user_one Δημ. October 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2022 Πλέον με την ανακοίνωση του νέου GIGA WEEK, το internet on the go, σχεδόν δεν έχει λόγο ύπαρξης. Με 2 κάρτες sim, με κόστος 6.5€/εβδομάδα, παίρνεις απεριόριστο internet για 28 ημέρες με 28.6€ Από την άλλη, το Internet on the go, δίνει 200GB για 30 ημέρες, με 25€ Ελπίζουμε να υπάρξη σύντομα ανακοίνωση νέων πακέτων Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2022 (edited) 10 ώρες πριν, user_one said: Πλέον με την ανακοίνωση του νέου GIGA WEEK, το internet on the go, σχεδόν δεν έχει λόγο ύπαρξης. Με 2 κάρτες sim, με κόστος 6.5€/εβδομάδα, παίρνεις απεριόριστο internet για 28 ημέρες με 28.6€ Από την άλλη, το Internet on the go, δίνει 200GB για 30 ημέρες, με 25€ Ελπίζουμε να υπάρξη σύντομα ανακοίνωση νέων πακέτων Και τι θα κανείς κάθε 7 μέρες θα βάζεις πακέτα και κάρτα και κάθε 14 μέρες θα αλλάζεις κάρτα sim? Και αυτή η λύση είναι ακριβή αλλά και ταλαιπωρία αλλά και τα 25€/200gb είναι ακριβή λύση Παρε wind f2g 15€/απεριόριστα Edited October 21, 2022 by Tasos19s 2 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. October 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2022 (edited) Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω το ρουτεράκι της Vodafone και θέλω να αγοράσω sim COSMOTE Mobile Internet. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το ρουτεράκι της voda ή πρέπει να αγοράσω το αντίστοιχο της cosmote; Edited October 28, 2022 by lyricmyth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2022 46 minutes ago, lyricmyth said: Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω το ρουτεράκι της Vodafone και θέλω να αγοράσω sim COSMOTE Mobile Internet. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το ρουτεράκι της voda ή πρέπει να αγοράσω το αντίστοιχο της cosmote; Μπορείς κανονικά. Το πιθανότερο είναι να βάλεις τη σιμ και να δουλέψει κατευθείαν. Στη χειρότερη θα θέλει ρύθμιση το APN.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2022 3 ώρες πριν, lyricmyth said: Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω το ρουτεράκι της Vodafone και θέλω να αγοράσω sim COSMOTE Mobile Internet. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το ρουτεράκι της voda ή πρέπει να αγοράσω το αντίστοιχο της cosmote; Στην Vodafone θα έχεις με 10€/40gb Με 20€/200gb Εδώ τι θα έχεις; Για πιο ακριβά ψάχνεις; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. October 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2022 Δεν εχω καλες ταχύτητες γι'αυτό. Το ξέρω οτι δίνει περισσότερα με λιγότερα χρήματα η voda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2022 3 minutes ago, lyricmyth said: Δεν εχω καλες ταχύτητες γι'αυτό. Το ξέρω οτι δίνει περισσότερα με λιγότερα χρήματα η voda. ναι αυτός είναι ένας πολύ σοβαρός παραγοντας 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 Αγόρασα την σιμ, ταυτοποιησα το νουμερο και το εβαλα στο ρουτερακι της voda αλλα δεν παιζει. Μήπως κάποιος μπορεί να μου πει πως θα ρυθμίσω το ρουτερακι για να μπορώ να το χρησιμοποιήσω με την κάρτα σιμ της cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 1 ώρα πριν, lyricmyth said: Αγόρασα την σιμ, ταυτοποιησα το νουμερο και το εβαλα στο ρουτερακι της voda αλλα δεν παιζει. Μήπως κάποιος μπορεί να μου πει πως θα ρυθμίσω το ρουτερακι για να μπορώ να το χρησιμοποιήσω με την κάρτα σιμ της cosmote; Θα φτιάξεις ένα νέο APN σύμφωνα με αυτό: https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.blinkit.net.au/sites/default/files/blink_s3/HUAWEI_%20E5573_User_Guide.pdf&ved=2ahUKEwiNh6vK_JH7AhWhSvEDHfEmC8YQFnoECBIQAQ&usg=AOvVaw0plWQ9oT3VKMhPUiSEu2Eh Με όνομα Cosmote ή ό,τι άλλο θες και APN: internet Δοκίμασέ το και βλέπουμε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 1 hour ago, kalitexnis_g said: Θα φτιάξεις ένα νέο APN σύμφωνα με αυτό: https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.blinkit.net.au/sites/default/files/blink_s3/HUAWEI_%20E5573_User_Guide.pdf&ved=2ahUKEwiNh6vK_JH7AhWhSvEDHfEmC8YQFnoECBIQAQ&usg=AOvVaw0plWQ9oT3VKMhPUiSEu2Eh Με όνομα Cosmote ή ό,τι άλλο θες και APN: internet Δοκίμασέ το και βλέπουμε. Ευχαριστώ πολύ, να σαι καλά! Δούλεψε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. November 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2022 On 9/10/2022 at 12:30 ΜΜ, kmpatra said: Αν ακολουθήσεις τη σελίδα της κοσμοτε θα βγεις εδω που οντως το απεριόριστο δεν υπάρχει https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/epiko_internet.html Με αναζήτηση στο google για πακέτα cosmote internet on the go βγαίνει κι αυτό https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20373370 Νομίζω οτι το επίσημο είναι το πρώτο. Το άλλο προφανώς έχει ξεμείνει από πριν στο google. Καλημέρα! Για ενημέρωση και μόνο, η data only sim της Cosmote, που δίνει 12gb για ένα χρόνο με 20 ευρώ, ισχύει κανονικά. Την αγόρασα πριν λίγες μέρες από το e-shop και μου ήρθε με courier. Τώρα μένει να περάσω από ένα κατάστημα για ταυτοποίηση και ενεργοποίηση. Ελπίζω εκεί να μην αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. November 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2022 3 ώρες πριν, Green_Dragon said: Καλημέρα! Για ενημέρωση και μόνο, η data only sim της Cosmote, που δίνει 12gb για ένα χρόνο με 20 ευρώ, ισχύει κανονικά. Την αγόρασα πριν λίγες μέρες από το e-shop και μου ήρθε με courier. Τώρα μένει να περάσω από ένα κατάστημα για ταυτοποίηση και ενεργοποίηση. Ελπίζω εκεί να μην αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα. Χτες έκανα ταυτοποίηση, την είχα πάρει μέσω του σαιτ του Γερμανού. Πέντε λεπτά διαδικασία. Να έχεις μαζί σου το κινητό σου γιατί θα σου σταλεί μέσα από το σύστημα ένα πενταψήφιο νούμερο για εξακρίβωση του αριθμού κινητής (λογικά επειδή δεν λαμβάνει κλήσεις αυτή η σιμ θέλουν κ ένα άλλο αριθμό τηλεφώνου να έχουν). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2022 Δεν υπάρχει τρόπος εξ αποστάσεως να γίνει η ταυτοποίηση π.χ. μέσα από κάποιο site η δίνοντας φωτοτυπία ταυτότητας στον κούριερ όπως παλιά? Αν είναι να πας στο κατάστημα για να την ενεργοποιήσεις δεν έχει νόημα, την αγοράζεις κι επιτόπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2022 Δεν υπάρχει τρόπος εξ αποστάσεως να γίνει η ταυτοποίηση π.χ. μέσα από κάποιο site η δίνοντας φωτοτυπία ταυτότητας στον κούριερ όπως παλιά? Αν είναι να πας στο κατάστημα για να την ενεργοποιήσεις δεν έχει νόημα, την αγοράζεις κι επιτόπουΌχι δεν γίνεται,θέλει παρουσία,τα καταστήματα συνήθως δεν κρατάνε στοκ από τέτοιες κάρτες Sent from my Pixel 6 using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. November 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2022 (edited) Παντως ειναι εξτρα ταλαιπωρια για τους υπαλληλους στον Γερμανο να ασχολουνται με ταυτοποιησεις sim που τους επιδεικνυουν πελατες που δεν αφηνουν χρηματα στο καταστημα, ενω θα μπορουσε να οργανωθει ηλεκτρονικα η διαδικασια ταυτοποιησης για να μην υπαρχει ο διπλος κοπος και απο τη μερια της εταιριας και απο την μερια του πελατη. Στις αλλες 2 εταιριες γινεται ηλεκτρονικα. Edited November 4, 2022 by Pppe 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2022 4 ώρες πριν, Pppe said: Παντως ειναι εξτρα ταλαιπωρια για τους υπαλληλους στον Γερμανο να ασχολουνται με ταυτοποιησεις sim που τους επιδεικνυουν πελατες που δεν αφηνουν χρηματα στο καταστημα, ενω θα μπορουσε να οργανωθει ηλεκτρονικα η διαδικασια ταυτοποιησης για να μην υπαρχει ο διπλος κοπος και απο τη μερια της εταιριας και απο την μερια του πελατη. Στις αλλες 2 εταιριες γινεται ηλεκτρονικα. κι όταν γίνονται όλα ηλεκτρονικά θα κλείνουν τα καταστήματα απανωτά... βλέπε καταστήματα τραπεζών και αλλά πολλά 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. January 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2023 (edited) Καλησπέρα σας, έχω το ετήσιο πακέτο ενεργοποιημένο.εάν ενεργοποιήσω το μηνιαίο πακέτο πέρνουν παράταση όλα τα data κατά ένα μήνα ή όχι επειδή είναι διαφορετικό πακέτο?ευχαριστώ Edited January 21, 2023 by DEERHUNTER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexgold1 Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 (edited) Καλημέρα στο forum..θέλω και εγώ να κανω αλλαγή από Vodafone σε cosmote λόγο ταχυτήτων αλλά έχω το ρούτερ της Vodafone το Alcatel r219t..σε αυτό το ρούτερ θα δουλέψει η κάρτα τις cosmote?μπορώ να φτιάξω νέο APN? Ευχαριστώ πολύ! Edited January 25, 2023 by Alexgold1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 18 minutes ago, Alexgold1 said: Καλημέρα στο forum..θέλω και εγώ να κανω αλλαγή από Vodafone σε cosmote λόγο ταχυτήτων αλλά έχω το ρούτερ της Vodafone το Alcatel r219t..σε αυτό το ρούτερ θα δουλέψει η κάρτα τις cosmote?μπορώ να φτιάξω νέο APN? Ευχαριστώ πολύ! Δεν έχεις μία sim Cosmote να δοκιμάσεις; Πάντως δείχνει να δέχεται χειροκίνητα apn.. σελ. 11 https://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=&ved=2ahUKEwiD_YKzl-L8AhUKX_EDHZZsDEUQFnoECBQQAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.vodafone.com%2Fcontent%2Fdam%2Fvodcom%2Ffiles%2Fmobile-broadband-devices%2Fextras%2Fwebapp-user-guide%2FVodafone-Mobile-Wi-Fi-Web-App-User-Guide.pdf&usg=AOvVaw0xlrdKfxfvGLfr2WZcI-wN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexgold1 Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 Αυτό είναι το menu που μου βγάζει στις ρυθμίσεις του ρούτερ..επειδή δεν γνωρίζω και πάρα πολύ καλά αυτά τα πράγματα γενικά.. Διαχείριση προφίλ:γράφει συμβόλαιο ή καρτοιντερνετ..τι επιλέγω? Όνομα προφίλ έβαλα ένα δικό μου.. Αριθμό κλήσης τι βάζω? ΑPN:θα βάλω. Internet Κάνω αυτά και βάζω την sim της cosmote?έχω μια κάρτα what's up να δοκιμάσω.. Παιδιά όλα οκ..έβαλα μια κάρτα what's up και δούλεψε χωρίς να χρειαστεί να κάνω τίποτα.. συνδέθηκε αμέσως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 "Παίξε" με το πρώτο "Διαχείριση Προφίλ" (πχ όχι "συμβόλαιο"). Μόνο το APN βάζεις internet , όνομα χρήστη και password κενά. Άντε στο Αρ. κλήσης βάλε *99# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexgold1 Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 2 ώρες πριν, Pppe said: "Παίξε" με το πρώτο "Διαχείριση Προφίλ" (πχ όχι "συμβόλαιο"). Μόνο το APN βάζεις internet , όνομα χρήστη και password κενά. Άντε στο Αρ. κλήσης βάλε *99# Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση..αλλά έβαλα μια κάρτα cosmote και χωρίς να πειράξω τίποτα δούλεψε αμέσως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2023 17 ώρες πριν, Alexgold1 said: Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση..αλλά έβαλα μια κάρτα cosmote και χωρίς να πειράξω τίποτα δούλεψε αμέσως.. Και τις άλλες κάρτες όταν τις βάζεις κανονικά πρέπει να δουλεύει χωρίς να πειράξεις τίποτα Το πολύ να βάλεις όνομα και apn φυσικά ότι λέει η εταιρεία και όχι δικά σου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiky Δημ. February 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2023 Το πακέτο έχει μέσα τρεις sim? Δουλεύουν και οι τρεις ταυτόχρονα; Θέλω να βάλω μία στο gps tracker στη μηχανή και μία στο κινητό που έχω σαν hotspot στο κτήμα για να βλέπω την κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. February 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2023 Το κάθε πακέτο έχει μια SIM μέσα. Αν αναφέρεσαι στο ότι το πακέτο γράφει triple sim τότε εννοεί ότι η μία κάρτα SIM μπορεί να μετατραπεί σε mini,micro και κανονική μεγάλη SIM Στάλθηκε από το 2107113SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts