Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρεις άμα έχει ορθογραφικό έλεγχο για Ελληνικά;:this:

δεν εχει και το Τ9 θελει πολυ δουλεια ακομα :(

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι δουλεία δηλαδή;

Το Picsel http://www.picsel.com/ μήπως έχει

έχει ορθογραφικό έλεγχο για Ελληνικά;

Edited by nikos00000

Τι δουλεία δηλαδή;

Το Picsel http://www.picsel.com/ μήπως έχει

έχει ορθογραφικό έλεγχο για Ελληνικά;

σε σχεσει με το Legend η λεξεις ειναι λιγοτερες εμφανιζοντε με πιο δυσκολο τροπο οσο για το Picsel δεν βλεπω πουθενα να κανει για bada παροχη για εταιριες εχει οχι για ιδιοτες

Κάποιο πρόγραμμα για ορθογραφικό έλεγχο για Ελληνικά; :cry:

πηγα σημερα στο πλαισιο του ταυρου και το ειδα και εμεινα παγωτο η οθονη ηταν απλα το κατι αλλο δεν υπαρχει τελος ! και ειναι και παρα μα παρα πολυ γρυγορο !
:p

παιδια γεια σας! εχω το wave και ειναι φοβερο!μια ερωτηση παρακαλω..παω να μπω στο samsung apps με wifi και δεν μπαινει! λεει οτι δεω υπαρχει internet profile! πως ειναι δυνατον αφου εχω wifi?πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις???παρακαλω την βοηθεια σας! ευχαριστω!

@blue_ice

Σίγουρα στο πλαίσιο του Ταύρου ? Πήρα τηλ. και μου είπαν ότι δεν έχουν ακόμα δείγμα σε λειτουργία ...

@blue_ice

Σίγουρα στο πλαίσιο του Ταύρου ? Πήρα τηλ. και μου είπαν ότι δεν έχουν ακόμα δείγμα σε λειτουργία ...

Και εγω χθες στο Μολ το εβγαλαν απ τη συσκευασια και το ειδα αλλα μονο κλειστο δεν ειχαν δειγμα ανοικτο(στο Πλαισιο και στο Multirama)

Μικρο μου φανηκε(εχω συνιθηση απ το HD2)με μικρη ενσταση αν εχει χωρο να γραφεις αρκετα γρηγορα και ανετα στη μικρη του οθονη.

Και να ξαναρωτησω αυτους που το εχουν

Υπαρχει καποιο led οπως εχουν τα htc π.χ. να σε ειδοποιει για τυχον αναπαντητες η μηνυματα??

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Και εγω χθες στο Μολ το εβγαλαν απ τη συσκευασια και το ειδα αλλα μονο κλειστο δεν ειχαν δειγμα ανοικτο(στο Πλαισιο και στο Multirama)

Μικρο μου φανηκε(εχω συνιθηση απ το HD2)με μικρη ενσταση αν εχει χωρο να γραφεις αρκετα γρηγορα και ανετα στη μικρη του οθονη.

Και να ξαναρωτησω αυτους που το εχουν

Υπαρχει καποιο led οπως εχουν τα htc π.χ. να σε ειδοποιει για τυχον αναπαντητες η μηνυματα??

Εγω το προτημησα γιατι σε διαστασεις ειναι πιο μαζεμενο απο το Galaxy οτι σε βολευει καλυτερα γραφεις καλα με αρκετο χωρο εκτος αν εχεις δαχτυλα μπετετζη :) Οχι δεν εχει κατι σε λεντ στην κεντρικη οθονη εμφανιζονται σαν απο κομματι παζλ και τα μηνυματα και η αναπαντητες.Προσοχη δεν εχει καμια σχεση με το wm η Androit βλεπω οτι ακομα ειναι στην αρχη το bada και εχει καποια θεματα σιγουρα.Τωρα απο θεμα hardware αστα ταχυτατο απιστευτα γρηγορο τηλεφωνο με μια καταπληκτικη οθονη αυτο πρεπει να το δεις για να καταλαβεις τι λεω

Λοιπον το επεξεργάστηκα αρκετη ώρα καθως το έχουν στο Πλαισιο μεταμόρφωσης..

γενικά πολύ καλές εντυπώσεις.. τρομερή οθόνη, λεπτό, πολυ καλή ποιότητα κατασκευης και πολυ γρήγορο..

γενικα οτι του έβαλα να κάνει το εκανε αστραπιαία..

οσον αφορά το μέγεθος εγω το θεωρώ ιδανικο για κινητό.

dum spiro spero

Tο εφερε και το πλαισιο http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/SAMSUNG-GT-S8500-Wave.htm

Θα εχει ελληνικα αυτο?Γιατι στο e-click εχει 345 αλλα ειναι EN εκδοση,50+ ειναι η διαφορα τους..

Ενταξη τι να λεμε τωρα? Δεν μπορουσε να βαλει 2 ιντσες παραπανω η κολοκορεα?

απο την μυγα ξυγκι? Ελεος... γιαυτο και θα παρει τα @@ μου.

και που πας ρε μεγαλε να πουλησεις ΚΙΝΗΤΟ σε μια χωρα οταν ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ? Ουτε καν Τ9?? Μιλαμε σοβαρα...? Μας εχει γραμμενους εκει που δεν πιανει μελανη? Μας θεωρουν ιθαγενεις? Κυμματακι...σε ειχα συμπαθησει αλλα τα μπογαλακια σου κ σε αλλη παραλια...

Με μεγαλη στεναχορια (μαλλον) αποφασισα να περιμενω το Galaxy S. Εαν κ αυτο δεν εχει υποστηριξη για Τ9, τοτε θανατος στη Samsung.

Eνταξει,σου δινει ομως super amoled στα 340 ευρω...για καποιον που δεν τον ενδιαφερει το λειτουγικο δλδ η μη υποστηριξη android ειναι must buy.:)

και που πας ρε μεγαλε να πουλησεις ΚΙΝΗΤΟ σε μια χωρα οταν ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ? Ουτε καν Τ9?? Μιλαμε σοβαρα...? Μας εχει γραμμενους εκει που δεν πιανει μελανη? Μας θεωρουν ιθαγενεις? Κυμματακι...σε ειχα συμπαθησει αλλα τα μπογαλακια σου κ σε αλλη παραλια...

Με μεγαλη στεναχορια (μαλλον) αποφασισα να περιμενω το Galaxy S. Εαν κ αυτο δεν εχει υποστηριξη για Τ9, τοτε θανατος στη Samsung.

Δλδ η SE με το mini τι να πει;;;;Τόσο μεγάλη διαφορά κάνουν 0,2 in. Mια χαρά είναι το μέγεθος ανάμεσα στο βολικό για μεταφορά και για Browsing. Και δες την τιμή συναρτήσει των τεχνικών του χαρακτηριστικών. Τώρα το Τ9 είναι ανάλογα τα άτομα...

Δλδ η SE με το mini τι να πει;;;;Τόσο μεγάλη διαφορά κάνουν 0,2 in. Mια χαρά είναι το μέγεθος ανάμεσα στο βολικό για μεταφορά και για Browsing. Και δες την τιμή συναρτήσει των τεχνικών του χαρακτηριστικών. Τώρα το Τ9 είναι ανάλογα τα άτομα...

αυτα τα κινητα τα μικρα ειναι για συγκεκριμενη κατηγορια χρηστων. Μην τα βαζεις στο ιδιο σακουλι. Στο ιδιο Σακουλι θα βαλεις ΟΛΟΝ τον ανταγωνισμο στην συγκεκριμενη κατηγορια που πλασαρετε το Wave...

Λοιπον οι 0,2 ιντσες σαν νουμερο δεν ειναι μεγαλο. Ομως αλλη αισθηση εχει, απο 3.8 σε 4 και αλλη απο 3.3 σε 3.5

Γιαυτο εχω σπαστει, πραγματικα το 3.5 ειναι σουπερ. (για να παραμεινουμε σε διαστασεις κινητου). Το να κανω συνεχεια zoom in ειτε για πλοηγηση(σερφαρισμα), ειτε για να διαβασω ενα ebook... ειναι, προσωπικα, ανεπιθυμητο κ πολυ κουραστικο. Δεν ειναι δα και τοσο μεγαλη η διαφορα στο κοστος...στο κατω κατω βαλτο 50 ευρα ποιο ακριβο ρε παιδι μου, σιγα...

Οσο για το T9 το χρησιμοποιει το 80% minimum. Μην τρελαθουμε κιολας...αλλα ξερεις δεν με νοιαζει αυτο. Με νοιαζει η νοοτροπια που διαπιστωνω οτι εχει σαν εταιρια η Samsung απεναντι στους Ελληνες χρηστες.

Πειτε μου ρε παιδια, δεν σας εκνευρισε καθολου που δεν υποστηριζει ΕΛΛΗΝΙΚΑ η ΕΛΛΗΝΙΚΗ συσκευη? (Μιλαω ειτε για Ελληνικο διορθωτη, ειτε για ελληνικο Τ9, καλα δεν μιλαω για swype...)

Δλδ ποσο κατω μας εχουν μεσα στο μυαλο τους τα κοντολουτανα εκ Κορεας? Που να τους ριχναμε 4 στο πρωτο ματς, οσες ειναι οι ιντσες του galaxy? τεσπα...

Εχω στεναχωρεθει γιατι δεν ειχα παρει κινητο 5 μηνες!! Περιμενοντας το Wave σαν τρελος! Και τελικα...

Μαλλον θα περιμενω να βγει και το Galaxy S, να το πιασω στο χερι να δω εαν ειναι 2 much η 4αρα... εαν ξεφευγει δλδ απο αισθηση κινητου... εαν δεν ξεφευγει θα το παρω. (εαν φυσικα θα εχει T9 Ελληνικο) αλλιως δεν ξερω...

Ασε που Αρχιζω αμυδρα κ σκεφτομαι το Iphone 4g, και αυτο με εχει κανει να νιωθω ασχημα με τον εαυτο μου! :p

Αδελφια μην με αφησετε να καταληξω με το σαπομηλο! Πορωστε με ... την Apple μου μεσα!

Αρε Samsung, παμε να σε αγαπησουμε και κανεις τα παντα να το αποτρεψεις...

Eνταξει,σου δινει ομως super amoled στα 340 ευρω...για καποιον που δεν τον ενδιαφερει το λειτουγικο δλδ η μη υποστηριξη android ειναι must buy.:)

μα δεν ειπα οτι δεν δινει σουπερ κινητο! Γιαυτο αλλωστε το περιμενα 5 μηνες κ ενω εχει χαλασει το κινητο μου κ εχω μια μπακατελα, και ενω εχει λυξει το συμβολαιο μου εδω και 5 μηνες...δεν το εχω ανανεωσει γιατι περιμενα το WAVE!!

Μου αρεσει πολυ και το κινητο αλλα και το Bada (περισσοτερο απο Android) και θα ηθελα να υποστηριξω μια τετοια κινηση...

Αυτο που λεω, ειναι ομως οτι θα μπορουσε να μας εχει αρχοντες με την αισθηση που θα ειχαμε με 3.5, αλλα για να βγαλει απο τη μυγα ξυγκι, δεν το προτιμησε... και αυτο το καταλαβα τωρα που επιασα το wave στο χερι μου. Γιατι θα μπορουσε να εχει 3.5 στις ιδιες ακριβως διαστασεις... φαινετε αυτο...

και ηρθε και το κερασακι στην τουρτα με την ΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ T9!

Αυτο ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Υποτιμας μια χωρα... στην οποια πας να πουλησεις?

Γιατι να σου βαλω στην τσεπη 394 ευρα, ενω εσυ ουτε καν με σκεφτεσαι?

Να σε κανω μαγκα, ενω εσυ με υποτιμας?

Πρεζακια ειμαστε? Θα παρουμε οτι μας δωσουν κ οχι οτι αξιζουμε? Αντε ρε με τα πουντοκοτανα (αναγραμματισμος)

Με εχει εκνευρισει πολυ αυτη η ελλειψη, κ με εχει θιξει και σαν Ελληνα. Προσωπικα θα περιμενω το Galaxy S, και αν εχουν και τα 2 μεχρι τοτε, ελληνικο T9, θα τα ζυγισω εκ νεου...

Παντως τωρα, ετσι... οχι! δεν θα σπευσω προς αμεση αγορα του, παρολο που το περιμενα σαν τον Μεσσια και μεστην καψουρα εδω και 5 μηνες...

Edited by logica1

Στο Google διάβασα ότι το επόμενο κινητό της Samsung με bada os θα έχει οθόνη 3.7inc

βασικά το επόμενο κινητό με bada OS είναι το wave 2 / pro και έχει οθόνη 3.2....

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

βασικά το επόμενο κινητό με bada OS είναι το wave 2 / pro και έχει οθόνη 3.2....

Πάντως κάποια στιγμή θα βγάλει και ένα με μεγάλη οθόνη.

μήπως δεν πάμε καλά; ή μου φαίνεται;

Η κάθε εταιρία θα βγάλει το κινητό της όπως γουστάρει, κι όπως γουστάρει θα το αγοράσει !

μην τρελαινόμαστε τώρα...

Επίσης φίλε logica1, μην τα παίρνεις τόσο στο κρανίο γιατί είναι κρίμα να χαλάς την υγειά σου για κινητά.

επίσης, όπως εκνευρίζεσαι τόσο πολύ για την 3.3 που έχει, εγώ θα εκνευριζόμουν αν είχε πιο μεγάλη..

ξέρεις πόσο καιρό περιμένω να γίνουν πιο μικρά τα uber-κινητά για να μην χρειάζεται να κυκλοφοράω με παντοφλίτσες;

όλα σχετικά είναι. Και για τα ελληνικά σε Τ9 απ' ότι βλέπω στα χαρακτηριστικά, υπάρχει.

γιατί είμαστε τόσο σίγουροι πως δεν υπάρχουν;

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Πάντως κάποια στιγμή θα βγάλει και ένα με μεγάλη οθόνη.

Ε λογικά αν προχωρήσει το bada θα βγάλει αρκετές συσκευές οπότε μέσα σε αυτές και κάποια με σχετικά μεγάλη οθόνη...

Πάντως εμένα προσωπικά οι 3,3 ίντσες που έχει το wave μου είναι υπεραρκετές για την χρήση για την οποία θα το έχω....και γενικά ντάξει πιστεύω πως έστω και οριακά αυτό το μέγεθος οθόνης σε καλύπτει...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p