Jump to content

disorder

Members
  • Δημοσιεύσεις

    192
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by disorder

  1. Θέλω να κάνω MSc στο Surrey του χρόνου. Tourism ή International Hotel Management μάλλον. Είναι κανείς στο Guildford να μου πει 2-3 πραγματάκια εκ των έσω;
  2. Παιδιά το mini μπορεί να πάρει τις επαφές μου από το w995 μέσω των back-up που έχω κάνει με το Sony Ericsson PC Suite? Υπάρχει περίπτωση αν του φορτώσω manually αυτά τα αρχεία DBK να τα αναγνωρίσει? Ευχαριστώ!
  3. Ξέρουμε κάποιο μαγαζί με T-shirts Cristian Audigier; Η ακόμα κάποιο e-shop από ΕU που να έχει; Ευχαριστώ!
  4. Παίδες βοηθεια.! Έχω κάρτα cosmote και ενώ στέλνω κανονικά μηνύματα, όταν πάω να παρω τηλέφωνο ... δεν παίρνει.! είναι σαν να μην έχει σήμα ποτέ :blink:... Τη κάρτα τη δοκίμασα σε άλλη συσκευή και παίρνει κανονικά τηλ. ξέρεις κανείς τι παίζει.?:worry:
  5. Παιδιά μήπως ξέρετε το asos.com με ποια εταιρία κούριερ συνεργάζεται στην Ελλάδα;
  6. Για παραγγελία από YOOX στο County/Province τι να γράψω; Έχει ήδη Country: Greece παρακάτω.
  7. η sandisk(μνήμη) δουλεύει καλά στο κ800?
  8. εσείς που έχετε το κινητό πολύ καιρό... πως είναι to slide?
  9. παιδιά το κινητό διαθέτει θύρα usb?
  10. Εγώ λέω ψάξε για απάντηση εδώ http://www.bodybuilders.gr;)
  11. disorder

    GTA 4

    παiδιά αμα έχεις service pack 2 to παιχνίδι δν θα παίξει?
  12. Μα λογικό είναι να βγαίνουν ότι να 'ναι μετρήσεις. Στο Link εξηγεί πώς μετράται η κατανάλωση σύμφωνα με τα Ευρωπαικά στάνταρ.http://www.vcacarfueldata.org.uk/information/fuel-consumption-testing-scheme.asp Πάνω σε δυναμόμετρο γίνονται όλες οι μετρήσεις δηλαδή μειωμένες τριβές και μηδενικές αεροδυναμικές αντιστάσεις. Στην ουσία το αυτοκίνητο δεν κινεί το βάρος του παρα μόνο τα ράουλα του δυναμόμετρου.:p
  13. παιδιά όπως βγάλει βαθμό προσβασης κάτω απο 10 κ μόρια κάτω απο 10.000 δν περνάει σε σχολή .. σωστα?
  14. Ναι χάνονται είναι αυτό το ξεφούσκωμα που λέμε.:p
  15. Άλλο παχαίνω και άλλο παίρνω βάρος. Το σώμα μας όταν ξεκινάμε γυμναστήριο κάνει στις περισσότερες των περιπτώσεων κατακράτηση υγρών (κυρίως ενδομυικά) σαν αντίδραση καθώς αλλάζουν αρκετά οι απαιτήσεις του οργανισμού με την άσκηση. Αυτό οδηγεί σε αύξηση βάρους 1-2 κιλά περίπου ακόμα και μέσα σε 2-3 εβδομάδες ανάλογα με το άτομο. Αν κάποιος σταματίσει τη γυμναστική σίγουρα χάνει γράμμωση καθώς ξεφουσκώνεις όσο να ναι. Πάντως το δικό μου σώμα κρατάει αρκετό χρόνο την τόνωση στους κοιλιακούς όταν σταματάω τη γυμναστική. Οι κοιλιακοί χρησιμοποιούνται συνέχεια στην καθημερινότητά μας και κατα συνέπεια γυμνάζονται καθώς αυτοί στηρίζουν κατα κύριο λόγο τον κορμό και το άνω μέρος του σώματος.
  16. Αύξηση μυικής μάζας και ταυτόχρονη μείωση λίπους. Συμβαίνει σχεδόν σε όλους τους αρχάριους που ξεκινούν γυμναστική και διατροφή βέβαια γιατί αν με το που τελειώνεις το γυμναστήριο τσιμπάς και μια πίτσα γίγας απ' όλα υπάρχει θέμα.:lol: Αν είσαι ήδη αδύνατη το ερέθισμα που θα πάρουν οι κοιλιακοί σου απ' τη γυμναστική θα τους δώσει τόνωση και όγκο ικανό ωστε να αχνοφαίνονται. (Δύσκολο σε γυναίκα να πετύχεις φέτες όπως είπαν και οι άλλοι.) Στην περίπτωσή σου ξεκινάς γυμναστική και παράλληλα φροντίζεις να περιορίσεις τα λίπη (αυτό μάλλον το κάνεις ήδη αν είσαι αδύνατη:happy:) και να πάρεις τις θερμίδες που χρειάζεσαι από πρωτείνες (κρέας, ψάρι, κοτόπουλο,γαλακτοκομικά) και υδατάνθρακες (μακαρόνια, ρύζι, πατάτες, φρούτα). Ειδικά μετά το γυμναστήριο να τρώς ωπωσδήποτε. Ναι Τον μεγαλύτερο ρόλο παίζει η διατροφή δηλ. χαμηλό ποσοστό λίπους και σίγουρα να συνεχίσεις να τους γυμνάζεις.
  17. 'Ωπα μάγκες ήρεμα γιατί βλέπετε το δέντρο(πρωτείνες,υδατάνθρακες) και χάνετε το δάσος(όγκος, γράμμωση)! :O Γράμμωση = Θερμιδικό έλειμμα = Τρώμε λιγότερες θερμίδες από όσες χρειάζεται ο οργανισμός μας = Απώλεια λιπώδους ιστού με παράλληλη ελαχιστοποίηση της απώλειας μυικού ιστού (Ορισμός κατα τα πρότυπα του bodybuilding) Όγκος = Θερμιδική υπερπλήρωση = Τρώμε περισσότερες θερμίδες από ότι χρειάζεται ο οργανισμός μας = Αύξηση μυικού ιστού (το λίπος καλά είναι να κρατηθεί όσο το δυνατόν σε χαμηλότερα ποσοστά αλλά δεν σκάμε κι όλας!) Stalitsa οι κοιλιακοί σου θα φανούν με 3 τρόπους α) Είτε κάνεις όγκο (στην προπόνηση στοχεύεις στους κοιλιακούς εννοείται) β) Είτε ρίχνεις το ποσοστό λίπους σου τόσο ωστε να διαγράφονται ακόμα και οι αγύμναστοι κοιλιακοί που έχεις. (Αυτό μόνο σε άντρα το έχω δει και δεν στο συνιστώ καθώς όπως λες δεν φαίνεται να χρειάζεσαι να αδυνατίσεις αλλά να βάλεις κιλά) γ) Συνδυασμός του α κ β ( Αυτό σου προτείνω σύμφωνα με αυτά που λες. Καλύτερα όμως θα ήταν να συζητήσεις με το γυμναστή σου που έχει μια εικόνα του πώς είσαι και ίσως περισσότερες γνώσεις από μας) Δν έχω άλλο χρόνο προς το παρόν να αναλύσω παραπάνω! Πές μου πώς σου φαίνεται αυτό το σκεπτικό και βλέπουμε τι μπορούμε να κάνουμε στη συνέχεια.
  18. Καλά ρε σεις τι dinamyk του λέτε να πάρει του παιδιού; Για να πηγαινοέρχεται λέει πως το θέλει, όχι για να το στήνει στο φανάρι. Μην προτείνεται σε άλλους αβίαστα αυτό που θα πέρνατε εσείς γιατί δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες αλλά ούτε και τις ίδιες ικανότητες. Πώς περιμένετε από έναν που όπως λέει δεν έχει καθόλου ιδέα από μηχανάκια να βρεί, κυρίως να συντηρήσει και να οδηγεί ένα τέτοιο μηχανάκι; Φιλαράκι gozzila πάρε κανα 50άρι αν είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη και δεν μπορεις να περιμένεις τα 18. Δεν είσαι καλυμμένος από πουθενα έτσι και γίνει κανα ατύχημα με 125άρι. Τώρα το πρόστιμο είναι ελάχιστο μπροστά στο κόστος της ζημιάς αν έμπλακείς σε ατύχημα. Κοινώς αν υπάρξουν θύματα θα τους πληρώνεις μια ζωή.
  19. και εγω την ίδια απορία εχω... αν ξερει καποιος... ας πει
  20. Αρλούμπες ξεαρλούμπες ότι γράφει ο Φοίβος πούλάει σαν τρελό... Είναι σαν το Gucci φόρεμα Νο.2 :p Έχει πολύ πλάκα πάντως:D
  21. Ρε παιδία να ρωτίσω, μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός τηλ. με Conn X Talk 24/7 και 4 Μb. Εκεί που υπολόγιζα κανα 100άρι ευρώ μου ήρθε 171. Μου έχουνε χρεώσει ένα σωρό αναδρομικά τέλη που στους προηγούμενους λογαριασμούς δεν υπήρχαν. Κάποιος μου είπε ότι μόνο ο πρώτος λογαριασμός έρχεται φουσκωμένος. Ισχύει αυτο; Συμβαίνει και σε άλλους; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...