grhgorhs1 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Ασχετο αλλα μου εκανε εντυπωση... μολις εκαναbenchmark με το quadrant και μου εβγαλε αποτελεσμα 606! ειναι δυνατον αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hliaspr Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 το απλο δινει ο γερμανος 150€ οχι το pro.... οταν λες κραταει λιγο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 το απλο δινει ο γερμανος 150€ οχι το pro.... οταν λες κραταει λιγο? Τελειώνει πολύ γρήγορα η μπαταρία... Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Καλησπερα! Θα ηθελα μια πληροφορια. Υπαρχει δυνατοτητα να βλεπουμε με καποιο τροπο την ωρα κατα την οποια καποιος μας στελνει ena sms? Για παραδειγμα, αν καποιος μου στειλει μηνυμα και εχω κλειστο το κινητο, οταν το ανοιξω και το λαβω πως μπορω να μαθω την ωρα που μου το στειλε? Το κινητο δειχνει μονο την ωρα την οποια το ελαβα.. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Τελειώνει πολύ γρήγορα η μπαταρία... Αναλογα με την χρηση, πχ σε εμενα μπορει να κρατησει 2 ημερες με ελαφρια χρηση ή μια με πιο πολυ πειραγμα. δεν ειναι απολυτη η διαρκεια της μπαταριας αλλα για smartphone ειναι καλα... Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Καλα ρε παιδια τι εγινε και εβγαλε ο γερμανος 150 το κινητο μας ?? :confused: Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 ΗΚαλα ρε παιδια τι εγινε και εβγαλε ο γερμανος 150 το κινητο μας ?? :confused: Παλιωσε... Sent from my U20i using Tapatalk Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Η Παλιωσε... Sent from my U20i using Tapatalk Δεν παλιωσε απλως ειναι προσφορα, μαλλον απο SE μερια. Το pro ειναι στα 285 σταθερα, οσο ηταν και πριν 5 μηνες που το αγορασα. Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Εγκατάσταση: Δηλαδή: -κατεβάζετε το αρχείο, το αποσυμπιέζετε -πετάς τα 3 αρχεία που έχει μέσα στην SD -και μετά πας με τον Root explorer στο /system/bin και τα κάνεις αντιγραφή Εμένα δούλεψε και χωρίς να πειράξω τις permissions, και τώρα που το είδα τις έχει όλες. Μετά είδα ένα post του Dark λίγες σελίδες παραπίσω, δείτε το και εσείς. Μετά κάνετε επανεκκίνηση και όταν θα ξεκινήσει το τηλέφωνο, πριν/κατά/μετά την εμφάνιση του λευκού "Sony Ericsson", πατήστε όλη την ώρα το BACK (όχι συνεχόμενα). Θα πρέπει να εμφανιστεί το menu της παραπάνω εικόνας. Απλά μετά από αυτό, επειδή το xrecovery θέλει το δικό του busybox, μην το πειράξετε/αναβαθμίσετε. Δεν θα δουλεύει το xrecovery μετά. Τώρα όσον αφορά το xrecovery: κατεβάζεις την τελευταία έκδοση από το xda (έχει διορθωμένο το event0 στο chargemon) βάζεις τα 3 αρχεία (busybox, chargemon και xrecovery.tar) στο /system/bin και δίνεις αυτά τα permission και στα 3 αρχεία: Παιδιά σκεφτομαι να περασω το xrecovery που ειχατε δωσει σε αυτο εδω το link (http://www.mediafire.com/?8hnerjth7cc552b), 1ον.εχει βγει καμια ποιο νεα εκδοση? Ή να τρεξω αυτο? 2ον.Οταν λεει [πατήστε όλη την ώρα το BACK]ποιο κουμπί εννοει? 3ον.Οταν τα κανω ολα αυτα τελικά πως δίνω τα permission,με ποιο τρόπο? Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Παιδια που θα βρω την εφαρμογη navigon ή Ndrive ? Υπαρχουν στο market? Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Το JIT Enabled,παιδια τι ειναι και που χρησιμευει? Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Παιδια που θα βρω την εφαρμογη navigon ή Ndrive ? Υπαρχουν στο market? εχεις πμ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Καλα ρε παιδια τι εγινε και εβγαλε ο γερμανος 150 το κινητο μας ?? :confused: Έμαθα ότι είναι προσφορά η οποία θα ισχύει για μικρό χρονικό διάστημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmihales Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Παιδια καλησπέρα, να ρωτήσω λίγο... Τόσο καιρό χρησιμοποιούσα το wisepilot για gps και ήμουν ευχαριστημένος απο θέμα ευχρηστίας, αλλά έληξε. Εβαλα λοιπον το ndrive και το navigon. Το navigon καλό αλλά δεν μου παίζει με δήμους Θεσσαλονίκης, ενώ το ndrive παίζει με δήμους, απλά επιλέγω δήμο και διεύθυνση και με οδηγεί στην ίδια διεύθυνση ενός άλλου δήμου :) Μήπως κανεις το είχε δοκιμάσει κ το έχει λύσει το θέμα; ή εστω αν έχουμε καμιά άλλη πρόταση για gps. Thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Αν κάνω enable Jit με αυτό τον οδηγό θα μου διαγραφτούν τα apps και τα σχετικά??? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=902974 Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Καλημερα και απο εμενα :) εχω την εξης απορια.. Εχω βαλει το xrecovery στο κινητο μου και εχω κανει backup! αυτο το backup του xrecovery με καλυπτει πληρος για οτι υπαρχει στο κινητο? ή πρεπει να κανω και backup τις εφαρμογες μεσω του titanium? :wacko: Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Καλημερα και απο εμενα :) εχω την εξης απορια.. Εχω βαλει το xrecovery στο κινητο μου και εχω κανει backup! αυτο το backup του xrecovery με καλυπτει πληρος για οτι υπαρχει στο κινητο? ή πρεπει να κανω και backup τις εφαρμογες μεσω του titanium? :wacko: Από όσο θυμάμαι το xrecovery παίρνει backup από /system, /data και /cache οπότε κάνει ολικό backup (και δεδομένα και εφαρμογές) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Καλημέρα στην παρέα και καλή εβδομάδα!! Επιβεβαιώνω!!Τα κρατάει όλα!!το έχω κάνει αρκετές φορές τον τευλευταίο καιρό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonypap Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Καλησπέρα! Επαναφέρω την παρακάτω ερώτηση, μήπως κάποιος το έχει συναντήσει κάπου, και προσθέτω και μία επιπλέον :P Παίδες, καινούριος κάτοχος και δω. Μία σύντομη ερωτησούλα να κάνω, μιας και είναι παντελώς κουλό! Χρησιμοποιώ τον browser του κινητού, και όταν πατάω το back για να επιστρέψω στο μενού, ενώ είμαι σε κάποια σελίδα, δεν επιστρέφει, αλλά κάνει refresh :confused::confused: Τι παίχτηκε; Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μέχρι χθες έκανε back κανονικά. Χρησιμοποιώ Launcher Pro Plus αλλά το κάνει και στο κανονικό μενού. Επίσης, στον Opera κάνει back κανονικά! Εντωμεταξύ, δεν άλλαξα τίποτα, ούτε (απ)εγκατέστησα κάποια εφαρμογή. Τώρα, σχετικά με την Κίνηση Δεδομένων στις Ρυθμίσεις Δικτύου Κινητής τηλεφωνίας. Το αφήνω ενεργοποιημένο ή όχι; Στο προηγούμενο κινητό, χρησιμοποιούσα μόνο το wifi και εκεί, οπότε για αποφυγή χρεώσεων είχα αφαιρέσει τις ρυθμίσεις δικτύου μέσω Cosmote. Τώρα τι ισχύει; Είναι ακόμη απενεργοποιημένες; Για την ώρα πάλι με wifi θα μπαίνω οπότε μπορώ να το έχω ενεργό (η ειδοποίηση μου την σπάει, αυτό είναι όλο, εφ' όσον μπορώ να την βγάλω ας την βγάλω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Από όσο θυμάμαι το xrecovery παίρνει backup από /system, /data και /cache οπότε κάνει ολικό backup (και δεδομένα και εφαρμογές) Τελεια.. μπορω δηλαδη να αναβαθμισω το κινητο μου μεσω SEUS και μετα να κανω backup μεσω του xrecovery ή αμα κανω αναβαθμιση μεσω SEUS θα χαθουν ολα και πρεπει παλι απο την αρχη να περναω xrecovery,root,app2SD ? Αν χανοντε ολα υπαρχει τροπος να το αναβαθμισω και να κανω backup απο το xrecovery? αν ναι, με ποιον τροπο? :) Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksoulis Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Καλησπέρα! Επαναφέρω την παρακάτω ερώτηση, μήπως κάποιος το έχει συναντήσει κάπου, και προσθέτω και μία επιπλέον :P Τώρα, σχετικά με την Κίνηση Δεδομένων στις Ρυθμίσεις Δικτύου Κινητής τηλεφωνίας. Το αφήνω ενεργοποιημένο ή όχι; Στο προηγούμενο κινητό, χρησιμοποιούσα μόνο το wifi και εκεί, οπότε για αποφυγή χρεώσεων είχα αφαιρέσει τις ρυθμίσεις δικτύου μέσω Cosmote. Τώρα τι ισχύει; Είναι ακόμη απενεργοποιημένες; Για την ώρα πάλι με wifi θα μπαίνω οπότε μπορώ να το έχω ενεργό (η ειδοποίηση μου την σπάει, αυτό είναι όλο, εφ' όσον μπορώ να την βγάλω ας την βγάλω). Αν δε θες να χρεώνεσαι απενεργοποίησε την κίνηση δεδομένων, γιατί όλο και κάποια λειτουργία στο παρασκήνιο συνδέεται χωρίς να το θέλεις(timescape κτλ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Τελεια.. μπορω δηλαδη να αναβαθμισω το κινητο μου μεσω SEUS και μετα να κανω backup μεσω του xrecovery ή αμα κανω αναβαθμιση μεσω SEUS θα χαθουν ολα και πρεπει παλι απο την αρχη να περναω xrecovery,root,app2SD ? Αν χανοντε ολα υπαρχει τροπος να το αναβαθμισω και να κανω backup απο το xrecovery? αν ναι, με ποιον τροπο? :) Ίσως δεν έχει διευκρινιστεί αρκετά η χρήση του xrecovery όσον αφορά την λειτουργία backup&restore.. Όταν κάνεις ένα nandroid backup με το xrecovery, παίρνεις ένα ακριβές αντίγραφο των /system, /data και /cache partition σε αρχείο εικόνας δίσκου (.img). Αυτό σημαίνει πως όταν επαναφέρεις με restore, στην ουσία flashάρεις ξανά αυτά τα partition με το περιεχόμενο του backup. Με update μέσω SEUS κάνεις συνολικό flash που διαγράφει τα πάντα και πρέπει να ξαναπεράσεις τα πάντα από την αρχή. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotigreco Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Παιδιά μια ερώτηση. Επειδή έχω αγοράσει το κινητό απο την vodafone και δεν το έχω κάνει απο την αρχή unbranded, υπάρχει τρόπος να το κάνω χωρίς να χάσω ούτε ένα δεδομένο (όπως applications, xrecovery, a2sd, root και πολλά άλλα) γιατί έκανα πολύ κόπο μέχρι να τα βάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris2007 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 καλησπερα!το πρωτο ποστ μου! εχω το x10 mini και μολις το επιπεδο μπαταρια πεσει κατω απο το 16%,δηλαδη δειχνει 15%,μου εμφανιζει ενα μηνυμα με δυο επιλογες,λεγοντας οτι η σταθμη μπαταρια ειναι χαμηλη 1.ΟΚ 2.χρηση μπαταριας ποια ειναι η διαφορα μεταξυ αυτων των δυο?χρησιμοποιω android 2.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Με το οκ δηλωνεις οτι το διαβασες και κλεινει. Με το δευτερο ,παλι δηλωνεις οτι το διαβασες, κλεινει και σε ανοιγει την "εφαρμογη" χρηση μπαταριας ωστε να ενημερωθεις τι καταναλωσε μπαταρια στο κινητο σου και εφτασες σε αυτο το σημειο edit: Ξερει κανεις αν μπορουμε να ακυρωσουμε αυτη την προειδοποιηση? ή να βγαινει μονο στο 5%? Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts