Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή δεν έχω δει κάτι στα ξένα sites, να αναφέρει κάποιος για δέσμευση μνήμης κτλ, και εφόσον επίσημα το κινητό αναφέρει να έχει 2 GB μνήμη, γι αυτό παραξενεύομαι. Δλδ το κινητό δεσμεύει τα υπόλοιπα 1.5 GB περίπου για δική του χρήση? ή είναι ήδη γεμάτα με το BADA OS?

Εντάξει, κάρτα μνήμης να πάρω, όμως κοροϊδία το θεωρώ να αναφέρει 2 GB και να μου δίνει 300MB...

Αποστόλης

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σας,

Στην παρούσα φάση, υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσετε μόνο δωρεάν εφαρμογές από την υπηρεσία Samsung Apps, συμβατές μόνο με το Samsung Wave.

Σύντομα θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση και στο premium περιεχόμενο.

Με εκτίμηση

Samsung Support

Δεν πιστεύω να νομίζεις ότι αυτή η απάντηση έχει να κάνει με κάποια "επίσημη" ενημέρωση που έχουν οι ιδιοι από τη Samsung... Προφανώς οι τύποι απλά επαναλαμβάνουν το ποιηματάκι που λέει στο samsung apps, απλά το έχουν ντύσει και με μερικές φανφάρες.

Μα δεν είναι μόνο η χώρα μας που δεν υποστηρίζεται. Λογικά κάποια στιγμή θα υποστηρίζονται και άλλες χώρες, αυτό το λέω γιατί κάποιοι είπαν πως δεν θα υποστηριχτούν ποτέ(πχ. Ελλάδα).

Απορίες

Κανένα google map παιζει;

Τα java παιχνιδια χρειάζονται και το jad για το samsung;

Κάποια παιχνιδια που εχω βρει έχουν και τα 2 αρχεια κάποια έχουν μονο το jar.

Ποιο τρεχουμε απο τα 2;

Μα δεν είναι μόνο η χώρα μας που δεν υποστηρίζεται. Λογικά κάποια στιγμή θα υποστηρίζονται και άλλες χώρες, αυτό το λέω γιατί κάποιοι είπαν πως δεν θα υποστηριχτούν ποτέ(πχ. Ελλάδα).

Μα αν δεν κάνω λάθος το ίδιο δεν συμβαίνει και με τις paid apps του android market? Και το android κυκλοφορεί δυο χρόνια...

Αν δεν έχεις τα φράγκα του Jobs και του Gates, δεν μπορούν να ξεπεραστούν αυτές οι "νομικές δυσκολίες" των paid apps...

Απορίες

Κανένα google map παιζει;

Τα java παιχνιδια χρειάζονται και το jad για το samsung;

Κάποια παιχνιδια που εχω βρει έχουν και τα 2 αρχεια κάποια έχουν μονο το jar.

Ποιο τρεχουμε απο τα 2;

Google maps παιζει ναι... όμως δεν έχω δει κάποιο offline πρόγραμμα GPS να υπάρχει. Πάντως, στο επίσημο site του Sygic (Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις, εγώ στο Nokia αυτό χρησιμοποιώ για Navigation και είναι πάρα πολύ καλό), αναφέρει ότι φτιάχνουν μια έκδοση για Bada OS, όμως δεν είναι έτοιμη ακόμα.

Για java games, ναι μεν χρειάζεσαι μόνο το jar αρχείο, όμως η εγκατάσταση πρέπει πάντα να γίνεται μέσω του KIES. Αν στείλεις ένα jar αρχείο απευθείας στο τηλέφωνο, σου βγάζει error ότι ο τύπος αρχείου δεν υποστηρίζεται. Για να το εγκαταστήσεις, βάλε τα jar αρχεία σου στο My Downloads του KIES και από μέσα από το πρόγραμμα εγκατέστησε τα στο τηλέφωνο. Αν το ψάξεις λίγο θα τα καταφέρεις...

Αποστόλης

Εγω βαζω τα jar αρχεια στην κάρτα μνήμης, απλά με copy-paste.

Μετά τα επιλέγω από το τηλέφωνο και μου βγάζει αν θέλω να τα κανω εγκατασταση.

Είτε λοιπόν το jar επιλέξω είτε το jad, το ίδιο πράγμα γίνεται.

Γίνονται κανονικα εγκατασταση.

Γι αυτό ρώτησα.

Χρησιμεύει σε τίποτα το jad;

Ανακάλυψα χτες στο samsungwaveforum ότι έχουν κυκλοφορήσει κάποια themes για το Wave.

Tα έβαλα αλλά δεν με ενθουσίασαν.Θα παραμείνω προς το παρόν στο default.

Google maps παιζει ναι... όμως δεν έχω δει κάποιο offline πρόγραμμα GPS να υπάρχει.

Υπάρχει το προεγκατεστημένο Route 66...:rolleyes:

Χρησιμεύει σε τίποτα το jad;

Το Wave δεν το χρειάζεται, κράτα τα μόνο αν θες να τα βάλεις σε κάποιο άλλο κινητό μετέπειτα που ίσως τα χρειάζεται.

Αποστόλης

Google maps παιζει ναι... όμως δεν έχω δει κάποιο offline πρόγραμμα GPS να υπάρχει. Πάντως, στο επίσημο site του Sygic (Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις, εγώ στο Nokia αυτό χρησιμοποιώ για Navigation και είναι πάρα πολύ καλό), αναφέρει ότι φτιάχνουν μια έκδοση για Bada OS, όμως δεν είναι έτοιμη ακόμα.

Για java games, ναι μεν χρειάζεσαι μόνο το jar αρχείο, όμως η εγκατάσταση πρέπει πάντα να γίνεται μέσω του KIES. Αν στείλεις ένα jar αρχείο απευθείας στο τηλέφωνο, σου βγάζει error ότι ο τύπος αρχείου δεν υποστηρίζεται. Για να το εγκαταστήσεις, βάλε τα jar αρχεία σου στο My Downloads του KIES και από μέσα από το πρόγραμμα εγκατέστησε τα στο τηλέφωνο. Αν το ψάξεις λίγο θα τα καταφέρεις...

Δεν ισχυει αυτο που λες, τα περνας στην καρτα και τα τρεχεις απο εκει και δουλευουν τα java. Εχω πανω απο 10 εφαρμογες και με αυτον τον τροπο τα περασα ολα.

Και σε μερικα χρειαζεται το .jad, πχ στο parlingo beta πρεπει να τρεξεις το .jad. Αλλα συνηθως μονο το .jar χρειαζεται.

Υπάρχει το προεγκατεστημένο Route 66...:rolleyes:

Δεν ισχυει αυτο που λες, τα περνας στην καρτα και τα τρεχεις απο εκει και δουλευουν τα java. Εχω πανω απο 10 εφαρμογες και με αυτον τον τροπο τα περασα ολα.

Εντάξει ρε μάγκες, μην με φάτε. Σόρρυ αλλά εγώ δεν έχω κάρτα μνήμης και έτσι ούτε το Route66 μπορώ να χρησιμοποιήσω, ούτε μπορώ να πω με σιγουριά αν μπορείς να εγκαταστήσεις τα jar έτσι. Η κάρτα δεν είναι στο πακέτο και έτσι δεν θα πρέπει να την θεωρούμε δεδομένη. Γνώμη μου δλδ... Με αυτό το σκεπτικό απάντησα και στο παλικάρι που ρώτησε, με βάση τα όσα δίνει με την αγορά το κινητό...

:O

Αποστόλης

Κανένα πρόβλημα, κουβέντα κάνουμε :)

Επίσης υπάρχει εφαρμογή όπως το track id, midomi κλπ για αναγνώριση των τραγουδιών;

Εντάξει ρε μάγκες, μην με φάτε. Σόρρυ αλλά εγώ δεν έχω κάρτα μνήμης και έτσι ούτε το Route66 μπορώ να χρησιμοποιήσω, ούτε μπορώ να πω με σιγουριά αν μπορείς να εγκαταστήσεις τα jar έτσι. Η κάρτα δεν είναι στο πακέτο και έτσι δεν θα πρέπει να την θεωρούμε δεδομένη. Γνώμη μου δλδ... Με αυτό το σκεπτικό απάντησα και στο παλικάρι που ρώτησε, με βάση τα όσα δίνει με την αγορά το κινητό...

:O

Μα δεν ειπα τιποτα, μια διορθωση εκανα :)

Γι αυτο ειναι το forum, να λυνουμε αποριες!

@sothoms

Εχει απο μονο του το wave, πηγαινε στο music player, πατα τις 3 τελειες κατω και αναγνωριση μουσικης.

Edited by haigoeo

Ωπ δεν το είχα δει.

Βρίσκει τίποτα όμως ή δεν αξίζει;

Θυμαμαι το ετρεξα λιγο για δοκιμη και 2 ξενα που του εβαλα τα βρηκε. Απο την αλλη ελληνικα οχι, αλλα δεν περιμενα να τα βρει.

Αν το δοκιμασεις πες μας εντυπωσεις.

Παιδιά,θέλω συμβουλές.

Θέλω να το πάρω δώρο στην αδελφή μου το κινητό.

Ως τώρα είχε το 5800 και έβλεπα ότι την ενδιέφεραν τα παρακάτω:

1) Μπαταρία

2) Σήμα - μιλάει πολύ

3) Internet browsing και σαν modem (φορτίζει από USB να φανταστώ :confused:)

4) Συγχρονισμός με τον υπολογιστή (με Outlook)

5) Δυνατό και καθαρό ηχείο ομιλίας

6) GPS, δηλαδή αν υπάρχει κάποιο προεγκατεστημένο πρόγραμμα όπως το NOKIA Maps

7) Ραδιόφωνο/mp3

Εγώ θα περιμένω Ν8 :p Προς το παρόν όμως πείτε μου αν τα πάει καλά στα παραπάνω να το τσιμπήσω για δώρο :D Από ομορφιά σκίζει πάντως το κινητό... ή αυτό ή το c6 θα της πάρω. Πείστε με να πάρω αυτό :p

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρόβλημα? Πιο πρόβλημα? Συγνώμη αλλά είχες ποτέ κινητό που να στέλνει πεζά Ελληνικά σε SMS με 160 χαρακτήρες?:confused:

Και πρόσεξε όχι μόνο να γράφεις με πεζά, αλλά και να τα λαμβάνει ο άλλος. Γιατί μερικά τηλέφωνα το κάνουν αυτό, εσύ γράφεις πεζά αλλά ο άλλος όταν πάρει το μύνημα είναι καρα-κεφαλαία! Μούφα δηλαδή!;)

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ 160 ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ 70 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

Παιδιά,θέλω συμβουλές.

Θέλω να το πάρω δώρο στην αδελφή μου το κινητό.

Ως τώρα είχε το 5800 και έβλεπα ότι την ενδιέφεραν τα παρακάτω:

1) Μπαταρία

2) Σήμα - μιλάει πολύ

3) Internet browsing και σαν modem (φορτίζει από USB να φανταστώ :confused:)

4) Συγχρονισμός με τον υπολογιστή (με Outlook)

5) Δυνατό και καθαρό ηχείο ομιλίας

6) GPS, δηλαδή αν υπάρχει κάποιο προεγκατεστημένο πρόγραμμα όπως το NOKIA Maps

7) Ραδιόφωνο/mp3

Εγώ θα περιμένω Ν8 :p Προς το παρόν όμως πείτε μου αν τα πάει καλά στα παραπάνω να το τσιμπήσω για δώρο :D Από ομορφιά σκίζει πάντως το κινητό... ή αυτό ή το c6 θα της πάρω. Πείστε με να πάρω αυτό :p

1) Πολυ καλη, βεβαια ειναι αναλογα με την χρηση, αλλα να σου πω προερχομενος απο το Ε71 εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος. Φαινεσαι Νοκιακιας οποτε καταλαβαινεις.

2) Κανενα προβλημα.

3) Τελεια εμπειρια με την φοβερη S.Amoled οθονη, σαν modem δεν ξερω, ναι φορτιζει απο USB.

4)Μεσω KIES εχει επιλογη για συγχρονισμο μεσω outlook, δεν ξερω παντως πολλες λεπτομερειες.

5) Ναι.

6) Υπαρχει το Route66, αλλα δεν ειναι δωρεαν, κανει νομιζω 30 ευρω. Εχεις 1 μηνα δοκιμαστικης εκδοσης.

7) Αψογος ηχος απο ακουστικα.

Ειλικρινα θα ξετρελαθει με την οθονη του, δεν υπαρχει αμφιβολια.

Το μονο - ειναι οτι δεν εχει δωρεαν GPS, σε σχεση με το C6 που αναφερεις.

@otowis

Ολες οι java εφαρμογες ειναι στο Παιχνιδια και αλλα.

1) Πολυ καλη, βεβαια ειναι αναλογα με την χρηση, αλλα να σου πω προερχομενος απο το Ε71 εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος. Φαινεσαι Νοκιακιας οποτε καταλαβαινεις.

2) Κανενα προβλημα.

3) Τελεια εμπειρια με την φοβερη S.Amoled οθονη, σαν modem δεν ξερω, ναι φορτιζει απο USB.

4)Μεσω KIES εχει επιλογη για συγχρονισμο μεσω outlook, δεν ξερω παντως πολλες λεπτομερειες.

5) Ναι.

6) Υπαρχει το Route66, αλλα δεν ειναι δωρεαν, κανει νομιζω 30 ευρω. Εχεις 1 μηνα δοκιμαστικης εκδοσης.

7) Αψογος ηχος απο ακουστικα.

Ειλικρινα θα ξετρελαθει με την οθονη του, δεν υπαρχει αμφιβολια.

Το μονο - ειναι οτι δεν εχει δωρεαν GPS, σε σχεση με το C6 που αναφερεις.

@otowis

Ολες οι java εφαρμογες ειναι στο Παιχνιδια και αλλα.

Thanks :) Ε,ας αγοράσει κι αυτή το route 66,τζάμπα είναι 30Ε :)

Το GPS συγχρονίζει γρήγορα; Γιατί στο Galaxy ενός φίλου μου είχε ένα θέμα,ότι αργούσε να συγχρονιστεί με το δορυφόρο :wacko:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Thanks :) Ε,ας αγοράσει κι αυτή το route 66,τζάμπα είναι 30Ε :)

Το GPS συγχρονίζει γρήγορα; Γιατί στο Galaxy ενός φίλου μου είχε ένα θέμα,ότι αργούσε να συγχρονιστεί με το δορυφόρο :wacko:

Μετά την τελευταία αναβάθμιση συγχρονίζει πολύ γρήγορα.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ 160 ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ 70 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

:wacko:

Μα αυτό προσπαθώ να σου πω. ΔΕΝ ειναι πρόβλημα του WAVE. Όλα τα κινητά έτσι είναι. Πεζά Ελληνικά = 70 χαρακτηρες. Κεφαλαία = 160. Είναι θέμα του encoding που γίνεται στο SMS.

P.S. Μην γράφεις με κεφαλαία. Είναι αγένεια. Είναι σαν να φωνάζεις.

το εγκατεστησα στο κινητο αλλα δεν ξερω που ειναι η εφαρμογη!καμια βοηθεια???

Οι java εφαρμογές - παιχνίδια μπένουν στο Παιχνίδια και άλλα. Οι bada εφαρμογές - παιχνίδια μπένουν έξω στο μενού.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

για όσους θέλουν να βάλουν ταχείες κλήσεις.

http://www.badaforums.net/forums/viewtopic.php?f=40&t=632&p=4632#p4632

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

για όσους θέλουν να βάλουν ταχείες κλήσεις.

http://www.badaforums.net/forums/viewtopic.php?f=40&t=632&p=4632#p4632

Πολύ χρήσιμο φαίνεται. Μπορείς να επισυνάψεις το αρχείο εδώ για να γλιτώσουμε την εγγραφή στο φόρουμ;