Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδες!

ΕΡΩΤΗΣΗ:

θελω να βαλω ζελατινα στην οθονη!

εχει βαλει κανεις;;;

αν ναι... εχει την ιδια αισθηση στην αφη ή.....

Ευχαριστω

Εχω βαλει αυτη εδω απο e-bay http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280580420388&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Εγγυημενες 6 εχει μεσα και πανακι καθαρισμου και σε 2 μερες εχει φτασει η παραγγελια.

Απλα προσεξε να τη στρωσεις καλα με λεπτομερεια να μη σου κανει φουσκαλες.(με μια τηλεκαρτα καλυτερα).

Απο θεμα αποκρισης δεν επηρεαζει καθολου τπτ ουτε σε θεμα αναλυσης και χρειαζενται οπωσδηποτε το κινητο μια τετοια ζελατινα.:)

Edit: πατα see full description για να τις δεις η να τις παραγγειλεις.το λινκ που βαλα ειναι απο τη δικια μου παραγγελια.

TO NOY SAS

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα. Μόλις το απόκτησα και με έχει εκνευρίσει που διαρκώς κάτι πατάω και γίνεται σίγαση του ήχου κλήσης . Πως μπορώ να το αποφύγω?

Ευχαριστώ

Εχω βαλει αυτη εδω απο e-bay http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280580420388&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Εγγυημενες 6 εχει μεσα και πανακι καθαρισμου και σε 2 μερες εχει φτασει η παραγγελια.

Απλα προσεξε να τη στρωσεις καλα με λεπτομερεια να μη σου κανει φουσκαλες.(με μια τηλεκαρτα καλυτερα).

Απο θεμα αποκρισης δεν επηρεαζει καθολου τπτ ουτε σε θεμα αναλυσης και χρειαζενται οπωσδηποτε το κινητο μια τετοια ζελατινα.:)

Edit: πατα see full description για να τις δεις η να τις παραγγειλεις.το λινκ που βαλα ειναι απο τη δικια μου παραγγελια.

Τελικα πηρα αυτη...

http://www.wap5.gr/product_info.php?cPath=1_3255&products_id=8397

Δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα!

η μεμβρανη τελειωνει ακριβως εκει που τελειωνει και το κινητο,

και ετσι στο τελειωμα της κανει δυο γραμουλες αερα!

Κατα τα αλλα δεν φαινεται τιποτα! αφου οταν την κολησα,

δεν την εβλεπα και νομιζα οτι δεν ειχε κολησει! :)

Δημήτρης__H A K U N A M A T A T A__SV1OBJ

αντιμετωπιζω το προβλημα της μη συνδεσης του τηλεφωνου μου με τον υπολογιστη μεσω bluetooth η καλωδιου....σημερα δοκιμασα και συνδεθηκα κανονικα με αλλο τηλεφωνο...δεν ξερω ομως γιατι δεν γινεται και με το XPERIA mini...εβαλα δυο εικονες μπας και βοηθησω...επιπλεον,το XPERIA εχει την τελευταια αναβαθμιση και παλαιοτερα συνδεοτανε κανονικα

εδω ειναι η εικονα με το αλλο τηλ.:http://i55.tinypic.com/23uqu8m.png

το δικο μου που οταν παει να κανει αντιγραφη λεει οτι δε βρεθηκαν υπηρεσιες,ματαιωση FTP:http://i56.tinypic.com/11gty5c.png

Edited by zxr

παιδια sos!πειτε μου πως βαζω μια φωτο σαν wallpaper σε ολη την οθονη γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα με αυτο το crop και θα το σουταρω απο κανενα παραθυρο!!!θα τρελαθω θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!!!!!

Το έχει δοκιμάσει κάποιος?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=946343

Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

Δοκίμασε με μια φωτογραφία διαστάσεων 960x854 και πες μου λίγο το αποτέλεσμα. :)
Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo)

Αυτό είπε ο DaRk_dOg λίγες σελίδες πριν ότι είναι μια πολύ καλή προσπάθεια. Εγώ δεν μπορώ να το δοκιμάσω (pro), εσύ αν θες δοκίμασε το όμως (πάρε backup πριν).:)

Καλησπέρα παιδια, σκεφτομαι να παρω το SONY ERICSSON XPERIA X10 mini Pro θα ηθελα να μαθω τα αρνητικα και τα θετικα αυτου του κινητου αν καποιος εχει αυτο το κινητο για παρα πολυ καιρο ας πει μια γενικη αποψη αξιζει? εμενα μου αρεσει που ειναι μικρο τωρα για τα χαρακτηριστικα -λειτουργεια του κινητου δεν ξερω. Αν υπαρχει κανενα αλλο κινητο με τα ιδια specification και να εχει το ιδιο μεγεθος να μου προτινετε αλλα μεχρι 200 ευρω:D Ευχαριστω εκ των προτερων.

"I Kneel Only to god - I Don't See Him Here"

John Abruzzi

Καλό, γρήγορο αλλά με κάποια σοβαρότατα bug (πχ κάμερα γιόκ και επίσης δεν ανιχνεύει τα ακουστικά και δεν αυξομειώνεται ο ήχος του συστήματος)

Αυτό είπε ο DaRk_dOg λίγες σελίδες πριν ότι είναι μια πολύ καλή προσπάθεια. Εγώ δεν μπορώ να το δοκιμάσω (pro), εσύ αν θες δοκίμασε το όμως (πάρε backup πριν).:)

Δικαιολογίες δικαιολογίες! Χαχα πέρα από την πλάκα νομίζω πως πλέον και η αντίστοιχη για το pro δουλεύει αρκετά καλά.

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα σε ολους... Είμαι φρεσκος στο forum και για την ακριβεια μόλις εγινα μελος... Διαβασα αρκετες σελιδες και μπορω να πω οτι κανετε πολυ καλη δουλεια... Αγορασα και εγω το Xperia X10 mini πριν απο 12 ημερες.... Σημερα κατα τις 5 το πρωι ψαχνω ηχο για το ξυπνητηρι και παρατηρω οτι το ηχειο κανει διακοπες... Βαζω ενα τραγουδι για δοκιμη και βλεπω , βασικα ακουω οτι οταν αυξανω στα 3/4 της εντασης εχω παραμορφωση του ηχου και ξαφνικα σταματαει ενω το τραγουδι παιζει... Και η ερωτηση ειναι... Που να παω το κινητο γιατι προφανως θελει servise... Το αγορασα απο τα Media Markt αλλα θελω να γινει καλη δουλεια και σκεφτηκα να το παω στη Sony E. Ξερετε που εχει επισημο servise...??? Διαβασα στο google οτι τα πιο πολλα ειναι χαλια και αργουν πολυ... Και ειναι κριμα γιατι το προσεχω το κινητο και δεν μου εχει πεσει ακομα κατω...

Εχουμε τιποτα παιδια??? Ξεχασα να αναφερω οτι οταν κανει "χρατσα χρουτσα" το ηχειο τρεμοπαιζει και η οθονη και πλεον σταματησε τελειως ο ηχοσ... Επισης μενω Αθηνα (Κορυδαλλο) για τα κατασταμητα σερβις... Αν ξερετε...

Εχουμε τιποτα παιδια??? Ξεχασα να αναφερω οτι οταν κανει "χρατσα χρουτσα" το ηχειο τρεμοπαιζει και η οθονη και πλεον σταματησε τελειως ο ηχοσ... Επισης μενω Αθηνα (Κορυδαλλο) για τα κατασταμητα σερβις... Αν ξερετε...

Με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα αυτό το thread.

Ρίξε μια ματιά, φαίνεται από αυτά που παραθέτεις πως όντως η συσκευή χρειάζεται μια επισκεψη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δικαιολογίες δικαιολογίες! Χαχα πέρα από την πλάκα νομίζω πως πλέον και η αντίστοιχη για το pro δουλεύει αρκετά καλά.

Χαχαχαχα:p Το ξέρω και με τρώει το χέρι μου να το περάσω, έτσι για να το δω :) Απλά ακόμα δεν έχει τελειώσει η εξεταστική, και υποτίθεται ότι μου υποσχέθηκα να μην ξανά φλασάρω μέχρι τότε :lol: Αυτό με βολεύει και στο να περιμένω να γίνει πιο stable η έκδοση, και να την δοκιμάσω... (γιατί τώρα μόνο για να την βάλεις/δεις/βγάλεις λέει).

Η κάμερα (απ΄ότι διαβάζω) έχει πάντα προβλήματα σε όλες τις custom roms; Οπότε και σ' αυτές τις ROMs (both mini & mimmi versions) τελευταία (και αν) θα λειτουργήσει, σωστά;

Χαχαχαχα:p Το ξέρω και με τρώει το χέρι μου να το περάσω, έτσι για να το δω :) Απλά ακόμα δεν έχει τελειώσει η εξεταστική, και υποτίθεται ότι μου υποσχέθηκα να μην ξανά φλασάρω μέχρι τότε :lol: Αυτό με βολεύει και στο να περιμένω να γίνει πιο stable η έκδοση, και να την δοκιμάσω... (γιατί τώρα μόνο για να την βάλεις/δεις/βγάλεις λέει).

Η κάμερα (απ΄ότι διαβάζω) έχει πάντα προβλήματα σε όλες τις custom roms; Οπότε και σ' αυτές τις ROMs (both mini & mimmi versions) τελευταία (και αν) θα λειτουργήσει, σωστά;

Η camera έχει ελπίδες να λειτουργήσει 100% μόνο με kernel (ώστε να μπορέσουν να πειραχτουν οι drivers).

Ειδάλλως έχουμε patch στο patch πάνω σε libs που το πολύ πολύ να επιτρέπουν φωτό σε χαμηλή ανάλυση και όχι σε full.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδια, σκεφτομαι να παρω το SONY ERICSSON XPERIA X10 mini Pro θα ηθελα να μαθω τα αρνητικα και τα θετικα αυτου του κινητου αν καποιος εχει αυτο το κινητο για παρα πολυ καιρο ας πει μια γενικη αποψη αξιζει? εμενα μου αρεσει που ειναι μικρο τωρα για τα χαρακτηριστικα -λειτουργεια του κινητου δεν ξερω. Αν υπαρχει κανενα αλλο κινητο με τα ιδια specification και να εχει το ιδιο μεγεθος να μου προτινετε αλλα μεχρι 200 ευρω:D Ευχαριστω εκ των προτερων.

Προσωπική μου άποψη πάντα πιστεύω θα κάνεις την καλύτερη επιλογή:) και καλά κάνεις που επιλέγεις το προ γιατί όπως και να το κάνουμε το πληκτρολόγιο χρειάζεται και είναι πιο εύκολο να κάνεις οτι θες μηνύματα κλπ..το + του σίγουρα είναι το μέγεθός του,σε προ δε θα βρεις πιο μικρό!!Είναι τόσο μικρούλι αλλά θαυματουργό και απειροελάχιστα μεγαλύτερο απ'το μινι το απλό..τα κάνει όλα,είναι android πάει σφαίρα και μπορείς να του βάλεις χίλιες δυο εφαρμογές!!ακόμα και gps Ndrive κατα προτίμηση φαίνεται τέλεια ο δρόμος και μπορείς να διαβάζεις με άνεση και τις γύρω οδούς.Τώρα αρνητικό δε μπορώ να σκεφτώ κάτι πέρα απτο αν για κάποιο λόγο θες μεγαλύτερη οθόνη για να βλέπεις πιο πολλά ..αλλά για κινητό που κινητό θες να έχεις πρώτα πόλλα και μικρό υπολογιστάκο τσέπης αφού κάνει τόσα είναι ιδανικό!!:):) η μπαταρία του κρατάει γύρω στις 2 μέρες γενικά και ανάλογα τη χρήση πάντα όπως σε όλα τα σμαρτ κινητά..οπότε..ε αυτά!πήγαινε δες το πρώτα από κοντά παίξε μαζί του αν καλύπτει τις ανάγκες σου τελοσπάντων!!:shifty:

Επίσης όσοι θέλετε μεμβράνες και καλό θα ταν να βάλετε όλοι!!στο ebay αλλά και σε άλλα sites έχει πάρα πολλές και αρκετά φθηνές όχι όπως εδώ που κάνει 5 η μια πχ..εγώ είχα πάρει 10 ζελατίνες 1 ευρώ νομίζω..όσο να ναι τι να σου κάνει η μια,ενα λάθος να κάνεις και να μην τη βάλεις σωστά πάει είναι για πέταμα..εγώ την έχω βάλει τέλεια αυτή και ούτε που φαίνεται και μια χαρά ασίθηση αφης έχει το ίδιο !και μου χουν μείνει και άλλες 7!(ναι χάλασα 3 νομίζω μέχρι να την βάλω εντελώς τέλεια,ε ήταν αρχή και δεν ήξερα χεχε :p)

Edited by matbel
edit μεμβράνες προστασίας

Η camera έχει ελπίδες να λειτουργήσει 100% μόνο με kernel (ώστε να μπορέσουν να πειραχτουν οι drivers).

Ειδάλλως έχουμε patch στο patch πάνω σε libs που το πολύ πολύ να επιτρέπουν φωτό σε χαμηλή ανάλυση και όχι σε full.

Κατάλαβα. Αχ αυτός ο bootloader. Δως τον ρε Sony να βρούμε και εμείς την υγειά μας, αφού μας τα πήρες που τα πήρες...:p

Προσωπική μου άποψη πάντα πιστεύω θα κάνεις την καλύτερη επιλογή:) και καλά κάνεις που επιλέγεις το προ γιατί όπως και να το κάνουμε το πληκτρολόγιο χρειάζεται και είναι πιο εύκολο να κάνεις οτι θες μηνύματα κλπ..το + του σίγουρα είναι το μέγεθός του,σε προ δε θα βρεις πιο μικρό!!Είναι τόσο μικρούλι αλλά θαυματουργό και απειροελάχιστα μεγαλύτερο απ'το μινι το απλό..τα κάνει όλα,είναι android πάει σφαίρα και μπορείς να του βάλεις χίλιες δυο εφαρμογές!!ακόμα και gps Ndrive κατα προτίμηση φαίνεται τέλεια ο δρόμος και μπορείς να διαβάζεις με άνεση και τις γύρω οδούς.Τώρα αρνητικό δε μπορώ να σκεφτώ κάτι πέρα απτο αν για κάποιο λόγο θες μεγαλύτερη οθόνη για να βλέπεις πιο πολλά ..αλλά για κινητό που κινητό θες να έχεις πρώτα πόλλα και μικρό υπολογιστάκο τσέπης αφού κάνει τόσα είναι ιδανικό!!:):) η μπαταρία του κρατάει γύρω στις 2 μέρες γενικά και ανάλογα τη χρήση πάντα όπως σε όλα τα σμαρτ κινητά..οπότε..ε αυτά!πήγαινε δες το πρώτα από κοντά παίξε μαζί του αν καλύπτει τις ανάγκες σου τελοσπάντων!!:shifty:

+1........... ενα αρνητικο του σημαντικο για πολλα ατομα ειναι η συνδεση του κινητου με το κιτ αυτοκινητου μεσο bluetooth, σε 3 διαφορετικα κιτ δοκιμαστικε και στα 3 υπαρχει προβλημα, τωρα τι να πω δεν ξερω φανταζομαι ουτε η sony θα ξερει γιατι αλλα κινητα με android 2.1 συνδεονται κανονικα, ενας λογος και μοναδικος που με βαζει σε σκεψεις αντικαταστασης του :(

Edited by dimtz

παιδια sos!πειτε μου πως βαζω μια φωτο σαν wallpaper σε ολη την οθονη γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα με αυτο το crop και θα το σουταρω απο κανενα παραθυρο!!!θα τρελαθω θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!!!!!

480x320 ειναι με 2 home screen

myphone_2.png

Γινεται να το δοκιμασουμε με την 2.0.2.Α.0.24?

Γιατι ο wiilweer λεει:

Requirements: Latest 2.1.1.A.0.6 SE firmware(seems to be that kernel is changed bit)

Και εν τελει, τι παιζει με την τελευταια εκδοση? Ποια ειναι? η 24 ή η 6? Εχει παρει κανεις την 6? Αν ναι, με τι localisation? Ειναι με dualtouch? Η Iridium Rom ποτε θα την παρει?:D

SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

Οχι, δεν γινεται να το περασεις εαν λεει αυτο. Θα πρεπει πρωτα να περασεις την .06 και μετα.

Η 2.1.1.A.0.6 ειναι η νεοτερη εκδοση. Νομιζω οτι υπαρχει και με greek localization. Οχι,δεν εχει dualtouch (και εχει ανακοινωθει οτι δεν θα παρουμε). Δεν εχει ουσιαστικες διαφορες, οποτε πιθανοτατα δεν απαιτειται αναβαθμιση της iridium, αλλα αυτο μπορει να το απαντησει σιγουρα μονο ο DaRk_dOg.:-)

Sent from my blaaaaahhh...

Μαγκες αν μπορει κανεις ας μου στειλει σε pm ή το navigon ή το ndrive

Αυτά τα προγράμματα πρέπει να συνδεθούν στο internet για να κατεβάσουν χάρτες ή τους έχουν φορτωμένους και απλά χρησιμοποιούν το gps του κινητού χωρίς να χρεώνεσαι?

Αυτά τα προγράμματα πρέπει να συνδεθούν στο internet για να κατεβάσουν χάρτες ή τους έχουν φορτωμένους και απλά χρησιμοποιούν το gps του κινητού χωρίς να χρεώνεσαι?

Μπορείς να αποθηκεύσεις τους χάρτες στην κάρτα sd και δεν θα χρειάζεσαι ίντερνετ.

Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι.....

Μπορείς να αποθηκεύσεις τους χάρτες στην κάρτα sd και δεν θα χρειάζεσαι ίντερνετ.

Ποιο απο τα δύο προτείνεται? Είναι paid or free??

Ποιο απο τα δύο προτείνεται? Είναι paid or free??

δεν λεω την αποψη μου γιατι θα πεταχτει η matbel και θα με αρχισει..αυτο που χεις να κανεις ειναι να βρεις/αγορασεις και τα 2 και να τα δοκιμασεις..

ψαξου λιγο στο google...

[sIGPIC][/sIGPIC]

+1........... ενα αρνητικο του σημαντικο για πολλα ατομα ειναι η συνδεση του κινητου με το κιτ αυτοκινητου μεσο bluetooth, σε 3 διαφορετικα κιτ δοκιμαστικε και στα 3 υπαρχει προβλημα, τωρα τι να πω δεν ξερω φανταζομαι ουτε η sony θα ξερει γιατι αλλα κινητα με android 2.1 συνδεονται κανονικα, ενας λογος και μοναδικος που με βαζει σε σκεψεις αντικαταστασης του :(

Με ΒΤ headset έχει κι εκεί πρόβλημα ή μόνο με car kit?? Γενικώς κατά καιρούς έχω αντιμετωπίσει θέματα με διάφορα κινητά ως προς τον ήχο που στέλνουν στο ΒΤ. Νωρίς, βέβαια, θυμήθηκα να ρωτήσω αλλά ελπίζω να είναι ΟΚ με το Plantronics 975 που χρησιμοποιώ..

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro