bekiaris Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Θα κανω αφού τα εξαντλησαμε ολα... Εντωμεταξύ ουτε εγγραφή δεν μπορω να κάνω δεν ερχονται εισερχόμενα μηνύματα .. Ακομα και μεσα απο το tp link ( ρούτερ ) οπου εχει πεδιο για εισερχομενα sms. Προφανώς εχουν κανει φραγή οποτε ούτε ετσι μπορω να αξιοποιήσω το εισερχόμενο sms για εγγραφη στο my cosmote.Φραγή εισερχομένων? λίγο δύσκολο μου φαίνεται αυτό,εγώ έχω καρτα internet on the go κ αγορασα μονος ενα hwawei pocket wifi κ δεχομαι κανονικά sms,αλλά οχι κλήσεις. μήπως το router έχει κάποιο custom firmware για την cosmote κ δεν εμφανίζονται τα sms παρόλου που τα δέχεσαι κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Πηρα τελικα αυτο με τις 2 κεραιες tp link το σεταρα εκανα και αναβαθμιση λογισμικου και ειναι ετοιμο. Αυριο φευγει με κουριερ στο νησι ευχαριστω πολυ οποιους βοηθησαν Τελικα απο που το πηρες απο skroutz η απο cosmote??? Αυτο που λενε οτι δεν μπορουν να δουν το υπολοιπο χρησης ισχυει ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Ε τότε που είχα πρώτο γράψει κάποιες απορίες την επόμενη πήρα το πακέτο από Γερμανό. Ήθελε ταυτοποίηση κλασικά για sim . Και έφυγε με κούριερ για το Νησί. Μόνο με τηλεφωνική επικοινωνια στο cc της cosmote λογικά μαθαίνεις. Αν και μέσα από το μενού του ρούτερ σου λέει πόσα gb έχεις καταλανωσει. Ωστόσο επειδή όπως καταλαβαίνεις είναι δύσκολο να φορτώσει browser με ip να βάλει κωδικούς ο πατέρας μου κτλπ το έχω αφήσει. Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Ε τότε που είχα πρώτο γράψει κάποιες απορίες την επόμενη πήρα το πακέτο από Γερμανό. Ήθελε ταυτοποίηση κλασικά για sim . Και έφυγε με κούριερ για το Νησί. Μόνο με τηλεφωνική επικοινωνια στο cc της cosmote λογικά μαθαίνεις. Αν και μέσα από το μενού του ρούτερ σου λέει πόσα gb έχεις καταλανωσει. Ωστόσο επειδή όπως καταλαβαίνεις είναι δύσκολο να φορτώσει browser με ip να βάλει κωδικούς ο πατέρας μου κτλπ το έχω αφήσει.Μπορείς στην συγκεκριμένη υπηρεσία να κολλήσεις το πακέτο Play Now Unlimited ώστε να έχεις απεριόριστα δεδομένα σε YouTube, Netflix, Cosmote TV, Spotify; Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Μπορείς στην συγκεκριμένη υπηρεσία να κολλήσεις το πακέτο Play Now Unlimited ώστε να έχεις απεριόριστα δεδομένα σε YouTube, Netflix, Cosmote TV, Spotify; Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕπειδή το είχα ψάξει κ εγώ στο παρελθόν, δεν γινόταν, το internet on the go δεν υποστήριζε το πακέτο Unlimited. Δεν ξέρω φυσικά αν άλλαξε κάτι στην πορεία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 . Αν αγοράσω από wind το huawei c3531 μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε σύνδεση Cosmote? (Δεν έχει σήμα η w i n d) Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Καλησπέρα είχα αγοράσει πριν ένα χρόνο ένα πακέτο που έδινε 50gb για τρεις μήνες μαζί με το mobile router το ενεργοποίησα με το φόβο μην χαθούν τα 50 gb ενώ δεν τα χρειαζομουνα .υπαρχει τρόπος να παρά τείνω την λήξη τους με την εκ νέου ενεργοποίηση κάποιου πακέτου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 . Αν αγοράσω από wind το huawei c3531 μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε σύνδεση Cosmote? (Δεν έχει σήμα η w i n d) Μπορείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 αυτό είναι το τουμπανο που λέγατε; τιμή; λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Πρέπει να μετρήσω τους φούρνους της γειτονίας έριξαν τις τιμές στα πακέτα δεδομένων. :lol: Πάλι ακριβά είναι αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. 4GB 12,90 € 8GB 18,90 € 16GB 25,90 € 40GB 40,90 € https://www.cosmote.gr/eshop/browse/Mobile-Plans-COSMOTE-Mobile-Internet-plans/_/N-80w Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Σαν την περσινή προσφορά που διπλασίαζε τα 40 GB με το ίδιο κόστος των 80€ για ένα χρόνο,θα το δώσει και φέτος? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Σαν την περσινή προσφορά που διπλασίαζε τα 40 GB με το ίδιο κόστος των 80€ για ένα χρόνο,θα το δώσει και φέτος? Μπράβο την cosmote έριξε τα 40gb sta 34,90€. Είμαστε σε καλό δρόμο να έρθουν τα απεριόριστα. https://www.cosmote.gr/eshop/browse/Mobile-Plans-COSMOTE-Mobile-Internet-plans/_/N-80w Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Μπράβο την cosmote έριξε τα 40gb sta 34,90€. Είμαστε σε καλό δρόμο να έρθουν τα απεριόριστα. https://www.cosmote.gr/eshop/browse/Mobile-Plans-COSMOTE-Mobile-Internet-plans/_/N-80wΑπεριόριστα απεριόριστα και σε όγκο και σε ταχύτητες, δε θα γίνει ποτέ. Ακόμα και στο platinum έχεις περιορισμό ταχύτητας. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Τώρα είδα οτι αλλαξε απο 40 σε 50gb με 80€ για ενα χρονο στο καρτοinternet Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Τώρα είδα οτι αλλαξε απο 40 σε 50gb με 80€ για ενα χρονο στο καρτοinternetΑρχίσανε τις μα*****ες παλι. Πέρσι που ήταν 80gb άξιζε. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απεριόριστα απεριόριστα και σε όγκο και σε ταχύτητες, δε θα γίνει ποτέ. Ακόμα και στο platinum έχεις περιορισμό ταχύτητας. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατί έχεις ενημέρωση από την εταιρία ότι δεν θα γίνει ποτέ; Έτσι και αλλιώς και το platinum έχει απεριόριστα απλά με περιορισμό ταχύτητας μετά από κάποιο όγκο δεδομένων. Είμαστε σε αναμονή αλλά πηγαίνουμε σιγά σιγά προς τα εκεί. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Ήταν 80 και το είχαν κάνει 40 εδώ και ένα χρόνο . Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Βλέπω προσφορά το 4g router με 129€. Ξέρει κανείς αν είναι κλειδωμένο στη sim ή μπορεί κανείς να αλλάξει, όταν συμπληρωθούν τα 50 gb? Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 Για να μην γκρινιάζουμε έβαλαν προσφορά από 1/7-31/8 100gb για 365 ημερες με 80 ευρώ και 30gb με 25 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 Για να μην γκρινιάζουμε έβαλαν προσφορά από 1/7-31/8 100gb για 365 ημερες με 80 ευρώ και 30gb με 25 ευρώ Πως παίρνει κάποιος αυτό το modem με το πακέτο; Και ποσό; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 Πως παίρνει κάποιος αυτό το modem με το πακέτο; Και ποσό; Πακέτο είναι αυτό, όχι modem. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vhanvergitsen Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 Για να μην γκρινιάζουμε έβαλαν προσφορά από 1/7-31/8 100gb για 365 ημερες με 80 ευρώ και 30gb με 25 ευρώΜήπως υπάρχει κάποιο λινκ? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20371292 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Ωραια πράγματα Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vhanvergitsen Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20371292Εδώ γράφει ότι πρέπει να πάρεις πρώτα το mi fi? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Εδώ γράφει ότι πρέπει να πάρεις πρώτα το mi fi? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό είναι προσφορά για το mifi που δίνει και 50gb για εξι μηνες. Διαφορετικά παίρνεις την sim μονο με 20ευρώ που έχει μέσα 8gb για 3 μήνες. Διαλέγεις ότι σε συμφέρει και παίρνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts