jtzimitras Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Καλησπέρα, Νεώτερα από το μέτωπο. Λοιπόν είχαμε και λέμε: Δεν κρατάει τον αριθμό στο κέντρο μηνυμάτων. Το πληκτρολογώ και λέει "δεν ορίστηκε". Ξαναμίλησα με Vodafone και μου λένε από εμάς όλα Ο.Κ. Πάρε SE. Παίρνω SE εξυπηρέτηση τους εξηγώ όλο το παραμύθι και μου λένε ότι φταιει η SIM - ίσως.... Μου είπαν να δοκιμάσω με άλλη SIM. Τρέχα γύρευε δηλαδή. Αν πάλι το κάνει μου είπαν να τους ξαναπάρω ή για αναβάθμιση ή για service... >> Το έχω ψιλομετανοιώσει για την αγορά του Xperia. Tυχαίο; Δε νομίζω. Μάλλον θα το "κληρονομήσει" η σύζυγός μου και θα πάρω το Samsung Wave... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azio Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε. Και εγω ''εφυγα'' απο symbian οντας χρονια χρηστης και εχω σαν βασικο τωρα το μινι. Δεν πιστευα πραγματικα οτι το symbian ειναι τοσο πισω σε θεματα ευχρηστιας, εγκαταστασης εφαρμογων κ.τ.λ. Ειναι αυτο που ηθελα και δεν εχω κανενα παραπονο. Δεν εχω στερηθει τπτ,ειναι ενα πολυ καλο τηλεφωνο και με εχει βολεψει αφανταστα το μεγεθος,και το android επισης. Στην ερωτηση σου για το τριξιμο, ναι, ισχυει και σε μενα αλλα εχω αγορασει αυτη τη θηκη σιλικονης:http://www.myshopper.gr/redirect.php?id=43484&m=25&p=Silicon%20Case%20x10%20mini και δεν υπαρχει κανενα τριξιμο συν οτι το κανει αρκετα στυλατο λογο του ωραιου σχεδιασμου της, και σε συνδιασμο με την ασημι προσοψη το κανει κουκλι.:) +1 κι απο μενα. το κινητο εχει παρα πολλες δυνατοτητες και τιποτα να ζηλεψει απο πολλα αλλα. ειναι πολυ ευχρηστο και σε μεγαλο βαθμο παραμετροποιησημο. δεν υπαρχει κατι που να χρειαστηκα και να μην το βρηκα μεχρι τωρα, μεχρι προγραμματα για να κοβεις τραγουδια για ringtone και να κατεβαζεις βιντεο. πραγματα που κανονικα ηθελες υπολογιστη. η ελειψη πληκτρολογιου, μια και δεν εχω το προ, δεν με δυσκολεψε καθολου κι ας μην ειχα ποτε κινητο αφης. η μπαταρια κραταει 1.5-2 μερες με νορμαλ χρηση. οσον αφορα το τριξιμο, λογικα ειναι απο το βαλε βγαλε της προσοψης. εγω εχω βαλει ενα μικρο κομματακι χαρτι εσωτερικα στο πλαι και ειναι οκ. Παράθεση My dream is to fly Over the rainbow so high!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε. Και εγω ''εφυγα'' απο symbian οντας χρονια χρηστης και εχω σαν βασικο τωρα το μινι. Δεν πιστευα πραγματικα οτι το symbian ειναι τοσο πισω σε θεματα ευχρηστιας, εγκαταστασης εφαρμογων κ.τ.λ. Ειναι αυτο που ηθελα και δεν εχω κανενα παραπονο. Δεν εχω στερηθει τπτ,ειναι ενα πολυ καλο τηλεφωνο και με εχει βολεψει αφανταστα το μεγεθος,και το android επισης.) +1 κι απο μενα. το κινητο εχει παρα πολλες δυνατοτητες και τιποτα να ζηλεψει απο πολλα αλλα. ειναι πολυ ευχρηστο και σε μεγαλο βαθμο παραμετροποιησημο. δεν υπαρχει κατι που να χρειαστηκα και να μην το βρηκα μεχρι τωρα, μεχρι προγραμματα για να κοβεις τραγουδια για ringtone και να κατεβαζεις βιντεο. πραγματα που κανονικα ηθελες υπολογιστη. η ελειψη πληκτρολογιου, μια και δεν εχω το προ, δεν με δυσκολεψε καθολου κι ας μην ειχα ποτε κινητο αφης. η μπαταρια κραταει 1.5-2 μερες με νορμαλ χρηση. οσον αφορα το τριξιμο, λογικα ειναι απο το βαλε βγαλε της προσοψης. εγω εχω βαλει ενα μικρο κομματακι χαρτι εσωτερικα στο πλαι και ειναι οκ. Με καλύψατε απόλυτα με τις απόψεις σας! Τώρα σχετικά με το τρίξιμο στο πίσω καπάκι, σίγουρα δεν είναι από το βάλε-βγάλε (4 μέρες το έχω πόσες φορές να άνοιξα το καπάκι?) εφόσον το έχετε κι άλλοι μάλλον θα πρέπει να το φορτώσω στην SE το "ελλάτωμα" σαν κακή ποιότητα κατασκευής/συναρμολόγησης... Απλά είναι ιδιαίτερα σπαστικό πιστεύω. Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecb116 Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Με καλύψατε απόλυτα με τις απόψεις σας! Τώρα σχετικά με το τρίξιμο στο πίσω καπάκι, σίγουρα δεν είναι από το βάλε-βγάλε (4 μέρες το έχω πόσες φορές να άνοιξα το καπάκι?) εφόσον το έχετε κι άλλοι μάλλον θα πρέπει να το φορτώσω στην SE το "ελλάτωμα" σαν κακή ποιότητα κατασκευής/συναρμολόγησης... Απλά είναι ιδιαίτερα σπαστικό πιστεύω. Φιλε μου εμενα δεν τριζει το καπακι οπως το περιγραφεις. Τωρα οταν παταω τα πληκτρα κανουν ενα ηχο αλλα τoν βρισκω normal και οχι σπαστικο. Οσον αφορα το καλοπροαιρετο σχολιο του φιλου μας SniFiSniF, εγω προσωπικα θα διαφωνησω. Η συσκευη απευθυνεται σε ολους οσους θελουν μια smart συσκευη που να κανει σχεδον τα παντα και ολα αυτα σε 1 μικρη συσκευασια. Η μπαταρια εμενα βγαζει 3-4 μερες με ελαφρια χρηση (σχετικο). Οταν το ζοριζω λιγακι παραπανω (κυριως wifi (κανα 2 ωρω), παιχνιδια, gps (κανα 30λεπτο), μουσικη (κανα 30 λεπτο)) μου βγαζει 1,5 μερα χαλαρα Απο την αλλη την θεωρη ακαταλληλη για καποιον τυπου businessman, που πρεπει ολη την ωρα να ειναι online, να ταξιδευει πολυ, μεγαλη αυτονομια κτλ. Η μεγαλυτερες συσκευες πιστευω ειναι καταλληλοτερες Παράθεση LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Καλησπέρα,κανενα προγραμμα για γιορτές όπως το εορτολογιο για τα win δεν εχει?Για να μας ενημερώνει για αυτούς που γιορταζουν μεβάση τα ονοματα απο τις επαφές μας? Δες αυτό :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Καλησπέρα, Νεώτερα από το μέτωπο. Λοιπόν είχαμε και λέμε: Δεν κρατάει τον αριθμό στο κέντρο μηνυμάτων. Το πληκτρολογώ και λέει "δεν ορίστηκε". Ξαναμίλησα με Vodafone και μου λένε από εμάς όλα Ο.Κ. Πάρε SE. Παίρνω SE εξυπηρέτηση τους εξηγώ όλο το παραμύθι και μου λένε ότι φταιει η SIM - ίσως.... Μου είπαν να δοκιμάσω με άλλη SIM. Τρέχα γύρευε δηλαδή. Αν πάλι το κάνει μου είπαν να τους ξαναπάρω ή για αναβάθμιση ή για service... >> Το έχω ψιλομετανοιώσει για την αγορά του Xperia. Tυχαίο; Δε νομίζω. Μάλλον θα το "κληρονομήσει" η σύζυγός μου και θα πάρω το Samsung Wave... Βάλε την κάρτα sim σε άλλο κινητό, άλλαξε από εκεί το κέντρο μηνυμάτων και μετά ξαναβάλε την στο X10 mini. Εμενα ετσι δουλεψε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Φιλε μου εμενα δεν τριζει το καπακι οπως το περιγραφεις. Τωρα οταν παταω τα πληκτρα κανουν ενα ηχο αλλα τoν βρισκω normal και οχι σπαστικο. Δεν λέω ότι είναι τραγικός ο θόρυβος αλλά το πίσω καπάκι όταν το πιέζεις στην κάτω του πλευρά είτε επίτηδες είτε επειδή θες να πατήσεις ένα από τα μπροστινά πλήκτρα "παίζει" ελαφρώς προς τα μέσα και ως συνέπεια το τρίξιμο που αναφέρω. Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disorder Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Παιδιά το mini μπορεί να πάρει τις επαφές μου από το w995 μέσω των back-up που έχω κάνει με το Sony Ericsson PC Suite? Υπάρχει περίπτωση αν του φορτώσω manually αυτά τα αρχεία DBK να τα αναγνωρίσει? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavrinos Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 1. αντέγραψα απο το pc στην κάρτα, στον φάκελο DCIM>100MSDCF, μέσω του windows explorer κάποιους φακέλους με φωτογραφίες. στην επιλογή album όμως τώρα πια τις εμφανίζει όλες μαζί. υπάρχει η δυνατότητα να κρατήσει τη δομή που έχω φτιάξει όταν τις μετέφερα από το pc; υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας φακέλων; τους ήχους γιατί δεν μου τα εμφανίζει στο album; 2. το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και με τα αρχεία ήχου. εμφανίζει μαζί όλα τα αρχεία που έχω βάλει απο το pc σε φακέλους, μπερδεύοντας τώρα και εμφανίζοντας όλα μαζί τα ringtones, τις ηχογραφήσεις και τα τραγούδια που του πέρασα. μπορώ να τα έχω σε φακέλους; 3. μπορώ να δημιουργήσω φακέλους και για τα sms; 4. πώς καταλαβαίνω στη λίστα των μηνυμάτων αν ένα μήνυμα είναι εισερχόμενο ή σταλθέν; υπάρχει κανείς που να τον έχει απασχολήσει το ίδιο θέμα ή να υποθέσω ότι όλοι έχουν τα μηνύματα, τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα mp3 τους χύμα και ανακατωμένα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 υπάρχει κανείς που να τον έχει απασχολήσει το ίδιο θέμα ή να υποθέσω ότι όλοι έχουν τα μηνύματα, τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα mp3 τους χύμα και ανακατωμένα;;; Φίλε μου αν και πράσινων αποχρώσεων να σου απαντήσω από όσο έχω διαβάσει και καταλαβαίνω. Για το 1-2-3 όχι δε γίνεται, τουλάχιστον με τις εφαρμογές μαμά και την έκδοση Android που έχει. Για το 4 δε ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavrinos Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. είναι απογοητευτικό πάντως ένα κινητό που θέλει να ξεχωρίζει, να μην παρέχει τη δυνατότητα για τα βασικά και τα αυτονόητα που έχει οποιοδήποτε άλλο κινητό έχει κυκλοφορήσει εδώ και κάμποσα χρόνια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecb116 Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Δεν λέω ότι είναι τραγικός ο θόρυβος αλλά το πίσω καπάκι όταν το πιέζεις στην κάτω του πλευρά είτε επίτηδες είτε επειδή θες να πατήσεις ένα από τα μπροστινά πλήκτρα "παίζει" ελαφρώς προς τα μέσα και ως συνέπεια το τρίξιμο που αναφέρω. Tι να πω... Σε εμενα που καθησα τωρα και πιεσα το καπακι τριζει ανεπαισθητα. Οσο και σε καθε αλλη συσκευη μου με αποσπομενα μερη Παράθεση LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloudi Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Καλησπερα παιδια.Που μπορω να βρω τον μετρητη των kb για το ιντερνετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azio Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Καλησπερα παιδια.Που μπορω να βρω τον μετρητη των kb για το ιντερνετ? Στο market αν μπεις απ το κινητο σου μπορεις να βρεις πολλα. Γραψε λεξεις κλειδια οπωs net counter. Επειδη δεν το εχω ψαξει, αν καποιος δεν εχει ιντερνετ στο κινητο ουτε wifi, που μπορει να βρει τις εφαρμογες του μαρκετ? Sent from my x10 mini using Tapatalk Παράθεση My dream is to fly Over the rainbow so high!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Καλησπερα παιδια.Που μπορω να βρω τον μετρητη των kb για το ιντερνετ? Kατεβασε απο το market το 3G watchdog. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boomka Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Δεν λέω ότι είναι τραγικός ο θόρυβος αλλά το πίσω καπάκι όταν το πιέζεις στην κάτω του πλευρά είτε επίτηδες είτε επειδή θες να πατήσεις ένα από τα μπροστινά πλήκτρα "παίζει" ελαφρώς προς τα μέσα και ως συνέπεια το τρίξιμο που αναφέρω. ισχυει συμβαινει κ στο δικο μ αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 πριν το τελος Σεπτεμβριου θα εχουμε το Android 2.1 μαζι με HD Video recording Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azio Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 πριν το τελος Σεπτεμβριου θα εχουμε το Android 2.1 μαζι με HD Video recording θα χασουμε εφαρμογες ή οτιδηποτε αλλο αν το αναβαθμισουμε? Παράθεση My dream is to fly Over the rainbow so high!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 θα χασουμε εφαρμογες ή οτιδηποτε αλλο αν το αναβαθμισουμε? Nαι,κανε ενα backup πριν κανεις update και θα εισαι οκ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badiroula Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Φιλε μου zzz που το έμαθες αυτό; μπορείς να μου στείλεις κανένα σχετικό link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 θα χασουμε εφαρμογες ή οτιδηποτε αλλο αν το αναβαθμισουμε? υποθετω πως ναι. αλλα εμενα δεν με απασχολει. τις ξαναφορτωνω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 πριν το τελος Σεπτεμβριου θα εχουμε το Android 2.1 μαζι με HD Video recording HD Video Recording για το mini??? Εισαι σιγουρος??? Πηγη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeg3 Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Καλησπέρα κι απο μένα παιδιά. Εδώ και κάποιες μέρες είμαι κι εγω κάτοχος ενός x 10 mini. Αν και μου εχει ψιλοσπάσει τα νεύρα, δεν τα παρατάω. Έχω διαβάσει αρκετές σελίδες από το φόρουμ αλλά δεν βρίσκω απάντηση στο εξής ερώτημα: 'Eχω κάνει λογαριασμό στο gmail, μέσω του υπολογιστή. Πάω να μπω από το κινητό και μου βγάζει το μήνυμα: αναμονή για συγχρονισμό, τα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα εμφανιστούν σύντομα Εχθές το άφησα μιάμιση ώρα κι έμεινε εκεί. Σήμερα πάλι τα ίδια. Any help please?????:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azio Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 καποια εφαρμογη που να αλλαζει τα εικονιδια των εφαρμογων εχει να προτεινει κανεις? Sent from my E10i using Tapatalk Παράθεση My dream is to fly Over the rainbow so high!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ashford Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Με μια γρήγορη αναζήτηση στο Google είδα ότι το HD recording αφορά μόνο το X10 και όχι το mini και το mini pro... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts