tolis29 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 ρε παιδια πως μπορω να αλαξω το product code ωστε να με βρισκει το kies(2.1.1.11124_17)? το firmware του κινητου μου ειναιS8500MBUKI1/S8500MVFGKI1(KOR) εχω προσπαθησει με το κωδικο τον οποιο βαζεις στο τελος την ωρα (δε θυμαμαι τωρα ποιος ειναι) αλλα δε βρηκα πουθενα το eur μονο kor και κατι vodafone και cyta απο διαφορες χωρες. οποιος γνωριζει ας με βοηθησει to κινητο σου ειναι vodafone . υπαρχει συγκεκριμενος τρόπος για τα BRANDED . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 http://badadownload.com/2011/01/new-wave-with-bada-2-0.html διαβαστε τι λεει, το bada δεν ειναι τελειωμενο ακομα... συγνωμη αλλά αυτο δεν ειναι για την ανακοινωση του BADA 2 που εγινε το 2011 ????? το εχουμε ήδη δει αυτο το στο utube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 συγνωμη αλλά αυτο δεν ειναι για την ανακοινωση του BADA 2 που εγινε το 2011 ????? το εχουμε ήδη δει αυτο το στο utube. ΣΟΡΡΥ αυτο ηθελα να στειλω: http://www.bada-blog.de/2012/01/17/samsung-entscheidungen-zu-bada-und-tizen-noch-nicht-gefallen/ λεει οτι το Bada θα συνεχισει να υπαρχει για να "εκδημοκρατισει" την ιδεα του smartphone και οτι η αποφαση για συγχωνευση δεν εληφθη ακομη...θα δειξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 αν δεν βγαλουν το BADA 2 στα εκατομυρια WAVE 1 - 2 που υπαρχουν στον κόσμο τοτε δεν προκειτε να κανουν ΤΙΠΟΤΑ (το να μην υποστιρήζεις το ιδιο σου το λειτουργικό δεν λεγετε δημοκρατια ..... ). εγω προσωπικα εχω και τα 2 wave και αν πειστω οτι το bada 2 αξιζει θα παρω και το wave 3 .. Τόσο χ:X:Xοι ειναι που δεν καταλαβαινουν οτι η αυτη η καθυστερηση δεν τους συμφερει ??? χανουν καθημερινα χιλιαδες πελατες οχι μόνο απο το wave αλλα απο καθε τι samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laden Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 to κινητο σου ειναι vodafone . υπαρχει συγκεκριμενος τρόπος για τα BRANDED . οχι φιλε μου δεν ειναι branded Παράθεση Up The Irons \m/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambis_7 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 οχι φιλε μου δεν ειναι branded Δες στο FAQ του forum την διαδικασία για τα branded κινητά. Απο εκεί εσύ εφόσον δεν έχεις branded κινητό θα πρέπει να κάνεις μόνο το pre-configuration σε EUR. Y.Γ. Κάνοντας το αυτό θα σβηστούν όλα απο το κινητό σου. Γι'αυτό πρίν το κάνεις πάρε back-up τα πάντα. Παράθεση Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1 Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2 Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2 Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_dr Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Παιδιά ψάχνω ένα firmware Bada 2 με Ελληνικά αρκεί να δουλεύει το samsung apps. Είχα βάλει την s8500xxkl6 αλλά δεν έχει ελληνικά και δεν μου δούλευε το samsung apps(ήθελε να φτιάξω τις ρυθμίσεις για το internet ή network). Αν ξέρετε κάποια έκδοση στείλτε και το link. Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 αν ηταν θα το ηθελα και εγω αλλα δεν εχει βγει bada 2 me Ελληνικά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laden Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Παιδιά ψάχνω ένα firmware Bada 2 με Ελληνικά αρκεί να δουλεύει το samsung apps. Είχα βάλει την s8500xxkl6 αλλά δεν έχει ελληνικά και δεν μου δούλευε το samsung apps(ήθελε να φτιάξω τις ρυθμίσεις για το internet ή network). Αν ξέρετε κάποια έκδοση στείλτε και το link. Ευχαριστώ πολύ!!! Εγω εχω αυτην S8500MBUKI1 - S8500MVFGKI1 εχει ελληνικα αλλα δε το αναγνωριζει το kies SAmsung apps λειτουργουν και στο τηλεφωνο και στο pc τωρα για το λινκ εαν το γκουγκλαρεις θα βρεις ουκ ολιγα Παράθεση Up The Irons \m/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laden Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 (edited) Δες στο FAQ του forum την διαδικασία για τα branded κινητά. Απο εκεί εσύ εφόσον δεν έχεις branded κινητό θα πρέπει να κάνεις μόνο το pre-configuration σε EUR. Y.Γ. Κάνοντας το αυτό θα σβηστούν όλα απο το κινητό σου. Γι'αυτό πρίν το κάνεις πάρε back-up τα πάντα. Το Προβλημα μου ειναι οτι στο pre-configutration δεν μου βγαζει επιλογη EUR μονο KOREA και κατι αλλα VODAFONE και CYTA απο διαφορες χωρες Σκεφτομαι να αφησω το wave και να παρω το SE arc s τι λετε? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited January 20, 2012 by sakiss Παράθεση Up The Irons \m/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_dr Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Εγω εχω αυτην S8500MBUKI1 - S8500MVFGKI1 εχει ελληνικα αλλα δε το αναγνωριζει το kies SAmsung apps λειτουργουν και στο τηλεφωνο και στο pc τωρα για το λινκ εαν το γκουγκλαρεις θα βρεις ουκ ολιγα Αυτή είναι για vodafone. Εγώ θέλω μία κανονική. Δεν με πολύ νοιάζει αν το αναγνωρίζει το Kies, αρκεί να δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 ΔΕΝ υπαρχει bada 2 με Ελληνικό csc .. ολα εχουν βγει με αγγλικά. Αν θες 1,2 εκδοση με ελληνικά official unbranded (εκδοση xxjl2)τοτε μπορω να σε βοηθησω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_dr Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 ΔΕΝ υπαρχει bada 2 με Ελληνικό csc .. ολα εχουν βγει με αγγλικά. Αν θες 1,2 εκδοση με ελληνικά official unbranded (εκδοση xxjl2)τοτε μπορω να σε βοηθησω . Τώρα αυτήν τη rom(xxjl2) έχω. Απλά είχα δει πιο παλιά για μία beta έκδοση με ελληνικά. Ευχαριστώ πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 (edited) Τώρα αυτήν τη rom(xxjl2) έχω. Απλά είχα δει πιο παλιά για μία beta έκδοση με ελληνικά. Ευχαριστώ πάντως! σιγουρα δεν εχει βγει με Ελληνικά . Υπομονή ακόμα λίγο και θα περασουμε την επισημη. Που θα παει θα την βγάλουν .... οριστε και η απόδειξη . ΕΠΙΣΗΜΟ BADA 2 update για 8530 στην Τσεχια απο σημερα. τσεκαρισμενο και απο το FUZ .... !!!!!!!!!!!!! Μαλον κοντευουμε. Edited January 20, 2012 by tolis29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simoxe Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 σιγουρα δεν εχει βγει με Ελληνικά . Υπομονή ακόμα λίγο και θα περασουμε την επισημη. Που θα παει θα την βγάλουν .... οριστε και η απόδειξη . ΕΠΙΣΗΜΟ BADA 2 update για 8530 στην Τσεχια απο σημερα. τσεκαρισμενο και απο το FUZ .... !!!!!!!!!!!!! Μαλον κοντευουμε. παντως εγω δεν εχω βαλει καμια beta μεχρι τωρα για να με ενθουσιασει σιγουρα η αναβαθμιση μετα απο τοσο υπομονη:p θελω να δω ποιος θα φερει πρωτος τα καλα νεα στο φορουμ για το επισημο bada 2 στην ελλαδα:) tolis29 εχεις δυνατη υποψηφιοτητα!:p Ι'Μ ALL IN:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_dr Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 σιγουρα δεν εχει βγει με Ελληνικά . Υπομονή ακόμα λίγο και θα περασουμε την επισημη. Που θα παει θα την βγάλουν .... οριστε και η απόδειξη . ΕΠΙΣΗΜΟ BADA 2 update για 8530 στην Τσεχια απο σημερα. τσεκαρισμενο και απο το FUZ .... !!!!!!!!!!!!! Μαλον κοντευουμε. Μακάρι!!! Και εγώ περιμένω τόσο καιρό πως και πως να βγει! Από 'τι είδα από αυτή τη rom που είχα βάλει τα Bada 2.0 έχουν πιο πολλές δυνατότητες και έχουν και πιο ωραία εμφάνιση. Ευχαριστώ για την βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 http://twitter.com/#!/SamKiesUpdates επισημο bada 2.0 τσεχια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 (edited) SamKiesUpdates SamKiesUpdates EUR = Greece P7500XWKL1/P7500OXXKK4 ????? Αντε μωρη αρρωστια παμε ποιο κατω! Edited January 21, 2012 by Amlet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 SamKiesUpdates SamKiesUpdates EUR = Greece P7500XWKL1/P7500OXXKK4 ????? Αντε μωρη αρρωστια παμε ποιο κατω! Ναι, μόνο που είναι για android όχι για bada.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 SamKiesUpdates SamKiesUpdates XEZ = Czech S8530XXLA1/S8530OXDLA1 21 Jan αυτο ειναι που μας ενδιαφερει απο το λινκ που εστειλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Comex Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 SamKiesUpdates SamKiesUpdates XEZ = Czech S8530XXLA1/S8530OXDLA1 21 Jan αυτο ειναι που μας ενδιαφερει απο το λινκ που εστειλα Καθε 20 μερες μια χωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Δυστυχώς καμία βελτίωση στο συγκεκριμένο firmware. Τα ίδια προβλήματα με αυτό της Πολωνίας, προβλήματα με τον browser, ειδοποιήσεις μνήμης κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Comex Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Δυστυχώς καμία βελτίωση στο συγκεκριμένο firmware. Τα ίδια προβλήματα με αυτό της Πολωνίας, προβλήματα με τον browser, ειδοποιήσεις μνήμης κτλ. Δηλαδη το λυσαμε στην 1.2 και τωρα αν ερθει ποτε η 2 θα βγαζει παλι πολυ μεγαλη σελιδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Δηλαδη το λυσαμε στην 1.2 και τωρα αν ερθει ποτε η 2 θα βγαζει παλι πολυ μεγαλη σελιδα; Ναι, το δοκίμασα, και είχε πάλι τα ίδια. Αν ανόιξεις 2 ή 3 tabs βγάζει πολύ μεγάλη σελίδα. Ελπίζω να μην συνεχίσουν οι αναβαθμίσεις με προχειρότητα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Comex Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Ναι, το δοκίμασα, και είχε πάλι τα ίδια. Αν ανόιξεις 2 ή 3 tabs βγάζει πολύ μεγάλη σελίδα. Ελπίζω να μην συνεχίσουν οι αναβαθμίσεις με προχειρότητα.. Ενταξει μεχρι 2 το δουλευω και εγω,το θεμα ειναι να μην βγαζει απο την πρωτη οπως στην 1.Τι να πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts