mitsosply Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ! συγνωμη αλλα δεν αντεχα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Να ρωτησω κατι και εγω. Εχω εταιρικο email σου κινητο (exghange). Αν μου στειλουν email το οποιο να περιεχει και αλλα ατομα cc (κοινοποιηση) και θελησω να απαντησω σε ολους, τοτε στελνει το ιδιο email και σε μενα. Δηλαδη μεσα σε ολες τις διευθυνσεις που εχει, βλεπω και την δικια μου. Και μετα απο λιγο μου ερχεται ως εισερχομενο νεο, αυτο που ειχα στειλει. Τι σκατα γινεται με αυτο? ξερει κανεις? Μονο σε μενα το κανει αυτο? Δεν φτανει που τα νεα εισερχομενα δεν μου τα εμφανιζει πανω πανω στην λιστα, αλλα τα πεταει οπου να'ναι, εχω τωρα και αυτο το σπαστικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Εντωμεταξύ δεν είδαμε ακόμη ανταπόκριση από τους υπεύθυνους του φόρουμ για δημιουργία Bada section...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ! συγνωμη αλλα δεν αντεχα;) :D ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Τότε πας στα Αρχεια -> Θέματα και το επιλέγεις :) Μπορείς να το κάνεις και από τις Ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidoros74 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Ορίστε http://uploaded.to/file/lvgcuc Ευχαριστώ, το έβαλα κιόλας! Δεν κατάφερα πάντως να μου εμφανίζει τη φωτογραφία της επαφής όπως δείχνουν τα screenshots από το αρχικό site. Μικρό το κακό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Βλεπω N-drive για πολλες χωρες, οποτε μαλλον και για την Ελλαδα ετοιμο ειναι. Αντε να δουμε ποτε θα μας δωσουν προσβαση! Υ.Γ. Αν και βαζελος, ο Παοκ ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ χτες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Ευχαριστώ, το έβαλα κιόλας! Δεν κατάφερα πάντως να μου εμφανίζει τη φωτογραφία της επαφής όπως δείχνουν τα screenshots από το αρχικό site. Μικρό το κακό :) πως περναμε τις επαφες στο wdt??:confused: Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Ευχαριστώ, το έβαλα κιόλας! Δεν κατάφερα πάντως να μου εμφανίζει τη φωτογραφία της επαφής όπως δείχνουν τα screenshots από το αρχικό site. Μικρό το κακό :) Εμένα μου τα εμφανιζει κανονικα. Επιλέγεις το contact και διαλέγεις τις επαφες σου απο την λίστα επαφών. Αν υπάρχει και φωτό στην εμφανιζει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Εμένα μου τα εμφανιζει κανονικα. Επιλέγεις το contact και διαλέγεις τις επαφες σου απο την λίστα επαφών. Αν υπάρχει και φωτό στην εμφανιζει κανονικα εμενα μ εμφανιζει τα 9 πλαισια κ τπτ αλλο!! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidoros74 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Εμένα μου τα εμφανιζει κανονικα. Επιλέγεις το contact και διαλέγεις τις επαφες σου απο την λίστα επαφών. Αν υπάρχει και φωτό στην εμφανιζει κανονικα Ναι, έτσι έκανα, αλλά ούτε τις φωτό εμφάνισε ούτε και όλες τις επαφές. Πουθενά η σύζυγος :lol:. Τις πέρασα χειροκίνητα. Κι έτσι χρήσιμο μου είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 εμενα μ εμφανιζει τα 9 πλαισια κ τπτ αλλο!! κάτω δεξιά από το widget έχει 1 γραναζάκι, το πας και μετά κάνεις τις προσθήκες που θέλεις. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Βλεπω N-drive για πολλες χωρες, οποτε μαλλον και για την Ελλαδα ετοιμο ειναι. Αντε να δουμε ποτε θα μας δωσουν προσβαση! Υ.Γ. Αν και βαζελος, ο Παοκ ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ χτες :) όπως είπε και ο άραβας speaker στο Aλ Τζαζίρα μετά το γκολ του Μουσλίμοβιτς, Fenerbahce bye bye. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 κάτω δεξιά από το widget έχει 1 γραναζάκι, το πας και μετά κάνεις τις προσθήκες που θέλεις. το τρελο της υποθεσης ειναι οτι δν μ βγαζει τπτ αλλο εκτος απο τα πλαισια!μαλλον για καποιο λογο δν θελει να δουλεψει σε μενα!!:lol: Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 το τρελο της υποθεσης ειναι οτι δν μ βγαζει τπτ αλλο εκτος απο τα πλαισια!μαλλον για καποιο λογο δν θελει να δουλεψει σε μενα!!:lol: τέρμα κάτω δεξιά μετά και το τελευταίο πλαίσιο δεν σου βγάζει ένα γραναζάκι ελαφρώς θολό? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 τέρμα κάτω δεξιά μετά και το τελευταίο πλαίσιο δεν σου βγάζει ένα γραναζάκι ελαφρώς θολό? οχι δν μ εβγαζε τπτ αλλα μολις τραβηξα μια επαννεκινηση στο κινητο δουλεψε κανονικα!!! ευχαριστω.. (ως δια μαγειας πολλα προβληματα εχεουν λυθει σε αυτο το κινητο με επαννεκινηση):) Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Σε κάποια sites, όταν μπαίνω μέσω GPRS δεν αναγνωρίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες, ενώ όταν μπαίνω μέσω WiFi, όλα μια χαρά. Πως εξηγείται αυτό; :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maniatu Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 hello από άλλον έναν (αρκετά) ευχαριστημένο κάτοχο του Wave Γενικά εντυπωσιακό κινητό, αλλά με 1-2 "μικροπροβλήματα" που μάλλον οφείλονται σε παραξενιές χρήσης, παρά σε πρόβλημα του κινητού (π.χ. δεν έπαιζε το samsung apps μέχρι που έκανα την αναβάθμιση μέσω WiFi και όχι μέσω 3G). Τώρα αυτό που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις για email και facebook παρόλο που το έχω ενεργοποιήσει μέσω των Ρυθμίσεων. Κάτι δεν κάνω σωστά στις ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 http://www.sygic.com/ http://www.ndriveweb.com/software-bada/ https://secure.66.com/samsung_wave/?cid=GR πιό απο τα 3;;; έχει κανείς εμπειρία απο άλλες συσκευές; το route 66 δεν με ικανοποίησε σχετικά με την ενημέρωση δρόμων (λείπουν σημαντικοί κόμβοι έξω απο Θεσσαλονίκη(ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!)) αλλά ούτε μπόρεσα να δοκιμάσω την φωνητική πλοήγηση γιατί ήθελε λεφτά για αυτήν. Τα άλλα θα έχουν πιό ενημερωμένους χάρτες; Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmeta Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ KROLL ΑΠΟ WI FI? ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ KROLL ΑΠΟ WI FI? ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ? Μέσω Wifi το είχα κατεβάσει και εγώ σε 4-5 λεπτά το πολύ Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 http://www.sygic.com/ http://www.ndriveweb.com/software-bada/ https://secure.66.com/samsung_wave/?cid=GR πιό απο τα 3;;; έχει κανείς εμπειρία απο άλλες συσκευές; το route 66 δεν με ικανοποίησε σχετικά με την ενημέρωση δρόμων (λείπουν σημαντικοί κόμβοι έξω απο Θεσσαλονίκη(ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!)) αλλά ούτε μπόρεσα να δοκιμάσω την φωνητική πλοήγηση γιατί ήθελε λεφτά για αυτήν. Τα άλλα θα έχουν πιό ενημερωμένους χάρτες; Εγώ θα προτιμούσα το Ndrive από αυτά τα τρία. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzimitras Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Καλησπέρα σε όλους, Κανένα θέμα για το κινητό που θα βρούμε; Γνωρίζει κανείς; Ας δώσει σχετικό link... Thanks..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michtat Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Λοιπον κυκλοφορει ενα widget με συντομευσεις τριων εφαρμογων, καμερα, ιντερνετ και sms. Επειδη η καμερα ειναι λιγο αχρηστο αφου εχουμε το πλαινο κουμπι, μετα απο λιγο ψαξιμο το τροποποιησα και εβαλα στην θεση του το dialpad. Ετσι μπορειτε να το βγαλετε απο τα 3 κατω ικονιδια και να βαλετε ενα αλλο. Screen : http://img687.imageshack.us/img687/7736/20100818213821.th.jpg Download : http://www.mediafire.com/?oju881midcps045 Πολυ χρησιμο, τουλαχιστον για μενα. Παιδια,πως αλλαζουμε τις 3 συντομευσεις κατω κατω????δεν το βρισκω με τιποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Παιδια,πως αλλαζουμε τις 3 συντομευσεις κατω κατω????δεν το βρισκω με τιποτα.... Αυτές που μένουν πάντα σταθερές; μπαίνεις στο μενού, κάνεις edit και όπως αλλάζεις την θέση στα εικονίδια, αλλάζουν κι αυτά. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts