Comex Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 (edited) Ειχα τον opera που ειχα κατεβασει απο το φορουμ και πατησα αναβαθμηση σε 6.5 και τωρα ειναι πιο χαλια απο πριν! χαλασε η αναλυση και μου εβγαλε και κατι πληκτρα με βελακια κατω στην οθονη.. και σε σας ετσι ειναι? Για το πληκτρολογιο το βγαζεις οπως και στα παχνιδια και τ.λ(εικονικο πλητρολογιο) και μολις μπεις στον Opera κατω δεξια ρυθμισεις/ποιοτητα εκονας/υψηλη και υστερα δες αν σου κανει αλλιως κατεβαζεις τον παλιο παλι.http://www.opera.com/mobile/download/samsung/gt-s8500_wave/ Με την αναβαθμιση κανενα νεο; Edited January 3, 2012 by Comex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 http://blog.gsmarena.com/angry-birds-making-its-way-to-to-bada-os-for-free-only-for-wave-iii-for-now/ για το wave 3 προς το παρων Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 http://blog.gsmarena.com/angry-birds-making-its-way-to-to-bada-os-for-free-only-for-wave-iii-for-now/ για το wave 3 προς το παρων Τέλεια! αντε να δουμε ποτε το bada 2 θα ερθει προς ελλαδα μερια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Ευχάριστο νέο..... Επιτέλους κάποια εξέλιξη Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Το θέμα παιδιά είναι πότε θα έρθει η αναβάθμιση. Μην έρθει τίποτα προς τον Μάρτη. Το έχουν ξεφτιλίσει το θέμα αυτό. Είπαν Q4 και δώσαν σε 2 χώρες μια ημιέτοιμη έκδοση, επειδή είπαν τότε. Όταν λες Q4 το εννοείς, και έχεις ολοκληρώσει το update σε όλες τις χώρες μέσα σ'αυτο το χρονοδιάγραμμα. Τα υπόλοιπα είναι φιλολογίες... Επειδή δεν κάνουν πωλήσεις να νέα Wave πρέπει εμείς να περιμένουμε σαν ........ πότε θα παν καλά, για να πάρουμε ένα update. Έλεος πια! Καλή χρονιά σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Καλησπέρα και καλή χρονιά παιδιά... Θα ήθελα τη βοήθειά σας, όσοι έχετε ασχοληθεί με αλλαγή firmware στο wave.. Εγώ δεν το έχω ψάξει πολύ το θέμα γιατί έχω android. H αδερφή μου έχει το wave και (τι το ήθελα??) της το αναβάθμισα σε 1.2 το καλοκαίρι που μας πέρασε... Από τότε με έχει φάει ότι θέλει το "παλιό", το bada 1.0 δηλαδή... Διάβασα μερικές σελίδες πίσω και η καλύτερη λύση μου φάνηκε αυτή του FUS downloader. Έχω μερικές ερωτήσεις όμως: Τα firmware που κατεβάζεις απ' το FUS είναι Official? Αν μάθω τον κωδικό της rom που φορούσε πριν την αναβάθμιση θα μπορέσω να τη βρω? και κάτι πιο "ψαγμένο"... Γίνεται να αντιγράψω την rom από ένα άλλο wave που τρέχει την bada 1.0 και να την περάσω και στης αδερφής μου? (Αυτό φαντάζει η ιδανική λύση για μένα, καθώς μπορώ να βρω wave με 1.0, και θα είμαι σίγουρος ότι είναι αυτό! ;) ) Αυτά προς το παρόν...Sorry για το μεγάλο ποστ... Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Μπορείς να βάλεις την εκδοση 1 αλλα όχι μέσω fus. Δες στο πόστ με τα custom firmware. Να ξέρεις πως η 1 δεν έχει Τίποτα καλύτερα απο την 1,2 Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Μπορείς να βάλεις την εκδοση 1 αλλα όχι μέσω fus. Δες στο πόστ με τα custom firmware. Να ξέρεις πως η 1 δεν έχει Τίποτα καλύτερα απο την 1,2 Φίλε μου θέλω να είναι η official, και απ' ότι βλέπω, όπως λέει και ο τίτλος του thread εκεί υπάρχουν custom roms... Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 official 1.0 ελληνική δεν υπήρχε για download. custom μονο Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 μηπως ξερει κανεις ποια ειναι η διαδικασια για να ανεβασω και γω δικες μου εφαρμογες/θεματα στο samsung apps? Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 (edited) official 1.0 ελληνική δεν υπήρχε για download. custom μονο Μαλιστα..Οπότε πάμε για τη δεύτερη λύση που σκέφτομαι.. Γίνεται να πάρω τη rom από ένα άλλο wave και να την περάσω σ'αυτό που θέλω? edit: Έχω βρει αυτό το blog που έχει και μερικές 1.0 Αυτές δεν θα έχουν Ελληνικά? Edited January 5, 2012 by SHOG_ST Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Μαλιστα..Οπότε πάμε για τη δεύτερη λύση που σκέφτομαι.. Γίνεται να πάρω τη rom από ένα άλλο wave και να την περάσω σ'αυτό που θέλω? edit: Έχω βρει αυτό το blog που έχει και μερικές 1.0 Αυτές δεν θα έχουν Ελληνικά? Εγω οταν το πρωτοπηρα ειχε την JF4 μεσα (bada 1.0), κατεβασε την απο το site που postares και για να εχει ελληνικα πρεπει να εχει το oxcjf3.csc αρχειο. Αν δεν το εχει πες μου να στο ανεβασω. Τωρα αν ειναι η official ή οχι δεν μπορω να στο πω με σιγουρια. Εγω παιδια βαρεθηκα να περιμενω και πηρα το Sony Live να ξανα-ασχοληθω λιγο με android. Κριμα τετοιο πολυ καλο λειτουργικο οπως ειναι το bada να το εγκατελειψε η Samsung γιατι αυτο καταλαβαινω..τι να πω. Και απο δω και περα no more Samsung γιατι η υποστηριξη της ειναι χαλια (και μου το λεγαν πολλοι αλλα δεν το πιστευα). Βεβαια δεν πουλιεται το wave, εκτος αν δεν εχω να πληρωσω τα νεα χαρατσια :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niktaf Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Εγω παιδια βαρεθηκα να περιμενω και πηρα το Sony Live να ξανα-ασχοληθω λιγο με android. Κριμα τετοιο πολυ καλο λειτουργικο οπως ειναι το bada να το εγκατελειψε η Samsung γιατι αυτο καταλαβαινω..τι να πω. Και απο δω και περα no more Samsung γιατι η υποστηριξη της ειναι χαλια (και μου το λεγαν πολλοι αλλα δεν το πιστευα). Το ίδιο θα κάνουνε πολλοί απ' οτι βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 παιδια θελω μια μικρη βοηθεια . κάπου ειχα διαβασει οτι οταν κάνουμε αναβαθμιση λογισμικού απο το ΚΙΕΣ τοτε καπου μεσα στου υπολογιστη αποθηκευεται για λιγο το λογισμικό που βγαινει και το λογισμικό που μπαινει... το εχετε ξανακουσει ???? ειμαι σιγουρος οτι το διαβασα καπου αλλα δεν ξερω που ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1992cod Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Καλησπέρα σε όλους έχω το samsung wave s8500 και είχα το Bada 1.2 έως τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα με το 1.2 στο κινητό μου ήταν οκ.! Άλλα έκανα αναβάθμιση σε bada 2.0 μεσώ MultiLoader και έχω ένα μικρο προβληματάκι δεν μπορώ να μπω σε facebook,twitter,msn και σε άλλες εφαρμογές που έχει εγκαταστημένες το Bada 2.0 (μεσώ wifi) αλλά επίσης δεν μπορώ να μπω καθόλου σε samsung apps.Σε όλα τα παραπάνω μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα 'set connection for network settings'.Το μονό που μπορώ να μπω μεσώ wifi είναι ο περιηγητής που έχει το bada 2.0 και τα email που τα λαμβάνω κανονικά..Αν μπορείς κάποιος να με βοηθήσει. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.!:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tym Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 μηπως ξερει κανεις ποια ειναι η διαδικασια για να ανεβασω και γω δικες μου εφαρμογες/θεματα στο samsung apps? Και εγώ την ίδια απορία έχω, με πρόλαβες είχα και εγώ σκοπό να το ρωτήσω.. Αν ξέρει κανείς από πρώτο χέρι ας απαντήσει.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Εγω οταν το πρωτοπηρα ειχε την JF4 μεσα (bada 1.0), κατεβασε την απο το site που postares και για να εχει ελληνικα πρεπει να εχει το oxcjf3.csc αρχειο. Αν δεν το εχει πες μου να στο ανεβασω. Τωρα αν ειναι η official ή οχι δεν μπορω να στο πω με σιγουρια. Έλα που δεν έχει την JF4 το site! :wacko: Τις έχει όλες εκτός από αυτή! Θα ρωτήσω και εναν γνωστό μου που έχει κ εκείνος το wave να μου πει ποια φοράει εκείνου, αν και μάλλον την ίδια θα έχει.. Άρα τελικά μπορώ να αντιγράψω απ' το άλλο wave τη rom και να την περάσω κ σε αυτό που έχει 1.2 και να είμαι σίγουρος ότι είναι official και Ελληνική ?? μηπως ξερει κανεις ποια ειναι η διαδικασια για να ανεβασω και γω δικες μου εφαρμογες/θεματα στο samsung apps? Και εγώ την ίδια απορία έχω, με πρόλαβες είχα και εγώ σκοπό να το ρωτήσω.. Αν ξέρει κανείς από πρώτο χέρι ας απαντήσει.:happy: Για να ανεβάσετε εφαρμογές και θέματα στο Samsungapps θα πρέπει: 1. Να κάνετε εγγραφή στο developer.bada.com 2. Να κάνετε εγγραφή στο Seller Office Μετά για να ανεβάσετε τις εφαρμογές θα πρέπει πρώτα να τις "δηλώσετε" στο developer.bada.com Αφού έχετε κάνει Login θα πρέπει να πάτε: My Applications > Application Manager. Αφού συμπληρώστε τα στοιχεία που σας ζητάει για την εφαρμογή, θα σας δώσει ένα νέο mainfest . Το μεταφέρετε στον φάκελο της εφαρμογής (αφού πρώτα το μετονομάσετε, να φύγουν οι αριθμοί) και αντικαθιστάτε το αρχικό. Προτελευταίο βήμα είναι να κάνετε πακετάκι την εφαρμογή για να την υποβάλετε! Ανοίγουμε το bada SDK και στο project που θέλουμε πάμε: Project > Make Package. Εκεί προσέχουμε να επιλέξουμε Release και όχι debug. Τέλος υποβάλουμε την εφαρμογή μας στο Seller Office! Η διαδικασία έγκρισης παίρνει περίπου 5-8 μέρες (κατά Μ.Ο). Στο διάστημα αυτό μπορείτε να μπαίνετε στο seller office και να βλέπετε την πρόοδο της εφαρμογής σας! Ελπίζω να βοήθησα. Αν έχετε κάποια απορία ελεύθερα! :p Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tym Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Ευχαριστώ κατ'αρχήν που απάντησες. Έχω κάποιες ερωτήσεις. 1)Αν βάλω μια εφαρμογή επι πληρωμή ξέρεις τι πρεπει να κάνω επιπλέον; 2)Με ΦΠΑ κτλ τι γίνεται; Εγώ πχ είμαι φοιτητής θα χρειαστεί να δηλώσω εισόδημα η να κάνω κάτι άλλο; Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1992cod Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) ΠΑΙΔΙΆ ΈΚΑΝΑ ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ ΣΕ ΜΠΆΝΤΑ 2.0 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΜΣΥΝΓ ΑΠΠΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΟΓΚ ΙΝ ΚΑΝΩ ΛΟΓΚ ΙΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΟΥ ΜΠΩ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ UPLOAD DATA IN TO PC ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΞΑ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΚΩΔΙΚΌ *#33284*# ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ LOW ΕΠΕΙΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΕ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΟΓΚ ΙΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΌ ΠΑΓΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΑΖΕΙ...ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited January 6, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Ευχαριστώ κατ'αρχήν που απάντησες. Έχω κάποιες ερωτήσεις. 1)Αν βάλω μια εφαρμογή επι πληρωμή ξέρεις τι πρεπει να κάνω επιπλέον; 2)Με ΦΠΑ κτλ τι γίνεται; Εγώ πχ είμαι φοιτητής θα χρειαστεί να δηλώσω εισόδημα η να κάνω κάτι άλλο; Ευχαριστω... Φίλε μου με θέματα πληρωμής κλπ δεν ξέρω τι παίζει.. Το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι για να μπορέσεις να υποβάλεις μια επι πληρωμή εφαρμογή θα πρέπει πρώτα να έχεις κάνει "Request for commercial status" απ' το Seller Office. (το γράφει αριστερά, όταν κάνεις Log in κάτω απ' το όνομά σου) Από κει και πέρα δεν ξέρω τη διαδικασία γιατί δεν το έχω κάνει.. Φαντάζομαι δεν θα ζητάει τραβηγμένα πράγματα. Ίσως και ένα paypal μόνο να φτάνει.. Αν τελικά προχωρήσεις για commercial status ενημέρωσε με αν δεν σου κάνει κόπο..;) Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 μιας και θα αργησουμε να δουμε την αναβαθμιση μαλλων ας ποσταρω μερικες καλες εφαρμογες ωστε να σας κρατησω απασχολημενους 1) texaspoker ( ωραια γραφικα κ gameplay αλλα καποια μηνυματα περι μη αρκετων πορων χαλασαν την εικονα λιγο) 2)quick qr reader ( διαβαζει barcode,μπορεσα να διαβασω εικονιτσες απο youtube,αλλα sites αλλα και προσπεκτους γωστων μαγαζιων) 3)sticker camera ( επιπλεον εφφε και emoticons ktl) 4)chemax fc ( database με χιλιαδες cheats/tricks για ολες τις κονσολες) Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tym Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 @SHOG_ST Οκ φιλε ευχαριστώ, εαν κάνω κατι θα ενημερώσω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avatar_GR Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 (edited) 2)Με ΦΠΑ κτλ τι γίνεται; Εγώ πχ είμαι φοιτητής θα χρειαστεί να δηλώσω εισόδημα η να κάνω κάτι άλλο; Ευχαριστω... Κανονικά ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να το δηλώσεις στην φορολογική δήλωση όπως ΟΛΑ τα εισοδήματα σου και θα πρέπει να πας οπωσδήποτε σε λογιστή. Τώρα το "ΚΑΝΟΝΙΚΑ" είναι σχετικό... Edited January 7, 2012 by Avatar_GR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 ... Εγω παιδια βαρεθηκα να περιμενω και πηρα το Sony Live να ξανα-ασχοληθω λιγο με android. Κριμα τετοιο πολυ καλο λειτουργικο οπως ειναι το bada να το εγκατελειψε η Samsung γιατι αυτο καταλαβαινω..τι να πω. Και απο δω και περα no more Samsung γιατι η υποστηριξη της ειναι χαλια (και μου το λεγαν πολλοι αλλα δεν το πιστευα). ... Τι βαρέθηκες να περιμένεις? Δε σου άρεσε το κινητό πριν το αγοράσεις αλλά παρόλα αυτά το πήρες ελπίζοντας σε κάποιο update?? Εγώ όταν αγόρασα το Samsung Wave, έψαχνα ένα ολοκληρωμένο προϊόν που να καλύπτει τις ανάγκες μου. Στην προκειμένη περίπτωση, ήθελα άμεσο UI, καλή κάμερα-video, γρήγορο internet, καλή ποιότητα κατασκευής, καλή οθόνη και μεγάλη αυτονομία. Πριν από ~13 μήνες, λοιπόν, κανένα άλλο κινητό σε αυτή τη τιμή (300€) δεν προσέφερε αυτά τα χαρακτηριστικά. Εσύ φαίνεται να επέλεξες το Wave, παρόλο που δε σε κάλυπτε κάτι σε αυτό, με την προσδοκία να το βελτιώσει αυτό το κάτι η Samsung στο μέλλον και να καλυφθείς. Βρες πρώτα τι ακριβώς θες σε ένα κινητό και μετά μπορείς να προβείς στην αγορά του. Έτσι, δε θα σου φταίει καμία Samsung εκ των υστέρων... Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smerliao Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 παιδια μυ χαθηκε η δονηση .. εχει κανεις καμια ιδεα? Παράθεση Xalllara! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts