Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά,θέλω συμβουλές.

Θέλω να το πάρω δώρο στην αδελφή μου το κινητό.

Ως τώρα είχε το 5800 και έβλεπα ότι την ενδιέφεραν τα παρακάτω:

1) Μπαταρία

2) Σήμα - μιλάει πολύ

3) Internet browsing και σαν modem (φορτίζει από USB να φανταστώ :confused:)

4) Συγχρονισμός με τον υπολογιστή (με Outlook)

5) Δυνατό και καθαρό ηχείο ομιλίας

6) GPS, δηλαδή αν υπάρχει κάποιο προεγκατεστημένο πρόγραμμα όπως το NOKIA Maps

7) Ραδιόφωνο/mp3

Εγώ θα περιμένω Ν8 :p Προς το παρόν όμως πείτε μου αν τα πάει καλά στα παραπάνω να το τσιμπήσω για δώρο :D Από ομορφιά σκίζει πάντως το κινητό... ή αυτό ή το c6 θα της πάρω. Πείστε με να πάρω αυτό :p

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πρόβλημα? Πιο πρόβλημα? Συγνώμη αλλά είχες ποτέ κινητό που να στέλνει πεζά Ελληνικά σε SMS με 160 χαρακτήρες?:confused:

Και πρόσεξε όχι μόνο να γράφεις με πεζά, αλλά και να τα λαμβάνει ο άλλος. Γιατί μερικά τηλέφωνα το κάνουν αυτό, εσύ γράφεις πεζά αλλά ο άλλος όταν πάρει το μύνημα είναι καρα-κεφαλαία! Μούφα δηλαδή!;)

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ 160 ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ 70 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

Παιδιά,θέλω συμβουλές.

Θέλω να το πάρω δώρο στην αδελφή μου το κινητό.

Ως τώρα είχε το 5800 και έβλεπα ότι την ενδιέφεραν τα παρακάτω:

1) Μπαταρία

2) Σήμα - μιλάει πολύ

4) Συγχρονισμός με τον υπολογιστή (με Outlook)

5) Δυνατό και καθαρό ηχείο ομιλίας

6) GPS, δηλαδή αν υπάρχει κάποιο προεγκατεστημένο πρόγραμμα όπως το NOKIA Maps

7) Ραδιόφωνο/mp3

Εγώ θα περιμένω Ν8 :p Προς το παρόν όμως πείτε μου αν τα πάει καλά στα παραπάνω να το τσιμπήσω για δώρο :D Από ομορφιά σκίζει πάντως το κινητό... ή αυτό ή το c6 θα της πάρω. Πείστε με να πάρω αυτό :p

1) Πολυ καλη, βεβαια ειναι αναλογα με την χρηση, αλλα να σου πω προερχομενος απο το Ε71 εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος. Φαινεσαι Νοκιακιας οποτε καταλαβαινεις.

2) Κανενα προβλημα.

3) Τελεια εμπειρια με την φοβερη S.Amoled οθονη, σαν modem δεν ξερω, ναι φορτιζει απο USB.

4)Μεσω KIES εχει επιλογη για συγχρονισμο μεσω outlook, δεν ξερω παντως πολλες λεπτομερειες.

5) Ναι.

6) Υπαρχει το Route66, αλλα δεν ειναι δωρεαν, κανει νομιζω 30 ευρω. Εχεις 1 μηνα δοκιμαστικης εκδοσης.

7) Αψογος ηχος απο ακουστικα.

Ειλικρινα θα ξετρελαθει με την οθονη του, δεν υπαρχει αμφιβολια.

Το μονο - ειναι οτι δεν εχει δωρεαν GPS, σε σχεση με το C6 που αναφερεις.

@otowis

Ολες οι java εφαρμογες ειναι στο Παιχνιδια και αλλα.

1) Πολυ καλη, βεβαια ειναι αναλογα με την χρηση, αλλα να σου πω προερχομενος απο το Ε71 εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος. Φαινεσαι Νοκιακιας οποτε καταλαβαινεις.

2) Κανενα προβλημα.

3) Τελεια εμπειρια με την φοβερη S.Amoled οθονη, σαν modem δεν ξερω, ναι φορτιζει απο USB.

4)Μεσω KIES εχει επιλογη για συγχρονισμο μεσω outlook, δεν ξερω παντως πολλες λεπτομερειες.

5) Ναι.

6) Υπαρχει το Route66, αλλα δεν ειναι δωρεαν, κανει νομιζω 30 ευρω. Εχεις 1 μηνα δοκιμαστικης εκδοσης.

7) Αψογος ηχος απο ακουστικα.

Ειλικρινα θα ξετρελαθει με την οθονη του, δεν υπαρχει αμφιβολια.

Το μονο - ειναι οτι δεν εχει δωρεαν GPS, σε σχεση με το C6 που αναφερεις.

@otowis

Ολες οι java εφαρμογες ειναι στο Παιχνιδια και αλλα.

Thanks :) Ε,ας αγοράσει κι αυτή το route 66,τζάμπα είναι 30Ε :)

Το GPS συγχρονίζει γρήγορα; Γιατί στο Galaxy ενός φίλου μου είχε ένα θέμα,ότι αργούσε να συγχρονιστεί με το δορυφόρο :wacko:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Thanks :) Ε,ας αγοράσει κι αυτή το route 66,τζάμπα είναι 30Ε :)

Το GPS συγχρονίζει γρήγορα; Γιατί στο Galaxy ενός φίλου μου είχε ένα θέμα,ότι αργούσε να συγχρονιστεί με το δορυφόρο :wacko:

Μετά την τελευταία αναβάθμιση συγχρονίζει πολύ γρήγορα.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ 160 ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ 70 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

:wacko:

Μα αυτό προσπαθώ να σου πω. ΔΕΝ ειναι πρόβλημα του WAVE. Όλα τα κινητά έτσι είναι. Πεζά Ελληνικά = 70 χαρακτηρες. Κεφαλαία = 160. Είναι θέμα του encoding που γίνεται στο SMS.

P.S. Μην γράφεις με κεφαλαία. Είναι αγένεια. Είναι σαν να φωνάζεις.

το εγκατεστησα στο κινητο αλλα δεν ξερω που ειναι η εφαρμογη!καμια βοηθεια???

Οι java εφαρμογές - παιχνίδια μπένουν στο Παιχνίδια και άλλα. Οι bada εφαρμογές - παιχνίδια μπένουν έξω στο μενού.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

για όσους θέλουν να βάλουν ταχείες κλήσεις.

http://www.badaforums.net/forums/viewtopic.php?f=40&t=632&p=4632#p4632

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Πολύ χρήσιμο φαίνεται. Μπορείς να επισυνάψεις το αρχείο εδώ για να γλιτώσουμε την εγγραφή στο φόρουμ;

το περιμενω τις επομενες μερες το κινητο απο vod!!

εχει κανεις να μου πει καποια καλη θηκη για το κινητο γιατι το λυπαμαι στην δουλεια (σκονη ιδρωτας κτλ)

και καμια ιδεα για καρτα μνημης?

Άψογο και για tethering Μιχάλη. Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Για την πρώτη χρήση,ενεργοποιείς τη λειτουργία απ'το μενού, ο υπολογιστής το εμφανίζει στα ασύρματα wi-fi δίκτυα και το αποθηκεύεις στα αγαπημένα σου δίκτυα μια και καλή. Ακριβώς όπως με ένα οποιοδήποτε ασυρματο router.

Μόνο μειονέκτημα ότι για browsing μέσω κινητού, τα tabs του browser περιορίζονται σε 5 τον αριθμό, μέγιστο.

Θυμαμαι το ετρεξα λιγο για δοκιμη και 2 ξενα που του εβαλα τα βρηκε. Απο την αλλη ελληνικα οχι, αλλα δεν περιμενα να τα βρει.

Αν το δοκιμασεις πες μας εντυπωσεις.

Σε σχέση με track id της se καμία σχέση αλλά και με αυτό κάτι κάνεις..

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

Πολύ χρήσιμο φαίνεται. Μπορείς να επισυνάψεις το αρχείο εδώ για να γλιτώσουμε την εγγραφή στο φόρουμ;

Πολυ ευχαρίστως αλλά πως γίνεται αυτό εδώ?

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Να μην ξεχνάμε και την έξυπνη λειτουργία "favorites" μέσα στη λίστα επαφών και στο keypad...

Ξέρει κανείς αν στο Route 66 έχει Ελληνικές φωνητικές οδηγίες;

Κατέβασα τους ελληνικούς χάρτες, αλλά στις επιλογές φωνητικών οδηγιών έχει μόνο αγγλικά female λέει.

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Πολυ ευχαρίστως αλλά πως γίνεται αυτό εδώ?

Επισύναψη αρχείων μάλλον δεν υποστηρίζει τούτο το φόρουμ, τώρα το διαπίστωσα κι εγώ :(.

Αυτό που μου λείπει περισσότερο πάντως σε σχέση με το παλιό μου κινητό, είναι η φωνητική κλήση και η φωνητική αναγνώριση αυτού που καλεί. Σε αντίθεση με τις ταχείες κλήσεις που από τα favorites μπορείς να καλυφτείς χωρίς το widget, η φωνητική κλήση/αναγνώριση δε γίνεται με κάποιο τρόπο. Κάτι θα βγει και γι'αυτό όμως, είναι θέμα χρόνου.

Να μην ξεχνάμε και την έξυπνη λειτουργία "favorites" μέσα στη λίστα επαφών και στο keypad...

Δεν τη ξεχνάμε και αυτή χρησιμοποιώ ως τώρα, αλλά είναι πιο εύχρηστο να έχεις 9 κουμπάκια με τις επαφές που θες παρά να ρολλάρεις για να βρει τη favorite επαφή. Από κει και πέρα ότι αρέσει στον καθένα. Προτάσεις γίνονται και επιλέγει ο καθένας ότι τον βολεύει.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Ξέρει κανείς αν στο Route 66 έχει Ελληνικές φωνητικές οδηγίες;

Κατέβασα τους ελληνικούς χάρτες, αλλά στις επιλογές φωνητικών οδηγιών έχει μόνο αγγλικά female λέει.

http://www.66.com/samsung/wave/help/index.php?cid=GR&act=3

Φωνές

Ανθρώπινες φωνές: Αραβικά (Περσικό Κόλπο), Βουλγαρικά (Βουλγαρία), Κινέζικα (Καντονέζικα), Κινέζικα (Μανδαρινικά), Κινέζικα (Ταϊβανέζικα), Κροατικά (Κροατία), Τσεχικά (Τσεχία), Δανέζικα (Δανία), Ολλανδικά (Βέλγιο), Ολλανδικά (Ολλανδία), Αγγλικά (Αυστραλία), Αγγλικά (Καναδάς), Αγγλικά (Ιρλανδία), Αγγλικά (Σκωτία), Αγγλικά (Ηνωμένο Βασίλειο), Αγγλικά (Ηνωμένες Πολιτείες), Εσθονίαn (Εσθονία), Φαρσί (Ιράν), Φινλανδικά (Φινλανδία), Γαλλικά (Καναδάς), Γαλλικά (Γαλλία), Γερμανικά (Αυστρία), Γερμανικά (Γερμανία), Γερμανικά (Ελβετία), Ελληνικά (Ελλάδα), Εβραϊκά, Χίντι (Ινδία), Ουγγρικά (Ουγγαρία), Ισλανδικά (Ισλανδία), Ινδονησιακά Μπαχάσα (Ινδονησία), Ιταλικά (Ιταλία), Ιαπωνικά (Ιαπωνία), Κορεατικά (Κορέα), Λετονικά (Λετονία), Λιθουανικά (Λιθουανία), Μαλαισιανά Μπαχάσα (Μαλαισία), Νορβηγικά (Νορβηγία), Φιλιππινέζικα (Φιλιππίνες), Πολωνικά (Πολωνία), Πορτογαλικά (Βραζιλία), Πορτογαλικά (Πορτογαλία), Ρουμάνικα (Ρουμανία), Ρωσικά (Ρωσία), Σερβικά (Σερβία), Σλοβακικά (Σλοβακία), Σλοβενικά (Σλοβενία), Αφρικαάνς (Ολλανδικά), Αφρικαάνς (Αγγλικά), Καταλανικά (Ισπανία), Ισπανικά (Μεξικό), Ισπανικά (Ισπανία), Σουηδικά (Σουηδία), Τάι (Ταϊλάνδη), Τουρκικά (Τουρκία), Ουκρανικά (Ουκρανία), Ουρντού (Ινδία), Βιετναμικά (Βιετνάμ).

Να υποθέσω ότι έχει ε;

Γιατί όμως δεν τα έχω σαν επιλογή στο μενού του προγράμματος;

So this is how liberty dies, with thunderous applause

http://www.66.com/samsung/wave/help/index.php?cid=GR&act=3

Φωνές

Ανθρώπινες φωνές: Αραβικά (Περσικό Κόλπο), Βουλγαρικά (Βουλγαρία), Κινέζικα (Καντονέζικα), Κινέζικα (Μανδαρινικά), Κινέζικα (Ταϊβανέζικα), Κροατικά (Κροατία), Τσεχικά (Τσεχία), Δανέζικα (Δανία), Ολλανδικά (Βέλγιο), Ολλανδικά (Ολλανδία), Αγγλικά (Αυστραλία), Αγγλικά (Καναδάς), Αγγλικά (Ιρλανδία), Αγγλικά (Σκωτία), Αγγλικά (Ηνωμένο Βασίλειο), Αγγλικά (Ηνωμένες Πολιτείες), Εσθονίαn (Εσθονία), Φαρσί (Ιράν), Φινλανδικά (Φινλανδία), Γαλλικά (Καναδάς), Γαλλικά (Γαλλία), Γερμανικά (Αυστρία), Γερμανικά (Γερμανία), Γερμανικά (Ελβετία), Ελληνικά (Ελλάδα), Εβραϊκά, Χίντι (Ινδία), Ουγγρικά (Ουγγαρία), Ισλανδικά (Ισλανδία), Ινδονησιακά Μπαχάσα (Ινδονησία), Ιταλικά (Ιταλία), Ιαπωνικά (Ιαπωνία), Κορεατικά (Κορέα), Λετονικά (Λετονία), Λιθουανικά (Λιθουανία), Μαλαισιανά Μπαχάσα (Μαλαισία), Νορβηγικά (Νορβηγία), Φιλιππινέζικα (Φιλιππίνες), Πολωνικά (Πολωνία), Πορτογαλικά (Βραζιλία), Πορτογαλικά (Πορτογαλία), Ρουμάνικα (Ρουμανία), Ρωσικά (Ρωσία), Σερβικά (Σερβία), Σλοβακικά (Σλοβακία), Σλοβενικά (Σλοβενία), Αφρικαάνς (Ολλανδικά), Αφρικαάνς (Αγγλικά), Καταλανικά (Ισπανία), Ισπανικά (Μεξικό), Ισπανικά (Ισπανία), Σουηδικά (Σουηδία), Τάι (Ταϊλάνδη), Τουρκικά (Τουρκία), Ουκρανικά (Ουκρανία), Ουρντού (Ινδία), Βιετναμικά (Βιετνάμ).

Να υποθέσω ότι έχει ε;

Γιατί όμως δεν τα έχω σαν επιλογή στο μενού του προγράμματος;

Πήγαινε στις επιλογες απο τις τρεισ τελιτσες στη μεση του κατω μερουσ της οθονης ενω εχεισ ανοιχτη την περιηγηση και επιλεξε "ληψη περιεχομενου". Μετά πηγαινε στις φωνες, και θα το βρεισ..ειναι φρη για να το κατεβασεις αλλα βεβαια να εισαι συνδεδεμενος σε wi-fi

Ο περιορισμος για 120 εγκατεστημενες apps (10 σελιδες) ισχυει για ολους ή μπορω να το διορθωσω με καποια ρυθμιση?

10 σελίδες πρέπει να είναι από όσο είχα διαβάσει στη Samsung κάποια στιγμή. Το θέμα είναι αν μπορούμε να δημιουργούμε φακέλλους για να τα ομαδοποιούμε.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

10 σελίδες πρέπει να είναι από όσο είχα διαβάσει στη Samsung κάποια στιγμή. Το θέμα είναι αν μπορούμε να δημιουργούμε φακέλλους για να τα ομαδοποιούμε.

Οι folders θα βοηθουσαν πολυ ειδικα για games, radios, news κλπ που δεν τα θες σε πρωτη θεση

Hello,

We’re currently looking into developing a Bada version of Angry Birds. Hopefully sometime this summer we’ll bring Angry Birds to the Bada platform, especially after the success of Angry Birds on the iPhone.

If you would like email notification of the Angry Birds release on Bada then you can sign up for our Bada mailing list here: http://tinyurl.com/AngryBirdsforBada

Kind Regards,

Matthew Wilson

Marketing Manager

Rovio Mobile

Ωραία... :D

Δεν τη ξεχνάμε και αυτή χρησιμοποιώ ως τώρα, αλλά είναι πιο εύχρηστο να έχεις 9 κουμπάκια με τις επαφές που θες παρά να ρολλάρεις για να βρει τη favorite επαφή. Από κει και πέρα ότι αρέσει στον καθένα. Προτάσεις γίνονται και επιλέγει ο καθένας ότι τον βολεύει.

Θα κάνω πείραμα σήμερα να δω ποια είναι η ιδανική αναλογία φωτό επαφής για να μην παραμορφώνεται καθόλου.Αν κι έτσι όπως το βλέπω με το μάτι είναι κανονικό τετράγωνο.

Πάντως το συγκεκριμένο widget θα ήταν τέλειο αν έδινε και δυνατότητα να στείλεις μήνυμα στην επαφή.Σίγουρα πάντως είναι πιο πρακτικό από το "Φίλοι τώρα" που ναι μεν είναι καλοσχεδιασμένο αλλά είναι λίγο σπαστικό.