Jump to content

[Επίσημο] Nokia C5-00

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τ9 υποστηρίζει κανονικά;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

• Απαντήσεις 202
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μετα την ολοκληρωτικη διαλυση(με την σειρα):Ν73-Ν96-Ν78, ο πατερας μου πηρε το C5... ελπιζω να αντεξει αρκετα! αν και το θεωρω απιθανο :p

οσο το ψαξα μου φαινεται αρκετα καλο και για τα λεφτα του και στιβαρο, μονο η ελλειψη wifi με χαλαει αλλα οκ...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Εχω ενα C5 αγορασμενο απο vodafone.

Το προβλημα ειναι οτι οι μονες επιλογες για ιντερνετ ειναι μεσω vodafone live.

Γνωριζει καποιος αν μπορω να μπαινω στο ιντερνετ οταν συνδεω το τηλεφωνο στον υπολογιστη?(με τη συνδεση του υπολογιστη ετσι ωστε να ενημερωνω καποιες εφαρμογες που εχω εγγαταστησει πχ. καιρος).

Η αν υπαρχει αλλος τροπος λογο του οτι δεν εχω καποιο προγραμμα "ομιλιας" που να υποστηριζει κ το ιντερνετ.

παιδια γεια χαρα και απο εμενα. και εγω ακριβως αυτο το προβλημα εχω. επισης να πω οτι το μενου του δεν ειναι τοσο ευχρηστο οσο του 6300 που ειχα πριν και το θεωρω κορυφαιο απο αποψη ευχρηστιας.

επίσης θα ηθελα να ρωτησω και για το αν μπορω το εμαιλ που εχω στο hotmail με καποιο τροπο να το συγχρονιζω με το nokia pcsuite ή με το ovistore και να το βλέπω απο το κινητό μου με απλή συνδεση usb.

ενα αλλο θεμα ειναι η μη εμφανιση του ρολογιου σε κατασταση ηρεμιας μετα την παροδο καποιου χρονικου διαστηματος οπως γινονταν με το 6300. εκει ειχε μια οθονη που γινονταν σαν καθρεπτης και χωρις να πατησω καποιο πληκτρο εδειχνε την ωρα. τωρα αν θελω να δω την ωρα ειμαι αναγκασμενος να παταω παρατεταμενα καποιο πληκτρο.

ευχαριστω.

Edited by xsterg
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Εχω ενα προβλημα. Στελνω μαιλ απο το κινητο στα ελληνικα και ο παραληπτης τα βλεπει κινεζικα..τι μπορω να κανω για αυτο?

Υπάρχει θήκη για το κινητό αυτό; Επίσης, μπορούμε να αφαιρέσουμε το vodafone live από τη συσκευή; Αν ναι, ποιο από τα δύο product codes της πρώτης σελίδας χρησιμοποιούμε; Edited by seranata

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Για θήκη ρίξε μια ματιά στο αντίστοιχο topic Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα)

Μπορείς να ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^1 / S60 3rd για να αφαιρέσεις το vodafone live βάζοντας για product code όποιο από τα δύο θες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

• 2 weeks later...
Ποιος θεωρείτε πως είναι καλύτερος browser, ο ενσωματωμένος ή ο opera mini;

Ποιος θεωρείτε πως είναι καλύτερος browser, ο ενσωματωμένος ή ο opera mini;

Εγώ τον opera θεωρώ καλύτερο. Είναι αρκετά γρήγορος, έχει tab browsing και συμπιέζει πολύ καλύτερα τις σελίδες κάτι που είναι πολύ σημαντικό μιας και η συσκευή δεν έχει wifi. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν παίζει σελίδες με flash περιεχόμενο.

Εγώ τον opera θεωρώ καλύτερο. Είναι αρκετά γρήγορος, έχει tab browsing και συμπιέζει πολύ καλύτερα τις σελίδες κάτι που είναι πολύ σημαντικό μιας και η συσκευή δεν έχει wifi. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν παίζει σελίδες με flash περιεχόμενο.

Συμφωνω απολυτα..και προσωπικα δεν με πειραζει που δεν παιζει flash..το κυριο ειναι το απλο σερφαρισμα για μενα και οσα λιγοτερα Μbyte τοσο το καλυτερο..

Και στην αρχη κατεβασα το οpera mobιle..πολλα δεδομενα

καλυτερα το opera mini..

Εχω και το UcΒrοwser αλλα εχει αρκετα σφαλματα..

• 4 weeks later...

Ξερει κανεις πως γινετε να λαβω ενα αρχειο βιντεο ας πουμε που ειναι αρκετα mb κατευθεια στην καρτα μνημης..με bluetοοth εννοω..

Μηπως δεν γινετε? Η συσκευη εχει μνημη 60 mb..και αυτο το συστημα που τα δεδομενα φτανουν στα εισερχομενα σαν μυνημα το εχω δει μονο στη νοκια..

και παω να στειλω ενα τραγουδι που ειναι 8 mb και μου ριχνει ακυρο..το τρελο οτι εχω στη μνημη τηλεφωνου 12 mb ελευθερα..και αν σβησω κατι η το μεταφερω στην καρτα μετα το δεχετε..

Με εχει καταβολεψει παντου το νοκια..το μονο μεγαλο σφαλμα που εχω βρει..

Αν ξερει καποιος θα το εκτιμουσα να πει κατι

Μέσα από τις ρυθμίσεις των μηνυμάτων μπορείς να επιλέξεις να αποθηκεύονται τα μηνύματα στην κάρτα μνήμης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Πηρα μια θηκη λαστιχενια απο το ebay..και δωρο μια ζελατινα για την οθονη..εφαρμοζει τελεια..χαλαλι τα 2 ευρω!αχαχαχ

παντως εκει που εψαχνα βρηκα και μπαταρια κινεζικη 1680 mha με 5 ευρω ενω η μαμα ειναι 1020..

Πιστευω αξιζει τη δοκιμη..

Λετε να κραταει παραπανω?..δεν το πολυπιστευω..αλλα για 5 ευρω μπορω να δοκιμασω..

Συνήθως σε ανάλογες περιπτώσεις η αναφερόμενη χωρητικότητα δεν συμβαδίζει με την πραγματικότητα.Και δεδομένης της χώρας προέλευσης και της τιμής θεωρώ ότι είναι λίγο ριψοκίνδυνη μια τέτοια αγορά.Οι μπαταρίες δεν είναι απλό αξεσουάρ και προσωπικά δεν θα συνιστούσα μια τέτοια αγορά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συνήθως σε ανάλογες περιπτώσεις η αναφερόμενη χωρητικότητα δεν συμβαδίζει με την πραγματικότητα.Και δεδομένης της χώρας προέλευσης και της τιμής θεωρώ ότι είναι λίγο ριψοκίνδυνη μια τέτοια αγορά.Οι μπαταρίες δεν είναι απλό αξεσουάρ και προσωπικά δεν θα συνιστούσα μια τέτοια αγορά.

μαλιστα..

δεκτον γιαυτο και ειπα οτι εχω και εγω καποιες αμφιβολιες..

οτι 1680 ονομαστικη αλλα στην πραξη χειροτερη απο την μικροτερη κανονικη..

η ερωτηση ειναι οτι μπορει μιας κακης ποιοτητας μπαταρια να προκαλεσει βλαβη στο τηλεφωνο?

αν οχι μπορει και να δοκιμαζα..

Μέχρι και ατύχημα μπορεί να γίνει με δυσάρεστες συνέπειες,κάτι βέβαια που δεν σημαίνει απαραίτητα ότι επειδή ένα εξάρτημα βγαίνει από άλλο κατασκευαστή θα δημιουργήσει πρόβλημα.Και σε εργοστασιακές μπαταρίες έχουν υπάρξει προβλήματα,αλλά εκεί τουλάχιστον υπάρχει έλεγχος,πιστοποίηση και γίνονται και ανακλήσεις.

Για να μην ξεφεύγουμε όμως αν χρειαστείς κάτι άλλο σε σχέση με αξεσουάρ καλύτερα να απευθυνθείς εδώ [ΕΠΙΣΗΜΟ] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...
Να ρωτήσω για το screen saver, αν κρατιέται ενεργοποιημένο μόνιμα ή σβήνει μετά κάποιο χρόνο και αν αυτό ρυθμίζεται (αν θα μένει μόνιμα ενεργοποιημένο ή όχι). Ευχαριστώ.
http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Βλέπω πως κυκλοφορεί έκδοση του κινητού με camera 5mp. Κρίμα για όσους το έχουμε με την 3.2 mp...

Αν και δεν χρησιμοποιω πολυ τα mms καταλαβα σημερα οτι δεν δουλευουν..

Εχω κοσμοτε και αν και εχω τις ρυθμισεις των mms απο οταν μου στειλαν και για το ιντερνετ..

Ρυθμισεις μουλτιμιντια λεει προτεραιωτητα πρωτη..

Και οταν μου στειλανε σημερα mms ελεγε το μυνημα πηγαινε στην ταδε ιστοσελιδα ταδε κωδικο μπλα μπλα..

Ξερει κανεις τι παιζει?

Οχι τιποτα αλλο και να μου ξαναστειλουν τις ρυθμισεις οι ιδιες θαναι

μου βγαζει συνεχεια ενα μυνημα μνημη Cτηλεφωνου πληρης διαγραψτε μπλα μπλα....οντως εχω 2.6 mb ελευθερα..αρχεια sys 15 mb λεει..αλλα αρχεια 50 mb..και μπαινω στην διαχειριση αρχειων και δεν βρισκω τιποτα...τι να κανω...

μου βγαζει συνεχεια ενα μυνημα μνημη Cτηλεφωνου πληρης διαγραψτε μπλα μπλα....οντως εχω 2.6 mb ελευθερα..αρχεια sys 15 mb λεει..αλλα αρχεια 50 mb..και μπαινω στην διαχειριση αρχειων και δεν βρισκω τιποτα...τι να κανω...

Νταξ..ακυρο..αναγκαστηκα να κανω hard format και εσιαξε..απλα ελπιζω να μην γινεται καθε λιγο αυτη η δουλεια

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

• 4 weeks later...
Μου βγάζει το μήνυμα μια στο τόσο ότι απαιτείται σύνδεση στο δίκτυο cosmote internet, χωρίς πριν εγώ να έχω ανοίξει κάποια εφαρμογή, έτσι στο ξεκάρφωτο! Ξέρει κανείς γιατί το κάνει πώς το απενεργοποιώ; :!::!::!::!:
-Δημήτρης-

Καλημέρα.

Μήπως έχεις περάσει τώρα τελευταία καμία εφαρμογή η οποία ζητάει να συνδεθεί στο δίκτυο και γι΄αυτό σου βγάζει αυτό το μήνυμα? Θυμάσαι τι έχεις περάσει από εφαρμογές το τελευταίο διάστημα?

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

όχι δεν έχω περάσει απολύτως τίποτα....... καμιά άλλη ιδέα;

Μου το βγάζει συνεχώς, το παρακάτω μήνυμα:

Απαιτούμενη σύνδεση:

Σύνδεση σε "Διαδίκτυο"

μέσω "Cosmote Internet";

Αποδοχή και επιλογή

αυτόματης χρήσης του

σημείου πρόσβασης

Edited by mimis82
-Δημήτρης-

• 4 weeks later...
ρε παιδιά έχει βγει νέα εκδοσή του c5 με 5 μεγαπιξελ κάμερα? αν ναι εκτός από την κάμερα έχει καμιά άλλη διαφορά σαν κιν? γενικά είστε ικανοποιούμενοι? ποιότητα και ένταση ηχού κλήσης?ενταση μεγαφώνου? ποιότητα σήματος?και διάρκεια μπαταρίας? βγάζει καλές φώτο το φλας είναι οκ? όλες αυτές οι ερωτήσεις για την εκδοσή των 5 μεγαπηξεκ
))))))((((((