -

Ρε μαγγες χρειαζομαι μια εφαρμογη τυπου blacklist , call block κτλ που να κανει σωστη δουλεια να απορριπτει νουμερα αλλα οταν με περνει ο αλλος να μη χτυπαει λιγο και μετα να μπαινει σε απορριψη ..

Επισης να μου δειχνει ποιος εχει καλεσει και ποιος εχει στειλει μνμ σε κρυφο μενου.

Εχω κατεβασει 4 διαφορετικα και πραγματικα πηγαν να με καψουν.....καλυτερα να το χα κλεισει τελειως το τηλ.

Μονο στο symbian νοκια ειχα μια πολλη καλη τετοια εφαρμογη..

Καμια αλλη καλη?και απλη στη χρηση?

TO NOY SAS

Είδα ότι είναι διαφορετικοί τύποι αρχείων για το backup που κάνει το σατιο και το μινι.Αν πάρω και μετανομάσω το αρχείο στο αρχείο που βλέπει το μινι,και το περάσω στην μνήμη;Θα λειτουργήσει;

Είναι σε .sbf του μινι,ενώ του σατιο το βλέπω σαν .dbk .

Έχω όλες μου τις επαφές(αριθμούς) εκεί μέσα!

- - - -

παιδια στο πρώτο άνοιγμα μετα την εγκατάσταση της rom του NobodyAtal πόση ώρα παραμένει το λογότυπο του cyanogen στην οθόνη???

παιδια στο πρώτο άνοιγμα μετα την εγκατάσταση της rom του NobodyAtal πόση ώρα παραμένει το λογότυπο του cyanogen στην οθόνη???

Πριν κανεις εγκατασταση της rom εκανες πρωτα full wipe απο το xrecovery?

παιδια το droitstats το κατεβαζω απ το κινητο με χρεωση?δε γινεται να το κατεβασω στο pc και να το μεταφερω στο κινητο?Ειδα οτι για να δω τη διαρκεια των κλησεων μου πρεπει να εχω αυτο το προγραμμα.Επισης το ξυπνητηρι δε χτυπαει κλειστο?ευχαριστω

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro